Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 23:16:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ -11 част  (Прочетена 188235 пъти)

mariola85
Гост
« Отговор #75 -: юни 19, 2013, 21:35:55 »

ros4e не се доплаща нищо просто масите се нареждат така че да се запълва пространството smile аз както сам писала по-горе препоръчвам Скайуей, цените са им доста ниски, 35 лева куверт мисля че много трудно се намира за такъв ресторант, дано само да са свободни smile  girl_wink
Активен
ros4e
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: юни 20, 2013, 09:46:22 »

Josephine , mariolagive_rose благодаря за информацията/съветите smile
честно казано, Ниагара ми е последен вариант и предвид казаното от теб, вече почти изпадна от възможните ресторанти smile
за СкайУей- наистина мн нисък куверт, а и чувам добри отзиви за ресторанта. Там единствено ми се струва по-тесничко (от снимките), а и капацитета им е 130 места, а ние сме толкова ( без децата) и от там са ми колебанията- да не стане притеснено. Ще видим в събота на място smile
Относно Таван- на мен ми е сантиментално, защото там се случи баш ( вече подкрепено с пръстен и емоции:) ) предложението ми за брак, но честно казано- не мисля, че е подходящо за сватба, освен ако не е малка такава и вечерна. Терасата е мн приятна, има страхотна гледка от цялото заведение, но в интерес на истината- на снимките изглежда по -голяма, отколкото е.
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #77 -: юни 20, 2013, 12:14:27 »

ros4e ние бяхме 120, имай на предвид че доста хора отпадат от списъците, на нас управителката ни каза че са стигали и до 150 но вече тогава си е тясно. Имай на предвид че на кръглите маси можеш да слагаш по 11 човека при тях, което спестява на пространство и брой маси, а и не всички стават да тацуват така че дансинга ще е пълен с към 40% от хората smile така че с 130 сте ок в Скайуей smile
Активен
hrisi30
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #78 -: юни 22, 2013, 12:32:54 »

Здравейте момичета и момчета. прочетох почти всички 11 части от Ресторанти, но не намерих никакви отзиви за хотел Legends в Лозенец. Може ли някои да сподели, каквито и да било впечатления да има за него?
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #79 -: юни 24, 2013, 00:10:50 »

Имам много стари впечатления, ресторанта не е много голям и явно не е типичния сватбен. Инфото ми е от преди 3г., тогава всичко си беше ок. Младоженците останаха доволни от обслужването. Но 3г. са много време.
Активен
Vili_Krasteva
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #80 -: юни 25, 2013, 15:05:39 »

Здравейте, момичета  smile
Омъжвам се  Wink
НО имаме САМО ТРИ МЕСЕЦА за приготовление  girl_impossible
Моля Ви за помощ -
сватба около 80-100 човека. Дата - края на септември, компромис е да е в петък или неделя (заради краткия срок). Търсим ресторант!!! Искаме или на плажа - тип Азалия, или ресторант-градина с басейн и по възможност видимост море - отивам във вариантите Бриз 2 или Бялата къща.
Моля Ви, помогайте   give_rose
Активен
Vili_Krasteva
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #81 -: юни 25, 2013, 15:08:03 »

Говорим за Варна.
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: юни 25, 2013, 15:57:29 »

ако не се лъжа има отделна тема за сватбите във Варна
Активен
zornitsastar
Гост
« Отговор #83 -: юни 25, 2013, 17:36:12 »

Здравейте на всички. Похвала за това, че го има този форум. Опитът, който споделяте, е полезен за тези, на които им предстои този момент.
  Моята ситуация е следната - щяхме да отложим сватбата за догодина, но в крайна сметка ще бъде тази. Имаме ограничен бюджет, по-малко от 2 месеца за организация, а аз лично не знам откъде да започна. Предполагам не съм била и не съм единствената в такова положение. Гледам в интернет много и различни ресторанти, но по-важно за мен в момента са мнения (актуални по възможност ) smile .
  Какво ме интересува - куверт 35-40 (в краен случай 45 лв.), за 40-50 гости, приятна атмосфера, добро (или поне нормално) обслужване, без такси за внасяне на алкохол.
  Имате ли впечатления от: р-т Централ, Принцес България, р-т Ханами, Интерпред, Панорамата на Парк Хотел Москва и р-т Враня?
  Разбира се отворена съм и за други предложения. Благодаря ви предварително за съдействието (в момента ми е каша в главата). Лек ден. smile
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #84 -: юни 25, 2013, 19:43:54 »

Интерпред отговаря на твоите търсения, куверта е до 45лв, няма такси, има безплатна бира на корем, но датите се заемат бързо. Обслужването е едно от най-добрите. Принцес също има добро обслужване, но като , че ли е малко по-скъп и не знам има ли такси. В Централ трудно ще си намериш дата за след 2 месеца, мисля, че има и такси. Парк хотела е малко соц. обстановка но хората работят коректно. Враня също не е скъп, за мен са коректни, но чувам, че имало и оплаквания. Аз не съм влизал там повече от година и инфото ми не е актуално. Когато се търси цена бих препоръчал Флауерс Люлин - куверт 33лв, обслужването е добро, храната също. Няма такси.
За хората който търсят супер бюджетен ресторант мога да препоръчам един, който открих наскоро и там е най-добрата цена с разумно качество и обслужване за тези пари. Ресторант Лагуна - Обеля. На басейна в Обеля, до една от метростанцийте. Цената на куверта е около 25лв и е много добър избор за хора с ограничени възможности, защото за тия пари иначе отивате на много кофти места и храната ще е пълен шит. Там поне храната е добра и обслужването става. Няма такси, даже не знам дали има и овертайм. Но все пак не може да сравните обстановката с Интерпред или Принцес.
Към този ценови клас ( до 50лв.) може да добавим още и следните места - Одаджийски, МайЧойс ( СкайАуей), х-л Атлантик, Макси ( Симеоново, не комплекс Макси на Симеоновско шосе!!!) Всичките  са в Симеоново - Драгалевци и обслужването е на ниво.
« Последна редакция: юни 25, 2013, 19:48:34 от Deliysky » Активен
bilyana_l
Сватбар
Публикации: 219

Стани звезда на своя празник!

« Отговор #85 -: юни 25, 2013, 21:42:01 »

Аз също съм с много добри впечатления от управителя на Панорамата на Парк - хотел "Москва" , но от преди време ( 2009г.). Украсата за посрещане на младоженците не беше лоша - мисля, че беше на ресторанта. Соц. обстановката донякъде се компенсира от хубавата гледка. smile
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: юни 25, 2013, 21:47:00 »

zornitsastar в Интерпред куверта е 40-45 без алкохола /60л. бира влизат в тази цена както и торта/, нямаш такси за внасянето му, но има оувъртайм, но на последната среша с управителя стана дума, че редовните дати /събота и нделя/ са заети до края на септември, затова е започнал да прави и петъчни сватби smile до тук съм много доволна от него като професионалист повече инфо след 10ти дни Wink
Активен
zornitsastar
Гост
« Отговор #87 -: юни 27, 2013, 13:36:46 »

Много благодаря! Който има впечатления, да споделя. smile
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #88 -: юни 27, 2013, 14:25:15 »

Провери си първо датата! Че докато се чудиш, току виж ти отмъкнали ресторанта под носа или отдавна е зает! По малко от 2 месеца, значи края на Юли, началото на Август. Излишно е да споменавам, че съботите са заети отдавна, неделите може би, остава ти само вариант петъчна сватба smile. Това е само за ресторанта. А има още час в гражданското, евентуално църква и т.н. Не , че няма решение на всеки проблем но все пак smile
Активен
hrisi30
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #89 -: юни 27, 2013, 20:35:49 »

Аз бих предложила хотел Legends, Лозенец. Идеален е за 40-50 човека, кувертът е 36лв, като включва  welcome drink за гостите и 2ч аниматор за децата,т.е. родителите могат спокойно да се забавляват през това време. Имат и голям избор за украса на ресторанта (като цветове на столовките и на панделките за тях - за съжаление не си спомням какви цветове точно ми каза управителката).
Аз първоначално имах съмниния за понеже нямаше никакви отзиви за него по форумите, но го посетихме с кумата и двете останахме много доволни. Остановката е много причтна и романтична според мен. Има една колона малко по средата, но решихме, че става идеално хората (танците) да се вият покрай нея. Няма градина обаче. Съветвам се да го разгледаш и да видиш дали и на теб ще ти допадне: http://hotel-legends.bg/restaurant
Успех с търсенето!
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: