Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 09:52:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 12 част
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
39
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 12 част (Прочетена 257836 пъти)
ilss
Любопитен
Публикации: 48
Re:СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 12 част
«
Отговор #195 -:
август 22, 2013, 18:45:45 »
Цитат на: Shtastlivka в август 21, 2013, 20:31:58
Момичета ще раздвижа темата като се похваля, че за последните два дни имах среща с фотографката, видео оператора и водещата и вече са наети за 10 май... та официално останаха църквата и гражданското за резервиране и естествено хиляда други неща , но големите и важните са почти резерве вече
Другите как сте как се справяте ?
На кои се спря? Аз все още търся фотограф и дж..
Активен
Shtastlivka
Любопитен
Публикации: 43
«
Отговор #196 -:
август 22, 2013, 19:00:47 »
Ами момичета сигурно от 3 месеца гледам снимки от различни фотографи и видеата и се спрях на Светлана Узунова ( има фото Узунови , което не е нейното). Фотото е на ул. Братя Жекови и се казва Фото Фокус. Избрахме си Димитър Димитров за видеото , а той случайно работи със Светлана. Заплащането им е отделно , но просто се предпочитат като професионалисти. Мога да кажа , че са много готини и съм сигурна , че резултата ще е супер
За Dj и водеща избрахме Ваня Лозанова и Даниел, които също гледахме на няколко сватби.
Препоръчаха ни агенция Ами сега и мисля да ги посетя скоро да видя кога трябва да отида, защото мисля да ги наема само за украса на ресторанта и колата и друго нищо.
Cvete трябва се организираш по-бързо , защото добрите фотографи и dj-ии се заемат рано. От познати можеш да събереш мнения и да се заемеш, поне аз така направих. Успех
Активен
cvete88
Новак
«
Отговор #197 -:
август 23, 2013, 08:44:00 »
Уж действам, а всъщност буксувам. Лошото е, че нямам познати, които са правили сватба близките години
. Днес ще посетя Узунови и фото Тимпас да видим ще ме спечели ли някои от тях. С Йонко Русев също мисля да се свържа. Дано имам напредък днес
Активен
simona_i_d
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #198 -:
август 23, 2013, 12:34:53 »
Препоръчайте ми слафкарница,където правят торта по мой модел(т.е по снимка)... на добра цена,разбира се
Активен
Shtastlivka
Любопитен
Публикации: 43
«
Отговор #199 -:
август 24, 2013, 06:43:31 »
Мисля, че в повечето сладкарници може по твой модел , но за Монти съм абсолютно сигурна
Активен
ilss
Любопитен
«
Отговор #200 -:
август 29, 2013, 19:50:14 »
Девойки, имам усещането, че изпаднах в задънена улица с избирането на ди джей и фото, особено с ди джей. Нещо не се справям с откриването на информация, а може и клипове на ди джеите.
Досега попаднах на сайта само на Ели и Жоро, другите нямат ли си сайт, няма ли фейсбук??
Фотото - харесала съм засега 2-3-ма, които са на местна почва, ще попитам да оферти (макар че не знам на какво да акцентирам, че не съм от най-въодушевените бъдещи булки относно сватбата си).. Моля, помагайте ...
За видеото... то ми е последна грижа, може би там изобщо нямам претенциите, но за фото и ди джей искам добри попадения...
Активен
simona_i_d
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #201 -:
август 30, 2013, 16:23:33 »
Мерси за отговора. Тортите на Монти изглеждат много добре,ще се обърна към тях непременно. Дано само и цените да са им ок
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #202 -:
август 30, 2013, 17:07:49 »
Надявам се да не се възприеме като реклама. Ние бяхме с DJ Галин Рачев, а Ганка ни беше водеща. Ако търсиш хора, които ще се вслушат в твоите желания и предпочитания за водене и стил музика - те са хората, поне от личен опит е така за мен. Препоръчвам ти ги! Разбира се, всичко е и въпрос на контакти и сдушване. Като се срещнете, ако решиш, ще разбереш дали са твоите хора, както се оказаха за нас
http://www.soundthebest.com/blog/author/admin/page/3/
Цвете
, Йонко Русев има страхотни снимки! Много исках да ни е той, но надвишаваше възможностите ни
Нещо компромисно - цена/ качество са фото Венци. В смисъл, ок са снимките и видеото, но не са разчупени и нестандартни, ако това ще искаш.
«
Последна редакция: август 30, 2013, 17:10:16 от sunray
»
Активен
cvete88
Новак
«
Отговор #203 -:
август 31, 2013, 07:19:06 »
Така е, снимките на Йонко Русев са хубави.
За DJ и аз си нямах идея, но един познат-келнер в ресторант, видял доста сватби съответно, ни препоръча дж Дидо и водещата му Ваня(или Валя). Сайт не знам да имат, но ако някой желае мога телефонен номер да дам. Ние се спряхме на тях, тези дни ще се срещнем и ще ги преценя лично
Активен
ilss
Любопитен
«
Отговор #204 -:
септември 02, 2013, 19:01:28 »
Цитат на: cvete88 в август 31, 2013, 07:19:06
Така е, снимките на Йонко Русев са хубави.
За DJ и аз си нямах идея, но един познат-келнер в ресторант, видял доста сватби съответно, ни препоръча дж Дидо и водещата му Ваня(или Валя). Сайт не знам да имат, но ако някой желае мога телефонен номер да дам. Ние се спряхме на тях, тези дни ще се срещнем и ще ги преценя лично
може ли телефон на лични и после мнение след срещата?
Активен
meripeewa
Любопитен
Публикации: 22
«
Отговор #205 -:
септември 05, 2013, 21:35:36 »
Здравейте, момичета!
Нашата сватба беше в събота и си изкарахме страхотно, чувството е неописуемо... всичко беше както го бяхме планирали. Ели и Жоро се представиха чудесно, много сме доволни, за видеото се доверихме на Жоро, който работи с Митко Димитров, а снимките са уникални, вече видяхме част от тях, другите ще са готови до 15.09, фотограф ни беше Димитър Александров, препоръчвам го с две ръце
Активен
ilss
Любопитен
«
Отговор #206 -:
септември 06, 2013, 23:35:40 »
Аз фотограф и ди джей нямам още, но вече поръчахме халките.... чак ми е малко странно. Ходихме до сара трейд в раковски. Очаквам на 16-ти да пристигнат
Активен
cvete88
Новак
«
Отговор #207 -:
септември 07, 2013, 07:12:09 »
Честито Марипеева -желая ви дълъг семеен живот, изпълнен със щастие, любов, успехи и няколко наследника
Илсс, питам от любопитство за халките, защото и на нас това ни предстои, защо сте ги поръчали от там?
Има ги всичките на мостри ли, а може и да ви е наблизо
Активен
ilss
Любопитен
«
Отговор #208 -:
септември 07, 2013, 21:37:25 »
aaaa никк не ни е близо дори, даже пътя до там от софия е ужасен, защото правят ремонт и са едни дупки, ача на тръгване намерихме друг вариант и беше по-леко. Ходихме чак там защото цените на златото в София започва от 78 лв и стига до 98 лв, а моделите на сара трейд в златарските магазини са много малко и пак цената е по-висока от тази в раковски... Модели много там - поне 800 налични, избирахме 3 часа и дори сега съм на нокти дали ни разбраха какво точно искаме да изработят, но ще видя като ги доставят.
Както и когато си избирах ресторант за сватбата обаче отидох с големите очаквания и ме разочароваха откъм обслужване и подход за продажба, но засега ми е важно всичко да е ок с изработката.
Активен
ilss
Любопитен
«
Отговор #209 -:
септември 07, 2013, 21:44:34 »
Марипеева, видях, че си ползвала услугите ма Силва за гримиране... Може ли да споделиш каква е цената, може и на лични?
Честито! Бъдете щастливи и винаги заедно!
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...