Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 23:56:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ -11 част
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ -11 част (Прочетена 188328 пъти)
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
Re:РЕСТОРАНТИ -11 част
«
Отговор #150 -:
август 19, 2013, 15:16:33 »
Шато е едно красиво романтично място, в което може да прекарате чудесно с любимия си, да отпразнувате 8ми март, рождения си ден, Нова година. Но това не е типичния сватбен ресторант. Подходящ е за малки сватби до 50 души, макар и на собственичката много, ама много да и се иска да не е така. Просто да бяха помислили малко повече, когато са го строили. Отидете на място и се убедете сами. Обслужването и храната са на ниво. Понеже старите теми вече ги няма ще напиша отново. Не всеки ресторант е сватбен ресторант. Даже почти никой не е сватбен. Защото в чужбина има така наречените сватбени комплекси, който са строени и проектиране точно с тази цел. Понеже у нас такива почти няма, сватби се правят навсякъде. Но трябва да се спазват поне някакви минимални изисквания. Пространство, комфорт, самостоятелно обособен просторен дансинг и пряка видимост на официалната маса от всички гости.
Прегледайте снимките от линка по долу, това е идеалният сватбен ресторант. Предлагам ги не само на вас, най-вече на собствениците и управители на ресторанти ( защото знам, че редовно четат темата), за да спрат да говорят глупости на клиентите си
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151511755856434&set=a.10151511749061434.1073741836.278773366433&type=3&theater
Иначе сватби се правят навсякъде, даже и в кварталната пицария. Въпрос на избор и търпимост по отношение на компромиси
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
www.Deliysky.com
«
Отговор #151 -:
август 19, 2013, 15:19:50 »
elvenpath
, препоръчвам за твоя случай Одаджийски, Атлантик, Берлин Парк, Каза Бояна, Интерпред, Аякс.Има и още подобни.
Активен
merita
Сватбар
«
Отговор #152 -:
август 19, 2013, 16:05:28 »
Ихаааа нашата сватба на 1.12 ще е в Пловдив ресторант Буено. Супер як е и съм много щастлива
Активен
elvenpath
Любопитен
«
Отговор #153 -:
август 19, 2013, 16:35:06 »
Аз по принцип не търся типичен сватбен ресторант. Искам по-различно и забележително място
Иначе ще гледаме и други, просто засега само 2 са ми отговорили с конкретни цени, на другите не им били готови офертите за 2014.
Иначе, да, отидохме на място и го видяхме.
Активен
bilyana_l
Сватбар
Стани звезда на своя празник!
«
Отговор #154 -:
август 19, 2013, 18:39:28 »
Това с настаняването на операторите и фотографите в отделно помещение е най-голямата глупост!
На много места процедират по този начин, но е абсолютно погрешно!
elvenpath, ако търсиш по-разчупено място, погледни и Ко бар
Лично аз бях изненадана колко добре се получиха нещата там. Писала съм по-назад в темите - има два етажа, сравнително широк дансинг, страхотна тераса и изглед. Вечерта запалват едни факли на терасата и е приказно!
Активен
elvenpath
Любопитен
«
Отговор #155 -:
август 19, 2013, 18:43:58 »
В Ко бар и аз съм снимала сватба
Преди стотина години
Младоженците го бяха направили с шведска маса, та не знам как ще стои като ресторант, но благодаря за идеята!
А защо е лошо да са в отделно помещение? Аз така или иначе не очаквам да седят там, а само ненужна техника и багаж да оставят и ако остане време - да хапнат.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #156 -:
август 19, 2013, 19:32:36 »
Цитат на: Deliysky в август 19, 2013, 15:16:33
Прегледайте снимките от линка по долу, това е идеалният сватбен ресторант. Предлагам ги не само на вас, най-вече на собствениците и управители на ресторанти ( защото знам, че редовно четат темата), за да спрат да говорят глупости на клиентите си
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151511755856434&set=a.10151511749061434.1073741836.278773366433&type=3&theater
Иначе сватби се правят навсякъде, даже и в кварталната пицария. Въпрос на избор и търпимост по отношение на компромиси
тук много те подкрепям. аз се видях в чудо докато намерим ресторант за нашата сватба, защото очаквах да е като в Македония, специялни ресторанти за сватби и само такива да се прават там а не конферентни зали
Ето от един ресторант при нас, там се прават сватби за 500 човека
включавт и укасата и си имат специално украсено място за снимки с гостите, кувертите са смешни в сравнение с тук и включавт алкохол на корем ( около 11 евро)
http://www.emiekskluziv.com/galleryen.html
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #157 -:
август 19, 2013, 20:28:09 »
elvenpath мисля, че Аякс ще ти допадне. Отвън прилича на замък
мисля, че и кувертите биха отговорили на твоя ценови интервал. Интерпред също е страхотен, но куверта там започва от 40лв нагоре.
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #158 -:
август 19, 2013, 21:22:40 »
Ако ви интересува имам актуална информация за Монтесито. Кувертите започват от 48лв. Включва се безплатна нощувка за младоженците и украса. Доста били заети. Сватби до октомври- ноември месец и им бил пълен графика. Дори жената ми каза, че вече има запазени дати за 2014г.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
www.Deliysky.com
«
Отговор #159 -:
август 19, 2013, 21:27:06 »
Цитат на: shantall в август 19, 2013, 20:28:09
........ Интерпред също е страхотен, но куверта там започва от 40лв нагоре.
И това много ли е? А колко е истинската цена на куверта смятате ли? В Интерпред няма такси, внасяте си всичко, даже безалкохолното +бонус от ресторанта - безплатна бира на корем. Не визирам Аякс ( не си спомням точните условия), но ако не ви позволят да внесете безалкохолното, лятото средно се изпиват между 4-6 безалкохолни на човек Х 1.50лв = +9лв. върху куверта. В поста по горе за един ресторант пише "такса алкохол 5лв на човек". Като прибавим + + още една две таксички, първоначално по-ниския куверт от да кажем 32 лв. става доста различен.
И чак тогава се сещаме , че навремето когато ходехме на училище май имаше един предмет "математика"
Да не продължавам повече, че ще заключат темата
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #160 -:
август 19, 2013, 21:31:19 »
делийски моята сватба беше в интерпред, казвам колко е минималния куверт защото момичето слага тават 40лв. иначе нашият куверт храна+алкохол излезе 50лв, без такси за алкохол и безалкохолни, и ядки, с подарък 5 етажна торта, с 60литра бира, които междудругото се изпиха, с подарък две погачи, с невероятно обслужване, коректност и внимание от страна на управителя!
Активен
elvenpath
Любопитен
«
Отговор #161 -:
август 19, 2013, 22:03:21 »
Ами при положение, че искам да им платя спането, защото иначе едва ли ще дойдат по-голямата част, предпочитам да е около 40 лв, да. Допълнителните безалкохолни и алкохолни ще си ги плащат. От нас куверт, внесения алкохол и спането, това е което можем да си позволим.
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #162 -:
август 19, 2013, 22:14:32 »
elvenpath мисля, че Акодр идеално ще се впише във всичките ти изисквания, но там датите се запазват прекалено бързо
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
www.Deliysky.com
«
Отговор #163 -:
август 19, 2013, 22:51:36 »
Цитат на: shantall в август 19, 2013, 21:31:19
........ без такси за алкохол и безалкохолни, и ядки, с подарък 5 етажна торта, с 60литра бира, които между другото се изпиха, с подарък две погачи, с невероятно обслужване, коректност и внимание от страна на управителя!
Точно това имах предвид! Подаръците също са пари. На друго място си ги плащаш и куверта ти излиза по-скъп от колкото си си направил сметката. Не е за подценяване и факта, че много малко управители могат да стъпят на малкия пръст на Ангел от Интерпред, що се касае до коректност и професионализъм. Цитирания в следващия пост Акорд е по евтин, има и хотелска част, цените са ниски, но фирмата която го стопанисва е класи под нивото на Феймъс Фууд Кетъринг ( фирмата, която стопанисва ресторанта в Интерпред)
Едит - в конкретния случай, може би Интерпред не е идеалното решение на въпроса който се дискутира на тази страница, защото към него няма хотелска част, но в района има доста хотели. А щом ще се плащат нощувките на гостите, изобщо не съм убеден, че София е правилното място, по скоро може да се изнесе цялата сватба. На Боровец има такива супер оферти, че хем ще икономисате пари, хем ще си направите всичко на едно място и ще си починете сред природата.
Активен
helena31
Сватбар
Публикации: 270
«
Отговор #164 -:
август 19, 2013, 23:27:05 »
И аз да се включа с глас за това да помислите за изнасяне от града. Откъде са повечето не-Софийски гости? Има много варианти и ние ги проучихме детайлно из цяла България като в крайна сметка се спряхме на Арбанаси. Но това си е далечко, а и не знам дали е удачно за мартенския сезон. Изнасянето на сватбата обаче има доста организационни особености и не е за хора, които искат да имат предварителен контрол върху всички най-малки детайли от сватбата.
А финансово, не знам дали може да се нарече точно спестяване, защото по-ниските кувери и нощувки се коменсират от пътните разходи по време на организацията и събитието както за младоженците така и за професионалният екип, освен ако не е местен (но пък за това се иска наистина голямо доверие и внимателно проучване)
«
Последна редакция: август 19, 2013, 23:28:57 от helena31
»
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]