Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 21:44:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 15част  (Прочетена 165878 пъти)

silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: юли 30, 2013, 09:18:50 »

Ние също бяхме в бриз-2 smile украсата от колата я сложихме на булченската маса и отделно имахме една ваза с бели хортензии. На изнесения ритуал нямахме цвете на арката, а само тюркоазени панделки и се получи много добре smile Вече вие както си решите.
Активен
aninini
Ентусиаст
**
Публикации: 62

« Отговор #301 -: юли 30, 2013, 12:40:50 »

Здравей, boji__dara
моята сватба също ще е на 29.09.2013 г. Избрахте ли видеооператор и фотограф, аз още се чудя кои да са много ми е трудно да избера.
Активен
aninini
Ентусиаст
**

« Отговор #302 -: юли 30, 2013, 14:32:37 »

Здравейте, пиша пак с молба към Вас да ми помогнете по организацията на сватбата ни - 29.09.2013 г. Имаме капариран ресторант - ДИМЯТ
DJ също имаме.
Много се чудя кой видеооператор и фотограф да изберем - важно е да могат да снимат двете ни сватби - едната е във Варна другата на 400 км. от тук.
Предвиди ли сме 13 часа да е брака в ритуалната зала и 17 часа да е ресторанта. Какво ще ме посъветвате да изместим ли риатуалната по късно но има малък проблем - поканите на част от гостите са раздадени.
Може ли да ме ориентирате от къде да поръчам тортата - мисля да е или от Дилайт, Крамер иили Синчец.
Цветята за ресторанта и булченския букет - от къде да ги поръчам
И също така за безалкохолното и алкохола - някакви фирми да ми препоръчате.
Халките още не сме ги избрали - но смятаме да ги поръчваме от Сара трейд

Активен
silver_f
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: юли 30, 2013, 15:30:17 »

Аз съм много доволна от моите: Фотограф: Красимир Андреев и Веси Андреева, видеоператор Михаил Врабчев, Цветя от магазин "Джунглата", Торта от с-ца Атлант, Халки от Любо голд. Ако нещо друго те интересува питай smile
Активен
boji__dara
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #304 -: юли 30, 2013, 22:09:42 »

Здравей,aninini!:) Не сме се спрели още на фото и видео,чудим се още.Иначе халките са ни готови и ще ходим тази седмица да си ги вземем,препоръча ми една приятелка това ателие,което е зад пощата там си ги направихме,ща пиша допълнително за отзиви,аз ще поръчам букетите от един цветарски до стадион Черно море,преди бензиностанцията,за украса съм се спряла на бели рози със тюркоазена панделка,тъй като и моята сватба ще е в този цвят.
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: юли 31, 2013, 08:51:54 »

Здравейте, пиша пак с молба към Вас да ми помогнете по организацията на сватбата ни - 29.09.2013 г. Имаме капариран ресторант - ДИМЯТ
DJ също имаме.
Много се чудя кой видеооператор и фотограф да изберем - важно е да могат да снимат двете ни сватби - едната е във Варна другата на 400 км. от тук.
Предвиди ли сме 13 часа да е брака в ритуалната зала и 17 часа да е ресторанта. Какво ще ме посъветвате да изместим ли риатуалната по късно но има малък проблем - поканите на част от гостите са раздадени.
Може ли да ме ориентирате от къде да поръчам тортата - мисля да е или от Дилайт, Крамер иили Синчец.
Цветята за ресторанта и булченския букет - от къде да ги поръчам
И също така за безалкохолното и алкохола - някакви фирми да ми препоръчате.
Халките още не сме ги избрали - но смятаме да ги поръчваме от Сара трейд

Здравей,

Ако след ритуална зала ще си правите фотосесията, не мисля, че има нужда да променяте часа на ритуала. Докато мине ритуала, да приемете поздравления и да тръгнете ще стане към един и половина, два. След това да отидете на мястото за фотосесията, на спокойствие да си направите снимките и да се върнете в ресторанта. Тъкмо ще ви стигне времето. Но ако фотосесията ви е по-рано, преди ритуала, тогава си преценете. На хората с раздадените покани може едно обаждане да се направи, но в ритуална зала не знам как стоят нещата с промяна на вече запазен час за брак, все пак в деня има и други ритуали, може би първо там трябва да провериш. Успех!
Активен
aninini
Ентусиаст
**

« Отговор #306 -: юли 31, 2013, 10:09:16 »

Здравейте, благодаря за бързите отговори. Аз се обаждах в ритуална зала - няма проблем да сменим часа за по късен, има свободни часове а и ние ще трябва да доплатим 40 лв.
Сесията мислим да е след ритуална зала, аз затова исках да имаме достатъчно време до ресторанта за да не бързаме. Но се оказа че видеото и фотото са за 10 часа и всеки час се доплаща по 100 лева, а ние сме малко ограничени от към финансите заради двете сватби и да ви кажа честно не искам да им плащаме овъртайм. Снощи вкъщи много мислихме и решихме евентуално да сменим часа на брака -14,40 часа или 15 часа а ресторанта да е 18 часа. Защото DJ e za 5 часа и всеки следващ и той има овъртайм. Затова много се чудя още как е най добре да направим. И да е удобно и за всички гости
Активен
silver_f
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: юли 31, 2013, 12:54:59 »

Анини кое видео и фото сте избрали? Нас ни снимаха от 8ч. до 24ч., че даже и по-късно и нямаше овъртайм  Wink Имаш време може да се срещнеш и с други, ако нещо те притеснява. А за ресторанта е нормално 18.30ч.-19ч. да седнете по масите до към 23-24ч. най-рано. Понеже ние бяхме навън и имаше ограничение за музиката на открито да е до 23ч...
Активен
aninini
Ентусиаст
**

« Отговор #308 -: юли 31, 2013, 14:57:49 »

Ами по принцип ходихме в студио х - много хубави неща предлагат хората но снимат 10 часа след което по 100 лева на час за екипа - овъртайм и много ни идва като цена защото ще правим две сватби и наистина всичко което правим е двойно и се побърквам направо.
Аз мисля да се обадя в ритуална зала и да запиша за 14.20 или за 15 часа а ресторанта да го направим от 18 часа.
Преди малко говорих с видео и фото но не от Варна - а от моя си край - и ми казаха че могат и 15 часа да снимат нищо няма да доплащаме. Единствено ме притеснява следното - не съм виждала негови продукти, но ми го препоръчаха, той не е от Варна и дали ще направи добре фотосесията.
Активен
silver_f
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: юли 31, 2013, 15:13:03 »

Запознай се с работата им очи в очи недей така на сляпо само по препоръки. Поискай снимки от 1-2 сватби..
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: август 02, 2013, 19:34:04 »

По-добре аложете на сигурно! По мое мнение ако ще се инвестира в нещо това е което ще ти остане за спомен. Накрая единствено спомените от снимките остават....
Задължително е да си запозната с работата на хората, които наемаш, за да не останеш разочарована.
Активен
angelova_29
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #311 -: август 04, 2013, 11:10:36 »

Lilly - И аз съм на това мнение. Брат ми се жени преди 2 години и от еуфорията не помнеше даже някои моменти, които после видя във филма. Те обаче са толкова разочаровани от снимките и от филма, че ги е гледал само по веднъж. Сега ми казва - или дай пари за качество, което да ти остане като хубав спомен или давай без тях. Малко не мога да си представя сватба без фото и видео, а и нямам много възможност, та се чудя какво да правя. То май ще бъде едното за сметка на другото. Важно е кое ти е приоритет. Аз вече трябва и да са ориентирам и ще разчитам на форума май.  yahoo
Активен
silver_f
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: август 04, 2013, 19:19:55 »

Определено е така. В самия ден е такава лудница, че почти нищо няма да помните yahoo и всичко ще ви мине за миг smile и накрая ти остават снимките и видеото, безценни са  Wink И ако мога да те посъветвам, спести от друго за сметка на това да имаш запечатани прекрасни моменти от големия ден. Определено няма да съжеляваш  Girl_hide
Активен
otiroz
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #313 -: август 04, 2013, 20:37:16 »

Здравейте момичета,от седмица изчетох толкова много от изписаното в сайта,че вече се обърках angry.Моля за малко помощ  smile
Идеята е изнесен ритуал във Варна в хотел Бриз 2 на 22.07.14 г
1 Обърках се с този изнесен ритуал - от цялата работа разбрах,че на една дата се прави подписването с медицински и безплатно само с кумове/свидетели друга се прави и изнесения ритуал.
Тука само,че имам като идея изнесения ритуал да е в самата градина на Бриз 2.
Бих искала да попитам момичетата който са празнували там,осъществимо ли е?Първо да има изнесен ритуал,след което ,ние да си направим фото сесията,а гостите да пият по едно кафе за 1 или 1.30 мин,като когато ние се върнем към 18 часа ,да ни посрещнат в ресторанта вътре.Предстой ми да се свържа с управителя,но това ще стане в понеделник,вторник.
2 За бриз 2 -  момичета който са празнували там - имат ли разнообрази е от украси или е само тази показана в сайта.
Благодаря предварително
Активен
silver_f
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: август 04, 2013, 21:30:29 »

otiroz Здравей! Нашата сватба беше на 23.06 в бриз-2. Изнесеният ритуал беше в градината, получи се много добре, дело на Пертито и Тони Александрова.  Относно това ритуала да е преди фотосесията, не  е много оптимално за гостите. Няма да им е приятно да ви чакат там 1,30ч, че и повече ( младоженците винаги закъсняват ) Най-добре си направете фотосесията преди ритуала, а след него, гостите ще бъдат поканени да заповядат в ресторанта. Нашата сватба беше на открито около басейна и беше супер  yahoo много сме доволни от всичко smile Относно украсата може да питаш Пертито.
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: