Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 23:50:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ -11 част  (Прочетена 188314 пъти)

veseto85
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: юли 18, 2013, 17:22:46 »

Здравейте! Нашата сватба мина на 30.06. smile Искам да споделя, че сме много доволни от ресторант Балканика срещу хиподрума на Банкя. Храната беше много вкусна, върнаха ни всичкия останал алкохол, който не беше малко. На следващия ден ни дадоха и неизядените мезета и тортата. Отношението им беше много добро, много са коректни. Трябваше празненството да ни е навън около басейна на комплекса, но тъй като валеше се сместихме и вътре - точно 100 души.
Първоначално бяхме запазили един ресторант в Панчарево - lake point - на бившата гребна база. Началото на март месец случайно разбрахме, че ресторантът е фалирал, без никой да ни се обади и започнахме да търсим нов ресторант. Добре, че не бяхме оставили капаро, както други хора се бяха опарили преди нас.
Явно така е трябвало да стане, защото сватбата ни се получи много добре, въпреки дъждовното време  smile
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #106 -: юли 19, 2013, 11:39:57 »

Този ресторант "lake point"  за който спомена в Панчерево е доста проблемен в това отношение. Имах  там няколко участия миналата година и това което си спомням че имаше смяна на наемателите. Вероятно собствениците на сградата искат много висок наем, който е непоносим. Миналото лято беше добре разработен. Зимата пък имаше коледни (фирмени) партита, които пълнеха ресторанта, но въпреки това наемателите се смениха. Това говори лошо за собствениците на сградата. Ако така продължават, хората ще спрат да правят там каквито и да е резервации и тогава ще трябва да го превърнат в нещо друго. И без това р-т Лебеда е на близо и е поне с една класа над тях.
Колкото до р-т Биляна, за който писах в предишният си пост, явно там няма спасение. Ресторанта се държи от същите собственици (баща и син), които държат и р-т Алексадрия на летището. Преди в Биляната беше бащата и системата беше същата, за което предупредих младоженците но те ми казаха, че и те чули така но сега сина се разпореждал в Биляната (а бащата отишъл в Александрията) и нещата били други. Явно обаче така са ги излъгали за съжаление. Така че нека на всички младоженци да стане ясно, че това не всичко, което им обещават там отговаря на истината.
Активен
maya_the_bee
Ентусиаст
**
Публикации: 116

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юли 25, 2013, 15:43:45 »

За всички бъдещи булки от София си позволявам да ви пратя информацията, която събрах от ресторантите със 100 и повече места. Информацията е от началото на тази година така че, ако не е на 100 % актуална поне ще се ориентирате. В папката има оферти и презентации на ресторантите.
http://tranzit.dir.bg/load.php?id=ahL8rWZ4NbOiS7BQ1646783
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #108 -: юли 25, 2013, 19:23:55 »

"lake point" не работи от една година
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: юли 26, 2013, 09:45:45 »

Едно ново място в София - Suite Hotel Sofia. Всеки ден минавам покрай него и днес погледнах сайта му. Имат предложения и за сватби, но нямам идея как се подрежда ресторанта или залата за сватба, или за колко госта може да е сватбата   pardon
Ето и условията им:
http://www.suitehotelsofia.bg/bg/promocii-paketi/special-offers/pgid/5.htm#packtxtid_10
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 720

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: юли 27, 2013, 06:53:30 »

Здравейте от мен!
С моят любим решихме, че искаме да се оженим. Нямам предложение все още,но не мисля, че ми е нужно, за да кажа "да".. При нас е толкова ясно какво искаме..  danceg
Естествено мъжете май не са много по организацията и всичко пада на моя гръб. Той казва:"Каквото ти си избереш -аз съм съгласен и ще ми хареса." Е там идва малко проблема,защото аз си представям една голяма и приказна сватба. Но стига толкова обяснения.
 Искам да намеря ресторант в София за нашата сватба, който да не е в центъра,да не е на някое забутано място, да е просторен и да има градина,зеленина  и да е с много приятна обстановка и да няма толкова активно движение и шум около него.Искам едно по-спокойно място да си намеря. Понеже не знам много ресторанти тук,нищо че съм от София  blush, за това се реших да попитам тук.
Макар че видях ваши предложения в форума,но повечето ресторанти са в хотели и то по центъра на София или пък такива хотели, които аз не харесвам.И ще ви дам пример- бала ми беше в Хилтън,но не ми допада там да си правя сватбата.  sad
Ако имате предложения към мен може да споделите и на лично съобщение.Бюджета не ми е проблем,така че ако имате предложения-приемам всякакви, които да отговарят на изискванията ми!  Ще се радвам!  girl_wink blush
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #111 -: юли 27, 2013, 08:03:22 »

Здравей

Аз бих ти предложила ето това място:

http://stsofiagolf.com/bg/Events-Weddings

Извън София е, малко е далеч от София, (Равно Поле) но по зелено от това място не може да се намери smile

Ти сватба в градина ли искаш? smile
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: юли 27, 2013, 08:33:07 »

Здравей

Аз бих ти предложила ето това място:

http://stsofiagolf.com/bg/Events-Weddings

Извън София е, малко е далеч от София, (Равно Поле) но по зелено от това място не може да се намери smile

Ти сватба в градина ли искаш? smile
Не точно..Бих искала да е на закрито ресторанта и самото празненство,но да има възможност да излезеш отвън и да има красива градина с украса и да можеш примерно да си направиш прекрасни снимки и да има къде да излезеш на въздух и да ти е зелено,свежо и красиво.. Нещо такова..не знам дали успях да опиша точно какво искам..  blush blush А само да добавя,че много далеч извън София няма как да стане при нас.. Може да е област София,но не толкова далеч,че да трябва да спим там,а по-скоро да могат хората да си отидат по домовете,защото всички гости са ни от София..
« Последна редакция: юли 27, 2013, 08:36:26 от misspanda » Активен
mariola85
Гост
« Отговор #113 -: юли 27, 2013, 18:03:43 »

Нашата сватба беше тук :

http://www.skywayhotel.com/bg

Градината е прекрасна и за инзесен ритуал и за welcome drink. Вечерта е още по хубава има малки лампички навсякъде и се вижда цяла София от там smile. Извън София е, в кв Симеоново Wink

Има и много други като Царско Село, комплекс Макси и подобни. Виж списъка с ресторантите назад има линк към него smile
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: юли 27, 2013, 19:53:26 »

Нашата сватба беше тук :

http://www.skywayhotel.com/bg

Градината е прекрасна и за инзесен ритуал и за welcome drink. Вечерта е още по хубава има малки лампички навсякъде и се вижда цяла София от там smile. Извън София е, в кв Симеоново Wink

Има и много други като Царско Село, комплекс Макси и подобни. Виж списъка с ресторантите назад има линк към него smile
Много ти благодаря! Аз разгледах темата и си харесах няколко места.
Приемам и още предложения, ако има естествено.  danceg
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #115 -: юли 27, 2013, 23:31:51 »

Хотел "Одаджийски" - Точно това, което търсите ! smile
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: юли 28, 2013, 08:56:56 »

Хотел "Одаджийски" - Точно това, което търсите ! smile
Благодаря ви за предложението!  Wink good
Активен
bilyana_l
Сватбар
Публикации: 219

Стани звезда на своя празник!

« Отговор #117 -: юли 28, 2013, 21:47:57 »

Здравей, misspanda! Ако искаш погледни Хотел- ресторант " Галант" в кв. Панчарево. Плюсовете - на закътано място, както искаш, светъл и с опит в сватбите. Към ресторанта има една приятна тераса, където може да се излиза на въздух. Зонатата около ресторанта обаче е малко странна - повече като индустриална.

http://restorantite.com/r/hotel-galant-pancharevo

Другият хотел- ресторнат с просторна градина и по-закътано място, който мога да препоръчам е " Аякс" в кв. Витоша. Ресторантът обаче е с малко специфичен интериор...

Въпреки че, тук има много лоши отзиви за ресторант- градина " Биляна" , аз например нямам такива впечатления  - също може да се излиза навън и не е в центъра!

give_rose
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юли 28, 2013, 22:09:46 »

Здравей, misspanda! Ако искаш погледни Хотел- ресторант " Галант" в кв. Панчарево. Плюсовете - на закътано място, както искаш, светъл и с опит в сватбите. Към ресторанта има една приятна тераса, където може да се излиза на въздух. Зонатата около ресторанта обаче е малко странна - повече като индустриална.

http://restorantite.com/r/hotel-galant-pancharevo

Другият хотел- ресторнат с просторна градина и по-закътано място, който мога да препоръчам е " Аякс" в кв. Витоша. Ресторантът обаче е с малко специфичен интериор...

Въпреки че, тук има много лоши отзиви за ресторант- градина " Биляна" , аз например нямам такива впечатления  - също може да се излиза навън и не е в центъра!

give_rose

Леле този " Аякс" много ми хареса.. Малко тип замък е.. Много красиво изглежда и градината е с фонтан! Красота! ЛОл!  *INLOVE*Ти ме зашемети! Харесва ми много!  Сватбаааа Нямам думи! Благодаря ти за предложенията!
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: юли 29, 2013, 09:00:48 »

misspanda, Аякс беше нашия първи избор, управителката е много любезна, но ние искахме да има вариант вътре-вънка, а вътре не е много просторно, или по-скоро колоните го стесняват smile иначе скъпия не одобри градината, защото има къщи наоколо и по-скоро може да направят проблем за силна музика след 22 часа.
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: