Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 00:40:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Есенно зимни бебета Октомври ,Ноември ,Декември  (Прочетена 156615 пъти)

Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: юни 12, 2013, 09:09:38 »

Ехееее и тука има новоразкрили се бремелинки smile Момичета желая ви лека бременност с по-малко нерви и повече хубави моменти smile
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: юни 12, 2013, 09:44:59 »

Ели, честито и добре дошла тук give_rose
Аз съм в подобно на твоето положение - до месец трябва да се изнесем от квартирата и да се нанесем в нашето си жилище, което няма изобщо да е завършено при нанасяне, но вече ипотека+наем започна да става непосилно за нас. А тепърва ни предстоят и бебешки покупки. Освен това ходя и на работа и съвсем не остава време да се стегне апартамента. Така че разбирам напрежението ти, но нали знаеш, че в момента най-важно е да си спокойна. Всичко се нарежда, така че по-добре да няма нерви Wink
А другите мамчета как сте?
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: юни 14, 2013, 14:50:06 »

Да се отчета с пресни новини Girl_hide
Днес бях на преглед и 4Д - всичко си ни е наред, но май много се срамува като го гледаме smile Докато бях при акушерката, жената сигурно 5 минути се опитва да измери сърдечните тонове и все шава, подритва, а като отидем при лекаря да го гледаме и се обръща, даже на 4Д-то си беше сложило ръчичките пред лицичето, после ни даде знак с едната ръчичка, че всичко е ок blum. Иначе аз съм +1кг. /общо +3 от началото/. А, да, пропуснах да кажа - мъжките майки ставаме с една повече, чакаме момченце smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: юни 14, 2013, 20:55:53 »

Честито на новите попълнения.
Мунче честити ти сини гащи и добре дошла в отбора на мъжките мами.
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: юни 15, 2013, 10:11:28 »

Браво Муунче smile радвам се че всичко ви е наред. Станахме доста бъдещите мъжки мами smile
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: юни 15, 2013, 12:58:31 »

Муунче миличка честит ви младеж...нека да си расте голям и да имаш една прекрасна бременност до края  give_rose

п.п. да ти кажа и аз си мислех, че ще си от отбора на тъщите ама явно ти било писано да си свекърва  blum
Активен
miauka
Наблюдаващ
Сватбен ГУРУ
Публикации: 793

"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: юни 15, 2013, 16:42:13 »

От доста време се каня да пиша,но все не ми остава време smile
Минавам само да честитя на всички бъдещи мами в темата!Тя е спецялна за мен,тъй като самата аз пишех в нея преди година!Желая ви лека бременност,наслаждавайте се на всеки миг от този прекрасен перод и здрави есенно зимни бебчета smile
Мун,мила честити сини гащи baby_boy Много се радвам за вас!Добре дошла в отбора на мъжките майки и живот и здраве бъдещи свекърви :Р И термина ти се пада на интересна дата smile
4Д си е емоция за бъдещите родители!Как е таткото?

kiss2kiss2kiss2
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: юни 17, 2013, 10:38:03 »

Благодаря ви, милички мами за милите думи и топлото посрещане в "отбора" Wink give_rose
Всички около нас реагираха почти по един и същи начин на изненадата за пола: "И аз така си мислех!" или "Знаех си!" Явно само ние с таткото си мислихме обратното, чак бяхме убедени и изненадата беше повече за нас, отколкото за близки и познати blum Ами Миаука, да ти кажа нашият тати беше направо като треснат от изненадата за пола shok Трябваше му малко време да се съвземе, обаче сега вече мисли как да сформира футболния отбор и как малкия щял да обича футбола като баща си blum
Иначе всичко на бебчо си му е наред и в норми, само дето доки каза, че моята плацента още не се е вдигнала sad Надявам се и това да се случи ...
Активен
_perlichkata
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: юни 17, 2013, 12:14:35 »

Муунче не се притеснявай, ще се вдигне smile

Ние пък сме се обърнали седалищно и сме с предна плацента и сега риткането не го усещам като преди, а само от време на време:) Важното е бебо да е добре, другото не го мисля smile
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #84 -: юни 18, 2013, 11:21:39 »

Здравейте!
Не съм писала, че бяхме без интернет.. Добре дошли на още бъдещи майки!!! Муунче, честито ви момче! Али, в началото на мен ми беше смешно как нещо ме чопли и шава отвътре  Swiming
При нас още нищо не е ясно  pardon Бях на 4Д, наплашиха ме едно хубаво, ама вече си изживях стреса. Хубавото беше, че с бебчо всичко е наред! Аз така и не правих биохимичния скрининг, но по всички показатели на 4Д отхвърлиха разните му там синдроми. Лекарката каза "Май е момиче", ама има сянка баш между краката и бебчо така и не се събуди и не се завъртя. После се наложи още прегледи и един млад лекар каза "Мисля, че е момче, ама не се вижда много ясно". Моят лекар отказа да залага, въпреки че видя нещо... Ние все още приемаме залозите  blum
Активен
Kleopatra8
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #85 -: юни 18, 2013, 14:37:41 »

Здравейте, скъпи мами! Аз чакам своето първо детенце да се появи декември месец. Сега съм в 12,5  седмица и направих първата ФМ и БХС. Всичко е нормално, но за пол е много рано, д-ра каза, че прилича на момиче, но не е сигурен. Да ми е живо и здраво пък другото е лесно. На всички ви пожелавам лека бременност и най-здравите и кротки бебенца.  Baby Аз още не съм качила килограми, но в началото повръщах, а сега не ми се яде кой знае колко в тези жеги.
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: юни 18, 2013, 15:32:28 »

Да се отчета и аз с резултати от кръвните изследвания. Оказаха се отрицателни за антитела. Само дето се тревожих толкова много GROAN Всичко ни е наред и чакаме с нетърпение да се видим с бебчо на ФМ след 2 седмици.
Аличка, радвам се, че при вас всичко е наред. За пола поне сте 50 на 50 и няма да има изненади Wink

Добре дошли на новозаписалите се мамчета. Лека бременност ви пожелавам give_rose
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: юни 18, 2013, 16:01:13 »

Браво, Али Bravo Наистина, само дето се притесняваш girl_wink
Аличка, какво те наплашиха на 4Д-то?
Клеопатра, добре дошла и лека бременност give_rose
Активен
_perlichkata
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: юни 18, 2013, 16:14:38 »

Добре дошла, Клеопатра smile

Али бях сигурна, че няма нищо тревожно и всичко ще е наред. Къде ще ходиш на ФМ?
Активен
Kleopatra8
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #89 -: юни 19, 2013, 08:32:59 »

Благодаря за посрещането, майчета!  give_rose Вземате ли мерки против комарите? Аз още не съм питала какво мога да използвам, но ме наядоха вече.  cray Имате ли си групичка във фейсбук?
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: