Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 13:30:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част  (Прочетена 179534 пъти)

els8
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #315 -: октомври 31, 2013, 15:11:18 »

Специално за изнесения ритуал на "Империал" не мога да кажа нещо лошо, защото специално за озвучаването аз знаех, че не предлагат такова и направо се разбрах с ДЖ да ми предостави, организацията е на доста добро ниво, е да нашата сватба беше на 05.10 и на 19.10 / също хората си бяха наели озвучаване/ пак бях там на сватба и нямам забележки, а принципно има чадъри..., дори самите поздрави от гостите ги приемахме там и беше всичко на ниво..., салоният управител беше през цялото време и в голяма полза за всички... :  good
Активен
Бела
Ентусиаст
**
Публикации: 124

Моят съпруг е моят свят!

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: ноември 01, 2013, 09:48:11 »

Да вмъкна един послепис ,видях ,че съм публикувала мнение след другото за "империал"-моите отзиви бяха за хотел "Лайпциг" smile
Активен
SummerMoon
Сватбар
Публикации: 265

Много,много влюбена :)

« Отговор #317 -: ноември 01, 2013, 12:04:08 »

Предполага се, че са казали "Да", щом сватбата е продължила в ресторанта smile...Изнесеният ритуал би трябвало да е един от най-тържествените моменти на сватбата, но много често не се организира добре (което е малко странно), както от тези които предоставят градината за ритуала (в случая ресторанта), така и от допълнително наетите агенции, водещи и подизпълнители (озвучители, DJ, музиканти)...и в крайна сметка най-важната церемония се превръща в пародия smile

Със сигурност са казали "да",просто дадох пример за липсата на организация. Wink
Активен
Sunshine87
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: ноември 01, 2013, 12:40:15 »

Д ви попитам- вие при организирането на ресторант звъняхте ли предварително в ресторанта или хотела за среща с управителите или се натресохте буквално без предупреждение. Питам, защото утре или в другиден започвам да им звъня да се организират срещи. Спях се на 4-5 ресторанта. Да видим колко ще отпаднат.
Активен
Бела
Ентусиаст
**

Моят съпруг е моят свят!

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: ноември 04, 2013, 17:04:59 »

Sunshine87 - хареса ли ресторант > smile
Активен
Sunshine87
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: ноември 05, 2013, 10:40:02 »

Ох от другата събота започвам сериозно вече,. Тази няма да съм в Пловдив за съжаление. За сега провеждам разговори с фотографи и оператори. Всички, които искам да свободни, но за сега само. Докато не намеря ресторант не мога да ангажирам никой все още
Активен
Бела
Ентусиаст
**

Моят съпруг е моят свят!

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: ноември 06, 2013, 17:33:45 »

Започвай ,започвай smile
А дата запази ли и час в Дома ?
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #322 -: ноември 06, 2013, 17:44:52 »

Ох от другата събота започвам сериозно вече,. Тази няма да съм в Пловдив за съжаление. За сега провеждам разговори с фотографи и оператори. Всички, които искам да свободни, но за сега само. Докато не намеря ресторант не мога да ангажирам никой все още

Задължително, първо запазете ресторанта, след като вече сте си запазили датата и часовете за гражданския и църковния ритуал (между тях е добре да има поне 1 час, най- добре 2 часа за фотосесия), а добре е да сте си направили и примерен сценарий и изисквания към професеоналистите, които ще наемате. Всеки добър професионалист ще ви помогне много като добави и своето лично мнение и съпричастност към вашите планове, за да получите една наистина качествена услуга.
Активен
Бела
Ентусиаст
**

Моят съпруг е моят свят!

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: ноември 07, 2013, 08:23:59 »

Според мен първо датата в ритуалния Дом ,или за изнесен ритуал ,защото вече много са запазени smile
Вчера се наложи на едно момиче да промени всичко заради една заета събота,която тя желаеше smile
Активен
Sunshine87
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: ноември 13, 2013, 20:44:57 »

Отбелязвам напредък- днес бях на среща в Империал, Ленинград и дома на Младоженците. За сега всичко е свободно. Утре ще съм в Лайпциг и Джия Бийч. Голямо чудене му пада , на едното място ми харесва една на друго друго. Бих искала да попитам дали някоя дама си е правила сватбата в хотел Империал, но в малката зала, тази която е до 80 души. Ако може да ми пише или коментира тук. Благодаря предварително. smile
Активен
Sunshine87
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: ноември 14, 2013, 20:00:13 »

Момичетаа, влюбих се в Лайпциг. Сега започвам да се двоумя- той или Империал. Гадното е , че в искам в Империал, но няма да  ни дадат голямата зала а само малката, която е доста скучна и депресираща. Даже няма снимки от сватби там.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: ноември 14, 2013, 20:18:43 »

Момичетаа, влюбих се в Лайпциг. Сега започвам да се двоумя- той или Империал. Гадното е , че в искам в Империал, но няма да  ни дадат голямата зала а само малката, която е доста скучна и депресираща. Даже няма снимки от сватби там.
Това е  малката зала. Залата е много красива с гледка и връзка към градината! Поне за пушачите е прекрасно!
« Последна редакция: ноември 14, 2013, 20:23:23 от Nina Style » Активен
Sunshine87
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: ноември 14, 2013, 20:23:06 »

Благодаря, може ли на  лични повече снимки, ако е възможно, разбира се
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #328 -: ноември 15, 2013, 02:31:19 »

...искам в Империал, но няма да  ни дадат голямата зала а само малката, която е доста скучна и депресираща. Даже няма снимки от сватби там.
Малката зала също е много хубава, зависи колко гости ще поканите. За тържество до 100 човека е прекрасна.
Активен
Sunshine87
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: ноември 15, 2013, 07:49:37 »

До 80 ще са, да красива е , но не зная защо и е скучна. Знаете ли кой е дж в хотел Лайпциг?
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: