Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 23:44:51
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ -11 част
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ -11 част (Прочетена 188298 пъти)
mariola85
Гост
Re:РЕСТОРАНТИ -11 част
«
Отговор #60 -:
юни 14, 2013, 10:48:24 »
аз бих ти препотъчала Бест Уестерн Експо на Цариградско, имат страхотна градина ( покрита е ) с гледка към Дружба ( която вечерта е страхотна) и имат арка от естествени цветя за изнесен ритуал. зеленичко и много красиво с цъфнали розички навсякъде. Куверта е 50 лева най ефтиния и включва украса на масите и панделки ( май в два цвята)+ безплатна нощувка за младоженците и няма такси за внасяне на алкохол. Лошото при градиниските сватби е че ,музиката може да се пуска до 22:00, там в експото една колежка беше ходила на градинска сватба и каза че ДЖ се е прибрал в ресторанат който е на крачки от градината и пак са продължили с купона
, управителката е супер професионална и точна, ние ходихме на среща с нея много ми допадна, но ценичките на нас не ни бяха по джоба а и ние искахме зала но тя е на 2 етаж и е правоъглна
Активен
Elencheto
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #61 -:
юни 14, 2013, 10:52:52 »
Цитат на: shantall в юни 14, 2013, 10:39:43
вече мога да се включа с впечатления
интерпред побира до 120 души, куверта е в рамките на 40-50лв. ние ще сме там, но до тук не съм чула лош коментар. предлагат изнесен ритуал в градината или в зала.
Мерси за информацията, аз също за него не съм чула лоши отзиви, докато за всеки друг ресторант се чува поне един недостатък. Като мине събитието ще споделиш впечатления. Сигурна съм, че ще имаш страхотна сватба.
Активен
Elencheto
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #62 -:
юни 14, 2013, 11:00:41 »
Цитат на: mariola85 в юни 14, 2013, 10:48:24
аз бих ти препотъчала Бест Уестерн Експо на Цариградско, имат страхотна градина ( покрита е ) с гледка към Дружба ( която вечерта е страхотна) и имат арка от естествени цветя за изнесен ритуал. зеленичко и много красиво с цъфнали розички навсякъде. Куверта е 50 лева най ефтиния и включва украса на масите и панделки ( май в два цвята)+ безплатна нощувка за младоженците и няма такси за внасяне на алкохол. Лошото при градиниските сватби е че ,музиката може да се пуска до 22:00, там в експото една колежка беше ходила на градинска сватба и каза че ДЖ се е прибрал в ресторанат който е на крачки от градината и пак са продължили с купона
, управителката е супер професионална и точна, ние ходихме на среща с нея много ми допадна, но ценичките на нас не ни бяха по джоба а и ние искахме зала но тя е на 2 етаж и е правоъглна
Определено си заслужава да се отиде и види. Мерси за инфото.
Активен
Salice
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #63 -:
юни 18, 2013, 23:11:08 »
Здравейте!
Сега, след като мина и моята сватба, бих искала да напиша отзив за ресторанта, в който беше тържеството ни.
Мога само да кажа, че съм изключително щастлива, че се спряхме на комплекс
СкайУей
в кв. Симеоново.
Всичко беше прекрасно. Обслужването беше на ниво, храната беше превъзходна. Управителката и зам.управителката бяха много мили и винаги готови да помогнат.
Не знам дали е редно да пиша за цената на куверта, така че ако някой иска ще му я пратя. Ние се спряхме на по-скъп куверт (имат 2 варианта), в който освен салата, предястие, основно, хляб, ядки, плато сирена и меса, беше включен също така и безалкохолен мокър бар (неограничена консумация на безалкохолни). Алкохолните напитки ни бяха предложени на промоциални цени.
Доверихме се на ресторанта и за украсата на залата и всички бяха очаровани. За да не бъда голословна може да видите снимки в албума ми. Ако някой се интересува - ще му пратя цени.
Ако за някой това е важно, масите в залата са кръгли. Половинката ми много настояваше за кръгли маси
Преди самото тържество имахме и изнесен ритуал. Градината на комплекса е прекрасна и е много подходяща за изнесени ритуали. А вечерно време осветлението навън е много романтично (него могат да оценят пушачите). Ако искате да ползвате градината за изнесен ритуал, това се заплаща допълнително. Като срещу таксата получавате арка с цветя, украсени столове и бяло платно между столовете. Също така имахме и шампанско за уелкъм дринк включено, но за него не съм сигурна дали е комплимент от ресторанта по принцип или само при изнесен ритуал.
Освен това решихме и тортата да ни я прави сладкарския цех, който е към комплекса. Божествено вкусна и много красива!
Ако някой има някакви допълнителни въпроси, ще се радвам да помогна
P.S. Само да отбележа, че специалното осветление в ресторанта ни беше осигурено от DJ, а не от самия ресторант.
«
Последна редакция: юни 18, 2013, 23:15:41 от Salice
»
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #64 -:
юни 19, 2013, 06:43:58 »
Salice и ние бяме там на 01 юни в Скайуей ! с изнесен ритуал
и аз споделям твоите мнения, само че ние избрахме по-ефтиния куверт защото в крайна сметка сметнахме и нямаше как всички гости да испият за толкова пари безалкохолно и се оказахме прави, разликата беше около 2000 лева, наистина повечето алкохокл взехме от тях, без уискито защото с таксата излизаше много поефтино да го вземем от аванти ( говора за по 6 лева на бутила разлика )но виното и ракията са им на супер добри цени! украсата ние я правихме през агенция и пак спестихме доста защото цената която те предлагат по принцип е добра но има и по-ефтини варианти. Осветлението при вас е разкошно!
направо едвам познах ресторанта
. а за градината на вечер е просто уникална, аз даже се рзмечтах за нощен изнесен ритуал
) според мен тяхната градина една от най-хубавите за изнесен ритуал.
а вие сте също прекрасни!
Активен
zai4e_kate
Професор
«
Отговор #65 -:
юни 19, 2013, 08:46:18 »
аз имам много време докато почна да търся ресторант за сватбата ни за около 60 човека,за сега търся само в интернет
и както си разглеждах попаднах на един в София който има страхотна тераса,не знам дали става за сватби си е пълна красота
става въпрос за ресторант Таван
43739ab1b8172594.jpg
(21.29 KB, 250x163 - видяно 3367 пъти.)
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #66 -:
юни 19, 2013, 11:47:16 »
Това , което ще видите в интернет обикновено се различава от това което ще видите на живо. Не визирам конкретния случай, говоря по-принцип.А и много от ресторантите и хотелите вече си поръчват професионално направени и обработени снимки, което съвсем променя нещата
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #67 -:
юни 19, 2013, 11:57:04 »
Deliysky прав си затова, повечето снимки създават илюзия за пространство. аз бях разочарована от няколко места изгледаха супер големи а на място много малкии
Активен
zai4e_kate
Професор
«
Отговор #68 -:
юни 19, 2013, 12:36:14 »
мм даа и това го има,за това най-добре е да се види на живо как е за да няма напразни илюзии
Активен
Salice
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #69 -:
юни 19, 2013, 13:28:39 »
mariola85, поздравления за прекрасния избор на ресторант
Да ти кажа честно много дълго се чудихме за безалкохолните. Но накрая все пак се решихме. Предполагам, че гостите са изпили по-малко безалкохолни, така че може би това решение не беше толкова правилно
А уиски при нас почти не се пи, т.к. внесохма домашна ракия и почти всички гости пиха ракия.
А за украсата си права - има и по-изгодни оферти. Но много бяхме харесали панделките, които ни предложиха от ресторанта, а в никоя агенция не открихме този цвят. Пък и ни беше по-спокойно да разчитаме на ресторанта да ни организират всичко, а не да координираме 2-3 фирми.
С осветлението стана много забавно, понеже диджеят ни го беше предложил от самото начало, но ние все се чудихме дали е необходимо. И вечерта преди сватбата в 23 часа писах на диджея, че все пак искаме осветлението
Определено не съжеляваме за избора.
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Dum spiro, spero!
«
Отговор #70 -:
юни 19, 2013, 13:54:29 »
Цитат на: zai4e_kate в юни 19, 2013, 08:46:18
и както си разглеждах попаднах на един в София който има страхотна тераса,не знам дали става за сватби си е пълна красота
става въпрос за ресторант Таван
zai4e_kate, аз не помня дали съм писала за Таван, и ние с моята половинка, ходихме да го гледаме за сватбата си, но никак не ни хареса. Терасата е голяма, да, но при по-голяма жега, само мога да предположа колко е горещо. Менюто е доста над средните цени, претенциозно, а храната не е нещо грандиозно. Нямаха и всички видове вина от винената листа, нямаха дребни пари за разплащане.
Като изключим терасата, ресторантът е в бизнес сграда и носи нейните белези, ние обиколихме два входа, докато намерим правилния за влизане, отстрани се виждат разни неподдържани задни дворове на предприятие или ТЕЦ, не разбрах какво точно. Иначе пък имат паркинг в близост, което си е предимство. Масите вътре в ресторанта са малки и тесни, близо една до друга.
За мен този ресторант не създава задушевна обстановка, колкото и да е интересен на картинка.
Активен
zai4e_kate
Професор
«
Отговор #71 -:
юни 19, 2013, 14:20:52 »
хубаво е когато има възможност да се прочете и друго мнение за дадено заведение...
Деница Звездица благодаря ти за откровеността
Активен
ros4e
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #72 -:
юни 19, 2013, 19:38:20 »
Здравейте и от мен
Нашата сватба е в началото на септември и се надявам да успеем да намерим ресторант, защото май сме позакъснели
Тъй като гостите ни са 130, избрах няколко с близък капацитет ( поне по инфо в нета), за да ги обиколим в събота и да се спрем на някой от тях.
Та...колебанието ми е м/у 4-5
Sky Way ( Симеоново)
парк хотел Витоша
Хилтън (Мусала)
Централ
Ниагара - Дойран...
Малко ми идват скъпички кувертите на избраните( на някои от тях, за които намерих инфо
), но...
Да попитам малко глупав в-с и може би често обсъждан, ако е така, се извинявам- Ако ресторантът разполага с 150- 170 места, а ние заемаме 130, необходимо ли е допълнително заплащане да се затвори, защото разликата не е чак пък двойна
ама знам ли...
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #73 -:
юни 19, 2013, 19:45:36 »
Съгласна съм с мнението на Деница, ние също бяхме в Таван миналата година, не съм във възторг. Терасата не е толкова голяма, колкото изглежда на снимките, когато бяхме ние, нямаше някаква тента или заслон, а само едни големи неудобни чадъри, които така или иначе бяха спуснати заради силния вятър и съответно ние за 15 мин там се изпържихме. Обслужването им не е от най-доброто и коментарът за цените също си е абсолютно валиден. Много по-добро впечатление ми направи ресторант Te Quiero, който е на две-три пресечки разстояние, пак на бул. България.
Лошото е, че и при двата ресторанта съществува проблемът с музиката след 22 часа, това също трябва да го имате предвид.
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #74 -:
юни 19, 2013, 20:37:33 »
ros4e
, като клиент на Ниагара на ул.Дойран (предимно бизнес вечери), за съжаление изобщо не съм очарована от мястото. Нямат паркинг, градината е предимство, но е на самата улица. Обслужването е що годе приемливо, но имайки предвид претенциозността на заведението, определено не покрива "нивото" му. Главно млади момчета с леко фамилиарно поведение, което е доста дразнещо. Вероятно вървежно сред останалите клиенти. И най-разочароващият за мен факт беше, че препоръчаха телешки стек, който повярвайте ми нямаше нищо общо с истински говежди стек, дори не попитаха как да бъде приготвен (степента на готовност), което само по себе си говори, че претенциите са по-високи от действителността.
Споделям всичко това, защото наистина държа много на храната и обслужването като съпруга на професионалист в тази сфера.
От списъка ти бих се спряла на Хилтън като място с доста голям опит в организацията на сватби. Защо не проверите и Радисън?
Успех!
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7