Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 23:54:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ -11 част  (Прочетена 188321 пъти)

bbride
Професор
Публикации: 439

« Отговор #45 -: май 30, 2013, 13:40:19 »

Мястото наистина е много подходящо за сватба. За моят вкус малко прекалено натруфено, но иначе много подходящо. А това с покрива е супер решение, влюбих се в идеята  heart
По отношение на украсата смятам, че такава е просто излишна.
Активен
helena31
Сватбар
Публикации: 270

« Отговор #46 -: май 30, 2013, 13:55:56 »

Затова според мен е подходящо при брак с чужденец/ка,  да се избере място, ресторант и пр. , които имат някаква историческа тежест, или са свързани с традициите - това е много по-интересно и за гостите, а и човека, с  когото свързваш живота си- щом се е съгласил сватбата да е тук- значи иска да научи повече за България. Без да искам да обидя предните постове, но хотели на Хилтън например има навсякъде ...

По тази причина ние се спряхме на Арбанаси/ Търново. Не знам дали в тази тема може да се пише за ресторанти извън София, а и човекът пита за там - има много причини, поради които да е по-удобно да са в София големи групи с чужденци, както разбирам тепърва smile
Активен
Valya_Ivanova
Любопитен
*
Публикации: 33

« Отговор #47 -: май 31, 2013, 08:30:23 »

Мястото наистина е много подходящо за сватба. За моят вкус малко прекалено натруфено, но иначе много подходящо. А това с покрива е супер решение, влюбих се в идеята  heart
По отношение на украсата смятам, че такава е просто излишна.

Разбирам те напълно, и ние малко се шокирахме като го видяхме, аз харесах идеята за мястото - има градина, хотел, няма ограничение за приключване на купона до 12 часа.... когато го капарирахме беше строителна площадка - видяхме го по-малко от месец преди сватбата - много смело от наша страна... smile

А под украса разбирам - панделки и столовки, драперия, луксозни салфетки и букетите и стойките от божури...иначе балони .. неее .. но с покрива беше супер - цяла нощ танцувахме под звездите  danceg
Активен
bilyana_l
Сватбар
Публикации: 219

Стани звезда на своя празник!

« Отговор #48 -: май 31, 2013, 11:14:40 »

По тази причина ние се спряхме на Арбанаси/ Търново. Не знам дали в тази тема може да се пише за ресторанти извън София, а и човекът пита за там - има много причини, поради които да е по-удобно да са в София големи групи с чужденци, както разбирам тепърва smile

:offtopic:Предполагам, че темата е и за ресторанти извън София, макар че има теми по градове, където може да се получи допълнително информация. Поздравления за избора ви все пак!  give_rose  В България ситуацията е сложна, но ви пожелавам да забравите скоро главоболията  и гостите ви да видят най-доброто! good
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #49 -: юни 04, 2013, 14:58:27 »

С една сватба зад гърба вече съм Сватбен ГУРУ и бих могла да дам оценка на нашия ресторант.  laugh Сега сериозно... Спряхме се на хотел Империал, Бална зала в гр.Пловдив. Бих искала да благодаря на Радина Друмева за професионализма и перфектната организация. Направихме специално меню по наше желание, съобразиха се с всички наши изисквания! През целия ден не усетих присъствието на персонал, толкова деликатни и грижовни бяха. Повечето гости бяха настанени в хотела и останаха очаровани. Храната беше изключително вкусна и топла, а честно казано нашите изисквания към това бяха доста високи. Всички детайли от настаняването на гостите в ресторанта до уелкъм дринка и т.н. бяха поверени в техните ръце. Залата е изключително красива, климатизирана, комфортна!
Благодарим!  give_rose  give_rose  give_rose
Активен
lorka888
Сватбен ГУРУ
Публикации: 677

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: юни 11, 2013, 09:44:36 »

Здравейте,
Моля ако някой от вас има лични впечатления от ресторант Акорд да сподели. В сайта им видях примерни менюта с безплатни неограничени количества на безалкохолни напитни и вода, като куверта е около 40лв. което ми се вижда малко криминално. Благодаря предварително!
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #51 -: юни 11, 2013, 09:52:15 »

аз съм ходила като гост там на сватба преди 2 години и всичко беше 6! цените са им ниски но това не означава че качеството им е ниско, има доста момичета дето са си правили сватбите там и са доволни smile, можеш да пишеш на лични на ELCHOOOOOOOO май нейната сватба беше там наскоро smile
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: юни 11, 2013, 10:31:31 »

да, на ELCHOOOOOOOO сватбата беше скоро в Акорд, можеш да прочетеш темичката й.
Активен
Elencheto
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #53 -: юни 14, 2013, 10:04:20 »

Здравейте, аз съм съвсем нова в този форум. На мен също ми предстои да организирам големия ден. Страшно съм затруднена с избора на ресторант. Гостите са ми около 120-150 човека. Става въпрос за София, моля дайте съвет за някое хубаво място, което няма соц дух или пък непрофесионално отношение.
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: юни 14, 2013, 10:08:24 »

Здравейте, аз съм съвсем нова в този форум. На мен също ми предстои да организирам големия ден. Страшно съм затруднена с избора на ресторант. Гостите са ми около 120-150 човека. Става въпрос за София, моля дайте съвет за някое хубаво място, което няма соц дух или пък непрофесионално отношение.

има един хубав списък с ресторантите в софия под и над 100места, разгледай го
Активен
Elencheto
Новак
*

« Отговор #55 -: юни 14, 2013, 10:13:02 »

има един хубав списък с ресторантите в софия под и над 100места, разгледай го
Мерси много, а някой дали има лични впечатления
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: юни 14, 2013, 10:14:00 »

Мерси много, а някой дали има лични впечатления
имаме, споделени са в тази тема, моля прочети я.
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #57 -: юни 14, 2013, 10:33:09 »

имаме, споделени са в тази тема, моля прочети я.

ти си харесай няколко и ние ще споделим мнението smile има страшно много красиви места, можеш примерно да кажеш твоите препочитания ( зала ли да е, ресторант ли да е smile с кръгли, прави маси, да има/няма градина, къде да се намира квартали или центъра smile, ценички горе долу колко мислите че можете да си пзоволите, цветове на ресторанта smile )

Активен
Elencheto
Новак
*

« Отговор #58 -: юни 14, 2013, 10:37:43 »

ти си харесай няколко и ние ще споделим мнението smile има страшно много красиви места, можеш примерно да кажеш твоите препочитания ( зала ли да е, ресторант ли да е smile с кръгли, прави маси, да има/няма градина, къде да се намира квартали или центъра smile, ценички горе долу колко мислите че можете да си пзоволите, цветове на ресторанта smile )

Предпочитам да е на открито, но ако не намеря подходящо място може и зала. За квартал нямам предпочитания. Харесах на снимки "Глория Палас", а за зала се чудя за "България" или ресторанта на "Интерпред". Парички около 40-50 лв.
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: юни 14, 2013, 10:39:43 »

вече мога да се включа с впечатления smile интерпред побира до 120 души, куверта е в рамките на 40-50лв. ние ще сме там, но до тук не съм чула лош коментар. предлагат изнесен ритуал в градината или в зала.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: