Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 14:18:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част (Прочетена 179833 пъти)
Melinia
Ентусиаст
Публикации: 94
Re:СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част
«
Отговор #75 -:
юни 28, 2013, 12:49:46 »
Цитат на: ane_li_a в юни 28, 2013, 11:11:48
Благодаря, ще бъда подгтвена за снимки дано дават да снимам.
Трета поредна седмица?Нищо не си харесваш или на проби ходиш?
Не ходя на проби. Ти ще видиш утре за какво става въпрос - има много камъни и лъскавини. Или магазини с по 5 рокли, в които ти казват да разгледайте - то какво има да се гледа толкова. Намерих в последстие още няколко магазина, които не съм обиколила и искам и тях да видя. След това вече трябва да реша.
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #76 -:
юни 28, 2013, 13:06:44 »
Момичета, не е лошо да ходите с определени идеи да търсите рокля
Аз лично бях разгледала хиляди рокли в интернет и тръгнах с 2 разпечатки какво харесвам. Така е по-лесно и за продавачките.
Преди време обикалях с капризна кандидатбулка. Всички я питаха дали се е ориентирала какво иска, а тя само - Това не ми харесва
Е как да помогнеш на такъв човек?!
Активен
ane_li_a
Ентусиаст
«
Отговор #77 -:
юни 28, 2013, 13:09:48 »
Аз по принцип сам горе-долу ориентирана, имам няколко рокли свалени, но като цяло искам да пробвам различни модели, за да преценя дали съм се насочила правилно и после да си искам моето
дано се получи
Активен
Melinia
Ентусиаст
«
Отговор #78 -:
юни 28, 2013, 14:20:27 »
Цитат на: Alichka в юни 28, 2013, 13:06:44
Момичета, не е лошо да ходите с определени идеи да търсите рокля
Аз лично бях разгледала хиляди рокли в интернет и тръгнах с 2 разпечатки какво харесвам. Така е по-лесно и за продавачките.
Преди време обикалях с капризна кандидатбулка. Всички я питаха дали се е ориентирала какво иска, а тя само - Това не ми харесва
Е как да помогнеш на такъв човек?!
Напъно подкрепям мнението, че човек трябва да знае какво търси, но кагато не го намира вариантите са два: или се наема да му го ушият или търси нещо готово. Аз предпочитам да намеря готов модел, защото ще имам реална представа за роклята. Вариантът с шиенето ми се струва много рисков, предвид горчивия опит на мои познати, които до последния ден се чудеха дали няма да се омъжат по дънки и накрая им дадоха рокли "за чудо и приказ", но вече нямаше време да резервен вариант. Да, вярно е, ходи се на проби, уж човек може да контролира нещата, но истината е, че роклята цялостно се ушива едва ли не в последния момент и то за един ден.
Активен
Alichka
«
Отговор #79 -:
юни 28, 2013, 16:39:13 »
Аз отидох с разпечатките и въпреки това гледах готови с идеята да придобия представа как ще изглеждам. В един момент се оказа, че така или иначе ще ми се шие рокля - просто роклите бяха прекалено големи за мен. Преспах една нощ и се доверих. Изключително съм доволна! На всичкото отгоре комбинирах 3 модела и доизмислях в движение неща. Е, получи се!
Истината е, че човек трябва да е запасен с търпение. А когато го питат, да обясни в детайли какво иска и как си се представя
Активен
Marinka
Новак
«
Отговор #80 -:
юни 28, 2013, 20:34:47 »
Цитат
Имаме си фотограф, видеооператор, ди джей, църква, гражданско, ресторант и халки
ane_li_a Браво на вас, напред сте с подготовката, етикетите ще ги оправиш не се притеснявай
Melinia при нас: гражданско, църква и ресторант резервирани и капарирани. Роклята си я купих в неделя. Честно да ви кажа нямах идея какво искам, защото никога не се бях замисляла за сватба. Първо ходих в Парадайз мола в София да пробвам, защото исках да я купя да е хубава и да не се занимавам повече. Но се оказа, че и 5000лв ( които аз не бих дала, макар да имаше и такива; аз гледах до към 2000 най-много) да дадеш пак трябва да се преправя, аз не исках изненади и се отказах. Много се отчаях след няколко проби, защото все някъде ми стяга или шупти, а не можех да си ушия защото постоянно пътувам. Незнам дали сте попадали на роклите на Монсун, но моята си я купих за 300 евро и съм много щастлива точно за моето тяло. Незнам дали мога да пусна линк към сайта, ще проверя в правилата.
Активен
Marinka
Новак
«
Отговор #81 -:
юни 28, 2013, 20:39:46 »
Сега съм на вълна халки и фотографи. Препоръчаха ми Сара Трейд и наистина такова разнообразие, но на мен Фортуната на Бингото много ми харесва какви неща имат и сигурно там ще ги изберем. Казаха, че за 2 седмици ще са готови и това много ме устройва. Знаете ли дали има символика при халките? Четох, че при православното християнство традицията е да сребърни. Вие на какви се спряхте?
Активен
ane_li_a
Ентусиаст
«
Отговор #82 -:
юни 29, 2013, 08:22:41 »
Аз лично винаги съм носила и харесвала злато и винаги съм знаела, че ще бъдат златни.Вземете си това, което на вас ви харесва.Не е нужно да се спазват всички традиции и символики (поне според мен). Успех
Активен
dimi___
Любопитен
Публикации: 37
«
Отговор #83 -:
юни 29, 2013, 08:48:17 »
Цитат на: Marinka в юни 28, 2013, 20:39:46
Сега съм на вълна халки и фотографи. Препоръчаха ми Сара Трейд и наистина такова разнообразие, но на мен Фортуната на Бингото много ми харесва какви неща имат и сигурно там ще ги изберем. Казаха, че за 2 седмици ще са готови и това много ме устройва. Знаете ли дали има символика при халките? Четох, че при православното християнство традицията е да сребърни. Вие на какви се спряхте?
Здравей, Marinka нашата сватба също е на 7 Септември
ние сме сгодени от миналата година и доста от нещата капарирахме тогава.Доста време си почивах и сега съм се заела по сериозно с детайлите. Миналата седмица си поръчахме халките от Сара Трейд в гр.Раковски и тази седмица на 3 ще ходим да си ги взимаме. Не съм чувала за за такова поверие нашите халки са от бяло и розово злато много си ги харесвам
но съм решила да си взема и сребърна по нататък защото нося и сребърни бижута.Поръчах си поканите много са бонбонени ако мога ще ги кача за да ги видите. Взехме си и чашите които исках страхотни са
аз много си ги харесвам. Ходих и за рокля в София в Сватбения мол не си харесах нищо там, после ходих в Романтика на София Борисова имах големи очаквания за там, но останах разочарована от отношението на продавачките там беше ужасно, трябваше да чакам 3 жени които имаха запазени часове, а аз нямах а съм трябвало да си запазя, после ми дават 4 каталога да си харесам рокли и като ми дойде реда тогава ще ми ги извадят и тогава ще ги видя,пипна и пробвам. Не ми допадна и си тръгнах без да пробвам нищо то трябваше и да чакам
Отново съм на изходна позиция с роклята
DSC0213621.jpg
(60.98 KB, 240x427 - видяно 3191 пъти.)
Активен
dimi___
Любопитен
«
Отговор #84 -:
юни 29, 2013, 08:50:07 »
Това са чашите ни които обожавам
20130620_14301412.jpg
(56.28 KB, 640x853 - видяно 329 пъти.)
Активен
Marinka
Новак
«
Отговор #85 -:
юни 29, 2013, 21:57:37 »
Чашите са страхотни! Браво, много елегантни
Аз за сега ще пооставя организацията на заден план, защото си пиша и дипломната работа и напоследък мноого се разсеях
dimi___ вие ще имате ли църковен брак?
Активен
Alichka
«
Отговор #86 -:
юни 30, 2013, 13:10:50 »
Дими, моля те, сподели от къде са чашите ви. Моя близка толкова е харесала подобен модел, но ги е гледала само в интернет
Marinka, изчети темата за халките. Там се дискутират сребърните. Проблемът е, че много бързо се надрасквали. За нашите бяхме категорични да са от жълто злато. Но вкусове и предпочитания - всякакви
Активен
dimi___
Любопитен
«
Отговор #87 -:
юни 30, 2013, 20:12:19 »
Радвам се, че ви харесаха чашите ни
и аз си ги харесвам много
Ние си ги купихме от Сватбения мол в София, но иначе ако ги нямаше там щях да ги поръчвам от един сайт. Да ще имаме църковен брак запазих ме си Св. Иван Рилски ще ни е много удобна, защото си запазихме Виенския павилион в Панаира.
Активен
borilina
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #88 -:
юни 30, 2013, 22:43:43 »
здравейте .От доста време не съм преглеждала гледам че доста сте напреднали.Нашата сватба също е на 07.09.2013. Повечето неща сме ги организирали,но сега сме на тема покани.Няма време за маене тъй като вече трябва да се раздават а дори не сме си харесали модел. Къде ли не гледахме. Моля ви дайте съвет къде можем да намерим нещо хубаво семпло и на сносна цена ?
Активен
Melinia
Ентусиаст
«
Отговор #89 -:
юли 01, 2013, 14:36:42 »
Цитат на: ane_li_a в юни 28, 2013, 13:09:48
Аз по принцип сам горе-долу ориентирана, имам няколко рокли свалени, но като цяло искам да пробвам различни модели, за да преценя дали съм се насочила правилно и после да си искам моето
дано се получи
ane_li_a, хареса ли си рокля? А как беше грима на Краси, издържа ли цялата вечер?
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...