Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 09:16:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част (Прочетена 179332 пъти)
ane_li_a
Ентусиаст
Re:СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част
«
Отговор #90 -:
юли 01, 2013, 14:49:21 »
Грима на Краси беше страхотен, много ми хареса, издържа до около 12 (тогава си лягах и се измих). А от роклите съм общо взето разочарована, от продавачките също.Премерих общо 5 рокли, 3 при Веси и само там ми харесаха, но ще трябва да комбинирам от 2 и не знам как ще се получи.Но мисля че ще е от там, имам време ще отида пак август.
Активен
tsve4e
Професор
Публикации: 332
«
Отговор #91 -:
юли 04, 2013, 13:26:50 »
Момичета, само на бързо влизам да драсна един ред. Без да искам да правя реклама искам да споделя, че с Ивайло Русинов направихме предсватбена фотосесия и мога само хубави неща да кажа за него. Предразположи ни много, а снимките са страхотни и най-важното забавлявахме се през цялото време. Надявам се поста ми да не се приеме като реклама, а само като мнение което да бъде в помощ на бъдещи булки, които търсят съвет при избора си на фотограф.
Активен
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
www.vanya-style.com
«
Отговор #92 -:
юли 04, 2013, 15:54:19 »
Цитат на: tsve4e в юли 04, 2013, 13:26:50
Момичета, само на бързо влизам да драсна един ред. Без да искам да правя реклама искам да споделя, че с Ивайло Русинов направихме предсватбена фотосесия и мога само хубави неща да кажа за него. Предразположи ни много, а снимките са страхотни и най-важното забавлявахме се през цялото време. Надявам се поста ми да не се приеме като реклама, а само като мнение което да бъде в помощ на бъдещи булки, които търсят съвет при избора си на фотограф.
Да, подкрепям те за Ивайло, аз му гласувам доверие и на 16 март на мой младоженци, сега на 10 август,пак той ще е фотографа . Млад и реализиращ се фотограф.
Активен
armince
Новак
«
Отговор #93 -:
юли 05, 2013, 13:41:16 »
Здравейте,
Да се включа и аз към пловдивската група
Нашата дата е 25.08.2013.Общо взето вече се усеща напрежението.Имам чувството, че нищо все още не ни е готово
Поне съм спокойна , че имам рокля, която вече съм забравила и как изглежда
Активен
Melinia
Ентусиаст
Публикации: 94
«
Отговор #94 -:
юли 05, 2013, 13:51:25 »
Цитат на: armince в юли 05, 2013, 13:41:16
Здравейте,
Да се включа и аз към пловдивската група
Нашата дата е 25.08.2013.Общо взето вече се усеща напрежението.Имам чувството, че нищо все още не ни е готово
Поне съм спокойна , че имам рокля, която вече съм забравила и как изглежда
И аз съм като теб, само дето и рокля даже нямам. Не съм си запазили и фризьор, гримьор... сега съм се заела с поканите и съм в усилено търсене на рокля. Успех!
Активен
armince
Новак
«
Отговор #95 -:
юли 05, 2013, 15:57:21 »
Роклята си купих още февруари-март месец
за фризьор и гримьор и аз не съм си запазила час.Всички ми казват - рано е
Активен
dimi___
Любопитен
Публикации: 37
«
Отговор #96 -:
юли 05, 2013, 18:36:48 »
Не е никак рано и ако мен питах нямаш време, аз лично като се обадих на гримьорката февруари и се оказа, че вече има запазени дати септември месец
Активен
tsve4e
Професор
«
Отговор #97 -:
юли 06, 2013, 08:22:26 »
armince
Аз също съм на мнение че не е рано за грим и прическа, защото времето лети по-бързо отколкото очакваш. Аз едвам си намерих свободен фризьор за нашата дата, който да отговаря на моите изисквания. Още повече две седмици преди сватбата е хубаво да си направиш и пробен грим, така че те съветвам да се ориентираш за тези работи от сега.
Активен
armince
Новак
«
Отговор #98 -:
юли 06, 2013, 10:34:50 »
Благодаря ви tsve4e и dimi_ заемам се
Тъкмо съм си в Пловдив тези дни и ще си запазя час за гримьор.Оринетирала съм се към Слави.Поне съм виждала негови булки и са уникални.Дано да е свободен
Активен
stasynka
Сватбар
Публикации: 172
06.09.2013 - THE BIG DAY
«
Отговор #99 -:
юли 06, 2013, 21:30:35 »
Хелоу, хелоу, да се разпиша и аз, днес ходихме за халките до Раковски и поръчахме
ще са готови на 22.07 - доста бързо отколкото очаквах
, вече си имам пълен комплект украси, кошници, държачи и всички там разни и разнообразни, взехме си подаръчетата за гостите - гълъбчета - ща кача снимки в албума ми, поканите са готови и ги раздаваме, тази седмица и роклята ще ми е готова ииии вече нямам търпение, остава да си харесаме торта, да намерим добър алкохол - уиски, вино, ракия /водката сме я купили вече/, утре ще говорим и с музикантите за извеждане на булката и лека полека си идва септември ...
Активен
dimi___
Любопитен
Публикации: 37
«
Отговор #100 -:
юли 07, 2013, 09:11:54 »
Цитат на: stasynka в юли 06, 2013, 21:30:35
Хелоу, хелоу, да се разпиша и аз, днес ходихме за халките до Раковски и поръчахме
ще са готови на 22.07 - доста бързо отколкото очаквах
, вече си имам пълен комплект украси, кошници, държачи и всички там разни и разнообразни, взехме си подаръчетата за гостите - гълъбчета - ща кача снимки в албума ми, поканите са готови и ги раздаваме, тази седмица и роклята ще ми е готова ииии вече нямам търпение, остава да си харесаме торта, да намерим добър алкохол - уиски, вино, ракия /водката сме я купили вече/, утре ще говорим и с музикантите за извеждане на булката и лека полека си идва септември ...
Много неща си направила и като се замисля, че аз не съм свършила почти нищо и се паникьосвам нашата сватба също е септември, а аз даже и рокля не съм си взела
ние си взехме халките миналата седмица от Раковски ,а поканите ще ни ги пратят тази седмица и ще почнем да ги раздаваме
Вижте ни халките, които си харесвам много
DSC02160ionju.jpg
(67.94 KB, 640x360 - видяно 340 пъти.)
Активен
tsve4e
Професор
«
Отговор #101 -:
юли 07, 2013, 12:49:07 »
stasynka
, започвам да се чудя аз защо се мотам още. Даже поканите не са ни готови, подаръчетата не съм ги измислила още, добре че поне халки си имаме вече. Май трябва да се стегна, въпреки че ни останаха само поканите, подаръчета, тортата, алкохол и облеклото, а ми се струва че има още много време.
Активен
stasynka
Сватбар
Публикации: 172
06.09.2013 - THE BIG DAY
«
Отговор #102 -:
юли 08, 2013, 09:31:35 »
Цитат на: tsve4e в юли 07, 2013, 12:49:07
stasynka
, започвам да се чудя аз защо се мотам още. Даже поканите не са ни готови, подаръчетата не съм ги измислила още, добре че поне халки си имаме вече. Май трябва да се стегна, въпреки че ни останаха само поканите, подаръчета, тортата, алкохол и облеклото, а ми се струва че има още много време.
Цветче, на мен ми се струва че доста съм избързала с някои неща, но като се замисля имаме точно 2 месеца и наистина трябва да ускоря тези които не съм свършила, а те се оказаха доста повече отколкото си мислех - тортата, украса за вкъщи, оркестър за извеждане на булката, част от алкохола, тейбъл картички, среща с фото, видео и DJ, последни уговорки в ресторанта, ааа и на море смятаме да ходим за 6 дена и вече почвам да е шашкам, а да и медицински и доплащане в църквата и дома
те доста станаха, чакай да се спра, защото вече лошо ми става, опаа и младоженеца още не си е харесал костюм, риза и т.н. ... о неееееееее ще се побъркам ...
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #103 -:
юли 08, 2013, 09:43:58 »
Аз да попитам и тук. Търся лимузина за Пловдив, за 31-ви август.
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #104 -:
юли 08, 2013, 11:31:26 »
Момичета, имайте предвид, че не трябва тортата да се оставя за последния момент. Нашата беше на 5 етажа и си беше въпрос на време да запазим съответната стойка, на която искахме да е. Отделно една торта се прави няколко дена преди събитието, за да може блатовете да поемат крема
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...