Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 14:25:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на ELCHOOOOOOO
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на ELCHOOOOOOO (Прочетена 59812 пъти)
pandapanda
Баш Майстор
Re:Сватбата на ELCHOOOOOOO
«
Отговор #180 -:
май 19, 2013, 12:31:30 »
Честито, мила ЕЛЧО !!! Сигурна съм, че в момента се раздаваш на МАКС! Пожелавам ти всичкото щастие на света и те чакам тук с разкази и снимки !!!
п.п. виж колко много
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
моят сватбен ден 13.07.2013
«
Отговор #181 -:
май 19, 2013, 12:47:58 »
честито елчо
Активен
malkabulka
Професор
31.08.2013
«
Отговор #182 -:
май 19, 2013, 13:46:40 »
Елчо, какъв прекрасен ден да станеш госпожа! Имайте весел и незабравим празник и бъдете щастливи!
)
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #183 -:
май 19, 2013, 17:35:07 »
честито и от мен!!!
Забавлявайте се!!!
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #184 -:
май 19, 2013, 17:46:28 »
Имаме си булкааа
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674
«
Отговор #185 -:
май 19, 2013, 21:40:54 »
Честито, ELCHOOOOOOO!!!
Друсни едно хорце и от нас
Активен
baba_tina
Ентусиаст
«
Отговор #186 -:
май 20, 2013, 07:05:53 »
Елиии, честито!!!!!!
Бъдете вечно влюбени както на вчерашния ден
ще чакаме разкази, да знаеш
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
рее
«
Отговор #187 -:
май 20, 2013, 08:19:12 »
Честито!
Пожелавам ви много любов и разбирателство!
Активен
Euphoria
Сватбар
«
Отговор #188 -:
май 20, 2013, 12:38:56 »
Честито от от мен ECHOOOOO
Бъдете много, много, много щастливи !!!
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #189 -:
май 21, 2013, 08:33:32 »
Здравейте момичета. Мерси за хубавите пожелания. Беше уникално преживяване с няколко невероятно прекрасни изненади. Поплаках си от щастие. Сега имам много задачки и минаха само да ви благодаря - ще разказвам на дълго и широко след ден два. Целувки
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #190 -:
май 21, 2013, 10:03:52 »
Елчо, честит имен ден! Чакаме те
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #191 -:
май 21, 2013, 13:00:34 »
Честито! Чакаме подробности и снимки по възможност!
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #192 -:
май 22, 2013, 21:10:37 »
Здравейте. Открадвам си няколко минути да ви пиша че малчо и тати са с мен - и е трудно с писането:-)
Сватбеният ден започна в 5:00- станах и какво да установя - своянравната ми коса от перфектни букли се изправила - все едно съм я изправяла с преса и айде наново. Да призная не се стреснах имах време и не ми беше притеснено.Моята приятелка стана , пихме кафе, Направих си косата, кумата мина за букета, тръгнах да се гримирам и в 8:30 както си слагах очната линия изведнъж нещо ми се сви и край. Осъзна че се женя- и така чаканият ден е дошъл.Едва се догримирах Не беше паника или притеснение а невероятно и огромно вълнение. Дойдоха гостите мой близки приятели а аз незнам къде съм. Дойде и фотографа- той като ме видя и се засмя че очаквал че аз въобще няма да се притесня - е да ама не.
И когато чух клаксона на колите идващи да ме вземат гушнах една приятелка и едва не се разплаках. Качиха се и започна откупуването а на мен сърцето ми препуска като стадо диви коне в прерията. И като видях моето мъжле се разплаках - просто не можах да спра сълзите си - сякаш цялото щастие се беше стоварило отгоре ми. После се поокопитих. Качихме се по колите и потеглихме. Беше голям майтап защото бях в една кола с десен волан и момчето бибитка и хората търсят булка а виждат него - по едно време той почна да подвиква - булката е от другата страна - голям майтап беше.Отидохме в ритуалната и там имаше втора изненада - една от служителките беше дошла специално за да ни венчае - само като я видях и тя започна да говори - специално създадено за нашата сватба слово и съобразено и с малкият ни бонбон и айде пак сълзи - едва се сдържах да не ревна с глас- после една от най- близките ми приятелки каза че и тя си поплакала с мен
После направихме кратка фотосесия пред ритуалната. Да ви кажа умирах от щастие. Усмивката иска не иска беше на лицето ми. Фотографа ми казва айде да направим една сериозна снимка - а аз не мога да си събера устата. Позакъсняхме и едва в 12:55 тръгнахме за църквата. Естествено закъсняхме - отидохме в 13:15 и изненада - оказа се че съм забравила или ако трябва да бъда честна въобще и не съм видяла че трябва мед. Айде момчето което ни караше тича за норматив до Била и купи. И тук стана лошо - влязохме в църквата а там задух и попа като почна да къди с тамяна и като ми стана лошо - и те пък за зла врага подеха дългата а не късата церемония - и 40 - ужас- накрая без да преувеличавам щях да припадна и едва устисках до края.Явно ми падна кръвно ( аз откакто родих съм с ниско и то много понякога е 50/90) и като ми се зави свят. Като излязох едва се добрах до пейката. И не направихме планираната фотосесия след църквата - директно отидохме в ресторанта и седнахме отвън и пихме кафе та се поокопитих. Време за фотосесията не остана - добре че се поснимахме пред ритуалната. После влязохме в ресторанта и ме чакаше голяма изненада- една от най-близките ми приятелки ми беше организирала изненада- имаше ритуал на влизане които тя водеше на микрофона, после се оказа че е поръчала и украса цветя за булченската маса - невероятна - погледнахме се и айде пак рев- и на нея и се насълзиха очите и само ми помаха с пръст докато говореше на микрофона и цялата зала се разсмя. После дойде първият танц и аз сякаш не танцувах а летях по дансинга - сякаш не стъпвах - толкова бях щастлива - няма как да го опиша с думи. После всичко отлетя като миг - различните ритуали- аз не спрях да танцувам - малкият бонбон и той овърша дансинга. Беше приказка - минаха 3 дни и още не мога да спра да се усмихвам. Знаех че ще е хубаво и вълнуващо, но представата ми бе бегла за това което беше. Това е за сега от мен - по късно ще разказвам по-подробно за ресторанта че малкият ми мъж ме дърпа да играем детски боулинг хи-хи
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #193 -:
май 22, 2013, 21:24:05 »
Ах, мила такава емоция блика от думите ти че аз се усмихвам и ми се насълзиха очите, докато те четях. Много хубаво и вълнуващо е било! С нетърпение чакам останалия разсаз.
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439
«
Отговор #194 -:
май 22, 2013, 22:21:06 »
ЧЕСТИТО
Активен
Страници:
1