Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 14:19:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част (Прочетена 179843 пъти)
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
Re:СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част
«
Отговор #405 -:
ноември 27, 2013, 11:44:17 »
Цитат на: wackybabe в ноември 27, 2013, 11:33:09
Здравейте на всички! Не съм от Пловдив, но ми предстои организация на сватба в Пловдив, като за сега сме избрали само месец - юни 2014г. Спряла съм се единствено на фотограф за сега, но с ресторанта ще ми е много по-трудно. Много ще съм ви благодарна, ако ми дадете някакъв съвет - за около 70-80 души, с хубава градина, широка зала за да може да се танцува спокойно и всички да са в една зала. Доста от гостите ще са от други градове, така че ако има и хотелска част близо ще е още по-добре. Столовете да са удобни (без дървени пейки и т.н.). Дали ще ми е по-лесно да се обърна към сватбена агенция за ресторанта, или ще мога да се справя и сама? Благодаря ви много за помощта и ви пожелавам прекрасни изживявания
Добре дошла в форума! За юни 2014 ако трябва да е в събота ще е много трудно. Юни месец поне аз не знам свободен р-т за събота. Говоря за ресторант,които масово да прави сватби,да е с голяма зала и хубава градина. За неделя може и да намерите нещо.
За Пълдин може да проверите,защото миналата седмица имаха свободна събота,но вече не си спомням за коя дата ставаше въпрос. Най-добре си харесайте ресторант и се обадете да ги попитате за свободна дата.
Активен
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
www.vanya-style.com
«
Отговор #406 -:
ноември 27, 2013, 11:46:50 »
Здравейте, Класически ресторанти за сватби се броят на пръсти в Пловдив. Първо започнете от хотелските ресторанти , Виенски павилион, Екзотик. Избор на агенция - ще си купите спокойствие с организация, както и украса под наем. Успех.
Активен
wackybabe
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #407 -:
ноември 27, 2013, 15:13:27 »
Здравейте и благодаря за бързите отговори
Все пак ще се обърна към сватбена агенция, защото явно сама няма да мога да се справя. Ще се радвам да споделям с вас как върви подготовката
Хубав ден на всички
Активен
malkata86
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #408 -:
ноември 27, 2013, 18:43:53 »
malko info za cenite na fotograf i DJ za svatbeniq den???
Активен
Sunshine87
Сватбар
Публикации: 270
«
Отговор #409 -:
ноември 27, 2013, 19:19:03 »
Различни са, средно аз като търся сега са около 500-800- зависи- албум, ретуш, книга.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #410 -:
ноември 28, 2013, 08:32:33 »
Момичета, напомням ви, че на първа страница има доста информация за ресторанти, фото, видео и т.н. Доста ще се улесните, ако погледнете там
Ако имате нови предложения, пишете ми, за да ги добавя.
Освен това, тъй като 2014 вече чука на вратата, ако искате да направим списък с булките за 2014, пишете ми на лични съобщения.
Активен
Sunshine87
Сватбар
«
Отговор #411 -:
декември 04, 2013, 11:32:27 »
Как върви подготовката или вече всички ни обхвана коледния дух
Активен
Dafna
Гост
«
Отговор #412 -:
декември 13, 2013, 16:53:17 »
Здравейте на всички! Доколкото разбрах, че издирва фотограф в Пловдив, и сетих да предложа нашите фотографи - те са младо семейство и се справиха перфектно със работата - направиха ни чудесни снимки, на които се смеем и до днес ( поне на някои от тях).
Казват се Симеон и Весела Танчеви, има си сайт, ww.tanchevi.com и предлагат евтини пакети, но никога за сметка на качеството. Ние платихме 350 лв. за двама сватбени фотографа + двд + албум с изкарани на хартия снимки + безплатен страхотен колаж от сватбата. Предлагаха и по-евтин пакет.
Получихме си снимките 2 седмици след сватбата (ако има значение) и снимките бяха в отлично качество - имаше от така любимите за мен черно-бели снимки, в ретро стил и разни други ефекти. Много добре се получиха. Препоръчвам ги на 100% - Симеон и Весела Танчеви.
Активен
Sunshine87
Сватбар
«
Отговор #413 -:
декември 13, 2013, 18:02:52 »
Весела и Симеон- да, аз бях на среща с тях. Цените са им наистина ниски, но не съм сигурна в качеството им. Дамата е много учтива и обяснява всичко..
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #414 -:
декември 13, 2013, 21:22:33 »
В тази тема има една "булка" , която взема хората за големи балъци. Сигурно си мисли, че вие в Пловдив ядете доматите с колците
. Влязох и в профила, няколко поста само за едно и също нещо и само как са написани
Първият забелязах преди време и тогава можеше да мине номера, ама тоя път просто........
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #415 -:
декември 13, 2013, 21:57:12 »
Цитат на: saved_ в декември 13, 2013, 16:53:17
Здравейте на всички! Доколкото разбрах, че издирва фотограф в Пловдив, и сетих да предложа нашите фотографи - те са младо семейство и се справиха перфектно със работата - направиха ни чудесни снимки, на които се смеем и до днес ( поне на някои от тях).
Казват се Симеон и Весела Танчеви, има си сайт, ww.tanchevi.com и предлагат евтини пакети, но никога за сметка на качеството. Ние платихме 350 лв. за двама сватбени фотографа + двд + албум с изкарани на хартия снимки + безплатен страхотен колаж от сватбата. Предлагаха и по-евтин пакет.
Получихме си снимките 2 седмици след сватбата (ако има значение) и снимките бяха в отлично качество - имаше от така любимите за мен черно-бели снимки, в ретро стил и разни други ефекти. Много добре се получиха. Препоръчвам ги на 100% - Симеон и Весела Танчеви.
Едва ли е булка. Три поста и трите една и съща реклама.
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #416 -:
декември 13, 2013, 22:48:09 »
Цитат на: Sunshine87 в декември 13, 2013, 18:02:52
Весела и Симеон- да, аз бях на среща с тях. Цените са им наистина ниски, но не съм сигурна в качеството им...
По отношение на качеството имат "върхови" постижения, дори и клиент без особени претенции за високо качество би се замислил...ето пример:
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #417 -:
декември 13, 2013, 23:09:06 »
Това обяснява и цената.
Изумена съм,че все още има хора които вярват,че ще получат сирене "Карнаре" за 3лв.кг., вместо за 12лв. кг.
«
Последна редакция: декември 13, 2013, 23:11:19 от Nina Style
»
Активен
Dafna
Гост
«
Отговор #418 -:
декември 14, 2013, 00:38:29 »
Здравейте! Не смятам да отговарям на нападките, просто ще кажа те са ми лични приятели, които ми свършиха добра работа и реших да ги похваля във форума. Щом това е проблем, ок, няма да го правя, но малко се губи смисъла от всичко. Хубав уикенд на всички!
Активен
Sunshine87
Сватбар
«
Отговор #419 -:
декември 14, 2013, 09:18:45 »
Събирам мнения за фото студио- СТИЛ- до Джумаята се намира. По препоръка на приятели разбрах за тях, но никъде в нета няма информация за тях. Като цени не са високи, но пък и техните снимки не са кой знае какво. Явно всичко зависи от въображението на фотографа. Да взема да си наема доказани имена ли??????
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...