Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 00:03:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ -11 част  (Прочетена 188344 пъти)

Macabre
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #300 -: октомври 28, 2013, 13:58:38 »

Offtopic моля изтрий си съобщенията в кутията Wink Offtopic
:offtopic:Имах само 1 съобщение от теб:)Вече го изтрих smile Offtopic
Активен
mim_s
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #301 -: октомври 28, 2013, 16:15:10 »

Здравейте дами smile
Предстои ми сватба с любимото същество и все още не сме се спрели на ресторант. И двамата много искахме механа Дияна в село Труд, но когато отидохме на място да говорим се оказа, че имат доста условия, някои от които не можем да си позволим sad
Аз много харесвам и ресторантите на хотел Империал в Пловдив. Имахме уговорка с управителката да се чуем, но това не стана, а най-рано в края на седмицата ще имам възможност пак да отида на място.
Някой дали знае какви са условията, цените на кувертите как варират, украсата от ресторанта ли е и плаща ли се, може ли нещо да се внесе допълнително от нас, абе всичко което се сетите би ми било от полза smile

Благодаря предварително smile
Активен
chiara23
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #302 -: октомври 28, 2013, 16:25:45 »

в темата за Пловдив има доста информация. Мисля, че имаше инфо и за твоя хотел smile
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,34980.0.html
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: октомври 28, 2013, 16:37:21 »

Според вас ресторант "Ниагара" подходящ ли е за сватба от максимум 60 човека?

Лорена, съгласна съм с Деси за бройката, дори даже смятам, че и на 50 души в т.нар. голяма зала ще им е тесничко, ако трябва да има и дансинг, а то трябва да има. Разбира се, може и повече, но това означава, че гостите няма да бъдат на едно място, а "обединени" от арки  с другите две помещения, което само по себе си за една сватба не е много приятно да разделяш гостите си.. Лично аз не смятам, че може да им бъде комфортно да имат "видимост" към булчинската маса и да се чувстват добре smile А да не говорим за по-голяма бройка.. Но иначе ресторантът е много хубав smile
Активен
Anuk
Сватбар
Публикации: 177

« Отговор #304 -: октомври 29, 2013, 09:39:48 »

Здравейте булки ! Аз съм бъдеща булка от Варна за близо 120 души ми трябва ресторант и най - добрия случай хотел с добър ресторант. Не успях да изчета всичко по темата, за това от четенето из форума бих обобщила, че като такива ми допадат хотел Елена, Вентура и Димят. Ако някоя от вас е от Варна и има подобрен проблем, ще се радвам да ми съдейства, аз с каквото мога също : )

Успех на всички  smile
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: октомври 29, 2013, 09:54:17 »

Аз бях във Вентура и мисля, че за 120 човека е малък. Трябва да се пита какъв е капацитета. Димят не ми харесва, Елена е страхотен избор.
Може да четеш в темите за Варна за още идеи:
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,35025.0.html
Активен
Anuk
Сватбар
Публикации: 177

« Отговор #306 -: октомври 29, 2013, 11:03:04 »

Аз бях във Вентура и мисля, че за 120 човека е малък. Трябва да се пита какъв е капацитета. Димят не ми харесва, Елена е страхотен избор.
Може да четеш в темите за Варна за още идеи:
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,35025.0.html

Благодаря за мнението. Чета активно в темичката : ) Но реших и тук да се включа : )
Активен
futuremissis
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #307 -: октомври 29, 2013, 15:59:36 »

Здравейте от една бъдеща булка през 2014 година, през май или юни, но все още не сме уточнили на 100 % датата smile И с риск да повтарям въпроси, според мен неизбежно се извинявам. И така прочетох всички теми за ресторанти, но си признавам, че най се стархувам от избора на ресторант, тоест да не попадна на място, от което впоследствие ще съжалявам или пък ще се ядосвам. Нашата сватба ще бъде 80-100 души за сега, търсеният куверт от нас е максимално 50лв. и в наистина краен случай +-5лв, но да включва и някаква украса. А от своя страна съм насреща за всякакви въпроси.
Ако съм в помощ на някого, миналата година бях на сватба на моята сестра в Акорд и останах доволна, с някои много малки изключения, за цената на куверта но на този етап не искам да е там, за да не се повтаря ресторанта. smile
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #308 -: октомври 29, 2013, 22:34:13 »

Нашата сватба ще бъде 80-100 души за сега, търсеният куверт от нас е максимално 50лв. и в наистина краен случай +-5лв, но да включва и някаква украса. А от своя страна съм насреща за всякакви въпроси.

от моят опит след обикаляне зимата, знам че двата Бест Уестерн-и ( Експо и Сити)предлагат куверти до 50 лева + украса в няколко ( или два) цвята. за други не се сещам. Успех  good
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: октомври 31, 2013, 11:35:55 »

Здравейте отново,
в момента вече се колебая между Интерпред и Холидей Ин. Ако някой има отзиви за двата ресторанта за сватба и предимства и недостатъци един спрямо друг, ще се радвам да сподели. Най-вероятно ще ми трябват и нощувки, незнам още евентуално какво намаление биха ми предложили в Холидей Ин, а за Интерпред пък не мога да се сетя за подходящ хотел наблизо smile

аз дадох вече крайно положителното си мнение за Интерпред, но за Холидей Ин нямам наблюдения!
Активен
Cappuccino
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #310 -: ноември 02, 2013, 20:08:21 »

Здравейте момичета,

Чета ви от известно време, тъй като и на мен ми предстои сватба през следващата година smile Сега сме на етап избор на ресторант и се престраших да пиша и аз за първи път във форума smile

Бих се радвала, ако някой, който е избрал по-евтиния куверт в ресторант My Choice сподели своите впечатления. Като цяло ресторанта ни допада, но се колебаем, тъй като алкохолът излиза скъпо, ако се внася, т.е. трябва да е от тях, а при този вариант на куверт и безалкохолните се заплащат допълнително (мисля, че няма включени такива в куверта). Ако някоя от вас е избрала такъв вариант за сватбата си ще се радвам да сподели ориентировъчно разбира се колко са й излезли безалкохолните и колко алкохола, защото в конкретния случай това си е решаващ фактор при избора.

Също така ме интересува до каква степен пречат на видимостта колоните в залата, изглежда сякаш не са съществена пречка, от друга страна пък са доста, почти до всяка маса и аз не знам.... nea

Активен
mariola85
Гост
« Отговор #311 -: ноември 02, 2013, 21:45:53 »

аз ще ти отговоря понеже съм експерт Скайуей  blum

Ние бяхме тази година с ефтиния куверт, безалкохолните са на доста достъпна цена нещо от сорта на 1.50. Бирата също е на доста добра цена към 2.50 българската и 3 вносната. Ние взехме и ракията и виното от тях защото ни излизаха по-скъпо ако ги внасяме с таксата. Внасяхме само уиски защото това беше единствения алкохол който ни излизаше по-скъпо ако го вземем от тях +таксата, нещо от сорта на 5-8 лева на бутилка.

Сметката ще ти излезне в зависимост от това колко гости ще имате и колко пият и какво пият, но определено не беше много при нас, имахме 120 гости + такса овертайм и беше от сорта на 1000 и нещо така че не излиза много скъпо, при нас гостите си пиеха доста Wink и не надписват сметката.

За колоните не пречат много мисля че само една ми направи впечатление, тази от ляво на входа, но според мен зависи колко гости ще имате и как ще бъдат расположени масите

« Последна редакция: ноември 02, 2013, 21:48:31 от mariola85 » Активен
Cappuccino
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #312 -: ноември 02, 2013, 22:14:17 »

Благодаря ти много, mariola85. А в тези около 1000 лв. ви влязоха алкохола + безалкохолните ли? Аз нямам много представа от цените на алкохола, но ми звучи приемливо, а иначе, да - всяка сватба си е различна, зависи кой какво пие и колко, което също трябва да се вземе предвид.

Сега оставя да помислим и решим доколко ни притесняват колоните biggrin
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #313 -: ноември 02, 2013, 22:18:12 »

дам всичко влизаше и алкохолни и безалкохолни, кафета и подобни.

Колоните според мен не са много проблемни, аз даже след сватбата се сетих че ги имаше и никой не се е оплакал smile
Активен
Matilda
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #314 -: ноември 04, 2013, 14:01:27 »

аз дадох вече крайно положителното си мнение за Интерпред, но за Холидей Ин нямам наблюдения!

Здравейте Шантал,

не съм била в Интерпред, но за Холидей Ин мога да ти кажа само положителни неща! Не съм сигурна каква отстъпка ще ти дадат за настаняване (зная, че със сигурност дават), но едва ли ще е по-евтино от някое хотелче около Интерпред, въпроса е, в крайна сметка качеството на облужване по пеция процес на организирането на сватбата - то трябва да натделее при избора smile
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: