Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 15:30:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на pandapanda - 13.05.2013
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
27
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на pandapanda - 13.05.2013 (Прочетена 107118 пъти)
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
Re:Сватбата на pandapanda - 13.05.2013
«
Отговор #330 -:
юни 17, 2013, 21:33:48 »
Панди, как беше? Как е манастирчето? А попът?
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #331 -:
юни 18, 2013, 16:53:24 »
Здравейте прекрасни
Хайде стига съм учила, време е за малко разказче
ratatui, scilla, shantall, Мрявка, mariola85, milenuity, adi4ko, AliTia, helena31, Mulan, m0onlight, ani_ogbg, elistoilova, svekarva благодаря ви, че сте се сетили за втората част на нашата сватба
Ще започна с това, че поздравявам всички спокойни булки, както и спокойната булка, която бях преди месец в Париж - този път си беше лудницааа.
Денят преди сватбата нямахме кой знае какво за правене - трябваше да вземем цветята и да ги занесем заедно с фигурките за тортата и подаръчетата за гостите в ресторанта. Обаче и двамата бяхме нещо изнервени и двете панди малко си поръмжаха
. Не успяхме и да си легнем много рано, защото нямаме такъв навик, та чак към 1ч си легнахме. И така след известно време аз се събуждам и си казвам, че ще чакам алармата. Лежа си аз будна, ама аларма няма. Гледам - то 2 и 30ч. Явно имам още три часа и половина сън. Да, ама мен сън не ме хваща, а и ми се струва, че и Пандето е буден. Реших, че ми е задушно и станах да отворя вратата на терасата. Правя една, две крачки и : "Къде отиваш?"
Аз:" И ти ли не спиш?"
Той:"Не."
Аз: "Ти защо не спиш?"
Той:" А ти?"
Аз:" Ами сетих се, че утре като идем на фризьор с майка ти и тя ще иска да плати, пък нали ние щяхме да си плащаме."
Той: "Ами така е, ама едва ли само с това ще е така утре"
И след това заспах.
6:00ч Събуждане. (По график 6:00ч)
Станах само аз и отидох в кухнята да си направя закуска. Сварих си кафе, направих си две филии с кашкавал и загледах "Не знаех това" по National Geographic. След това взех една вафла, да си допия кафенцето и гледах за едни лалугери, дето живеят на едно летище. Беше много интересно, ама един младоженец още спеше, а вече беше 7 без 10.
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #332 -:
юни 18, 2013, 17:07:44 »
Честито Пандичке
аз преди време Ви четях, ама много се обърках,
чета че сте имали сватба, а после че предстои, а то каква била работата.
Цели 2 сватби
Бъдете много щастливи с любимият
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #333 -:
юни 18, 2013, 17:12:35 »
Панди, айде бе душата, стига с тия лалугери, разкажи за сватбата.
честито ви сладки панди! Да се обичате винаги, да се разбирате много и да си имате малки, послушни пандички!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #334 -:
юни 18, 2013, 17:33:47 »
Специално, защото
Vivi20
много ме разсмя се надъхах да попиша още
Добре дошла
fibi
Такааа
7:20ч фризьор (По график 7:30ч)
Това една от любимите ми част от деня. Мнооого обичам да ходя на фризьор. Беше ми много приятно. Прическата не бе 1:1 с тази която исках, но много ми хареса и получих комлименти за нея. Там ми сложиха булото и много се харесах.Добре, че фризьорката не ме послуша как да го сложи, нейната идея бе много по-добра от моята. Поздравявам Паша от салон Pasha за чудесната работа.
Между временно не само аз бях на разкрасяване. Нашата кола, която бе и булченската, беше на автомивка и след това младоженецът я украси и получи признание, че се справил перфектно с първата от поставените му задачи. Така с було и украсена кола се прибрах у нас. Братът на младоженеца живее в отсрещния и блок и затова тази част от роднините се приготвяха там.
9.35ч грим (По график 9:30ч)
Пред блока пристигнахме по едно и също време с гримьорката. Двете се качихме у нас, където нямаше никой (всъщност сестра ми си беше в къщи, но тя си се оправяше в нейната стая и все едно нямаше никой). Гримът за сватбата ми хареса 100 пъти повече от пробния, който много ми беше харесал.
Ева Серева е невероятен професионалист и човек. Нямаше никакви фасони, за каквито чувам за други гримьорки от други булки, просто чакам да има някакъв повод, че пак да ѝ се обадя за грим. Малко преди да съм напълно готова, пристигнаха мама и тати
Мама вече беше с прическа и след като аз бях готова, Ева направи и на нея грим. Докато гримираха майка ми, аз направих прическа на сестра ми . Беше много забавно - булка прави прическа, жалко че нямаме снимка. Събрах всичко за църквата, бащата свали багажа. Вече беше време да си облека роклята. Майка ми вече беше гримирана и я извиках да ми помогне. Та закопчава ми тя роклята и ХРАС!!!
........................................
.........................................
Аз:" Какво стана?:
Майка ми: " Нищо, скъсах ти роклята"
Аз: "?!@№%§?*№№!??$$№€€"
.................................................
........
.................................................
..........
Всъщност, за да е симерична дантелата на гърба има малки пришити парченца (не знам дали се разбра) и ремотна отне около 30 сек. Аз, разбира се, си бях представила, че половината от гърба на роклята е откъснат.
Така вече напълно готова се обадих на младоженеца да дойде да ме вземе. Но той ми отговори: " Чакам те в колата на климатика, не искам от сега да се потя в костюма ми". (What?!)
След този романтичен отговор, слязох и тръгнахме.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #335 -:
юни 18, 2013, 17:37:47 »
и....??? давай още
хехе
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #336 -:
юни 18, 2013, 17:37:59 »
страхотен ден сте имали усещам
сега ли ще учиш ... доразкажи ни
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #337 -:
юни 18, 2013, 17:50:37 »
ева серева явно и на живо е чудесна. радвам се че ти е свършила работа!
А за репликата на младоженеца, предай му една
от нас!
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #338 -:
юни 18, 2013, 18:04:35 »
Ахахаха, аз си мислех, че само моя мъж е толкова "романтичен"
Радвам се, че съм те разсмяла, защото си ми една от любимите булки и самата ти много ми оправяш настроението като чета за събитията около сватбата ти!
С нетърпение чакам следващата порция от историята!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #339 -:
юни 18, 2013, 18:23:43 »
shantall
Ами аз не да уча, ама баница щах да правя. Обаче съм забравила кисело мляко и докато го чакам, ще се възползвам от вдъхновението, което ми дойде
emmmmmy
картонът от снимките ми е 300 гр гланц.
11:15ч Тръгване за манастира. (По график 11:00ч)
В булченската кола бяхме аз, Пандето, сестра ми и брат му. Родителите бяха в другата кола. Най-напред накарах брат му да ми пречете, пак последния списък. Оказа се, че сме забравили бонбоните за църквата (всъщност бях забравила и бонбоните за фризьорката и за гримьорката и сега си ги унищожавам доволно
). Обадих се на кумата да купи, тъй като те ни чакаха на OMV на Окръжна, за да се включат в кордона ми
Младоженеца не искаше да бибка, затова пък много от колите около нас ни бибкаха и ни махаха
( Ех, колко е хубаво да си булка
).
12:00ч Пристигане в манастира (По график: 12:00ч)
Като пристигнахме в манастира всички взеха нещо да се суетят отпред и аз реших да отида да кажа, че сме там. Баща ми се присъеди към мен и така съвсем случайно баща ми ме изпроводи до църквата. Постепенно всички (останалите 8 души, не знам какво толкова правеха
) дойдоха при нас, дойде и фотографа и всичко беше готово венчавката да започне.
Искам да ви споделя, че решението да се венчаем в Лозенския манастир, беше едно най-добрите, които сме вземали покрай сватбата. Много сме доволни от отец Иван. Посрещна ни много дружелюбно, благодарение, на което аз бях много спокойна през цялото време. В последствие разбрах, че младоженецът пък е бил много развълнуван и притеснен - каза, че сигурно гърбът му се е бил изпотил даже, въпреки, че в църквата бе прохладно. Аз се чудех, защо постоянно иска да ми хване ръката, милото ми Панде
. Свещеника се пошегува съвсем уместно с високия ръст на сватбата - трудно сложи короната на младоженеца
а като видя, че моята е на криво, ми даде знак да си я оправя
Всичко му се разбираше и пееше хубаво, а накрая каза няколко много мили и хубави думи. Аз като цяло се опитвах да съм сериозна, защото за мен това тайнство е много важно,но като разбрах, че трябва кумовете да допият чашата с вино и като ги знам какви са "пиячи" ми стана смешно. Още повече, че свещеника ги чака, чака да я допият най-после, че и на него му стана смешно. Невероятно беше всичко наистина!!!
milenuity
, пожелавам ти да се почувстваш толкова прекрасно там
Vivi20
аз пък чакам твоята сватба с нетърпение
to be continued (hopefully tonight)
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #340 -:
юни 18, 2013, 18:31:55 »
хехех сладури, а това за климатика просто ме уби, моето мъжле е същото и все едно той го казва!
чакаме още ....
Активен
ra4e1
Сватбар
Публикации: 177
«
Отговор #341 -:
юни 18, 2013, 19:10:09 »
Честито отново! Чакаме и останалата част от разказа ти:)
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
07.09.2013 г.
«
Отговор #342 -:
юни 18, 2013, 19:22:14 »
Много забавно звучи сватбеният ден дотук
Надявам се и останалата част да е била забавнаа
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #343 -:
юни 19, 2013, 01:07:03 »
Пандиии сууупер история! :bravo:Направо всичко изтървано на един дъх прочетох, :girlhide:голям майтап с тея лалугери на летището, как имаш търпение да гледаш цяло предаване сутринта?! Аз сигурно ще съм на ръба на нервна криза
в предсватбената сутрин и нито до лалугери нито до natinal geographic (въпреки, че си умирам за този канал) ще ми е! На мен ми звучи, че си била супер спокойна
, може и да се дължи на факта, че си Панда-Булка с опит вече в жененето
.
А Панда-Младоженеца не трябваше ли да те купи, че си стои на климатика?
Нямам търпение за останалата част от сватбения разказ!!!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #344 -:
юни 19, 2013, 08:57:31 »
Ах, мила колко хубав разказ! Било е страхотно! Я каже на коя сватба ти беше по-притеснено? Въпреки, че и на двата разказа звучиш супер спокойно.
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...