Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 23:36:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ -11 част
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ -11 част (Прочетена 188277 пъти)
Lorenna
Сватбар
Публикации: 229
Re:РЕСТОРАНТИ -11 част
«
Отговор #285 -:
октомври 21, 2013, 13:39:51 »
Според вас ресторант "Ниагара" подходящ ли е за сватба от максимум 60 човека?
Активен
Desislava
Сватбар
Публикации: 219
«
Отговор #286 -:
октомври 22, 2013, 21:13:48 »
Лорена, според мен ако са около 50 е ок, + 10 човека вече не мога да преценя
Знам, че имат доста персонал когато огранизират празници, така че би трябвало 60 човека (някои от тях предполагам деца) да не са проблем...
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #287 -:
октомври 23, 2013, 01:36:09 »
Цитат на: Lorenna в октомври 21, 2013, 13:39:51
Според вас ресторант "Ниагара" подходящ ли е за сватба от максимум 60 човека?
Не сте уточнили за коя Ниагара става въпрос. Предполагам говорите за ул. Дойран. Вътрешната част има 3 зали с различна големина. В най-голямата според мен не са проблем и 70+ души. Другите 2 са по-малки. Този ресторант е кафяв и малко тъмничък и е смърт за колегите ( видео и фото), но е много приятен за неголеми сватби. Храната и обслужването са на много високо ниво. Менютата там са малко в стил гурме и определено може да очаровате гостите си. Имат градина и обикновено посрещането на младоженците се извършва там, а е възможен и изнесен ритуал.Това определено придава допълнителна красота на събитието.Управителят е много в час и предлага доста екстри - танцови ансамбли, дим от втечнен азот, гълъби, щоу програма и др. Единствено не бих ви съветвал (с риск от скандал с колегите) да ползвате предложенията му за видео и фото услуги, защото ще ви предложи доста нискобюджетни фирми ( разбирай с нискобюджетен продукт).
Активен
els8
Регистриран
Публикации: 5
Re:РЕСТОРАНТИ -11 част Парк-хотел "Империал"
«
Отговор #288 -:
октомври 23, 2013, 09:14:00 »
Здравейте, искам да изкажа безкрайните си благодарности на страхотния екип на Парк- хотел " Империал" гр. Пловдив, който се справи страхотно на нашето сватбено тържество, което беше на 05.10.2013г. в "Бална зала"
От самото начало и по-скоро от офертата,изключително коректни, за миг не се промени нещо по предложението им, никакви допълнителни такси, освен оказаното в офертата, никой не си позволи да налага своето мнение за избор на фирма за украса, сладкарница, ДЖ, фото, камера и каквото и да се сетите свързано с организацията..., до последно хората ни изчакваха да си кажем последната бройка от гости, изключителна точност в приемането на допълнителните неща, които сме внесли... На самия сватбен ден от тръгването на младоженеца и кумувете от хотела до края на нашето сватбено тържество, ние не почувствахме за миг нещо да ни липсва или да не е както сме се били разбрали предварително! Също така градината е впечатляваща за изнесени ритуали, Welcome drink, / до последно не знаехме какво ще е времето, но те бяха подготвени и за двата варианта/, посрещането в ресторанта, менюто/ топлата и вкусна храна/ , атмосферата всичко беше прекрасно...
Искам да благодаря на Радина и Яна за това че бяха изключително точни, коректни и със страхотен професионализъм допринесаха за нашата сватбена приказка!
p.s. не правя реклама, но реших да споделя, защото мисля, че си заслужава да се чувствате щастливи точно на този важен за вас ден...
«
Последна редакция: октомври 23, 2013, 09:38:19 от els8
»
Активен
Lorenna
Сватбар
Публикации: 229
«
Отговор #289 -:
октомври 23, 2013, 17:28:45 »
Deliysky
,
Desislava
, много благодаря за информацията
Deliysky
да, за тази на Дойран става въпрос, аз честно казано не знаех, че има и друга
, питам за приятелка, защото ние вече сме избрали ресторант. Относно фотото и видеото ще й кажа, защо да става скандал, всеки сам си преценява какви снимки и филм иска, но е добре нещата да се знаят каквито са-кой как снима, какво предлага и т.н., та благодаря, че каза
Всъщност основната чуденка на момичето е следната: понеже са няколко зали, които те не могат да напълнят всичките, ако има други сватби, дали не е неудобно, доколко са шумоизолирани една от друга, ако имаш мнение, моля те кажи.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
www.Deliysky.com
«
Отговор #290 -:
октомври 23, 2013, 18:17:27 »
Само управителя може да ви обясни, след като наемете определена зала, какви мероприятия ще има в останалите.Не е редно външни хора да дават такова мнение. Аз съм бил там на комбинирани - сватба + рожден ден и досега не е имало проблем да си пречат гостите.
Активен
sladurska_mi6ka
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #291 -:
октомври 25, 2013, 13:26:27 »
Здравейте! Искам да попитам за мнения и впечатления за ресторанти в Стара Загора.
Ние сме си харесали "Загорка", но малко скъпо ми се вижда, някой може ли да ми каже колко горе-долу му е излязло всичко в ресторанта?
Активен
Aila
Ентусиаст
Публикации: 104
IBCLC
«
Отговор #292 -:
октомври 25, 2013, 14:49:04 »
Здравейте отново,
в момента вече се колебая между Интерпред и Холидей Ин. Ако някой има отзиви за двата ресторанта за сватба и предимства и недостатъци един спрямо друг, ще се радвам да сподели. Най-вероятно ще ми трябват и нощувки, незнам още евентуално какво намаление биха ми предложили в Холидей Ин, а за Интерпред пък не мога да се сетя за подходящ хотел наблизо
Активен
chiara23
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #293 -:
октомври 25, 2013, 14:58:30 »
За Интерпред не знам, но в Холидей Ин нощувките са по 50 евро за двойна стая - ако те устройва
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
www.Deliysky.com
«
Отговор #294 -:
октомври 26, 2013, 06:24:17 »
Около Интерпред хотели много. Например парк хотел Москва. А там има и 3 сватбени ресторанта
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #295 -:
октомври 26, 2013, 10:42:29 »
Цитат на: Aila в октомври 25, 2013, 14:49:04
Здравейте отново,
в момента вече се колебая между Интерпред и Холидей Ин. Ако някой има отзиви за двата ресторанта за сватба и предимства и недостатъци един спрямо друг, ще се радвам да сподели. Най-вероятно ще ми трябват и нощувки, незнам още евентуално какво намаление биха ми предложили в Холидей Ин, а за Интерпред пък не мога да се сетя за подходящ хотел наблизо
аз съм пристрастна към холидей инн. Но пък не съм ползвала нощувки за гостите, мисля че ако говориш с мениджърите там и им кажеш че се колебаеш, ще ти издействат отстъпка за нощувките.
около интерпред пък е пълно с хотели, наистина. на мен Москва ми е ужасен, наскоро бях на една лекция там, но пък за една нощ- какво толкоз.
Активен
Macabre
Новак
«
Отговор #296 -:
октомври 28, 2013, 09:32:03 »
Здравейте отново от мен
След съботен тур по ресторантите, се спряхме на ресторант My Choice в Симеоново. Искам да помоля, ако може някой да изкаже мнение относно ресторанта. Всякакви мнения ще бъдат полезни
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #297 -:
октомври 28, 2013, 09:45:53 »
Цитат на: Macabre в октомври 28, 2013, 09:32:03
Здравейте отново от мен
След съботен тур по ресторантите, се спряхме на ресторант My Choice в Симеоново. Искам да помоля, ако може някой да изкаже мнение относно ресторанта. Всякакви мнения ще бъдат полезни
аз съм давала много отзиви назад, не искам да се повтарям пак
в ресторанта или зала Галакси ще бъдете?
Активен
Macabre
Новак
«
Отговор #298 -:
октомври 28, 2013, 10:02:05 »
Ще бъдем в залата до ресторанта, незнам как се казва :)Ще прегледам какво си писала, благодаря:)
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #299 -:
октомври 28, 2013, 12:00:43 »
Цитат на: Macabre в октомври 28, 2013, 10:02:05
Ще бъдем в залата до ресторанта, незнам как се казва :)Ще прегледам какво си писала, благодаря:)
моля изтрий си съобщенията в кутията
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22