Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 23:31:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ -11 част  (Прочетена 188269 пъти)

crazynelly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 720

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: септември 21, 2013, 13:44:53 »

smile Май наистина е единствения ресторант в син цвят. Ако отидеш преди мен да споделиш как е. Ние мислим следващата събота или неделя да минем да го видим
Аз едва ли ще мога да отида преди теб, така че ще се радвам ти да дадеш отзиви за него преди мен! smile  Yes
Активен
misarokova
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #211 -: септември 22, 2013, 17:53:26 »

Здравейте,
Искам да изкажа мнението си от два ресторанта:
1. Интерпред- това беше изборът за моята сватба smile Като цяло съм доволна:
+ ресторантът изглежда свеж и уютен
+ подходящ е за сватби 70-80 човека и предлага мн добро разпределение на масите от
гледна точка на видимост към дансинга
+ добро обслужване- нямах и оплаквания от гостите, което за мен е мн важно
+ изгладени калъфи и покривки, също мн важно условие за мен  Bravo
+ цена- съотновението между цена и качество, според мен е повече от задоволително- 45лв. за тристепенно меню + торта
+ вещ управител- човекът определено знае какво прави  good
- укарасата, която се предлага лично за мен е крайно незадоволителна. Приложените снимки са от моята украса, но за нея се погрижи декоратор
- подребдата на масата- тук доста поспорихме с Ангел, в крайна сметка това, което ми направи лошо впечатление е, че искаше да сложи всичко на масите + 2л. бутилки с безалкохолно, което в крайна сметка след доста разговори не се случи. И да наложи се сервитьорите да обикалят повече със стъклените бутилчици, но за мен беше по- удачно
- тортата- на вид отговаряше на уговорката ни smile На вкус беше доста разочароваща
- салата Асорти- лично на мен не ми хареса- преобладаващата съставка беше зеле

2. Ханами- тук бяхме кумуве  give_rose
+ много добро обслужване
+ много свеж и светъл
+ цена- цената определено може да компенсира "-" черти на ресторанта. Четиристепенно меню за 32лв. без торта
+ храна- всичко, което опитах ми хареса и беше в задоволително количество
+ пробна вечеря- това е мн хубаво, защото младоженците бяха направили корекции по менюто и определено си заслужава! Ако имах тази опция при моят ресторант със сигурност щях да сменя салата и тортата  tease
+ много отзивчива управителка
+ просторен е, подходящ е и за по- големи събития
- локация- малко трудно го откриват гостите
- подредбата на ресторанта не позволява всички гости да имат видимост и изключва кръглите маси
- столовете не са подходящи за калъфи
- няма опция за украса от ресторанта
Прилагам снимки на украсените ресторанти- и в двата случая са наети декоратори  blush

* 563295_385583374835058_121285347_n.jpg (25.97 KB, 288x216 - видяно 3362 пъти.)
« Последна редакция: септември 22, 2013, 18:01:04 от misarokova » Активен
misarokova
Новак
*

« Отговор #212 -: септември 22, 2013, 18:02:01 »

ето и другата снимка:

* 532484_393115424081853_1434907022_n.jpg (29.98 KB, 288x216 - видяно 3269 пъти.)
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: септември 25, 2013, 10:28:35 »

misarokova, много се извинявам, но не вярвам Ангел да е предложил бутилки от 2л за безалкохолните! Още на първата среща ми обясни, че 2л бутилки ще загрозят обастановката и ми препоръча 1,5л. Относно украсата ни предложиха да изпълнят каквото искаме, не само това което разполагат, за тората няма да коментирам, по-вкусно нещо не бях опитвала, а салата Асорти при нас нямаше зеле!
Активен
misarokova
Новак
*

« Отговор #214 -: септември 25, 2013, 20:11:18 »

Shntll,
да правва си- бяха 1.5л. бутилки, моя грешка. За мен тези огромни бутилки не са стилни! И дали са 1.5 или 2л. еднакво загрозяват  smile
Да предлагат допълнителна украса срещу допълнително заплащане- никой не е твърдял, че р-нтът не може да се доукрасява- въпрос на допълнителен разход.
Мнението за тортата е на най- близките ми хора, лично на мен също не ми хареса- не знам защо... Може би, защото поисках друга визия и състват може да е бил различен. Аз също съм чувала много добри отзиви за тортите им, но моята не беше вкусна.
И да, салатата ни беше с много зеле...  bad
Активен
Desislava
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #215 -: септември 26, 2013, 12:23:51 »

shantall, misarokova моля ви споделете какъв пълнеж за тортата избрахте, тъй като ще сме в този ресторант и не ми се иска да сбъркаме smile
Относно менюто, Ангел каза, че можем сами да си го "сглобим" което според мен е доста добра опция, която не се предлага във всеки ресторант, а някак си не ми харесва идеята "шопска салата, пържола и мезе" и да нямаш друг избор...
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: септември 27, 2013, 10:08:16 »

Деси, нашето меню беше следното:
- редена салата Асорти - домат, краставица, печена чушка, почка сирене, маслини, и май и топка снежанка имаше
- плато мезета Асорти
- основното - пилешко с рокфорт, свинско с някакъв друг сос, и гарнитура картофено пюре и задушени бейби моркови
- тортата - еклерова с баварски крем
Алкохола
- домашна ракия
- бяло вино /лятна сватба/
- водка
- уиски
- бирата от куверта - всичките 60л. се изпиха, Ангел не можа да повярва  tease
- безалкохолни в бутилки от 1,5л - не ми седяха грозно на масата, трябва да погледна дали имам снимка на някоя маса.
Водкатам, уискито и содата бяхме оставили да седят на подвижния бар, предложение на Ангел. Ракията беше разлята в графи, а виното седеше в ледарки. Мисля, че и безалкохолните ги държаха в лед, защото си бяха студени, но и климатика работеше на 6  blum
Активен
chiara23
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #217 -: септември 27, 2013, 13:13:33 »

Здравейте отново, ние продължаваме с издирването на ресторант. някой има ли впечатления от парк хотел Москва smile
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: септември 27, 2013, 13:40:37 »

Здравейте отново, ние продължаваме с издирването на ресторант. някой има ли впечатления от парк хотел Москва smile
А какво стана в Монтесито?Ходихте ли?Какво ви казаха?
Активен
chiara23
Любопитен
*

« Отговор #219 -: септември 27, 2013, 13:55:15 »

А какво стана в Монтесито?Ходихте ли?Какво ви казаха?

Още не сме ходили до Монтесито. В неделя ще отидем да го видим и ще ти кажа как е. И понеже се сетих и за парк хотел Москва, реших да питам и там. Мисля и него да го видя, защото на снимките изглежда доста прилично. smile надявам се да ми харесат и да изкарат добри оферти. Ще пиша подробности после smile
Активен
rujka
Ентусиаст
**
Публикации: 118

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: септември 27, 2013, 16:27:36 »

Парк хотел Москва имат добри цени за кувертите (мисля около 35-40 лв) , а и е доста широко и просторно smile Пък и повечето фогорафи му се радват, защото е светло smile
Активен
chiara23
Любопитен
*

« Отговор #221 -: септември 30, 2013, 09:15:40 »

Misspanda, вчера ходихме до Монтесито smile Искам да ти кажа, че доста ми хареса. На снимките изглежда малко кичозно, но на живо изглежда доста добре. Просторно е и много светло. На нас определено ни хареса,. Кувертите започват от 49 лв, като в тях са включени калъфи за столовете и украса на булчинската маса. Осигуряват бялата пътека и менчето. Изпратиха ми и примерни оферти. Ако искаш ми пиши на л.с и остави мейл, за да ти ги изпратя.
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: септември 30, 2013, 09:39:23 »

Misspanda, вчера ходихме до Монтесито smile Искам да ти кажа, че доста ми хареса. На снимките изглежда малко кичозно, но на живо изглежда доста добре. Просторно е и много светло. На нас определено ни хареса,. Кувертите започват от 49 лв, като в тях са включени калъфи за столовете и украса на булчинската маса. Осигуряват бялата пътека и менчето. Изпратиха ми и примерни оферти. Ако искаш ми пиши на л.с и остави мейл, за да ти ги изпратя.
Благодаря ти за инфото! Писах ти на лични! Иначе съм изненадана малко,че кувертите започват от 49лв,защото като звъня мама й казаха,че почват от 48лв. Ама какво е едно левче разлика!  LAUGHTER Xixixi
Активен
Daniela_St
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #223 -: октомври 02, 2013, 12:22:15 »

Здравейте!

Да си направя и аз първия пост. Наскоро получих моето предложение и сега започвам лека-полека да се интересувам, и да събирам идеи. До сватбата има време (другото лято ще е), но предполагам местата бързо ще се изчерпат и трябва да се действа.
Гостите ни ще са около 150 и това налага кувертът за ресторанта ни да не бъде повече от 50лв. Не знам тук в гр. София дали ще намерим лесно такова място.
По принцип със сигурност там ще е скъпо, но все пак да попитам - цените за Sofia event center - някой знае ли как са?
Мерси предварително!  smile
Активен
chiara23
Любопитен
*

« Отговор #224 -: октомври 02, 2013, 13:12:10 »

Здравей smile цените почти навсякъде в София започват от 45-50 лв. Аз съм питала на доста места, където се събират повече от 100 човека. Навсякъде старта е 50 лв. Само в х-л Москва кувертите започват от 37 лв. За Sofia event center Нямам инфо. Успех в търсенето smile
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: