Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 22:09:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 15част  (Прочетена 165910 пъти)

bulka2014
Ентусиаст
**
Публикации: 93

« Отговор #330 -: август 09, 2013, 09:07:10 »

Lilly - много благодаря, сватбата ще е малка, около 60 души, май трябва големи обиколки да направим.
Активен
Fantasy_be
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #331 -: август 14, 2013, 10:17:11 »

Здравейте на всички  smile

И аз се записвам да следя форума, че другата година май ... ще съм булка  danceg
Активен
bulka2014
Ентусиаст
**

« Отговор #332 -: август 15, 2013, 15:02:42 »

Не мога да харесам ресторант и това е. Май трябва да се примиря с това да е вътре сватбата. Харесвам като стил Вентура, Елена и вила Марциана, но вътре. А там май няма да стане. Не ми допада това, че при сватба навън масите са пръснати и липсва контакта с хората. Харесвам Блек Си Рама, но там предполагам е ужасно скъпо. Някой с отзиви?
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: август 16, 2013, 12:11:19 »

Аз не разбрах какво не харесваш точно. В ресторантите, които си изброила може да се проведе тържество вътре. Всъщност за Марцияна не съм сигурна, че е много подходящо тъй като вътрешния ресторант мисля че е тесен и дълъг. Във Вентура залата е много хубава, но има слаби страни (за повече инфо може да прочетеш в темата ми, моята сватба беше там), Елена е страхотен, но според мен е за по-големи сватби. Блек сий рама имат информация в сайта си.
Според мен отивай да ги гледаш на живо не по сайтовете, сега поне работят, аз избирах зимата.
Тъй като не разбрах какво точно искаш от поста ти, няма как да ти препоръчам някой друг ресторант smile
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: август 16, 2013, 12:21:11 »

Здравейте момичета,

Успех на всички с подготовката. Само да ви споделя, днес търсих зала за едно събитие и попаднах на сайта на Интернационал на Златните. Поне от снимките новата им бална зала ми изглежда суупер. Видях, че предлагат и разни сватбени пакети. Като цени, обслужване и т.н. нямам идея какво е положението, само залата много ми хареса, но за мен вече е късно  pardon, така че като търсите да имате предвид.
Активен
bulka2014
Ентусиаст
**

« Отговор #335 -: август 16, 2013, 14:02:34 »

Лили, не мога да си харесам ресторант за открита сватба, освен Блек Си Рама, където е доста скъпичко.
Активен
Денито
Професор
Публикации: 319

« Отговор #336 -: август 16, 2013, 15:01:10 »

Гледала ли си Албатрос на Гранда - не знам как са цените, но е на открито и има страхотна гледка към морето!
http://www.grandhotelvarna.com/gallery/browse/7/%D0%A0%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8-%D0%B8-%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5/bg
Активен
aalko
Ентусиаст
**
Публикации: 137

« Отговор #337 -: август 16, 2013, 16:53:27 »

Искам да кажа,че балната зала "Белини" на хотел 'Интернациоанал' е уникално място за сватбени тържества,ще сложа някоя и друга снимка от там и от терасата на Гранда-"Албатрос".Персоналът от Албатрос го засякох на мероприятие в Интера,явно собствениците са едни и същи.Само хубави неща могат да се кажат за двата ресторанта.Класа доста нагоре от заведенията във Варна,наистина петзвездно обслужване,вкусна храна и невероятна атмосфера.
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #338 -: август 18, 2013, 08:45:36 »

Блексирама е невероятно място! Аз бях онзи ден там за да пробвам менюто, цените не са ниски наистина, но обстановката е просто ненадмината, лично мое мнение е, че по-красиво място в регион Варна за лятна открита сватба няма!
Активен
Estella
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: август 18, 2013, 18:03:25 »

Момичета, моля ви препоръчайте ми някои диджей ,ако може с координати. Сватбата ми е на 21.09.2013 в Слънчев бряг, но все още не мога да намеря cray От Бургас всички по-добри са заети, така че моля препоръчайте някой от Варна
Благодаря ви предварително!
Активен
Pulsatorkata
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: август 21, 2013, 10:52:20 »

Здравейте момичета нащите халки също са от Домино 777 и сме доволни.Вчера си взехме халките и още неможем да им се нарадваме.Аз искам да ви попитам как вървят цените за сватбения грим тука във варна,че това ми е проблем сега.За прическа ми казаха 50лв а за грим варират нагоре-вярно ли е или.....
Активен
katerinaatan
Сватбар
Публикации: 205

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: август 21, 2013, 17:01:16 »

Днес бях на козметик и видях промоция за булки (прическа,грим и маникюр) вместо 180лв-89лв чак се опулих. Мислих да си направя обикновен маникюр да пробвам как работят,но реших да се въздържа  crazy
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #342 -: август 21, 2013, 17:20:26 »

Цената е много съмнителна, може би си има причина smile
Активен
bibi0203
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #343 -: август 21, 2013, 19:02:35 »

здравейте на всички smile,
това ми е първият пост откакто съм се регистрирала тук и ако имам някакви грешки моля да ме извините.
Ние ще се женим в началото на септември 2013г., като тържеството ще бъде в ресторанта на хотел "Вентура". Та имам следния казус....Миналата година ноември или декември беше запазихме и капарирахме ресторанта на х-л "Вентура". В разговор проведен тогава с тогавашния управител се разбрахме да веселим до колкото часа издържим, което за нас беше и все още е много важно. В началото на месец август тази година се срещнахме с новата управителка г-жа Ботушарова. В разговора, който проведохме също ни беше казано, че можем да се веселим до когато сърцата, душите и краката издържат. Беше ни предложен също вариант, ако искаме по някое време след като останем по малко хора да се изместим в друга тяхна зала, която се намира или на първия етаж или малко по надолу. Т.е да слезем 3 етажа надолу. Като искам да подчертая, че ние НЕ СМЕ СЕ съгласявали на това, а просто казахме, че това ще се определи на самата сватба. Аз по принцип, не съм много съгласна да се местя, тъй като смятам, че това малко или много убива купона, а и поради други причини. Та какъв ми е проблема.....днес след като моята сватбена агентка се срещна с г-жа Ботушарова за определяне как ще седят масите, тя заявява, че ние след 24,00ч ще се изместим в долната зала, за която тя беше предложила. След като заках на сватбената агентка, че това нещо под въпрос и никой не е заявявал подобно нещо и след като тя го предала дословно на г-жа Ботушарова тази г-жа заявява, че така трябва да стане, защото имала проблеми с комшиите, които и викали полиция и тя била плащала глоби заради шума. След като аз попитах защо това не ни беше казано по време на срещата отговора на г-жата, е че това се е случвало след седмиците след нашата среща, т.е за две седмици. Та искам да попитам всички булки и младоженци, които са си организирали сватбата там или предстои имали ли са такова изказване или намек, или подобен или съшия проблем?
Извинявам се за дългия пост, но исках да ви обясня всичко подробно. Аз не искам да се местя, не искам да убивам музиката, купона и всичко. Все пак тази зала ми харесва, за тази зала си плащам, тази зала ме впечатли и т.н. И другото...за музиката....все пак ние не сме на открито. Колоните не са направени за стадион, че да не се търпи....
Моля ви за помощ, защото иначе ще полудея, а остава много малко до хубавото събитие.
Благодаря ви сърдечно
Активен
shiny
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: август 21, 2013, 20:18:44 »

Моята сватбена прическа беше 40 лв, грим 65 лв, маникюр 16 лв.
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: