Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 23:41:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ -11 част
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ -11 част (Прочетена 188291 пъти)
Desislava
Сватбар
Публикации: 219
Re:РЕСТОРАНТИ -11 част
«
Отговор #225 -:
октомври 02, 2013, 13:14:07 »
Цитат на: shantall в септември 27, 2013, 10:08:16
Деси, нашето меню беше следното:
- редена салата Асорти - домат, краставица, печена чушка, почка сирене, маслини, и май и топка снежанка имаше
- плато мезета Асорти
- основното - пилешко с рокфорт, свинско с някакъв друг сос, и гарнитура картофено пюре и задушени бейби моркови
- тортата - еклерова с баварски крем
Алкохола
- домашна ракия
- бяло вино /лятна сватба/
- водка
- уиски
- бирата от куверта - всичките 60л. се изпиха, Ангел не можа да повярва
- безалкохолни в бутилки от 1,5л - не ми седяха грозно на масата, трябва да погледна дали имам снимка на някоя маса.
Водкатам, уискито и содата бяхме оставили да седят на подвижния бар, предложение на Ангел. Ракията беше разлята в графи, а виното седеше в ледарки. Мисля, че и безалкохолните ги държаха в лед, защото си бяха студени, но и климатика работеше на 6
Мерси, добре звучи за гостите, много ми харесва опцията за различно меню по избор, защото ние и част от гостите не консумират месо и ще можем да изберем нещо подходящо, а това като меню за всички останали ми звучи доста добре
Ако имаш снимка на масите ще е супер да споделиш
Daniela_St
Честито!
Нашата сватба също ще е другото лято, но вече сме харесали ресторант и малко по-малко се ориентирам за ди джей, фото, видео...да има доста време, но винаги хубавите места и добре работещи фотографи и пр. най-бързо запълват графика си, има доста места с приемливи куверти (до 50лв.) така че гледай, харесай, питай и това е, успех
за Sofia event center не знам лично аз, но нищо не ти пречи да им се обадиш и да попиташ лично
Коя дата е сватбата?
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #226 -:
октомври 02, 2013, 21:46:06 »
Цитат на: Daniela_St в октомври 02, 2013, 12:22:15
Здравейте!
Да си направя и аз първия пост. Наскоро получих моето предложение и сега започвам лека-полека да се интересувам, и да събирам идеи. До сватбата има време (другото лято ще е), но предполагам местата бързо ще се изчерпат и трябва да се действа.
Гостите ни ще са около 150 и това налага кувертът за ресторанта ни да не бъде повече от 50лв. Не знам тук в гр. София дали ще намерим лесно такова място.
По принцип със сигурност там ще е скъпо, но все пак да попитам - цените за Sofia event center - някой знае ли как са?
Мерси предварително!
Виж също и комплекс Макси на Симеоновско шосе, доста е широко, имат хубава беседка за изнесен ритуал, за кувертите не знам, аз скоро ходих на сватба там и ми хареса
Активен
Daniela_St
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #227 -:
октомври 02, 2013, 22:11:05 »
Благодаря!
Другата седмица ще се обиколи и ще се пита. Непременно мисля да отида до Sofia Event center, защото изглежда невероятно. Нашата дата е на 21 Юни.
Постепенно бройката ни отива към 200 човека, така че ще видим къде ще е.
Ще споделям впечатления.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #228 -:
октомври 02, 2013, 23:15:16 »
Може да проверите в хотел Принцес. Там има няколко зали, 2 от който стават за 150+ гости. Кувертите започваха тази година от 45лв ако не се лъжа. Обслужването и храната са ок. За Макси - Симеоновско шосе ще се въздържа от коментари, но моя съвет е прескочи го. И без това цената е над 50лв.
Активен
Aila
Ентусиаст
Публикации: 104
IBCLC
«
Отговор #229 -:
октомври 02, 2013, 23:39:43 »
Хайде и аз да се включа, за да събирам информация за ресторантите.
Сватбата ще е догодина май месец, засега се очертава да сме около 70 човека, предполагам бройката може леко да се увеличи. Засега съотношението е около 50 възрастни и 20 деца
На начален етап съм и се опитвам да се ориетирам в нещата и да си набележа ресторанти.
Допадат ми ресторанти, които не са в центъра има повече зеленина и пространство, особено предвид бойката на дечицата
«
Последна редакция: октомври 02, 2013, 23:46:20 от Aila
»
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #230 -:
октомври 02, 2013, 23:53:37 »
Симеоново, Драгаленци - може би е вашето място. Одаджийски и Скай Уей на първо четене бихте могли да видите.Шато също, но там гостите ще са разделени, ако сватбата е вътре в ресторанта. И аниматор да си поръчате. Ако искате да се почувствате като на сватба
Активен
Aila
Ентусиаст
IBCLC
«
Отговор #231 -:
октомври 03, 2013, 10:50:28 »
Мерси за насоките, ще отида да ги разгледам.
Още не сме запазили дата, тъй като не съм решила в коя обредна зала ще сме, тъй като не съм избрала ресторанта.. Самата дата засега говорихме за десети май, но тъй като ми се иска и за навън да има възможност, се чудя дали няма да е студено и евентуално да я изместя. Надявам се че имаме достатъчно време за да се ориентираме.
А отзиви за Монтесито или София Голф Клуб?
П.П За аниматора е чудесна идея, както казах дотук набързо нахвърляни по списък са 18 деца, около една трета от гостите, като три от тях са наши и със сигурност трябва да го имам в предвид при избора на ресторант.
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #232 -:
октомври 03, 2013, 10:57:43 »
Цитат на: Aila в октомври 03, 2013, 10:50:28
Мерси за насоките, ще отида да ги разгледам.
Още не сме запазили дата, тъй като не съм решила в коя обредна зала ще сме, тъй като не съм избрала ресторанта.. Самата дата засега говорихме за десети май, но тъй като ми се иска и за навън да има възможност, се чудя дали няма да е студено и евентуално да я изместя. Надявам се че имаме достатъчно време за да се ориентираме.
А отзиви за Монтесито или София Голф Клуб?
П.П За аниматора е чудесна идея, както казах дотук набързо нахвърляни по списък са 18 деца, около една трета от гостите, като три от тях са наши и със сигурност трябва да го имам в предвид при избора на ресторант.
За голф клуба мога да кажа, че са ми го препоръчвали няколко пъти. Дори на една моя роднина й беше там сватбата и била доволна. Но там е за хора,които могат да отделят повече средства. Поне според мен. Кувертите мисля че започват от 50 лв. Там е красиво според мен и спокойно,но все пак трябва да се урежда транспорт за гостите,които нямат коли или нямат възможност да дойдат с кола. Аз съм го изключила това място като вариант, защото ме затруднява точно това. Много разноски ще имам,но всеки си преценява сам. За Монтесито пиши ми на лично съобщение имейла си да ти изпратя примерни менюта и цена на куверти,ако искаш.
За аниматор - аз също ще имам деца и на 100% ще наема такъв човек, който да ги занимава! Това за мен е задължително! Успех!
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #233 -:
октомври 04, 2013, 09:43:50 »
това е официалната маса
не намирам снимка на друга маса за съжаление
Активен
sveva
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #234 -:
октомври 04, 2013, 09:47:19 »
Привет!
Не съм се включвала досега, но вече от месец следя и чета назад в темите - много е полезно, че ви има!
Разглеждам основно за ресторант заедно с хотелска част за настаняване на част от гостите. Важно ми е храната да е хубава и достатъчно и да може да се внася алкохол, а в най-добрия случай и безалкохолни напитки. Засега съм гледала само картинки, но следващата седмица ще уговарям срещи с "Монтесито", което е в края на Дружба и харесах също ресторант "Враня" в х-л Рила. Сякаш стилът на Монтесито малко ме притеснява, когато го видя на живо, ще мога да преценя по-добре. Някой бил ли е на сватби в тези ресторанти и какво е впечатлението Ви?
Ще посетя и най-често споменяваните хотели около залата на Красно село. На Централ Форум ме дразни политиката с паркирането, за която разбрах тук, а "Родина" атмосферата ми се струва малко потискаща.
Благодаря ви за всичко!
«
Последна редакция: октомври 04, 2013, 10:20:23 от sveva
»
Активен
Aila
Ентусиаст
IBCLC
«
Отговор #235 -:
октомври 04, 2013, 11:02:00 »
sveva аз също съм си набелязала Монтесито да го разгледам, засега не съм оглеждала нито един ресторант, но въпроса ми е следният. Задължително ли е да имам уговорка или мога както планирах с приятели да отидем просто да хапнем в ресторанта и да поразгледаме?
Активен
rujka
Ентусиаст
«
Отговор #236 -:
октомври 04, 2013, 11:20:03 »
За хапването конкретно не знам, но във всеки ресторант можеш да отидеш и да разгледаш, да попиташ за управител, който да ти даде евентуално оферти аз сватба
Активен
Desislava
Сватбар
Публикации: 219
«
Отговор #237 -:
октомври 04, 2013, 12:39:40 »
shantall
мерси, много е красива, предполагам за гостите също, но с по-малка украса...Външна фирма ли ви го прави или от ресторанта?
Aila
аз първо звънях по телефона, така можеш да си уговориш среща и ако имаш късмет да те поканят да видиш мястото което искаш, украсено за сватба... Ако искаш да ги изненадаш на място също е ок, всеки може да отиде навсякъде, но може да не ви обърнат много внимание ако са заети с други срещи и пр.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #238 -:
октомври 04, 2013, 14:00:06 »
Цитат на: sveva в октомври 04, 2013, 09:47:19
Привет!
Не съм се включвала досега, но вече от месец следя и чета назад в темите - много е полезно, че ви има!
Разглеждам основно за ресторант заедно с хотелска част за настаняване на част от гостите. Важно ми е храната да е хубава и достатъчно и да може да се внася алкохол, а в най-добрия случай и безалкохолни напитки. Засега съм гледала само картинки, но следващата седмица ще уговарям срещи с "Монтесито", което е в края на Дружба и харесах също ресторант "Враня" в х-л Рила. Сякаш стилът на Монтесито малко ме притеснява, когато го видя на живо, ще мога да преценя по-добре. Някой бил ли е на сватби в тези ресторанти и какво е впечатлението Ви?
Ще посетя и най-често споменяваните хотели около залата на Красно село. На Централ Форум ме дразни политиката с паркирането, за която разбрах тук, а "Родина" атмосферата ми се струва малко потискаща.
Благодаря ви за всичко!
Ние бяхме в Холидей Инн, може да хвърлиш едно око на сайта му. Внасят се напитки без такса, има доста бонуси за младоженците, хотел си е.
Активен
rujka
Ентусиаст
«
Отговор #239 -:
октомври 04, 2013, 14:51:38 »
За Холидей инн чух много добри отзиви, но единственото, което ме притесни е разказ на позната, на чиято сватба се случило следното:
Един от гостите решава да си поръча кафе, вече подпийнал, и размахва 10 лева на една сервитьорка, гордеейки се с размера на бакшиша, който иска да ѝ остави
Но се оказало, че едно кафе струва 12 лева... Това е мисля най-голямата причина, заради която не го избрахме... Направо си е гавра
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...