Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 13:25:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част (Прочетена 179502 пъти)
stasynka
Сватбар
Публикации: 172
06.09.2013 - THE BIG DAY
Re:СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част
«
Отговор #120 -:
юли 15, 2013, 10:59:28 »
Цитат на: dimi___ в юли 14, 2013, 12:07:35
Дайте ми предложение за формация за изненада на гостите.
Етноритъм, Елика, балет Велвет, танцова формация Пловдивь, има много просто трябва да потърсиш, извинявам се ако съм пропуснала някоя, не е било нарочно
«
Последна редакция: юли 15, 2013, 11:01:06 от stasynka
»
Активен
dimi___
Любопитен
Публикации: 37
«
Отговор #121 -:
юли 15, 2013, 21:42:26 »
Мерси много
обаче ми се искаше да ми кажете повечко за тези формации или по точно вие кои избрахте
Активен
stasynka
Сватбар
Публикации: 172
06.09.2013 - THE BIG DAY
«
Отговор #122 -:
юли 16, 2013, 15:47:57 »
Цитат на: dimi___ в юли 15, 2013, 21:42:26
Мерси много
обаче ми се искаше да ми кажете повечко за тези формации или по точно вие кои избрахте
Нашите са от ансамбъл Пазарджик към Младежкия дом, мъжа ми и кума са от там, а и все пак знаем как свирят, когато кумувахме пак бяха те и ни харесват, свирят до дупка ...
Dimi__ за Етноритъм само хубави неща мога да кажа, на сватбата на съфорумката и моя приятелка dezkata гледахме Елика и от тях съм очарована, за Велвет също само хубави работи, мацките са страхотни, ансамбъл Пловдивь - нямам лично наблюдение.
«
Последна редакция: юли 16, 2013, 16:07:33 от stasynka
»
Активен
tsve4e
Професор
Публикации: 332
«
Отговор #123 -:
юли 16, 2013, 16:04:51 »
Ние ще сме с Етноритъм, не съм запозната с работата им, но чух страхотни неща за тях, така че съм спокойна.
Активен
dimi___
Любопитен
«
Отговор #124 -:
юли 16, 2013, 21:59:22 »
Мерси момичета май ще трябва да се реша вече , че не остана време
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #125 -:
юли 16, 2013, 23:32:17 »
stasynka ги е написала по-горе, ПТФ Пловдив, балет Велвет, Етноритъм, Елика, това са най- добрите артисти-изпълнители, това е мое лично наблюдение подкрепено от над 1001 сватби с тях
, ако търсите компромис между цена и професионализъм/качество има и други артисти и изпълнители, всички имат сайтове или фейсбук страници, потърсете с подходяща и удобна за вас интернет търсачка...останалото е въпрос на договаряне.
Активен
dezkata
Ентусиаст
«
Отговор #126 -:
юли 17, 2013, 20:59:48 »
Аз да се включа като минала по този път - ние се доверихме на Елика, още Декември месец ги запазихме и да ви кажа справиха се просто чудесно на нашата сватба. Нямаше гост, които да не ги хареса. Разбира се всичко е въпрос на договаряне и възможности. Ние взехме най- добрите им танци и цялата им програма която се предлага за сватба и разбира се нашият ресторант имаше пространсто за такава програма , която траеше около 4ас.
Успех
Велвет също са много яки мадами, гледала съм ги на сватба. правят добра изненада на кумът
Активен
vivka
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #127 -:
юли 20, 2013, 10:01:40 »
Здравейте момичета,
Предстой ми сватба догодина! Не знам от къде да започна! Прочетох доста неща в този форум, извинявам се ако питам за неща. за които вече сте писали!
Засега гостите ми ще са около 120 човека. Разгледала съм няколко ресторанта в интернет и сега ще ходя на място! Не знам от къде да започна - първо от къде - дата, ресторант, църква .... да не говорим за рокля, грим .... фото, видео!
Разчитам на помощта ви!
Ще пиша къде съм ходила и какво са ми предложили като условия!
Благодаря предварително на всички, които ще се отзоват!!!
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #128 -:
юли 20, 2013, 16:09:37 »
Първо е най-добре да е от ресторанта - те са по-ограничени като избор в сравнение с останалите неща. Така или иначе дата няма да можете веднага да запазите в гражданското. Ние например избрахме Сватбения дом на Асеновградско - съответно от община Родопи трябваше да ни правят изнесения ритуал. Затова вижте датите по ресторантите, преценете какъв ден искате да е сватбата. После се ориентирайте към услугите - видео, фото и тн. Църкви има колкото си щеш, въпросът за венчавката вече е дали ще е дневна, вечерна сватба, кой ден, дали няма да са пости и тн. За рокли, грим и прически е прекалено рано...
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #129 -:
юли 20, 2013, 16:12:48 »
Цитат на: Alichka в юли 20, 2013, 16:09:37
Първо е най-добре да е от ресторанта - те са по-ограничени като избор в сравнение с останалите неща. Така или иначе дата няма да можете веднага да запазите в гражданското. Ние например избрахме Сватбения дом на Асеновградско - съответно от община Родопи трябваше да ни правят изнесения ритуал. Затова вижте датите по ресторантите, преценете какъв ден искате да е сватбата. После се ориентирайте към услугите - видео, фото и тн. Църкви има колкото си щеш, въпросът за венчавката вече е дали ще е дневна, вечерна сватба, кой ден, дали няма да са пости и тн. За рокли, грим и прически е прекалено рано...
Абсолютно съм съгласна!
Активен
tsve4e
Професор
Публикации: 332
«
Отговор #130 -:
юли 20, 2013, 17:23:54 »
Vivka
,
, и аз съм съгласна с момичетата, въпреки че ние първо си избрахме датата и от там започнахме да движим останалото. Разчитай на нас за всичко с което можем да помогнем. Успех с подготовката
Активен
dimi___
Любопитен
«
Отговор #131 -:
юли 20, 2013, 18:35:19 »
Съгласна съм с момичетата и ние така направихме миналата година седнахме и решихме първо датата и тогава запазихме фотографа, видео оператора и диджея. После запазихме и ресторанта , датата в дома е много рано за догодина датите можеш да запазиш октомври. Ние се сгодихме миналата година август и си запазихме първо тези неща и октомври отидохме до дома да запазим дата и решихме че ще е с изнесен ритуал. После решихме и за ресторанта и го запазихме и спряхме, защото имаше ужасно много време да датата ни
Успех и питай каквото те интересува
Активен
mmmm87
Ентусиаст
Публикации: 65
«
Отговор #132 -:
юли 21, 2013, 14:33:49 »
Много съм затруднена за грим
препоръчайте ми някой за Пловдив освен Слави и Коцето те са заети
Активен
dimi___
Любопитен
«
Отговор #133 -:
юли 21, 2013, 15:53:59 »
Аз си запазих Минка Петрова качвам и линка на страницата
https://www.facebook.com/pages/Minka-Petrova-master-make-up-artist/352100784909?fref=ts
Активен
inaa
Регистриран
15.09.2013 - мечтите се сбъдват!
«
Отговор #134 -:
юли 21, 2013, 19:11:33 »
Цитат на: vivka в юли 20, 2013, 10:01:40
Здравейте момичета,
Предстой ми сватба догодина! Не знам от къде да започна! Прочетох доста неща в този форум, извинявам се ако питам за неща. за които вече сте писали!
Засега гостите ми ще са около 120 човека. Разгледала съм няколко ресторанта в интернет и сега ще ходя на място! Не знам от къде да започна - първо от къде - дата, ресторант, църква .... да не говорим за рокля, грим .... фото, видео!
Разчитам на помощта ви!
Ще пиша къде съм ходила и какво са ми предложили като условия!
Благодаря предварително на всички, които ще се отзоват!!!
Аз пък първо изпратих запитване до dj, фото и видео (понеже компромис с тях не можех да правя), като ги помолих да ми напишат дали имат свободни дати около средата-края на септември, след това тръгнах по ресторантите и спрямо свободните им дати и на тях, избрахме нашата (това е в случай, че не държиш на конкретна дата). Сега съм по-доволна от всякога. Всички услуги, свързани с дати са в най-прекрасната комбинация. Нашата сватба ще е на 15.09.2013. Сподели, когато имаш напредък, за да обменяме опит.
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...