Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 21:01:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 12 част
Страници:
1
...
34
35
[
36
]
37
38
39
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 12 част (Прочетена 257417 пъти)
Sisku
Професор
Публикации: 422
Re:СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 12 част
«
Отговор #525 -:
декември 28, 2015, 21:21:29 »
Здравей!
Нашите чаши са купени от кумовете ни точно от Универслания и надписът съответно е правен там. Лично на мен не ми харесва, шрифтът дори не е "технически", а е тип "ами аз така си пиша". Лично аз не присъствах на надписването и ако бях там, щях да поискам нещо като мостра, за да видя и да преценя.
Както и да е, в крайна сметка пред свършен факт, нямаше какво да направим и си ги харесвам и такива, но ако знаех, щях да ги надпиша другаде. Пак казвам, не са ужасно грозно надписани, но не е и качеството, което се предполага. Ако мога тези дни ще пусна снимка. Дано съм била полезна и да знаеш, че чета темата
Активен
Blue_Sapphire
Ентусиаст
«
Отговор #526 -:
декември 29, 2015, 08:15:16 »
Благодаря много,
Sisku
!
Точно от това исках да се предпазя. Както вече казах, за мен е хубаво надпис да има, но не особено важно неговото присъствие. За мен далеч няма да е драма и да го пропусна.
Ако успееш да ги снимаш и да покажеш, ще е супер! Да може човек да види типа изработка, който предлагат там.
Все пак се оказа, че не е заспала тази тема!
Активен
Sunny_bear
Ентусиаст
Публикации: 72
«
Отговор #527 -:
декември 29, 2015, 21:21:53 »
Моите чаши също са от там или от магазина срещу БУлбанк до СОУ-то. Те са едни и същи собственици. И мен ме впечатлиха, че гравирали безплатно като питах първия път. Втория отивам, купувам и изисквам гравиране, но да видя да си избера стила. Те " ааа нямало стил - на ръка". Ако съм искала може някой краснописец с маркер да изпише чашите, те да го гравирали по съответния шрифт. Останах възмутена и предпочетох да не ми "разкрасят" чашите незнайно как. Щото то и не можех да му видя "почерка" на майстора. Няма нужда на всичко да пише имена и дата, то си пише на най-важното място в акта
Аз дори за пръстените избягах от това клише...
Активен
Blue_Sapphire
Ентусиаст
«
Отговор #528 -:
декември 30, 2015, 09:14:59 »
Честно казано аз май предпочитам да не са надписани. Специално в това не намирам особен смисъл, а и май е някаква нова приумица. Преди време никой не го правеше.
Заинтересувах се от типа надпис, който правят там, понеже съм срещала и много красиво направени надписи по стъкло. Ако беше нещо от този тип , тогава ок, но ако ще е просто да има надпис
вероятно ще го пропуснем.
От подобен тип поведение, каквото споделяш
Sunny_bear
направо полудявам. Ще кажеш, че са единствените и всичко ти зависи от тях!
Определно, ако и към мен усетя подобно поведение, то това ще е последното място от което ще взема чаши!
Активен
plam3na
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #529 -:
януари 03, 2016, 19:27:12 »
Здравейте, може ли някой да ми каже изисква ли се да присъстваме лично при запазването на час в Ритуална зала и подаване на заявление в общината? Благодаря Ви
Честита нова 2016
Активен
Blue_Sapphire
Ентусиаст
«
Отговор #530 -:
януари 04, 2016, 08:39:24 »
Здравей,
plam3na
! Запазването на дата и час в ритуалната зала може да направи всеки, стига да има копие на личните карти на бъдещите младоженци. Аз щях да пращам агентката, която ще ми прави декорацията и ми казаха, че е добре на листа с копието на личните карти да пише собственоръчно "Вярно с оригинала" и подпис.
Там освен, че ви записват, ви дават и документи, които трябва да представите седмица преди сватбата и точно разяснения кога, къде, какво трябва да представите и кои точно изследвания да правите.
След като си запишете час в общината , трябва да се отиде и в офиса на "Гурко" срещу хотел Ефир и там също ви записват в книга и ви дават други документи (мисля, че бяха бланките за медицинско което трябва да се попълни и предостави на по-късен етап).
Това трябва да се направи, за да се запази датата, но може да го направи всеки, който има копие на вашите лични карти , подписани долу собственоръчно от вас.
Активен
Sunny_bear
Ентусиаст
«
Отговор #531 -:
януари 06, 2016, 16:54:16 »
Е чак лошо отношение не, просто непълно обяснение. Като чух подробностите се отказах от гравиране, но си намерих прекрасни чаши от тях! За записване на час и дата ходих само аз, но не помня снимах ли на ММ картата или само показах моята...
Активен
steli_
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #532 -:
януари 13, 2016, 14:41:10 »
Здравейте.На мен също ми предстои да сключа брак тази година и не зная от къде да започна с организацията
Дали да запазя дата първо в общината или в ресторанта
Помагайтеее
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239
Очакваме Ви !!!
«
Отговор #533 -:
януари 13, 2016, 14:44:47 »
Здравейте Стели, решете в кой ресторант искате да ви е сватбата, проверете дали е свободен за предпочитана от вас дата, ако е свободен преди да го капарирате отидете и до общината или обредни дейности за да проверите за час за вече вашата предполагаема дата и ако там е свободно, може да си го ангажирате. Ако имате и друго в предвид като фотографи, водещи или сватбена агенция на които държите за съответната дата, проверете и тях, дали са свободни и така вече ще сглобите пъзела...Успех!
«
Последна редакция: януари 13, 2016, 14:56:30 от Temira-Wedding
»
Активен
Blue_Sapphire
Ентусиаст
«
Отговор #534 -:
февруари 10, 2016, 13:26:11 »
Момичета, помагайте!
Трябва да се ориентирам с намирането на добър фризьор и маникюрист. Не съм от Стара Загора и да ви кажа изобщо не съм наясно с имената, услугите и уменията на тези професионалисти в града. Това, което успях да намеря в интернет е основно за фризьори. Три имена се откроиха- Арлет, Фльор, салон Vidal. Някой може ли да сподели впечатления от въпросните места?
Като ще бъда благодарна и за препоръки към други фризьори. Интересно ми е и ценовия клас, в който работят. Не че ще се скъпя за прическа в този ден, но все пак е добре да се ориентирам и да го заложа в бюджета.
За маникюристи нямам никаква идея и всяка насока би била добре дошла!
Активен
vehemently
Любопитен
«
Отговор #535 -:
март 03, 2016, 19:34:20 »
ходих във Видал за пробна- меко казано катастрофа,много плямпане и нищо накрая.
В деня отидох в Бенедикшън хаус- горе долу бивах, падна ми прическата 2 часа...
препоръчвам Огнян от Арлет!
Прически около 60лв, грим-50лв.
Общо взето ходете на поне 2-3 пробни , докато не се получи нужния резултат.
Активен
vehemently
Любопитен
«
Отговор #536 -:
март 04, 2016, 15:08:31 »
Маникюр - Ани- салон Енигма; Мина- ЧАР М и Ралица Петрова.
Активен
Blue_Sapphire
Ентусиаст
«
Отговор #537 -:
март 07, 2016, 09:49:23 »
vehemently
, сърдечно благодаря!
Както винаги се включваш с изключително полезна, изчерпателна и точна информация!
Активен
Sunny_bear
Ентусиаст
«
Отговор #538 -:
март 13, 2016, 15:59:05 »
Грим - Дарина Господинова - има я и във ФБ, тя е в един салон с фризьор - Хаджиев. Доволна е меко казано от начина им на работа и взаимната подготовка. Страхотно отношение, фризьорът се постара дори да сме с различни типове къдрици, за да е различна всяка една от нас. В салона под леко напрежение подготвиха мен, кумата и две шаферки едновременно 2 по 2. Казвам напрежение, защото бяхме много хора, а времето - късо. Салонът им е по диагонал на кръстовището, където се намира сватбен салон Галина, бул." Христо Ботев" е едната пресечка. При тях има и маникюристка, но нямам отзиви за нея.
Активен
di_t
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #539 -:
март 15, 2016, 14:51:55 »
Здравейте, момичета!
Предстои ни сватба- но все още не можем да намерим музиканти-при извежданена булката от дома и.
Ще се радвам- ако някой сподели за такива МУЗИКАНТИ- ...телефони-цени и тн
Активен
Страници:
1
...
34
35
[
36
]
37
38