Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 08:59:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Есенно зимни бебета Октомври ,Ноември ,Декември  (Прочетена 156715 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #90 -: юни 19, 2013, 10:03:43 »

Добре дошла, Клеопатра give_rose
Али, чудесни новини. Както ти казахме, това трябва да го имаш предвид при следваща бременност, а не да се тревожиш сега  good
Муунче, ами наприказваха ми, че може да имам някакво генетично заболяване, от което не страда никой в семейството  crazy, че кръвта ми се съсирва не както трябва. Самото изследване струва към 300 лв и да си кажа хем е добре да го направя, хем не ме бият тия пари през ръцете...
Просто още в началото имах едно съсирече, което се резорбира, а сега на 4Д се видяха и още няколко. Говорих и с други лекари. Някои казват, че това остава до края на бременността и се изчиства с махането на плацентата. Други казват, че пак може да се резорбират още по време на бременността. Затова сега до към 7 месец гледам да затискам леглото, въпреки че въобще не ме свърта. Майка ми вика - Знам каква си щръклица  Eeager, ама сега ще лежиш.
А за пола - аз съм си избрала синя количка, пък каквото ще да е малчо  danceg
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: юни 19, 2013, 11:12:10 »

Муунче честито момченце! Вчера мернах едни снимки от фейсбук...къде го скри това дете, ти грам коремче нямаш!
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: юни 19, 2013, 11:19:35 »

Пънки, имам, имам коремче - ела да ме видиш като се намацотя с кремове и се разхождам из къщи като Ева как си личи Wink Тати и той се радва, че растял коремчо, а снощи малкият футболист ритна тати за първи път и той лети от щастие, очите му искрят Aviator
Активен
Kleopatra8
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #93 -: юни 19, 2013, 11:26:52 »

Муунлайт, аз тръпна в очакване да усетя бебо, но трябва да чакам още доооооста дълго. А, наш татко, беше най-щастлив когато видя бебчо да мърда за първи път.  heart
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: юни 19, 2013, 12:52:37 »

Момичета вие започнахте ли да купувате нещо? Аз съм си харесала повечето неща, но не съм купила нищо. А така ми се иска smile Харесахме червено с черно количка, според вас смешно ли е за момче?
Активен
Kleopatra8
Новак
*

« Отговор #95 -: юни 19, 2013, 13:08:23 »

На мен ми е много рано да купувам, не заради суеверията, а защото не знам пола, а и първо ще приключим ремонта. Да подготвим за бебчо обстановката, а после и нещата за него. Перличка, аз не бих гледала толкова за цвета. Не смятам, че е смешно. Моя близка си купи количка цвят синьо-зелен има момиче, а количката е страхотен оригинален цвят.  blum
Активен
Alichka

« Отговор #96 -: юни 19, 2013, 13:13:42 »

Перличка, както писах по-горе, аз съм харесала синя количка, а още не знам пола. Просто аз съм по синьото и зеленото  pardon Категорично съм против синьо за момчета само, а розово - само за момичета. Мразя излишни бонбонени визии. Според мен червено и черно за момчешка количка би било чудесно.  good
Иначе ние не сме купували още нищо - доста е рано. С първата ми бременност ни бяха наобещавали доста приятели да ни дадат легълца, столчета за кола, една камара бодита и тн. Сега ще видим какво ще могат да ни дадат. Единствено за количката съм категорична, че искам да си я купим ние, защото това е най-важната покупка според мен и на всяка майка трябва да й е удобно според разбиранията и начина на живот  good
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: юни 19, 2013, 14:33:58 »

Успокойхте ме smile ще вземем тази количка, защото направо се влюбих в нея.

Али на мен няма кой да ми даде нищо, леля ми има момиче и няма нищо подходящо. Ние трябва да си купуваме всичко, затова мисля от другия месец, едно по едно да взимаме, да не ни се струпат накуп всички покупки, че като смятам сумата е доста голяма. Ще започна от по-големите и така малко по-малко smile Че ей сега ще се изтърколят тези 3 месеца smile
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: юни 19, 2013, 15:02:59 »

Перличка, записах се за ФМ във Фемина при доктор Врагалева. Препоръча ми я близка.
За количка в червено и черно, лично на мен ми харесва за момче.
Ние за количка, кошарка и огромно количество бодита и дрешки, ще се възползваме от сестрата на милото. Тя в порядъка на 3 години роди и момче и момиче и нещата са почти нови. Даже има и неносени дрешки, като се има предвид как бързо подрастват бебоците, та и етикетите им не е успяла да скъса.
Муунче, наистина изглеждаш чудесно, като за бременна жена. Нямаш нито грам "излишно". Чак ме досрамя да се изтипосам и аз в седмичната темичка под твоята снимка badgirl
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: юни 19, 2013, 21:50:24 »

Алиии, не говори глупости - как ще те е срам да се изтипосаш? Поправи тази грешка сега Wink
Клеопатра, кога ще усетиш бебчо е много различно - аз например започнах да го усещам още в 15-та - 16-та седмица smile
Ние още нищо не сме почнали да купуваме нищо, защото съвсем скоро разбрахме пола, а и апартамента още не е готов и като приключим с покупките за него, почваме с бебешките нещица
Перличка, не виждам защо да е смешно количка в тези цветове - щом си я харесвате, нека да е тя smile
Активен
Kleopatra8
Новак
*

« Отговор #100 -: юни 19, 2013, 23:07:59 »

Муун, при нас положението е същото. Ще чакаме да оправим апартамента и после бебешките пазари са наши.  yahoo Не обичам да чакам последния момент, макар всички да ме убеждават, че е най-добре да се пазарува в 8месец. Аз смятат, че в 6 примерно ще ми е много по-леко и поносимо да пазарувам.
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: юни 20, 2013, 06:43:04 »

Важното при пазаруването е, ако си харесате нещо да го вземете за да не свърши. При нас примерно количката беше стар модел 2011 и няма как да заредят повече и за това я взехме малко след като я харесахме. Но дрешки, козметика, вани и т.н може и в последния момент!
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: юни 20, 2013, 07:08:51 »

Аз пазарувам от самото начало и всичко си ми беше готово избрано,изпрано и прибрано.Не виждам проблем да се пазарува.
Активен
Alichka

« Отговор #103 -: юни 20, 2013, 10:41:14 »

Да, при количките наистина може да е проблем. Тук в Пловдив са основните складове на много от фирмите и въпреки връзки, понякога определени цветове много бързо се изчерпват и няма зареждане.
Вчера се рових в Продавалника. Поводът беше, че ще е добре да имаме или сгъваема кошара за път, или още 1 дървено легълце. В свекърва ми има детско легло, но мисля да има едно и при моите родители и да не се занимаваме с разнасяне на много багаж, когато ходим на гости за по 1 вечер. Мога да ви кажа, че има ОГРОМНО разнообразие от легълца като цветове и модели и като цени. Аз лично съм склонна да взема втора ръка нещо подобно.
А иначе много близки предполагам, че ще питат от какво имаме нужда. Бих предпочела да ни подаряват ваучери, за да не трупаме една камара бодита от 0 до 3 месеца, на които както казахте да нямаме време да им скъсаме етикетите  pardon
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: юни 20, 2013, 12:09:33 »

Аличка ако не бързаш с кошарката, дебни метро. Там пускат промоции по 60лв кошарката. Ние си взехме такава.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: