Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 11:44:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбените чаши 7-ма част
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбените чаши 7-ма част (Прочетена 184377 пъти)
Malena27
Ентусиаст
Публикации: 51
Re:Сватбените чаши 7-ма част
«
Отговор #90 -:
юни 13, 2013, 21:49:36 »
xaxa ratatui това ми е много познато
. направо някои път
. Така като гледам имаш време до сватбата така че ще го откриеш мечтания бокал няма страшно.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #91 -:
юни 13, 2013, 21:55:11 »
Май на всички ни е познато, а на въпроса кое не ти харесва "Ами, не знам!", а кое ти харесва "Е, от къде да знам, все ми е тая!"
Ще я намеря, ако не ще пием от шишето
Н'яква проста чаша, само да отговаря на изискванията.
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #92 -:
юни 13, 2013, 22:18:52 »
ох, рататуй така ме разсмя
сетих се когато аз избирах чашите. горе долу диалозите бяха подобни на вашите докато накрая не каза: каквото и да избереш няма д ами хареса, така че просто взимай някакви
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #93 -:
юни 13, 2013, 22:22:46 »
същото беше и при нас докато аз не казах аз харесах едни и ги купувам, и толкова му беше омръзнало и вика давай без да ги е видял
така стана и с другите неща, така че raratui кажи му аз отивам да купа чаши ти дали си ги харесал или не твоя си работа
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406
«
Отговор #94 -:
юни 13, 2013, 22:25:04 »
Sporty, благодаря, но аз намерих втория сет в английския амазон и поръчах оттам. Сега чакам с нетърпение да дойдат и ще показвам
Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255
«
Отговор #95 -:
юни 13, 2013, 22:32:41 »
При нас нямаше такива диалози... Половинката гледаше само цената... Разговорът беше от рода на "Ама и чаши ли трябва да купуваме? В ресторанта нямат ли някакви оборотни? Пак пари за глупости!!!"
Добре, че беше видял предварително чаши от рода на 50 лв. и като видя, че се влюбих в чаши от 23 лв., вика "Вземаме ги!"
Ако оставя всичко на него, ще се окаже, че ще се женим в планината и първата ни брачна нощ ще е на палатка...
Най-любимо ми е като каже "аз нямам никакви претенции", а после "това не ми харесва, онова не ми харесва"... Няколко пъти го жегнах с изречението "имаш много изисквания за непрентециозен човек..."
Гледайте на вас да ви харесат чашите, след сватбата само вие ще ги помните...
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #96 -:
юни 13, 2013, 23:00:01 »
и аз доста се разсмях. А да ви кажа и още един от диалозите, когато си избирахме чаши за ритуалната, аз бях хареса 2 модела. Заведох го и той ги хареса и сега кои да са
. Чудим се ние и аз му казвам, ти избери аз и 2те ги харесвам, а той 100пъти ме пита, кажи кои искаш, да не вземем едните сега и след 2 дена да искаш другите и тях да купуваме. Купихме ги с уговорката, да са единствени и да не искам другите. Е да, ама не!!! Сега искам другите и ме е срам да си кажа, че ще се почне "Нали, те питах? Стига с твойте глупости!"
А ето и за какво говоря:
1. Нашите
http://kreo.bg/chashi/shampansko/chasha-za-shampansko-230-cheers.html
2.Тези, които се колебаех
http://kreo.bg/chashi/shampansko/chasha-shampansko-chateau.html
Дали, ако купя и другите и ги сменя ще разбере
«
Последна редакция: юни 13, 2013, 23:01:47 от ratatui
»
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #97 -:
юни 13, 2013, 23:35:29 »
Рататуи, не че нещо да те подстрекавам, обаче на мен вторите ми напомнят (ако не са и същите) тези на Жози-то, а те са ми фаворитите досега, страшно красиви са и според мен доста по красиви от първите, ние ако не сме с тези на мама и татко, ще купя точно тези вторите, с дантелената щампа!
Ххахха не мисля, че ще разбере, моя мъж поне малките разлики не ги забелязва толкова много, но с мрънкането мн доре те разбирам!
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #98 -:
юни 13, 2013, 23:43:42 »
Рататуй, според мен каквото сте взели такова - като им сложиш една хубава панделка знаеш ли как ще блеснат, хич не го мисли!
Иначе да купуваш нови и да се притесняваш дали няма да забележи и после само да ти се подсмихва самодоволно
От друга страна, ако вторите ти харесват супер много пък си ги вземи, ама според мен ако си с първите поне знаеш, че малко или много сте си ги взимали двамата и са си вашите чаши!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #99 -:
юни 13, 2013, 23:49:23 »
Оф, аз от него тайна не мога да пазя и ще трябва да му ги покажа. Аз клонях към вторите, но видях че той повече иска първите и си замълчах, а сега ме е яд.
Мряв, не знам дали са точно същите, мисля че са. Невероятни са и накрая ще взема май да ги купя и таях и ще видим какво ще стане, ще помрънка, ще се поцупи...
Абе извода до тук е, че съм много проста, а той много добре ме познава
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #100 -:
юни 13, 2013, 23:53:16 »
Хахаххаха Рататуи чак пък "проста" не ми се вярва, но целите ти размисли мн ми напомнят на нас и аз все така правя, мн съм нерешителна и чакам той да реши, а той като реши в следващия момент вече ми е казал, ами аз решавам, за да може ти да решиш обратното, голяма схема, но какво да се прави женска работа, моя мъж вече се е предал
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #101 -:
юни 14, 2013, 00:00:40 »
Абе що не ги вземеш и другите и той да си е с неговата, ти с твоята.
Така всички ще са доволни и ще имате 4 красиви чаши, хехе!
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406
«
Отговор #102 -:
юни 14, 2013, 00:50:13 »
Рататуи, искрено ме разсмя с тези свои размисли..разбирам те много добре, аз все си мисля, че по-нерешителен човек от мен няма, вечно се колебая, все отлагам да взема решение, докато накрая ми писне и всичко почва да ми харесва. Що се отнася до вашите чаши, ако утре се събудиш и все още не ги харесваш, предложи на половинката да ги подарите на кумувете и отиди и си купи другите, може и да мине номера
Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255
«
Отговор #103 -:
юни 14, 2013, 06:48:23 »
Това за подаръка за кумовете е много хитра идея. Ще взема да се възползвам от нея
ratatui
, според мен имаш време до сватбата и може да го помислиш още малко. Предполагам за 2 месеца чашите няма да се свършат в магазина... Кофти ще е ако вземеш другите, подариш тези на кумовете и после пак да си промениш мнението...
Моят съвет е да го помислиш 2 седмици и тогава да решиш... Дори да решиш да купиш другите, половинката ще мрънка, ще мрънка и ще му мине...
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #104 -:
юни 14, 2013, 07:37:21 »
Ще го умувам още малко какво да правя. Още искам и онези чаши, накрая ще питам дали мога да ги сменя, като доплатя за другите. За подаръка няма да се навие, а и те са ги виждали.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...