Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 23:51:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ -11 част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ -11 част (Прочетена 188316 пъти)
shantall
Сватбен ГУРУ
Re:РЕСТОРАНТИ -11 част
«
Отговор #135 -:
август 12, 2013, 15:15:53 »
ние оставихме кафе, чай и капучино като допълнителни поръчки, които ще поемем. имаше и някакви кенчета безалкохолно, мисля, че за децата бяха поръчвани.
Активен
chiara23
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #136 -:
август 15, 2013, 10:12:07 »
Здравейте, ние ще се женим през пролетта и много съм харесала София Голф клуба в Равно поле. Някой има ли представа как вървят кувертите там, за да знам дали въобще си струва да ходя до там ?
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #137 -:
август 15, 2013, 10:19:45 »
Миналата година цените на голф клуба започваха от около 55 лева, като ако искаш да си внесеш собствен алкохол се заплаща още 4 лева на човек. Мисля, че актуалните цени за догодина ще излязат около октомври, сега е още сезона на таз годишните сватби. За да си спестиш обикаляне, може да пуснеш по един мейл на ресторантите, които си си харесала.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #138 -:
август 15, 2013, 10:20:20 »
Цитат на: chiara23 в август 15, 2013, 10:12:07
Здравейте, ние ще се женим през пролетта и много съм харесала София Голф клуба в Равно поле. Някой има ли представа как вървят кувертите там, за да знам дали въобще си струва да ходя до там ?
В страницата им има подробна оферта, можеш да я изтеглиш
http://www.stsofiagolf.com/bg/Events-Weddings
Активен
chiara23
Любопитен
«
Отговор #139 -:
август 15, 2013, 10:37:44 »
Цитат на: ma6ka_ в август 15, 2013, 10:20:20
В страницата им има подробна оферта, можеш да я изтеглиш
http://www.stsofiagolf.com/bg/Events-Weddings
ами офертите им в сайта включват точно определени неща в менюто, които на мен май много не ми харесват. Чудя се дали биха изготвили меню, различно от това в брошурата. А освен това искам да осигурим и нощувки за гостите, тъй като повечето са от всички краища на страната. Май ще трябва на място да питаме дали правят отстъпки за хотел и ресторант за 120 човека, пък да видим какво ще предложат.
А инъче, знаете ли друго подобно място, което да не е в града, с такъв капацитет и опция за спане?
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #140 -:
август 15, 2013, 10:49:44 »
Здрасти chiara, ако искаш нещо различно от стандартната оферта, ще трябва да се обадиш директно. За съжаление, до края на септември е сезона на сватбите и не знам до колко ще ти обърнат внимание
Риу Правец, не е много далече от София и е с много красив пейзаж
http://riupravets.bg/gallery/
. като алтернатива.
Активен
chiara23
Любопитен
«
Отговор #141 -:
август 16, 2013, 10:18:58 »
Здравейте отново, някой знае ли нещо за този хотел? Намира се до Пловдив. Изглежда ми много добре за провеждане на сватба, но не мога да намеря никакви отзиви.
Мислим да отидем да го видим на място, но все пак ако знаете нещо....
http://hotel-exotic.com/about.html
Активен
elvenpath
Любопитен
«
Отговор #142 -:
август 16, 2013, 11:29:35 »
Питай в темата за Пловдив.
Аз бях миналата година на сватба в голф клуба, менюто не беше като тези от брошурата, значи правят различни неща, ако се уговорите
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #143 -:
август 16, 2013, 12:27:56 »
За Екзотик има отзиви в пловдивската тема. Чувала съм добри неща за сватбите там, но не съм присъствала лично и не мога да дам обективна оценка
Активен
merita
Сватбар
«
Отговор #144 -:
август 16, 2013, 13:30:38 »
Цитат на: chiara23 в август 16, 2013, 10:18:58
Здравейте отново, някой знае ли нещо за този хотел? Намира се до Пловдив. Изглежда ми много добре за провеждане на сватба, но не мога да намеря никакви отзиви.
Мислим да отидем да го видим на място, но все пак ако знаете нещо....
http://hotel-exotic.com/about.html
Хотела е доста добър и стават хубави сватби. Но съм чувала че тъй като хотела още е нов нямат много опит. Аз лично имам отговор от тях защото ги запитах. Ако искаш пиши ми на лично да ти го препратя
Активен
elvenpath
Любопитен
«
Отговор #145 -:
август 16, 2013, 17:23:49 »
Оф, аз с мойте претенции
Още не знам къде искам въобще
Но все пак някой чувал ли е нещо за този ресторант:
http://www.hotelsvetasofia.com/svetasofia/bg/
Получих прилична оферта в рамките на моя бюджет, но почти никакви мнения не намирам в интернет.
Активен
bilyana_l
Сватбар
Стани звезда на своя празник!
«
Отговор #146 -:
август 16, 2013, 22:28:49 »
За ресторанта - обслужването е добро и имат опит в организирането на сватби. Честно казано не мога да си спомня нищо за храната
Но например ми харесва украсата, която правят - с много балони, които са " лепнати" за тавана
Разделен е на малки сепаренца - както се вижда на снимките в сайта. За други условия не знам как стоят нещата...
От гледна точка на снимките - малко е тъмничък и тесничък, но в допустимите рамки.
Капацитетът от 120 места обаче според мен е завишен!
Активен
elvenpath
Любопитен
«
Отговор #147 -:
август 17, 2013, 06:49:31 »
Ние сме около 70, няма да ни е тясно. Благодаря ти!
Активен
bilyana_l
Сватбар
Стани звезда на своя празник!
«
Отговор #148 -:
август 17, 2013, 19:09:09 »
Да, за 70 е ок.
Активен
elvenpath
Любопитен
«
Отговор #149 -:
август 19, 2013, 14:26:31 »
Понеже почти не намирам информация за 6аТо, идвам да напиша какво ни казаха днес, ако някой друг се интересува, ще му излезе в гугъл
Ще се опитам да е по-неутрално мнение.
Значи, в истинската си част ресторантът побира около 50 човека. Тъй като ние ще сме около 70, ни предложиха да направят и лобито на ресторант, така става с две зали, между които има отворена врата и дансинг. Има отделно малко салонче, където биха могли фотографите, операторите, диджеите да седнат да починат и да хапнат, или да си оставят част от техниката. То е свързано с ресторантската част.
Ако е лятна сватба, има възможност да се проведе в градината. Градината е на 2 нива и според управителя - побира 150 човека, ще имат сватба през септември от 150 човека. Кувертът е между 36 и 40 лв, може и повече май, но аз дадох горна граница 40 и те казаха, че им започват кувертите от 36 и за 40 спокойно могат да направят хубав куверт. Има такса за внесен алкохол, 5 лв на възрастен. Сватбеното тържество е 5 часа, след това оувъртайм по 100 лв на час. Има възможност купонът да продължи в кулата им, там се плаща еднократно 50 лв и ако е на самообслужване - само това. Ако искате обслужване - еднократните 50 лв и по 50 на час. Има възможност да се направи изнесен ритуал, имат арка. Украсата на арката, украсите на масите и столовете, платното с менчето, всичко влиза в един пакет украса, който струва 360 лв. Казаха, че могат да направят всякаква украса. А, да, столовете не се покриват, слага им се само панделка. Настаняването в хотела на гости на сватбата е с 20% отстъпка колкото време искат, т.е. ако дойдат един ден по-рано или останат след сватбата колкото искат - продължават да ползват отстъпката. Също имат и отстъпка в СПА-центъра. Могат да съберат около 30 човека за настаняване, ако имате повече, договарят отстъпка със съседен хотел. Мястото за паркиране ми се стори малко недостатъчно. Това е. Сигурно съм пропуснала да питам нещо, ама това е първият ресторант, в който сме били, ще се науча
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...