Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 23:35:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ -11 част  (Прочетена 188275 пъти)

crazynelly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 720

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: юли 29, 2013, 09:47:06 »

misspanda, Аякс беше нашия първи избор, управителката е много любезна, но ние искахме да има вариант вътре-вънка, а вътре не е много просторно, или по-скоро колоните го стесняват smile иначе скъпия не одобри градината, защото има къщи наоколо и по-скоро може да направят проблем за силна музика след 22 часа.
Предполагам че това са минусите на това място.. Но ние все пак сме още в началото.Търсим и тепърва ще започнем да обикаляме и да разглеждаме.  blush
Активен
elvenpath
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #121 -: август 03, 2013, 20:12:25 »

Помолиха ме да си копирам поста тук, та...копирам си го.

Здравейте!

От известно време обмислям как да направим нашата сватба и най-накрая стигнах до точната си представа - искам цялото нещо от сутринта - грим и прическа, до вечерта - ресторанта, да се проведе в един хотел. Така и така ще имаме много пътуващи гости, така и на тях ще им е удобно, вместо да се преследваме из града с колите, а и аз няма да се разкарвам насам-натам и ще ми е по-спокойно.
Препоръчаха ми един хотел - 6aТо, свързах се с тях и ще идем да го видим. На снимки ми хареса адски много, елегантни сватби правят, стаите ми изглеждат супер. Лошото е, че ми се струва, че ще е малък за нас, макар че казаха, че ресторантът може да поеме 70 души. Ама легловата база май няма да ни стигне (Някъде 40 човека трябва да се настанят). Ще идем да видим, де. Но сещате ли се за друг подобен хотел, ако този не ми хареса или не е достатъчно голям. Около 70 души ще сме. И понеже ще им плащаме и спането, кувертът трябва да е около 40 лв. Може би вариант е два близки хотела, ако са по-малки, но то тогава и ресторантите сигурно ще са малки  girl_impossible Може да се предлагат варианти за София или за Пловдив, предпочитам София, но съм от Пловдив и там също мога да организирам сватба.
Благодаря!
Активен
bilyana_l
Сватбар
Публикации: 219

Стани звезда на своя празник!

« Отговор #122 -: август 03, 2013, 22:07:48 »

Честно казано не знам как стои въпроса с музиката в " Аякс" - не си спомням да е била особено намалена след 22.00, но така или иначе тези неща могат да се проучат на място. Ресторантът наистина изглежда стеснен заради колоните, но иначе някак си не се усеща толкова - зависи и колко е голяма сватбата, разбира се  smile Храната също мога спокойно да препоръчам. Радвам се, че ти бях от полза misspanda. Пиши ми на ЛС, ако искаш мога да ти пратя едно видео оттам!
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #123 -: август 04, 2013, 17:31:54 »

bilyana_l
Около Аякс има ВИП къщи и проблема с музиката на вън просто е задължителен. Малко подлъгвате хората, като казвате че музиката не е била много намалена....... Доста намалена е след 22.00 даже и преди това не се пуска с необходимата сила за да не се притесняват околните .... . Само вътре е варианта за там. smile
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 720

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: август 04, 2013, 18:26:44 »

Честно казано не знам как стои въпроса с музиката в " Аякс" - не си спомням да е била особено намалена след 22.00, но така или иначе тези неща могат да се проучат на място. Ресторантът наистина изглежда стеснен заради колоните, но иначе някак си не се усеща толкова - зависи и колко е голяма сватбата, разбира се  smile Храната също мога спокойно да препоръчам. Радвам се, че ти бях от полза misspanda. Пиши ми на ЛС, ако искаш мога да ти пратя едно видео оттам!
и DjNick Mc -
Не се притеснявайте! Има варианти! Все ще си изберем някъде.  girl_wink Харесала съм за сега няколко места,но до сватбата имаме време и за сега не бързаме.  good 
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529

« Отговор #125 -: август 04, 2013, 19:19:27 »

Момичета, минали по този път, къде държите толкова много пари по време на сватбата? Нали почти всичко се плаща след сватбата, та се чудя как се носят толкоз пари sad
Активен
Tihomira
Сватбар
Публикации: 191

07.09.2013

« Отговор #126 -: август 04, 2013, 21:23:17 »

Offtopic хахаха Може да ги повериш на някой роднина( който не пие) или направо отваряш пликовете и плащате.  pardon
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #127 -: август 04, 2013, 21:24:27 »

Offtopic ние плащахме с карта. попитайте може и във вашият ресторант да е възможно все пак сме в 21 век  girl_wink
Активен
bilyana_l
Сватбар
Публикации: 219

Стани звезда на своя празник!

« Отговор #128 -: август 04, 2013, 22:20:46 »

bilyana_l
Около Аякс има ВИП къщи и проблема с музиката на вън просто е задължителен. Малко подлъгвате хората, като казвате че музиката не е била много намалена....... Доста намалена е след 22.00 даже и преди това не се пуска с необходимата сила за да не се притесняват околните .... . Само вътре е варианта за там. smile

Аз никога не съм казвала, че има вариант за вън ( освен изнесения ритуал). В ресторнта не ми е направило впечатление музиката да е била намалена след 22.00ч, а и помещението не е толкова голямо, за да се налага музиката да се увеличава повече от необходимото. Нито пък сватбарите после са споменали  за това или за нещо друго - и за да не си помисли някой , че правя реклама, често с младоженците разискваме кое как е минало smile

Може би е въпрос на предпочитание, не знам... pardon Но чак пък да заблуждавам- малко е пресилено!
Активен
ros4e
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: август 06, 2013, 07:34:10 »

Дааа, за съжаление това е проблем на откритите места -градини до жилищни сгради. Нашето място е в централна градска част и за съжаление сватбеното тържество ще започне в 17 и ще приключи в 22ч, най-късно 22:30ч... много сълзи с изплакаха  cray , но... няма как- трябваше да направим компромис с нещо... ( става дума за резиденция Л-ц, Сф)
Активен
angelova_29
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #130 -: август 08, 2013, 15:07:14 »

Другия вариант е деня преди или деня след сватбата. Всички ли предпочитат в самия ден?
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #131 -: август 08, 2013, 19:42:06 »

Не е въпрос на предпочитание , а на задължение. Не познавам случай в моята практика, или поне не се сещам, в който да се плаща в последващи дни. Има едно единствено изключение - видео и фото услугата, тя се заплаща седмици след деня на празненството. Считам ,че е нормално при закупуване на стока или услуга да се заплаща веднага, как и по какъв способ е избор на младоженците. Причина за незабавното плащане е липсата на договор и счетоводен документ. В сивата икономика всичко е кеш и на момента. Разбира се, че има и изключения, но са екзотика или поне липсват при стандартните сватби. Практиката показва и други рискове - развод на другия ден, задържане за престъпление, смърт или просто липса на средства. Те са също екзотика ,но са се случвали.
Активен
megyto
Сватбар
Публикации: 207

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: август 08, 2013, 20:42:13 »

Незнам дали тука е мястото, но ме извинете ако съм  Offtopic Но исках да се допитам и до вас за съвет. Отначало си мислех да имаме welcome drink, дори го написах на поканите, но се замислям все повече. Първо, ние ще сме малко хора, около 30 човека, така че наздравицата няма да отнеме цял час, а сватбата е вечерна и не ми се иска да губя цял час за коктейл. Но пък, той ще е по-удобен за гостите. А пък наздравицата, ще трябва една шаферка с нас да носи подаръчетата за гостите, едната да ни помага с техните, и кутията за поздрави и тя ли се разнася? Пък и аз не искам да се вижда кой какво дава и дали дава..
Та как мислите вие, дали при толкова малко гости е удачно да се прави welcome drink или по-добре наздравица? Много ми е объркано
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529

« Отговор #133 -: август 08, 2013, 22:50:24 »

Аз мисля да платим ресторанта предините дни, и без това местата ще се знаят. Агенцията и тя е предварително. Само Dj-я ще го оставя като свърши сватбата, да има едно наум, да си свърши работата на 100 % smile За фотото и оператора- да, това ми го казаха smile Хотела на гостите ще е на другия ден сигурно. Друго май не остана за плащане   smile
Активен
angelova_29
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #134 -: август 12, 2013, 14:29:00 »

За ресторанта - какво сте избрали, ще поемате ли свободната консумация или не? Ние още не сме решили?
Пачоран - екзотичния развод ден след сватбения, едва ли познава практиката.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: