Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 07:07:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Есенно зимни бебета Октомври ,Ноември ,Декември  (Прочетена 156683 пъти)

_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: юни 28, 2013, 18:26:51 »

Ехееее Весееее, добре дошла.  give_rose give_rose give_rose Тъкмо си мислех защо не си се записала в темичката ни и щях да ти пиша smile

Моят термин е 9 октомври, рожденната дата на милото, няма да ви казвам какъв кеф е, досещате се smile
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: юни 29, 2013, 09:31:51 »

Весе аз те следя теб от бг-мамата и знам че си бременна, ама се чудех наистина защо още не си се записала тук smile

Иначе за коремите....да ви кажа моя мъж много ми се смее, защото докато се завъртя в леглото от едната страна на другата ми трябва доста време, бавни и трудни движения....ако имах някоя макара да ме повдига щеше да е кеф smile
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: юни 29, 2013, 10:11:50 »

Добре дошла, Весе! Много се радвам, че си имаме нови попълнения в темичката. Все така да върви Bravo
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #123 -: юни 30, 2013, 12:31:49 »

Весе, добре дошла!  give_rose Лека бременност ти пожелавам.
Гучи, радвам се, че като опитна мама минаваш да ни навестиш Wink Секциото изключително ме потиска като идея само. Прекалено много години съм спортувала и винаги съм била сигурна, че ще раждам нормално. Но не малко примери имам пред себе си, че понякога нещата не се случват по най-желания начин. Затова, както казах, гледам да не го мисля  smile
Чакам с нетърпение да минат още седмица-две и да се запътя по магазините. За количката може би ми е най-голям меракът. Преди време работех с детски стоки и това ме зареждаше с положителна енергия. Вярвам, че и сега емоцията ще е хубава.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: юни 30, 2013, 13:55:30 »

Благодаря за милото посрещане.
Почвам с въпросите.
Опънат ли ви стои коремът? Бях се притеснила да не са контракции, но той си е постоянно стегнат. Все едно бебето се опъва надолу като съм права. Трудно е за обяснение...Споделих с док, не се притесни. Пия си магнезий, но не знам.
Как всъщност се усещат контракциите?
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #125 -: юни 30, 2013, 14:00:28 »

Веси, моят корем също стои сравнително стегнат, но това не са контракции. Просто зависи от разположението на матката (не на плацентата!) - това е до анатомия на жената. Не случайно в документите пишат "матка на нераждала".
Контракции досега не съм усещала, но ми ги описаха като при цикъл - болезнено свиване и отпускане след известно време, болки в кръста.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: юни 30, 2013, 14:09:47 »

И от мен честито, Весе, знаеш че аз ти стисках палчета още от началото  smile и се радвам, че вече пишеш тук  smile
Доста сте напреднали с коремчето  Wink браво!
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: юни 30, 2013, 16:16:31 »

Веси контракциите са болезнено стягане-временно/сравнително краткотрайно/ на корема.Корема става твърд като камък и болезнен и после отпуска.Това което описваш е от движението на бебчето и не е притеснително.Хубаво е че си пиеш магнезия.Може да се набавя и много добре от кайсиите които ги има в момента -сурови или сушени.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: юни 30, 2013, 16:25:48 »

А бе мойте контракции не са били болезнени! Просто ми се стягаше корема!
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: юли 01, 2013, 13:23:43 »

Здравейте, мамчета smile
Виждам, че ставаме все повече и това много ме радва yahoo Веси, добре дошла! Лека и спокойна бременност give_rose
Аз контракции съм имала само в началото, но те доколкото знам са различни. Моите бяха безболезнени и доки ги видя на прегледа, съответно пиех хапове. За сега мисля, че не съм имала контракции, но това, което Весето описва и аз го усещам, но не постоянно. Весе, разкажи ни как се чувстваш, момченце ли чакате? give_rose
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: юли 01, 2013, 14:40:03 »

Муунче, добре съм. Вече пазаруваме. Почна ли веднъж - няма спирка. Относително спокойна съм преди да започне това стягане. Мисля днес да отида до женската консултация да видя какво ще ми кажат, че док отсъства.
Иначе да, момченце чакаме. Още от 12 седмица ни казаха и на всеки преглед се потвърждава.  smile Не знам защо, но винаги съм си мислела, че ще бъда мъжка майка.
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: юли 01, 2013, 15:47:38 »

Да му мислят бъдещите ни снахи, като гледам колко мъжки мамчета се събрахме smilesmilesmile
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: юли 01, 2013, 16:45:15 »

Да му мислят бъдещите ни снахи, като гледам колко мъжки мамчета се събрахме smilesmilesmile

Хехе, перличка, нали? Както нашите свекърви са "му мислили" blum

Весе, много ти се радвам give_rose Гледай да си спокойна и се доверявай на инстинктите си. Всичко ще е наред smile Да ти кажа и аз нямам търпение да започнем с покупките, но нека поне да се нанесем, че много неща се струпаха наведнъж.
Я кажете, мамчета, какво смятате да купувате преди да дойде бебче? Правите ли някакъв списък? На мен ми се струва, че трябва да се купят безкрайно много неща, чак свят ми се завива girl_impossible
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: юли 01, 2013, 18:07:26 »

Аз за покупките като се замисля и ми става лошо girl_impossible Поне основните неща като кошарка и количка са ни сигурни. Дреболийките обаче повече ме плашат. Започнах да си правя нещо като списък с нещата, които трябва да се вземат преди термина, за да не се губи много време в търсене после.
Утре сме на ФМ, стискайте палци с бебо всичко да е ОК. Ще се отчета след прегледа girl_wink
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: юли 01, 2013, 18:16:49 »

Минавам само да ви кажа ,че в момента има промоция на кошарки в Метро .Мисля ,че са по 70  лв ,ако не се лъжа.Чета ви редовно и затова споменавам за промоцията smile
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: