Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 08:39:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ -11 част
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ -11 част (Прочетена 188766 пъти)
hrisi30
Регистриран
Публикации: 3
Re:РЕСТОРАНТИ -11 част
«
Отговор #90 -:
юни 27, 2013, 20:39:22 »
Забравих да допълня, че аз лично избрах ресторанта, именно защото не е много известен като ресторант за сватби и вероятността да е свободен през почивните дни беше по-голяма.
Активен
nikol_83
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #91 -:
юли 01, 2013, 09:30:48 »
Здравейте. Най-накрая и моята сватба мина. Искам да благодаря на целия екип на 6ато хотел в Драгалевци.
Ако търсите ресторант с градина подходящ за сватба и изнесен ритуал, градината им е уникална. Проблемът е ако сте много хора не могат да ви съберат вътре
https://www.facebook.com/6aTo.Hotel?fref=ts
кувертите им варират между 36 и 40 лв доколкото знам имат и промоционални цени за седмични и неделни дни
Активен
markiza1
Регистриран
Резиденция Тера - мнения
«
Отговор #92 -:
юли 03, 2013, 11:46:14 »
Здравейте,
Обръщам се към вас с молба за мнение.
Някой празувал ли е сватбата си в резиденция Тера в гр. София? Или да е бил гост на тържество там?
Какви са впечатленията ви от кетеринга, обслужването и всичко останало там?
Благодаря ви предварително!
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #93 -:
юли 03, 2013, 13:05:57 »
Миналата година - 2 пъти. За единия нямам отзиви, за другия - клиентите не бяха особено доволни от кетъринг фирмата. Мястото е страхотно, почти единствената бална зала в София, това е бивша резиденция. Но там няма ресторант и се обслужва от кетъринг. Фирмата е почти една препоръчват я, когато резервираш. Куверта е около 80лв, включва всичко, даже и украсата. Обслужването винаги е било на ниво, но последните клиенти се оплакаха от храната. Какво точно не им е харесало, не съм разпитвал в детайли. Тук има и други булки които са правили сватби там, дано някоя да прочете и да осветли ситуацията. Може да попитате имат ли различни фирми , който биха препоръчали и може ли да наемете само залата и отделно да търсите кетъринг. Но си мисля, че в този случай ще ви излезе още по-скъпо.
Активен
liliette
Ентусиаст
Публикации: 109
«
Отговор #94 -:
юли 03, 2013, 17:58:02 »
мракиза - Бях на сватба в резиденция Тера точно преди 3 седмици. Беше страхотна. Мястото е уникално. градинажа разкош и приказ. Обслужването беше страхотно и храната беше много вкусна. Честно казано от гледна точка на гост не се сещам за нито един минус.А Доколкото знам и младоженците останаха много доволни. Не се колебай !
Активен
markiza1
Регистриран
«
Отговор #95 -:
юли 03, 2013, 21:06:46 »
Благодаря ви за бързата реакция и обратната връзка
Дано и други се включат за да посъберем повечко мнения
Активен
ralisenyova
Регистриран
«
Отговор #96 -:
юли 06, 2013, 09:59:08 »
Цитат на: shantall в юни 14, 2013, 10:08:24
има един хубав списък с ресторантите в софия под и над 100места, разгледай го
Извинявайте, но аз съм съвсем "прясна" тук. Дали ще може да ми кажете къде да намеря този списък?
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #97 -:
юли 06, 2013, 10:15:42 »
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,24633.0.html
ето го
Активен
ralisenyova
Регистриран
«
Отговор #98 -:
юли 07, 2013, 09:44:52 »
много, много благодаря
Активен
vaanchoo
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #99 -:
юли 15, 2013, 22:02:06 »
Момичета Вие сте супер!
Изчетох почти всичко и вече тотално незнам какво да си избера. Поне ми помогнахте и ми дадохте малко нови идеи. Иначе за Тера резиденс мога да кажа, че съм била на сватба. Много е красиво, но трябва да ви кажа, че аз проверих вече там и само наема на залата е 1800 лв, не може да я наемеш без градината която е още 1000 лв. И така стартираш с 2800. Кувертите са мн прилични около 23 лв, само храна. Безалкохолното си го поръчваш отделно, както и алкохола. Плащаш също за сервитьори и маси, за столове и чаши и като теглиш чертата минава 7000. Отделно си търсиш и плащаш за Дж, фото и видео и прочие. Иначе сватбата ще е като приказка. Ако някой има интерес мога да му пратя офертата. Аз приемам предложения ако някой има други идеи за сватба
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #100 -:
юли 16, 2013, 01:34:34 »
За Тера излиза същото, както и да поръчаш фирмата която дават по дефолт. При тях куверта е 80лв, включва всичко, вкл. украсата.
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #101 -:
юли 16, 2013, 08:41:18 »
след като нашата сватба мина мога с ръка на сърце да препоръчам ресторантa в Interpred, управителя Ангел и целия екип. Мога да кажа, че всичко беше прекрасно - храната, тортата, обслужването и не ми е отказана помощ за каквото и да било когато съм я потърсила. Всичко, което остана на сватбата ни беше опаковано за вкъщи.
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #102 -:
юли 17, 2013, 12:10:46 »
Чакайте да ви кажа какво се случи тази събота в р-т Биляна в студентски град.
На кратко, изгониха сватбарите като кучета.
Обещали им да стоят колкото искат без да плащат овертайм. Да ама не!!! в 24:30ч. портиера пристига при мен и ми казва: Собственика разреши до 01:00ч. - При положение, че сватбата е от 19:00ч. и както почти винаги малко се закъснява в началото до като дойдат всички, до като дойдат и младоженците, та в крайна сметка започнахме някъде около 19:30-19:45. Сватбата беше при първоначална заявка 130 човека но в последствие се оказа че са 110. Според вас колко време е нормално да продължи една такава сватба? Аз мисля минимум 5-6часа. На портиера отвърнах че на мен младоженците са ми казали, че нямат ограничение за овертайм. А той ми отвръща - ела отвън при собственика да се разберете. - Първо защо се обръщат към дж-я при положение, че този въпрос засяга повече сватбарите. Да се обърнат към младоженците. Да ама не!!! Не смеят... защото знаят какво са им обещали. Та отивам аз при собственика а той ме гледа с недоумение и се прави на разсеян. - Какво има? - ме пита - Казвам му, така и така обещали сте на младоженците че нямат ограничение във времето... - Е обеща ли сме ама какво сега, да стоим до сутринта ли? Най-късно до 01:30-01:45ч. да си спрял музиката, за да може до 02:00ч. да са се изнесли. Е не стана точно така защото на мен сърце не ми даваше да ги спра във вихъра на танца. През това време два пъти дойде въпросния портиер да ми мрънка и му казах, че в 02:00ч. ще приключим В 01:55 намалих музиката и пуснах по лежерно парче с тендецията да се кротнат и да приключваме. Шефа обаче пристига видимо ядосан и в момента, в който го погледнах от 2-3м. ми вика - до пет минути да си спрял музиката. Съответно музиката беше вече намалена и предполагам хората на дансинга го чуха, всред които бяха младоженците, кумовете, бащата на булката и т.н.
Както и да е... музиката я спрях но хората не си тръгват, видимо разочаровани на няколко пъти идват гости да ме питат - какво става. Отговорих им че ни гонят. Разочаровани се връщаха по местата. Мина известно време а хората не си тръгваха. Аз си събирах апаратурата а собственика излезе на дансинга, застана на буквата Ф с ръцете на кръста и гледа с недоумение и гняв. Цъка с език и му се иска да извика - айде бе кво чакате та не се изнасяте.- Направо го усещах как му идва от вътре, но не посмя. Прибра се на вътре а след малко хората вкупом започнаха да стават, и чух глас - А ми... щом така ни гоните....
Не мога да разбера собственика на ресторанта колкото и да ми се иска. Това в крайна сметка е вечерна сватба, той какво иска? Да прави по две сватби на ден и в 24:00ч. да пусне кепенците и да пусне персонала да си ходи. Е няма как да стане.
На всичко отгоре видеото днес по телефона ми каза че персонала са се оплаквали от това че на няколко пъти съм ги помолил да загасят лампите. Става дума за това че младоженците си бяха поръчали допълнително сценично осветление и понеже светлинните ефекти се губят при светнати лампи, аз ги помолих на няколко пъти в разгара на танците да загасят. Какво толкова, питам аз. Всичко по масите се виждаше, само дето светлините бяха цветни. Освен това по масите горяха ароматни свещи и нямаше проблем с тъмнината. Явно съм им създал огромно затруднение с моите "претенции" за осветлението.
В този случай не знам как са успели да подмамят младоженците, тъй като този р-т се слави с евтини менюта но младоженците си бяха платежоспособни, с оглед на това, че бяха наели сватбена агенция за украсата и т.н. Предполагам, че ако младоженците знаеха предварително че няма да имат овертайм, дори и той да беше платен, нямаше да изберат този ресторант.
Ето как лъжите на определени собственици и управители за пореден път съсипаха сватбата на поредните младоженци и ги лишиха от възможността да запомнят само хубави моменти от този тъй красив за тях ден. Не ме е яд толкова за пропуснатите финансови ползи. Щях да изкарам още някой друг час, голяма работа. Яд ме е на такива хора, които съсипват празника на сватбарите, при това не само на младоженците, разбира се че и на техните гости.
На всичко от горе бяха казали на младоженците, че никой не може да идва преди 18:00ч. Защото имали друго мероприятие преди сватбата. Аз как да монтирам апаратура и осветление за половин час. Нали половин час преди началото трябва да съм готов и да съм пуснал фонова музика когато първите гости започнат да идват.
Ресторант Биляна.... До кога ще я карате така??? Надявам се повече младоженци да прочетат това и да размислят преди да дойдат при Вас!!!
«
Последна редакция: юли 17, 2013, 12:33:46 от AIVEN
»
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #103 -:
юли 17, 2013, 16:37:01 »
Ужас! Нормалните ресторанти, доколкото поне аз разпитвах тук в Пловдив, не поемат ангажимент от 2 сватби за един ден - ако има дневна няма вечерна и обратното. Следователно си има и овъртайм, който е платен, та ако искаш можеш да стоиш и до сутринта, стига купонът да продължи... Много жалко за тези младоженци, наистина...
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #104 -:
юли 17, 2013, 19:56:10 »
то не е за първи път някой да се оплаква от този ресторант! бях чела някъде тук че запазили една и съща дата за две сватби, и предложили на тези с повече гости а другата двойка да се оправя! браво на теб че сподели тук!
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...