Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 21:55:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 15част
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 15част (Прочетена 165890 пъти)
Stilezza
Любопитен
Публикации: 36
Re:СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 15част
«
Отговор #405 -:
септември 16, 2013, 13:28:21 »
Те са първите, за които се сетих, сещам се, че точно там жена ми беше дала своята булчинска рокля за чистене, но сватбата ни вече беше минала
Използвали сме ги и за други услуги. А, дали може нещо да се обърка, само един господ знае
Активен
natalia_vn
Любопитен
Публикации: 37
«
Отговор #406 -:
септември 16, 2013, 15:33:06 »
Аз съм доволна от химическото чистене в Гранд Мол.
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224
And lived happily ever after....
«
Отговор #407 -:
септември 16, 2013, 16:26:10 »
http://www.harirad.com/
Това е химическото, на което се доверявам аз.
Освен булчинска и костюм, в последните две седмици по различни поводи ми се наложи две скъпи официални рокли да оставя за почистване, нямам забележки.
Когато дрехата няма етикет и не е давана на химическо, ако има някакъв риск, винаги са ме информирали предварително. Цените им също са много добри! Но не са в централната част на града, така че не знам дали ще ти е удобно
Активен
natalia_vn
Любопитен
Публикации: 37
«
Отговор #408 -:
септември 18, 2013, 00:50:05 »
Бъдещи булки за 2014, до къде стигнахте с приготовленията? Искам да си сверя часовника
, а и да се освежи малко темичката.
Активен
Pulsatorkata
Ентусиаст
«
Отговор #409 -:
септември 18, 2013, 10:24:08 »
Бъдещи булки има ли някой за сватба сега на 28 септември или ще съм сама?
Активен
kaleopa
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #410 -:
септември 26, 2013, 10:33:16 »
да се запиша и аз за бъдещите булки за 2014 - нищо не съм подготвила , осжен датата в гражданското за април месец , незнам от къде да започна. за сега су търся ресторант
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #411 -:
септември 26, 2013, 10:49:43 »
Здравей
Имаш достатъчно време за да организираш мечтаната сватба. Бих те посъветвала да започнеш с някои от основните неща сега, защото в зимния период би било дота трудно да ги свършиш. Ресторантът е едно от тях. Според мен изборът трябва да стане сега, тъй като повечето хотели (ако е ресторант в хотел) не работят зимния сезон и посещението на място ще стане много трудно и с 1000 уговорки.
След запазване на мястото вече имаш дата, може да се насочиш към "човешкия фактор", т.е. фотографи, водещ, дж, оператор. За мен това да първите и най-важни неща за една сватба. Всичко останало може да се случи на по-късен етап.
И още нещо, не бързай да пишеш поканите си. Трябва добре да си организираш деня, за да мине гладко
Успех и приятна организация, с каквото има нужда, ние ще помагаме
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #412 -:
септември 26, 2013, 11:11:36 »
Kaleopa
Честито и добре дошла!
Какви са ти изискванията за ресторанта? Колко човека горе-долу ще бъдете? Казвай, за да помагаме!
Аз в момента търся ресторант за мои познати, които живеят в Щатите, и им помагам от тук. За около 70 човека, изнесен ритуал на брега на морето, но тържество но закрито, защото датата им е май месец, а тогава все още ще е студено вечерите. И възможност за нощувки на гостите, като всичко е на едно място, да няма излишно разхождане насам-натам... Оглеждаме се за нещо около Св. Влас, Елените, даже и до Созопол стигнахме... Има едно прекрасно местенце - комплекс Св. Тома, но още чакам отговор от тях. Ако някой има идеи, ще се радвам да сподели!
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #413 -:
септември 26, 2013, 12:01:07 »
Денито
, гледахте ли на слънчев ден хотел Палас или Марина?
Те са почти директно на пясъка с големи и хубави ресторанти с морска гледка, има разбира се хотелска част за гостите. Щом гледате Св. Тома, изглежда цените не ви притесняват и смятам, че са подходящи
«
Последна редакция: септември 26, 2013, 12:22:04 от Lillly
»
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #414 -:
септември 26, 2013, 12:13:26 »
Ами Марина им го предложих, но още чакам да решат дали им харесва. Булката си е харесала Азалия по принцип, пратила им е запитване, но още не са й отговорили. За св. Тома нямам представа какви са цените, чакам да ми пишат евентуално
Иначе им харесват голф ризортите, но освен че са доста скъпи и с не особено благоприятни условия, няма как да са на закрито... Ще ги изчакам до края на седмицата за отговор, ако не, почвам да ги тормозя по телефоните за оферти и актуални условия за 2014г.
Иначе за Персей не съм се сещала - не съм правила сватба там, и е останал встрани от полезрението ми, веднага ще го погледна. Благодаря!
Edit: хотел Персей не е ли Бриз 1? Ако е така, не е вариант - търсим нещо "по-така"
«
Последна редакция: септември 26, 2013, 12:18:56 от Денито
»
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #415 -:
септември 26, 2013, 12:20:19 »
Азалия мисля, че не организира такива събития в активния сезон, а и залата е огромна. Но пак провери, на мен така ми казаха. Хотел интернационал на Златните има нова банкетна зала, може да попиташ за снимки, защото още нямат качени в сайта.
Калиакрия ми е мечта, страхотен е но май няма вътрешен ресторант. Хотелите на Гранд хотел са хубави, но цените са значително по-високи.
Много се извинявам имах в предвид Палас. Той е до Марината и е за 80 човека, което идеално ви устройва
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525
«
Отговор #416 -:
септември 26, 2013, 12:26:59 »
Марина е чудесно място за сватба и покрива всички изисквания на младоженците.
Нашата сватба беше там края на юни и съм изключително доволна от всичко.
Комуникацията вървеше гладко, обслужване и храна отлични, много коректни.
Самият ресторант е просторен и може доста да се импровизира с подреждането на масите.
Ние бяхме 65 души и имаше много място за танцуване. Единственото, което може да "стресне" булката е червения килим, но агенциите за украса предлагат всякакви варианти и цветови гами.
Хотел Оазис също е страхотно място, но не си спомням от кога работеха летния сезон.
Това, което си спомням е офертата, с която ме "застреляха" - имаха толкова много ограничения, че ни отказаха на момента
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #417 -:
септември 26, 2013, 13:07:34 »
Да, Марина е хубаво място за сватби, аз съм им го предложила вече, ще видим какво ще решат, защото булката иска декорацията да е на морска тематика, но в тюркоаз, което на мен хич не ми се връзва с тоя керемидено червеникакъв мокет на Марина, но ще видим - него още го мислят. Палас се притеснявам да не им дойде тежък като обстановка, защото искат нещо по-модерно, без да е тежко, с кристални полилеи и т.н.
Оазис категорично не става (по мое мнение) за закрити сватби - на него чара му е в покритата тераса, за която май месец не ни върши работа. А съвсем отделно вече идват тежките оферти и условия, които не отговарят на бюджета на младоженците...
Интера са го направили добре, но е в едни странни цветове - бежово и кафяво, с едни червени лампиони, което супер много ограничава, нямам идея защо са взели такова интериорно решение, предвид че искат да се ориентират към целогодишна "сватбена" заетост - смятам че трябваше да е нещо супер неутрално, но това си е отново само мое мнение...
За Азалия - ще видим... Мен не ме притеснява толкова дали са в сезон или не - 25.05 е да речем "гранична" дата и може да се договорим за компромис. Повече ме смущават абитуриентските балове по това време...
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525
«
Отговор #418 -:
септември 26, 2013, 19:45:02 »
Дени
, разгледай темичката за сватбата на
Dixie
. Нейната сватба беше миналата година в Марина тюркоаз и червено, много красиво, семпло и същевременно запомняща се беше украсата. А и тя доста ми помогна със съвети и инфо.
Активен
kleobg
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #419 -:
септември 27, 2013, 02:46:27 »
Здравейте,
Все се каня да напиша коментари за всички които наех за сватбата ни това лято и все нямам време. Нашата сватба беше в Марина това лято. И аз организирах сватба от чужбина и исках ресторант с гледка към морето. Ресторанта е много просторен и светъл. Ние бяхме 60 възрастни и 6 деца. Имахме 8 маси и не изглеждаше празно. Персонала е ок, но храната не е нищо особено. Ние избрахме свинско шишче с пилешко филе. Пилешкото беше супер сухо. Антония (шефката на маркетинг и продажби) е малко крива. Когато и казах че сме разочаровани от храната тя отвърна че те на следващият ден са имали по-голяма и по-скъпа сватба от нашата и никой не се оплакал... Просто нямам думи... Иначе като място и обстановка е супер. Точно това което искахме. Килима наистина много се откроява но моят цвят беше корал и изглеждаше супер. Ако искате ми пишете на лични и мога да пратя снимки и да ви дам препоръки за хората които наехме да ни помогнат за сватбата (оркестър, фото, вифео,агенция цветя и т.н.)
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...