Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 07:55:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Nine
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
11
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Nine (Прочетена 45155 пъти)
Nine
Ентусиаст
Публикации: 146
Re:Сватбата на Nine
«
Отговор #45 -:
април 23, 2013, 11:54:48 »
cherry_lady1984, в коя темичка имам няколко снимки ще ги кача а довечера може и още да поснимам
Активен
cherry_lady1984
Сватбар
Публикации: 278
28.07.2013 е датата на нашата лилава приказка
«
Отговор #46 -:
април 23, 2013, 11:58:14 »
в темата за цветята-красиви и обичани.
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #47 -:
април 23, 2013, 12:02:15 »
Спокойно за шефа.. Ние с милото стигнахме до извода, че ако не им дойде до главата мислят, че всичко е цветя и рози и какво толкова искат работниците...
За партито няма да се ядосваш, че нищо не знаеш. Знай само, че всичко ще е супер. При мен също е така с моите приятелки. Те не се познават и ми беше притеснено как ще се получат нещата, но най-добрата ми приятелка ме успокои, а и й имам пълно доверие, защото е много оправна и ще ги мобилизира
За роклята за моминското въобще не се кахъри. Аз седнах да се кахъря, че нямам рокля, а и нямам никакво време да излизам по магазините, та ще измисля нещо от гардероба. Дрехи бол, така че все ще се измисли нещо
Важното е да носиш в себе си много настроение и положителна емоция
Браво за роклите на шаферките, както и за родителското тяло. Ти няма как да останеш без рокля. Не се притеснявай и не го мисли. Нито една булка до този момент не е оставала без рокля. Ще си намериш твоята рокля и после ще видиш, че напразно си се притеснявала и кахърила
Може да е малко неприятен този момент, но и той ще мине
Ти поне си напред с роклите на останалите девойки. Мама няма рокля, татко няма костюм, а ми се иска и на двамата да им купя нещо хубаво.. Майка вика, че ще облече нещо старо, ама то всичко й е голямо, че след катастрофата много отслабна..
Мисълта ми след всичките тези писания е да не се притесняваш! Наистина напрежението е голямо, особено като имаш неща за вършене, а времето не стига, ама гледай да дишаш дълбоко
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #48 -:
април 23, 2013, 12:04:59 »
Цитат на: Nine в април 23, 2013, 11:45:20
Аз отглеждам много орхидеи и сега така са нацъфтели и ми минава през ума да взема да ги украся саксиите и да ги занеса в ресторанта.....
Щом имаш толкова много орхидеи не се и замисляй, ами ги носи в ресторанта
Поне аз бих направила така, защото хем ще е твоята украса, ще е нещо, което ти радва окото, а и не само твоето, защото орхидеите са прекрасни и ще е нещо лично
Лично на мен идеята много ми допада
Активен
Nine
Ентусиаст
«
Отговор #49 -:
април 23, 2013, 12:18:04 »
Ани, много добре ми действаш...... Орхидеите ми са различни цветове, това ме спира имам в момента само 2 бели и 2 жълти, които са цъфнали другите са по-тъмни цветове. А аз мислех цветовете на сватбата да бъдат екрю и диня- праснова
Тъкмо ще имам повод да си накупя още орхидеии и да взема 2-3 бели
Най-много мъжо да ме изгони от нас с тези орхидеи
)))
Активен
cherry_lady1984
Сватбар
«
Отговор #50 -:
април 23, 2013, 12:23:14 »
мен ме гонят вече 5 години,все обещавам че няма вече да купувам цвята но уви...
щом ти доставят удоволствие занеси ги,следи в големите магазини за промоции на орхидеи-практикер,бриколаж и баумакс.иначе аз имам бяла,розова и розова на петна,но цъфтят и трите.
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #51 -:
април 23, 2013, 12:24:34 »
Цитат на: Nine в април 23, 2013, 12:18:04
Ани, много добре ми действаш...... Орхидеите ми са различни цветове, това ме спира имам в момента само 2 бели и 2 жълти, които са цъфнали другите са по-тъмни цветове. А аз мислех цветовете на сватбата да бъдат екрю и диня- праснова
Тъкмо ще имам повод да си накупя още орхидеии и да взема 2-3 бели
Най-много мъжо да ме изгони от нас с тези орхидеи
)))
Радвам се, че е така
Ето ти един хубав повод да си накупиш още орхидеи. А на мъжо казваш, че това е за украсата и ще купиш само няколко и ще е много по-евтино, отколкото да купува абсолютно всичко отначало
хихи
А пък дори и да се различават цветово, цветята са прекрасни и мисля, че никой няма да обърне внимание дали орхидеята е жълта, бяла или лилава. Всички ще се радват на вас двамата и на цялостната обстановка
Аз напоследък се опитвам да се погледна отстрани и осъзнавам, че се вталявам страшно много за глупости, които ще ги забележа само аз..
Активен
Nine
Ентусиаст
«
Отговор #52 -:
април 23, 2013, 12:27:02 »
cherry_lady1984, ние живеем в малък апартамент хола не е много голям а във спалните мъжо не дава да се слагат цветя, макар в едната спалня в момента никой не спи. Целия хол и едната затворена тераса са в орхидеи, и знам че всичките ми приятелки ще ми подарят на сватбата орхидеи защото аз съм болна от орхидейната болест хихихихи
Активен
cherry_lady1984
Сватбар
«
Отговор #53 -:
април 23, 2013, 12:45:10 »
ами значи украсата е готова.няма за какво да се притесняваш.принципно и моя не даваше ама е пълно навсякъде с цветя у дома.
Активен
Nine
Ентусиаст
«
Отговор #54 -:
април 25, 2013, 11:05:09 »
Момичета имам нужда от помощ! Снощи обсъждахме алкохола и безалкохолното.Не можахме да преценим, колко алкохол ще ни трябва. За сега имаме не ограничено количество 3 вида ракия, червено вино 50 бутилки, бяло вино 100 бутилки. Искаме да вземем водка, уиски и бира, както и вода, сокове и безалкохолно, Но по колко броя не знаем. Гостите за сега са 260 човека. Според вас какво количество да вземем от твърдия алкохол? А бирата? В куверта имаме по 2 безалкохолни, колко още трябва да вземем?
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #55 -:
април 25, 2013, 12:30:16 »
Аз мисля, че по четири безалкохолни на човек е достатъчно. Но алкохола за толкова души нещо не мога да го преценя.
Активен
Nine
Ентусиаст
«
Отговор #56 -:
април 25, 2013, 14:06:34 »
Ние смятахме освен двете безалкохолни които са включени в куверта да има по още 1 безалкохолно, 1 сода и 0.500мл минерална вода. А за алкохола на всяка маса да има по 1 бутилка литър водка и по 1 бутилка литър уиски като масите са 30бр а да вземем от всеки вид по 33бр. Ракия има многооо а за бирите по 1 на човек ми се струва малко....
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #57 -:
април 25, 2013, 14:13:10 »
Олеле, малеле.. ама вие много гости, явно съм пропуснала преди, ако си споменавала
Браво, че все още има и такива сватби
Не е лесно това изчисление с алкохола.. Това, което мога да препоръчам е да има много вода за хората, защото дори да свършат безалкохолните може да се пие вода, а и има хора, които пият ракия с вода, например..
А пък за по бутилка на маса.. и ние правим такива изчисления, като имаме няколко бутилки допълнително.
Успех и ще се справите, няма къде да ходите
Активен
Nine
Ентусиаст
«
Отговор #58 -:
април 25, 2013, 14:34:11 »
Ани, аз исках малката сватба, но с баща ми не може да се спори. Трябва тогава да предвидим малко повече вода.
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #59 -:
април 25, 2013, 14:45:17 »
Мила, радвай се, че може да направите такава сватба
Колкото повече толкова повече - казал Мечо Пух. Всичко ще бъде прекрасно. Радвам се за теб
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
11