Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 05:42:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на pandapanda - 13.05.2013
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
27
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на pandapanda - 13.05.2013 (Прочетена 106826 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Re:Сватбата на pandapanda - 13.05.2013
«
Отговор #210 -:
май 18, 2013, 14:58:59 »
Страхотни сте! Роклята е невероятна! Големи сте сладури!
Активен
Albbena
Сватбар
«
Отговор #211 -:
май 19, 2013, 09:45:14 »
Прекрасни сте! Желая Ви винаги да сте така влюбени и щастливи!
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #212 -:
май 19, 2013, 12:52:54 »
Ох, Панди, аз май чак сега успявам да ви честитя сватбата - бъдете живи и здрави и се обичайте винаги толкова много!
Много сте хубави, а роклята ти е страхотна! Много обичам такива дантелени деколтета
Активен
malkabulka
Професор
31.08.2013
«
Отговор #213 -:
май 19, 2013, 13:42:43 »
Аз чак сегауспявам да се доредя за поздравленията... Честито! Бъдете много щастливи и влюбени и няколко малки панди да гукат скоро покрай вас ви пожелавам
)) роклята ти е бонбон! Прекрасниии
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #214 -:
май 19, 2013, 14:07:55 »
Здравейте,
Ето, че дойде моментът да разкажа за парижката ни сватба.
Ще започна с няколко думи за престоя ни във Франция, защото забелязах, че някои от проявяват интерес, но можете да прескочите и на деня на сватбата
(очаквайте утре)
Пристигнахме във Франция на 7 май, привечер. Кумът ни взе от летището, а кумата ни чакаше в Evreux с вечеря. Тя е настанена там в доста малко студио, но така се сплотихме още повече
На следващия ден всички отидохме в Париж. Пътят до там е един час с влак и е доста удобно. Сутринта изглеждаше, че ще е дъждовно, но всъщност този ден видяхме най-хубаво време. Посетихме базиликата Сакре Кьор, Нотр Дам, Люксембургската градина с фонтана на Медичи (много харесвам това място, толкова ми е романтично), Домът на инвалидите и Айфеловата кула (на която не се качихме, защото аз се уплаших от височината (не знам как съм се качила преди 10 години)).
На третия ден, кумовете бяха заети и само с Пандето си обикаляхме Париж. Първо отидохеме до Бастилията и Центъра Жорж Помпиду, след това на шопинг за сувенири около Нотр Дам. След малка почивка в градината Тюйлери, отидохме до красивия площад Конкорд и се отправихме по Шанз-Елизе към Триумфалната арка. Само малко кривнахме от "елисейските полета", за да видим Гран Пале, Пти Пале и моста Александър III. Аз нищо не си купих от прочутия булевард, но пък милото си купи ключодържател Пежо от магазина за сувенири на Пежо (какво повече му трябва на един Пандьо).
Следващият ден, по прогноза трябваше да е най-слънчев и затова бе определен за Версай, но уви не беше така. Искаше ми се поне малко слънце в градината, но все пак беше хубаво. Толкова е огромно това място, все му се чудя.
Съботата беше кошмарът на милото и моето много очаквано място - Лувър
. Някой от вас знаят, че съм докторант по археология, но заниманията ми в голяма степен са в сферата на история на изкуството. Аз си прекарах прекрасно там, напълниха ми се очите и 5те и половина часа ми бяха малко, но милото толкова издържа. (Само да отбележа, че аз далеч не държах да обикаля с мен, но на него не му се обикаляше сам другаде.) Лошото беше, че този ден много ме заболя гърло, вечерта се почувствах много отпаднала и вече се виждах с температура на сватбата.
На следващата сутрин с събудих с доста силни болки в гърлото
, но пък учудващо свежа
. Това бе денят, в който посетихме зоопарка и след срещата ми с пандите получих такъв прилив на адреналин, че вечерта вече се чувствах здрава
. Това беше и моят рожден ден! :torte:Вечерта имах бутикова шоколадова торта и бонбони от милите ни кумове. Много ги обичам, те вече се грижат чудесно за нас!
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #215 -:
май 19, 2013, 14:15:03 »
ЕЕ, страхотни сте! Пандичка, много нежна булка си! чакам с нетърпение останлата част от разказа.
Бъдете много щастливи!!!!!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #216 -:
май 19, 2013, 18:32:40 »
Добре, че поне само 1 ден ти е било зле и сте си изкарали добре. Много неща сте обиколили и сте видяли, я разкажи за зоопарка с пандичките?
А със сватбата в София до къде сте? Готово ли е всичко?
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #217 -:
май 19, 2013, 23:44:49 »
Здравейте,
Тук съм малко извънредно
След като прочетох, че ratatui пита за сватбата в София, се замислих, какво още наистина остава. Сега няма да изпадам в подробности, тъй като искам нещо конкретно да споделя. Както знаете, аз си правих сама косата в Париж, и мислех и тук да е така. Но всъщност много се изморих с прическата - около час бях с вдигнати ръце, лактите ме боляха, а и се бях събудила в 4.30ч с мисълта, какво ще правя ако не ми стане прическата. Така че реших юни някой друг да се бори с косата ми. За съжаление моята фризиорка каза, че е заета (да ви кажа честно съжалявам, че говорих с нея само по телефона, тъй като едва ли ме познава по телефона, а много фризорки, не се навиват да правят булки, които не познават). Както и да е, аз бях на центъра и първата ми мисъл бе коя друга познавам. Предния ден бях водила момичето, за което се грижа на фризиор и се сетих, че тяхната фризиорка много се постара. Така директно се озовах при нея. Тя се изненада, но прие (познавам я по край работата, не съм се правила при нея). След около час обаче, вече си мислех колко съм зле да реша да ми прави косата, някои който почти не познавам.
Но след час реших, че май май преигравам и се успокоих. Но основното ми притенение, бе че не мога да си измисля прическа. Наистина вложих много от себе си в прическата в Париж и нищо не можех да измисля. Та тази вечер, като се позамислих отново, подтикната от ratatui, се сетих за едни клипчета в youtube, които следях миналата година. Те са подготовката за сватбата на стилистката Chriselle Lim и много ме впечатлиха и мисля, че и доста са ми повлияли при моята подготовка (със сигурност гърбът на роклята го видях от нея, но аз исках малко по затворен). Така след като отново се обърнах към нея, открих и прическата. Цяла седмица гледам прически и открих, че нейната съм търсила. Така вече си имам и прическа за София
( а това за мен е много важно
)
Много искам да споделя с вас сериите:
http://www.youtube.com/playlist?list=PLD28B0FF364836C5F
И клипче с прическта и гримът:
http://www.youtube.com/watch?v=PaICxQQ0Fgk&list=FLZpNX5RWFt1lx_pYMVq8-9g&index=6
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439
«
Отговор #218 -:
май 20, 2013, 00:26:56 »
pandapanda, много хубава прическа. Тази година всички булки сме с подобни прически като гледам
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #219 -:
май 20, 2013, 00:38:08 »
Панда, моята пробна прическа, която ползвах за годежната фотосесия бе направена по абсолютно същия начин, предимството е че след като махнеш около 100тина фиби от главата си имаш тотално прекрасна втора прическа, моята изглеждаше дори по яко след като махнах фибите. Недостатъка е, поне на моята хлъзгава коса тези купища захванати къдрици и с много лак, пак започнаха да се отхващат от фибите. На мен лично ми дойде малко прекалено рошаво и мисля че ще се позагладя малко за сватбата, т.е. Ще си поръчам по загладено и стегнато кокче :-))).
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #220 -:
май 20, 2013, 10:17:57 »
Панда, много хубаво сте си прекарали в Париж
Истинска романтична Парижка сватба
BB, май е права за прическите - и аз искам подобна
да е по-лежерна
Разкажи ни за Софийската сватба - къде ще е, до къде с подготовката? Прическата и роклята вече са ясни
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #221 -:
май 20, 2013, 11:01:47 »
Здравейте,
Продължавам, от където спрях вчера
И така дойде 13 май 2013 - денят на нашата сватба (или поне част I)
Аз станах първа в 6.00ч. и се залових с прическата в банята. За мое щастие кумата имаше много хубаво огледало с осветление в банята. Отне ми около час, доста ме заболяха ръцете, но пък съм много доволна от резултата (колкото и нескромно да звучи). След това освободих банята и за другите, последваха закуска, грим, приготвяне на необходими неща. През цялото време обаче младоженеца изоставаше от график. Едвам стана, после едвам си преглъщаше закуската, голяма мъка. Той все разправяше колко е спокоен за сватбата, но в самия ден, мога да кажа, че аз бях по-спокойната. Накрая, той последен отиде да си вземе душ, а аз си обляках роклята. И така, моментът в който за първи път ме видя с роклята той беше по хавлия.
Кой знае каква реакция от него нямаше (май), защото като го видях и почнах да му се карам, че вече е 9ч, а той не е готов.
Планът беше да тръгнем в 9ч, защото бяхме с кола и се опасявахме от задръствания в понеделник сутрин. В крайна сметка тръгнахме в 9 и 30ч. За щастие не ни хванаха много задръствания и след два часа бяхме пред посолството, даже намерихме място да паркираме точно пред него.
Представихме се на охраната, той се пошегува, че сме много нетърпеливи (трябваше в 12ч да сме там) и че имаме много големи свидетели (ще видите от снимките). Заведоха ни при консулката, за да оставим документите. Жената беше много мила, въпреки че почти не беше спала заради изборите предния ден. Но какво да се прави - ние първи решиме да се женим, преди правителството да реши да подаде оставка.
Оставихме ѝ документите, за да подготви свидетелствата, а ние отидохме да се поснимаме в градинката пред Айфеловата кула, която е съвсем близо. Все още слънцето от време на време се показваше и ме радваше. През повечето време обаче замръзвах - беше 10 градуса с много сруден вятър. Но пък на другата сватба мисля, че вече ще ми е топличко
Много се забавляхме . Мисля, че заради късата ми рокля, много хора не се сещаха, че съм булка, но пък имаше и такива, които ни снимаха.
В 12.50ч се върнахме в посолството за основното събитие. Охраната се пошегува, че явно не сме се отказали, щом пак го занимаваме
Бяхме в малка заличка, пуснаха ни Менделсон, консулката каза няколко мили думи, подписахме се, аз го настъпих, разменихме си халките и горчиво! Ето така на един дъх станахме семейство!
Радвам се, че беше кратко, защото като започна да говори жената, почувствах прилив на вълнение. Пийнахме малко шампанско с шоколадови бонбони и се отправихме за още малко снимки. Звъннахме и на родителите, за да им дадем зелена светлина да ве хвалят
Те вече нямаха търпение
Отидохме за още малко снимки на площад Трокадеро. Много се забавлявахме отново, но облаците станаха много гъсти и вятърът много силен. Така към 3 без 15ч си тръгнахме от Париж като семейство. Междудругото в същия ден в посолството имаше още една сватба, не сме се засекли, но като се върнах в България разбрах, че с булката сме познати. Колко е малък света!
Като се прибрахме в Evreux се обадихме по скайп на родителите, докато все още бяхме със сватбените дрехи. Хич не ми се събличаше роклята, но нали ще си я облека след месец пак , та не беше голяма мъка
На следващия ден разгледахме градчето. Трябва да ви кажа, че съм влюбена във Френската провинция! Всяка втора къщичка исках да е моя. Невероятно чисто, спокойно, красиво и много френско е всичко! И след това - чао, чао Франция и до нови срещи!
А на следващия ден, моят съпруг (хихи) получи и сватбения подарък, които постоянно си пожелаваше - любимият му отбор Берое спечели купата на България
Тези дни ще ви разкажа за партито ми (което беше прекрасно) и за пробния грим (също прекрасен), въобще за всичко след Париж, че те нещата се трупат, трупат.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #222 -:
май 20, 2013, 11:09:43 »
Ето и снимки
http://s1300.photobucket.com/user/pandapandi4ka/library/Paris%20Wedding?sort=2&page=1
п.п. надявам се, че не е много дразнещо, че си пробвах photoshop уменията върху някои от тях. още не съм решила кое как ми харесва
а забравих - за парола, на лични
Активен
Mulan
Професор
«
Отговор #223 -:
май 20, 2013, 12:10:27 »
Страхотен разказ
А вие сте просто чудесни!Дори само от снимките си личи колко силна връзка и каква любов имате
Според мен не само ,че не е дразнещо това с фотошопа , а напротив,справила си се повече от прекрасно
Аз имах няколко опита да направя нещо на тази програма,ама все неуспешни
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #224 -:
май 20, 2013, 12:59:34 »
Браво! Много сте хубави и фотосесията е станала чудесна, а опитите с фотошопа ги считам за успешни
Ех, как мечтая и аз за сватбена фотосесия с фон Айфеловата кула.......
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...