Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 13:42:47
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част (Прочетена 179617 пъти)
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
Re:СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част
«
Отговор #300 -:
септември 27, 2013, 13:12:47 »
Цитат на: punk_girl123 в септември 26, 2013, 11:35:26
stasynka не бих казала, че грима ти е WOW. Всеки гримьор, че даже и повечето жени и само могат да си направят такъв. Не ме разбирай погрешно...била си хубава. Просто не е заради WOW грима. А честно да ти кажа /лично мое мнение така, че моля не се заяждайте/, но снимките не ми харесаха. Ако това са професионалните...определено не бих наела твоя фотограф!
Пънки не мога да разбера защо помрачаваш вълнението на. момичето и се заяждаш. от първата снимка се вижда ,че гримът епрофесионален,много добре направен и хубав. Но, дори и да не беше така или на теб не ти допада,защо трябва да го пишеш. Много булки съм намирала за недобре гримирани или с не хубави кичозни рокли икакво ли още не,но никога не съм си позволявала да го кажа.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #301 -:
септември 27, 2013, 15:09:29 »
roumyana аз винаги съм си казвала какво мисля. Това, че другите не го правят си е за тяхна сметка. Освен това защо на stasynka точно моето мнение да й разваля вълнението. В крайна сметка важното е тя какво си мисли, а не аз.
«
Последна редакция: септември 27, 2013, 15:13:33 от punk_girl123
»
Активен
inaa
Регистриран
15.09.2013 - мечтите се сбъдват!
«
Отговор #302 -:
септември 28, 2013, 17:54:56 »
Хайде и аз да се похваля. Нашата сватба мина на 15.09.2013. Беше наистина вълшебно, неповторимо, незаменимо, незабравимо, разкошно...
Заслуги за този прекрасен ден имат най-добрите професионалисти в областта си:
прическа - Иван Райковски от студио Exelencia - истински гуру;
грим - невероятната Вили Вълкова от Inglot - има вълшебни ръце това момиче, направи ме по-красива от когато и да е било;
църква - Свето Успение Богородично (Света Богородица);
обреден дом - Пълдин - приказна атмосфера;
ресторант - хотел Марица - уникална обстановка, изключително вкусно меню;
видео - Митко Димитров - Студио1 - най-добрия оператор в България;
фото - Ники Попов - Nikifoto - невероятен специалист;
и фотографа и оператора са най-добрият избор, който можехме да направим. Нашата фото сесия беше в един завод за метали и те приеха идеята ни присърце, справиха се перфектно!
D.J. - Алекси Маронов - уникален и неповторим;
букет - Лейди Ди - крайно разочароващо!!!
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #303 -:
октомври 04, 2013, 14:10:31 »
Относно коментарите за грима на stasynka, напълно съм съгласна с roumyana. Личи си ,че гримът е професионален, дори от непрофесионалните снимки. Да, наистина е по - важно тя да се хареса. Но лично и на мен нямаше да ми стане много приятно от подобна реакция като на punk_girl123.
Относно фотографа - "не давам" да се казва и една ненамясто думичка за него
Който се интересува, ето част от нашата фотосесия с Ники Попов -
http://www.flickr.com/photos/99179837@N06/
inaa, миличка искам да ти кажа още веднъж колко много се радвам за теб
Ние с теб имаме две общи точки - р-т "Марица" и Ники Попов
Надявам се и вашите снимки със stasynka да бъдат готови час по - скоро. Нямам съмнение, че и двете ще сте очаровани от резултата, както бяхме ние с милото
П.С. ---- И пожелавам да не разваляме добрия дух на форума
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #304 -:
октомври 04, 2013, 14:14:18 »
Инче, ей сега прочетох за букета
Жалко, че пропуснах предварително да ти кажа за Flo Art - аз бях толкова очарована! Направиха точно това, което исках, на такава безумно ниска цена...
Иначе моето разочрование беше от сладкарницата - "Захарно петле". На вкус беше супер, както винаги, но очаквах повече от визията... Трябва по някое време да седна да напиша и аз като теб за всичко, поне следващите булки да знаят на кой да се доверят, и на кой не
И между другото - ще чакам вашата фотосесия с нетърпение
Активен
merita
Сватбар
«
Отговор #305 -:
октомври 04, 2013, 14:35:09 »
hulcy
кажи ми за булото ти?
Имаше късо и дълго ли.
Аз по принцип ще съм без но за снимките искам някое дългоооооооооо
Активен
inaa
Регистриран
«
Отговор #306 -:
октомври 05, 2013, 16:08:22 »
hulcy, аз за букета нямаше да си го поръчам от никъде другаде, защото знам, че Лейди Ди са най-добрите, дори говорих с тях, ако има нещо да ми кажат, но явно всеки гледа да си вземе парите и до там. Букета беше хубав, но кумата ми го донесе скъсан, като видях, изпаднах в шок. Другото, което беше е че трябваше да е по-малък, но понеже ми бяха обявили цена, сигурно не са искали да я намалят... както и да е и със скъсан букет се оженихме.... това са вече незначителни подробности.
А за Захарното петле, ние също щяхме да си поръчваме тортата от там, но една друга жена ни даде два пъти по-ниска цена за тортите, направи ни мостри и решихме да и се доверим, всички гости много ги харесаха.
Вашите снимки са страхотни, имали сте наистина ВЪЛШЕБНА сватба, истински разкош
Ники Попов е повече от професионалист и знам, че и нашите ще са хубави и чакането ще си струва, аз съм много търпелива и нямам нищо против да почакам
Активен
els8
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #307 -:
октомври 29, 2013, 15:52:08 »
Здравейте момичета, с риск да повторя моята статия, понеже чак сега открих "сватба в Пловдив" , мисля , че ще съм полезна на всички , които търсят ресторант в Пловдив и за самата организация
Искам да изкажа безкрайните си благодарности на страхотния екип на Парк- хотел " Империал" гр. Пловдив, който се справи страхотно на нашето сватбено тържество, което беше на 05.10.2013г. в "Бална зала"
От самото начало и по-скоро от офертата,изключително коректни, за миг не се промени нещо по предложението им, никакви допълнителни такси, освен оказаното в офертата, никой не си позволи да налага своето мнение за избор на фирма за украса, сладкарница, ДЖ, фото, камера и каквото и да се сетите свързано с организацията..., до последно хората ни изчакваха да си кажем последната бройка от гости, изключителна точност в приемането на допълнителните неща, които сме внесли... На самия сватбен ден от тръгването на младоженеца и кумувете от хотела до края на нашето сватбено тържество, ние не почувствахме за миг нещо да ни липсва или да не е както сме се били разбрали предварително! Също така градината е впечатляваща за изнесени ритуали, Welcome drink, / до последно не знаехме какво ще е времето, но те бяха подготвени и за двата варианта/, посрещането в ресторанта, менюто/ топлата и вкусна храна/ , атмосферата всичко беше прекрасно...
Искам да благодаря на Радина и Яна за това че бяха изключително точни, коректни и със страхотен професионализъм допринесаха за нашата сватбена приказка!
p.s. не правя реклама, но реших да споделя, защото мисля, че си заслужава да се чувствате щастливи точно на този важен за вас ден...
Откъм останалата организация:
ДЖ Дидо - много коректен, съобразява се с младоженците, успява да улови настроението на гостите и без излишни игри и тягостни приказки, препоръчвам го горещо
Сладкарница " Чочко" - прекрасна визия, точно това, което им поръчахме..., изключително вкусна, да малко са по-скъпи от останалите преложения, но пък мисля , че си струва
Цветарски магазин " Mishelle" флорист Ани - изключително старание и с прекрасен завършек, не сме ползвали сватбени агенции за украса, тя се справи страхотно с живите цветя , украси прелестно ресторанта, автомобила, бутониерите, булченският букет и букета за хвърляне..., много коректно момиче, сватбеният букет надмина очакванията ми, благодаря...
Относно цветарските магазини скептично подхождам към "Лейди Ди", защото неколкократно им писах, очаквах оферти, ходих на място, но нито отношението им беше на ниво, нито офертата, нищо конкретно..., съжалявам, че съм толкова скептична , но това е моето мнение
Бих добавила и цветарница " Галя" , нямаха как да ми дадат оферта август, защото сватбата била октомври и не знаели цените...
църква " Свето Възнесение Господне"
фотограф: Наско Куртев от гр. Сливен/ хубаво качество на достъпни цени/
като плюс хотел " Империал", църквата и цветарския магазин са на 5мин. , което доста улеснява...
Благодаря, надявам се да съм била от полза за бъдещите булки!
Направете така своя сватбен
ден , че да му се насладите на макс!
Активен
Sunshine87
Сватбар
Публикации: 270
«
Отговор #308 -:
октомври 30, 2013, 15:16:39 »
Здравейте на всички. От доста време Ви чета
. Най- накрая май месец получих най- красивия пръстен ( сама си го избрах естествено) и засега правим планове за сватба септември началото или август края. Според Вас дали ако се започне с подготовка януари ще е късно? За сега съм се спряла:
- Империал или Лайпциг като хотели
- св.св.Константин и Елена- църква
- Николай Попов, Ивайло Русинов, Краси от ДИТ- фото
- Димитър Зангаров,Димитър Димитров-видео
Мисля скоро да започвам със срещите по ресторанти и прочие.
В обредния дом Пълдин от кога могат да се запазват дати за догодина ? Все още съм в голяма чуденка за всичко
Ще има ли и други септември?
Активен
inaa
Регистриран
«
Отговор #309 -:
октомври 31, 2013, 09:16:36 »
Sunshine87, внимавай с Лайпциг, понеже тази година едни младоженци си го бяха резервирали, като ресторант и две седмици по-рано разбраха, че други младоженци са им го взели и те трябваше да търсят алтернатива седмици преди сватбата. А поканите им вече били раздадени. Няма да изпадам в подробности, понеже това може да е единичен случай. Просто внимавай!
Николай Попов и Димитър Димитров са най-доброто попадение, което можеш да направиш. Те са най-добрите професионалисти, които можеш да избереш. (лично мнение).
Активен
SummerMoon
Сватбар
Много,много влюбена :)
«
Отговор #310 -:
октомври 31, 2013, 10:32:59 »
Бях на сватба в Империал това лято.За ресторанта нямам забележки,но младоженците си бяха направили изнесен ритуал в градината на хотела.Никаква организация.Нямаше столове за гостите,нямаше чадъри,а в най-голямата жега всички гости се бяхме изпокрили по сенчестите ъгли.Нямаше микрофони,за да чуем "да" ли си казват,изобщо не разбрахме какво се случва...Но за ресторанта-добре е
Активен
Бела
Ентусиаст
Публикации: 124
Моят съпруг е моят свят!
«
Отговор #311 -:
октомври 31, 2013, 10:33:36 »
И аз имам подобна информация за този хотел ,но може да е било недоразумение.
За Димитров и аз съм с добри отзиви.
А за Дит с категорично негативни ,но мое мнение
Приятна поготовка и много хубаеи емоции
П.п.дати запазват от петък ,1.11,аз имам вече две познати със желание за дати септември ,които в петък ще запазват час за Пълдин
«
Последна редакция: октомври 31, 2013, 10:35:24 от Бела
»
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #312 -:
октомври 31, 2013, 12:01:13 »
Цитат на: SummerMoon в октомври 31, 2013, 10:32:59
Бях на сватба в Империал това лято.За ресторанта нямам забележки,но младоженците си бяха направили изнесен ритуал в градината на хотела.Никаква организация.Нямаше столове за гостите,нямаше чадъри,а в най-голямата жега всички гости се бяхме изпокрили по сенчестите ъгли.Нямаше микрофони,за да чуем "да" ли си казват,изобщо не разбрахме какво се случва...Но за ресторанта-добре е
Предполага се, че са казали "Да", щом сватбата е продължила в ресторанта
...Изнесеният ритуал би трябвало да е един от най-тържествените моменти на сватбата, но много често не се организира добре (което е малко странно), както от тези които предоставят градината за ритуала (в случая ресторанта), така и от допълнително наетите агенции, водещи и подизпълнители (озвучители, DJ, музиканти)...и в крайна сметка най-важната церемония се превръща в пародия
Активен
Sunshine87
Сватбар
Публикации: 270
«
Отговор #313 -:
октомври 31, 2013, 13:43:03 »
Цитат на: djdimi в октомври 31, 2013, 12:01:13
Предполага се, че са казали "Да", щом сватбата е продължила в ресторанта
...Изнесеният ритуал би трябвало да е един от най-тържествените моменти на сватбата, но много често не се организира добре (което е малко странно), както от тези които предоставят градината за ритуала (в случая ресторанта), така и от допълнително наетите агенции, водещи и подизпълнители (озвучители, DJ, музиканти)...и в крайна сметка най-важната церемония се превръща в пародия
Много благодаря, значи трябва вече сериозно да се действа и да спрем да се мотаме
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #314 -:
октомври 31, 2013, 14:43:32 »
Цитат на: Sunshine87 в октомври 30, 2013, 15:16:39
Здравейте на всички. От доста време Ви чета
. Най- накрая май месец получих най- красивия пръстен ( сама си го избрах естествено) и засега правим планове за сватба септември началото или август края. Според Вас дали ако се започне с подготовка януари ще е късно? За сега съм се спряла:
- Империал или Лайпциг като хотели
- св.св.Константин и Елена- църква
- Николай Попов, Ивайло Русинов, Краси от ДИТ- фото
- Димитър Зангаров,Димитър Димитров-видео
Мисля скоро да започвам със срещите по ресторанти и прочие.
В обредния дом Пълдин от кога могат да се запазват дати за догодина ? Все още съм в голяма чуденка за всичко
Ще има ли и други септември?
Нас ни симаха от ДИТ и видео и фото. Може да видиш снимки в светбения ми албум, интрото към сватбения филм може да намериш в сватбената ми тема и да прецениш дали ти харесва. Аз лично съм с отлични впечатления от тях. Даже успяха да удовлетворят мойте желания за по различни и нестандартини снимки!
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...