Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 19:02:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Есенно зимни бебета Октомври ,Ноември ,Декември  (Прочетена 156530 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #105 -: юни 20, 2013, 12:28:35 »

Ние не бързаме, тъй като това ще е допълнително легълце. Единствено за количката ще се огледаме след месец. Нещо в интернет размерите, които посочват, не ми се връзват. В Метро ми е направило впечатление, че от време на време пускат изгодни столчета за кола по време на дневните промоции.
Активен
Kleopatra8
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #106 -: юни 20, 2013, 17:29:58 »

Alichka, и аз съм от Пловдив.  girl_wink
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юни 22, 2013, 14:41:55 »

Хоп и аз да се запиша в темичката с термин 15 декември. Гледам има доста пловдивски бремелинки и ще се радвам ако можем от време на време да си организираме разходки. Аз все още работя и се надявам максимално дълго да издържа в офиса.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: юни 22, 2013, 14:50:57 »

Честито-мн се радвам за теа Вале!!! give_rose
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: юни 22, 2013, 15:03:14 »

Добре дошла, Валя!!! Лека и безпроблемна бременност ти желая  give_rose give_rose give_rose
Активен
Alichka

« Отговор #110 -: юни 23, 2013, 12:02:46 »

Добре дошла и от мен  give_rose
На първо време не пречи обменът на информация, а живи и здрави зимата ще се забавляваме по пловдивските улиците  blum
 Offtopic Вале, вашата сватбена тема ми попадна случайно преди време и я бях изчела на един дъх.  yahoo
Активен
Kleopatra8
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #111 -: юни 28, 2013, 10:35:42 »

Как са коремчетата майчета? Шават ли вече? Аз още не съм сигурна, че съм усетила нещо, само се колебая, но не знам. Повечето декемрийки си знаят вече и пола и си усещат „пърхането„ на бебетата, но аз не знам. Ще чакам, не бързам за никъде, да е живо и здраво.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: юни 28, 2013, 11:08:22 »

Клеопатра, моето коремче расте ли, расте. Да видим до края дали ще мога да ходя или за по-лесно ще се търкалям blum
За движенията на бебчето не се притеснявай. И аз отначало се чудех дали това е малкото човече smile И аз започнах да го усещам точно по това време към 15-та седмица. Вече в 17-та - 18-та нямах съмнение, че това са ритничетата, така че търпение smile Скоро smile
Поздрави от нас на всички мами и тумбачета give_rose
Активен
Alichka

« Отговор #113 -: юни 28, 2013, 11:20:21 »

Клеопатра, ако те успокоява, както върви ще сме октомврийче, ама аз още не знам пола blum Нещо нямам и чак такъв мерак да разбирам, май май. Казала съм на всички, че количката ще е синя. Остава само нюанса да избера, ама не бързаме още с покупките  Wink
Муунче, то и моето коремче взе доста да щръква - чак ми е странно tease Май скоро ще придобия стойка и походка на патка. Сега само спането ми е малко странно. Все се притеснявам как да легна. От време на време чак се събуждам от ритници и си викам "Явно на бебчо не е много удобно".
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: юни 28, 2013, 14:58:54 »

Здравейте и от нас, коремчета!

Това за спането и на мен започна да ми става проблем. След 2 почти безсънни нощи си намерих удобна поза и за сега спим спокойно и двамата. Едната възглавница ми е под главата, другата между краката, третата под корема, а мъжът ми на земята girl_haha
Клеопатра, аз по- късно усетих бебко. Някъде към 18-19 седмица, така че не се тревожи няма да се разминеш с ритането Wink
Муун, и моят корем расте, а покрай него и всичко останало blush Страх ме е да си помисля какво "буре" ще стана до термина shok
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: юни 28, 2013, 15:04:44 »

Да се разпиша и аз, и моето коремче си расте сериозно smile Вече се чувствам като мечка smilesmilesmile  Успокоявам се от мисълта, че повечето мина.

Клеопатра, аз различих движението на бебо в 18 г.с. тогава цял ден беше на футболния стадион и от тогава та до днес. Не се притеснявай, и пола ще разберете, и движенията ще ги усетиш скоро smile

Ние вървим седмица напред, та нищо чудно, краят на септември да ви изненадам:)

Вие решили ли сте как ще раждате?
Активен
Alichka

« Отговор #116 -: юни 28, 2013, 16:29:44 »

Оф, това с раждането ми е много болна тема angry Толкова се надявам на нормално! И затова все си викам "Рано е да мисля за това"
AliTia, той моят мъж сам беше решил да напуска брачното ложе, че страх го било, ама аз не му давам. Наскоро ми се зарадва, като го подпрях с корем, а не с кокал biggrin
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: юни 28, 2013, 16:34:08 »

Хехе, Аличка, като каза за походка на патка се сетих как моя мъж ми се присмива от време на време като се разхождаме, защото като се поуморя и явно си вирвам коремчето без да се усетя и каза, че съм ходела като истинска бременна (т.е. все едно скоро ще раждам blum)

Това за спането и на мен започна да ми става проблем. След 2 почти безсънни нощи си намерих удобна поза и за сега спим спокойно и двамата. Едната възглавница ми е под главата, другата между краката, третата под корема, а мъжът ми на земята girl_haha

Али, да взема да пробвам твоя начин на спане, щом действа girl_haha Честно казано понякога и аз спя неспокойно и все гледам как лежа да не би да си притискам корема или пък напоследък нова мода - нощем се будя и се усещам как съм по гръб angry А аз никога и преди не съм спяла по гръб, а сега точно като трябва да избягвам това спане някак го правя неусетно и като се усетя и се обръщам
Говорим си за щръкнали тумбачета - я покажете снимков материал да ги видим колко големи са станали good Обещавам и аз да покажа моето, но в момента съм на работа и няма как smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юни 28, 2013, 17:50:48 »

Да не ви плаша ама по зле ще става.Аз накрая си хващах корема като се завъртя и пуфтях като парен локомотив като трябва да стана седна завъртя и като походя.Правете си снимки и се наслаждавайте на бременността,че ей сега ще се изниже.
m0onlight на мен ми помагаха също възглавниците между краката.
Alichka  каквото дойде раждането важното е бебока да е добре и ти да си добре.Секциото не е толкова страшно.Аз и в съзнание бях.
Ако ви кажа какво желание имах да ритат ,а накрая как болеше всеки ритник и движение.Ама по добре да ритат отколкото да се вкараш във филм в даден момент че не ритат.
Ох оспамих ви темата-ама си ви наглеждам.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: юни 28, 2013, 18:14:19 »

Записвам се и аз.
Живот и здраве с термин октомври. Започнахме от 18-ти, но бебо расте голям и вероятно събитието ще е в началото на месеца.
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: