Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 23:48:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ -11 част
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ -11 част (Прочетена 188311 пъти)
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
Re:РЕСТОРАНТИ -11 част
«
Отговор #195 -:
септември 12, 2013, 21:38:14 »
Цитат на: misspanda в септември 12, 2013, 17:05:51
...... ще трябва да намеря място с куверт не повече от 45 лева. ......
Да, за този въпрос ми е инфото, не за онзи с градината. Одаджийски, Атлантик, Интерпред, Аякс, Макси - Симеоново ( В Симеоново, не на симеоновско шосе!!!), Скай Уей. - Извън центъра на София. В София - Принцес имаше миналата година 45лв куверт. Още по евтин и не лош ресторант - Флауерс - 33лв. ( храната за тия пари е направо отлична) . В Банкя има 2-3 ресторанта, всичките са разположени в бивши почивни станции. Освен този , за който споменава девойката в предния пост може да разгледате почивната станция на данъчните ( или министерството на финансите, не знам как се води). Ресторанта е същия като предложения в предния пост к-с. Жеравна. Също така х-л Дружба 2 ( но в него не се правят сватби след 20 юни, ако има все още договор с НОЙ). Ресторанта на басейна срещу Американската кръчма на хиподрума ( май се казваше Балканика) е от същата класа. Посочените ресторанти в Банкя са бюджетни, цените са ниски. Много красиво и евтино място за неголеми сватби (до 80 души) е ресторанта в базата за семинари под Кремиковския манастир. Има и хотелска част, осигуряват евтини нощувки. За съжаление на някой от местата персонала се мени бързо и отзиви над 6 месеца, може да са неактуални.
Идва зимата, а с това и бременните девойки, който супер бързо трябва да си организират сватбите с малко пари. За такива случаи препоръчвам ресторанта на басейн Лагуна в ж.к.Обеля. Куверта е 25лв и за тези пари храната е съвсем добра.
Систематизирах малко повече инфо, дано като остане по-назад , да има кой да се рови и чете. Другите колеги имат и те немалки наблюдения, нека пишат по едно обобщаващо постче ако им се занимава
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
www.Deliysky.com
«
Отговор #196 -:
септември 12, 2013, 21:43:57 »
Цитат на: Po3u в септември 12, 2013, 18:57:17
.... Един наш приятел се ожени наскоро и около 2 месеца ходиха по ресторанти и хапваха от тук - от там, докато си намерят. Е, намериха си фантастично място в интерес на истината, вълшебно даже, ама пак извън София...
Те хубавите места са извън София. В София освен прах и лудница, друго няма. Но грешната политика и безработицата докараха цялата държава в София и тя се превърна в едно голямо село. Даже това не е най-правилната дума, защото и в селата е по-красиво и спокойно от столицата
Активен
Lorenna
Сватбар
Публикации: 229
«
Отговор #197 -:
септември 13, 2013, 09:38:35 »
Цитат на: AIVEN в август 23, 2013, 11:00:43
И в продължение на темата от преди това мога да кажа, че когато се касае за сватбен р-т, без хотелска част "Принципи де Пиамонт" в сградата на Интерпред няма аналог. Това е мое лично мнение и не искам да го налагам на никой. Нека и да се обоснова-защо мисля така:
4. Разполага с паркинг. На близо има спирка на метрото.
Спряла съм се на този ресторант и искам да те питам, понеже си бил там:
приблизително
за колко коли е паркингът? В ресторанта масите кръгли ли са (ако помниш)?
Благодаря!
Активен
borka3
Любопитен
«
Отговор #198 -:
септември 13, 2013, 10:13:57 »
Здравейте, сватбата ми мина и искам да споделя мнението си за нашия ресторант - беше в хотел Акорд, София, с ресторант е хотелът. Намира се в близост до стадион Герена. Имахме доста гости от страната и ги настанихме там, за да им е по-удобно. По-евтиният вариант на куверта е 33,50 лв, храната наистина е много вкусна. А аз съм доста взискателна по отношение на вкусно приготвена храна. Момичето, което отговаряше за организацията - Маряна, страшно любезна и отзивчива. Приятно се изненадах от помощта, която ми оказа около организацията в ресторанта. Това е много важно, повярвайте ми, защото точно последните дни преди събитието, всички, които уж "ти помагат" - роднини, близки, повече пречат и те изнервят допълнително. А Маряна ми съдейства за много неща, за което съм й много благодарна. Хотелът е приличен, има и градинка за изнесен ритуал евентуално. Ще напиша причините, поради които избрах Акорд:
1. Цената на куверта е много добра, но не за сметка на качеството
2. Предлагат безплатна украса за ресторанта - калъфи бели с панделки за всеки стол и драперия за младоженската маса
3. Има къде да се настанят гостите при вечерна сватба - хотелска част, с ползване на преференциални цени.
4. Може да се внася алкохол в неограничени количества
5. Може да се поръчат безалкохолни на доставни цени и ако нещо остане и не се консумира - да се върне без да се плаща.
Посочвам всичко това, защото аз много време търсих ресторант и се побърках накрая. Но много се радвам, че се спрях на АКорд. Хубаво място е, освен ако не искате супер луксозна сватба.
И за да не изглежда много прехвалено - имам само 1 забележка. Бяха пропуснали да сервират торта на кумовете. Но за мен не е болка за умиране. Те не се разсърдиха, така, че... Надявам се да съм помогнала на някой.
Активен
bilyana_l
Сватбар
Стани звезда на своя празник!
«
Отговор #199 -:
септември 13, 2013, 10:22:26 »
Аз нямам никаква представа за цените на кувертите и не мога да помогна особено в това отношение. Преди години ( 2006) бях на една сватба в ресторанта на завод " Електроника" ( срещу Балетното у-ще). Не знам дали съществува още и в какво състояние е в момента, но тогава беше съвсем приличен и понеже младоженците бяха с ограничен бюджет, предполагам, че е бил достъпен. Имаше дансинг и излаз към две големи тераси. Може би си струва да се провери
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #200 -:
септември 16, 2013, 10:42:06 »
Цитат на: Lorenna в септември 13, 2013, 09:38:35
Спряла съм се на този ресторант и искам да те питам, понеже си бил там:
приблизително
за колко коли е паркингът? В ресторанта масите кръгли ли са (ако помниш)?
Благодаря!
паркинга може съвсем спокойно да побере 30 и нагоре коли! масите са и кръгли и квадратни!
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #201 -:
септември 17, 2013, 15:05:51 »
Цитат на: misspanda в септември 11, 2013, 13:34:29
Искам да помоля за помощ.
Търся ресторант в София, в който кувертите да не са повече от 45 лв. Моля за предложения!
Хотел Родина
Всичко там беше невероятно направено, получихме истински професионализъм, по никакъв начин не ни заблуждаваха, че са факири, като други ресторанти. Топлото чувство от тяхна страна и приятелско отношение бе незаменимо и за секунда не съжалявам, че нашата сватба бе там, а не в някой от изброените по-горе ресторанти, които реално събират най-много 50 души, а ги рекламират за 100 и 200.. А и влиза в ценовия диапазон, посочен от теб
Активен
bilyana_l
Сватбар
«
Отговор #202 -:
септември 17, 2013, 20:20:15 »
В ресторанта на х-л Родина е страшна тъмниица, а цветовете са ужасни ( освен ако не са правили някакъв грандиозен ремонт в последните три години)...За другите неща съм съгласна! Имат и хубав дансинг...
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
www.Deliysky.com
«
Отговор #203 -:
септември 17, 2013, 20:46:45 »
Да, х-л Родина е смърт за видео и фото репортерите, но какво от това
. За хората които се женят там не това е най-важното
. Относно качеството на обслужването и т.н. - собственика на ресторанта и главната управителка са много готини хора и си разбират от работата. Мястото е отлично за парите си, но нищо повече от това. Сиво-кафевия беграунд ( без промяна от 80те на миналия век) не мисля, че ще е фаворит на повечето четящи темата
Активен
chiara23
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #204 -:
септември 20, 2013, 08:23:34 »
Здравейте
изчетох доста коментари и вече съм отчаяна. от два месеца с милото си търсим ресторант за сватбата и резултата е безуспешен. Гледахме доста места, но или са малки (ние ще сме 120 човека), или са много тъмни, или има някакви безумни колони по средата на нищото, или са с червени килими и завеси. А ние сме решили цвета на сватбата да е син
Та да ви питам - имате ли впечатления от ресторант Монтесито. Гледали сме само снимки, другата седмица ще ходим да го видим. Обаче ми се стува малко кичозен по снимките. Някой правил ли е сватба там? Как е като обслужване и имате ли идея как е хотеслата част, понеже трябва и нощувки да осигурим?
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
«
Отговор #205 -:
септември 20, 2013, 08:27:04 »
Отзиви за Централ Форум имате ли? Препоръча ми го горещо приятелка, която е била на две сватби там. Гледах снимки във фб страницата им, но не знам дали заради замазаните снимки тип 2 мегапикселова камера на телефон, хич не ме впечатли.
Активен
chiara23
Любопитен
«
Отговор #206 -:
септември 20, 2013, 08:37:26 »
Цитат на: blackisback в септември 20, 2013, 08:27:04
Отзиви за Централ Форум имате ли? Препоръча ми го горещо приятелка, която е била на две сватби там. Гледах снимки във фб страницата им, но не знам дали заради замазаните снимки тип 2 мегапикселова камера на телефон, хич не ме впечатли.
Там не съм ходила, но едни приятели бяха ходили на коледно парти и казаха, че е не е много хубаво. Но всичко си е до лична преценка
Най-добре е да го видиш на място.
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #207 -:
септември 20, 2013, 08:51:06 »
Цитат на: chiara23 в септември 20, 2013, 08:23:34
Здравейте
изчетох доста коментари и вече съм отчаяна. от два месеца с милото си търсим ресторант за сватбата и резултата е безуспешен. Гледахме доста места, но или са малки (ние ще сме 120 човека), или са много тъмни, или има някакви безумни колони по средата на нищото, или са с червени килими и завеси. А ние сме решили цвета на сватбата да е син
Та да ви питам - имате ли впечатления от ресторант Монтесито. Гледали сме само снимки, другата седмица ще ходим да го видим. Обаче ми се стува малко кичозен по снимките. Някой правил ли е сватба там? Как е като обслужване и имате ли идея как е хотеслата част, понеже трябва и нощувки да осигурим?
Не съм ходила в Монтесито,но звъняхме по телефона с мама и ми казаха,че кувертите започват от 48 лева и също така ако искаме за 2014г, да не се бавим с резервацията,защото имали доста заети дати вече. И ние искаме синьо и бяло на сватбата и това е единствения ресторант май в София в тези цветове. Те предлагат украса за столове и маси и също безплатна нощувка за младоженците. ЗА други екстри и т.н. ми казаха да отида на място да разгледам по-добре.
Активен
chiara23
Любопитен
«
Отговор #208 -:
септември 20, 2013, 09:11:55 »
Май наистина е единствения ресторант в син цвят. Ако отидеш преди мен да споделиш как е. Ние мислим следващата събота или неделя да минем да го видим
Активен
bilyana_l
Сватбар
«
Отговор #209 -:
септември 21, 2013, 11:52:06 »
Цитат на: Deliysky в септември 17, 2013, 20:46:45
Да, х-л Родина е смърт за видео и фото репортерите, но какво от това
. За хората които се женят там не това е най-важното
. Относно качеството на обслужването и т.н. - собственика на ресторанта и главната управителка са много готини хора и си разбират от работата. Мястото е отлично за парите си, но нищо повече от това. Сиво-кафевия беграунд ( без промяна от 80те на миналия век) не мисля, че ще е фаворит на повечето четящи темата
Делийски, видеооператорите и фотографите все пак не са там за собствено удоволствие; една голяма част от сватбата преминава в ресторанта и ако младоженците искат хубави снимки/филм от купона е добре да взимат под внимание и този момент ( ако имат тази възможност, разбира се!).
Що се отнася до ресторанта на х-л Родина, жалко, че никой не се е хванал да го пообнови малко поне, защото също съм съгласна, че има някои добри страни!
Цитат на: blackisback в септември 20, 2013, 08:27:04
Има много изписано за Централ Форум назад в темите. Като обслужване е супер- по мои впечатления. Украсата също беше приятна. Сериозен недостатък е един ужасен килим, който създава малко неприятно впечатление ... Иначе се получава задушевна атмосфера и купон, за което голяма заслуга има и DJ, който обикновено води сватби там ( Христо Станков). Доколкото знам, цените са прилични- общо взето непретенциозно място, на което обаче може да си изкарате добре!
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...