Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 13:17:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ -11 част  (Прочетена 188140 пъти)

fifileta
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #420 -: януари 14, 2014, 10:22:47 »

ми до 40 лева по възможност. работата е там, че ние ще си поемем разходите и това ни ограничава бюджета. а лошото е че моят човек има много голяма рода, от която не можем да пропуснем никой
Активен
maggie_r
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #421 -: януари 14, 2014, 16:20:58 »

Здравейте smile Ние ще се женим през Май и вече трябва да запазваме ресторанти, ритуални зали... Изчетох по-голямата част от темата, но това което търся не е традиционния сватбарски ресторант. Иска ми се да сме в градина (тераса) и да няма обичайния сватбарски вид. Тази снимка http://dox.bg/files/dw?a=74af0a5f21 ми допада и търся и други идеи с подобна визия (за София). Става въпрос за скромно тържество за ~50 човека. Ще искаме и DJ но без програма (само музика и разбира се поздрави). Куверта да е около 40лв. Гледам че този: http://restaurantnavarha.com/ сигурно може да ми хареса, но не намирам мнения за него...

Моля за предложения и идеи и благодаря предварително smile
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #422 -: януари 14, 2014, 18:26:31 »

Ресторант Шато, Драгалевци:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151515174401434&set=a.10151291596476434.1073741825.278773366433&type=3&theater

За съжаление не се вижда цялата външна част от снимката. Но имай впредвид, че м.Май валят много хубави дъждове, почти като в тропиците smile
Активен
vileto_971
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #423 -: януари 16, 2014, 13:47:35 »

Здравей, fifileta smile Ние резервирахме Монтесито за тази пролет smile силно се надявам да не останем разочаровани, защото по форумите нищо не пишат за там, но на нас много ни хареса като обстановка. и персонала се държа много добре, управителката също е мила. Дори ходихме да го видим една събота, когато го подготвяха за сватба и  беше украсен с белите калъфи и панделки. Много добре изглеждаше smile Цените на кувертите започват от 50 лв.
Здравейте и от мен
И ние вече резервирахме Монтесито за октомври  yahoo yahoo yahoo. Ще следя темата с удоволствие. Видях че ще има и други булки преди мен Ще чакам да споделите отзиви. Аз най-вече съм доволна от отношението на управителката Яна - това ме накара да резервирам там. Много разбрана и много гъвкава в решенията - такива трябва да са търговците  good Bravo Освен това ще имаме отстъпка и при настаняване на гостите в хотела  *YAHOO*СУПЕР!!! Дано всичко мине ОК. girl_wink
Успех на всички които са се заели с тази нелека задача.!
Активен
Cappuccino
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #424 -: януари 16, 2014, 19:48:20 »

можете ли да ми дадете малко информация за ресторанти My Choice, Zest и Свети Валентин. как вървят цените на кувертите там и какви са впечатленията ви от тези ресторанти? прегледах форума но явно съм пропуснала нещо. благодаря ви много

п.с. ще съм много благодарна ако ми препоръчате някой ресторант, в който кувертите не са много високи тъй като ми се налага да организирам сватбата с доста ограничен бюджет

fifileta, можеш да прочетеш малко по-назад в темата съм писала за впечатленията ми от My Choice и Zest. Препоръката ми е да се поразровиш и в по-предните части на темата за ресторантите, доста момичета са споделяли мнения за различни ресторанти. От 3-те изброени от теб най-бюджетен е "Свети Валентин". Това, което накратко мога да ти разкажа като мои впечатления от него: няма ограничение до колко късно може да останете, нисък оувъртайм, няма проблем с музиката, бърз достъп на пушачите навън, достъпни нощувки в хотела. Могат да ти съдействат с бюджетна оферта за видео, фото и украса на ресторанта, но мисля, че хубаво трябва да се прецени това, тъй като на фона на останлите оферти за фото, видео и украса, които бяхме разгледали, тази беше малко ниска. Но ако се срещнете с въпросните фирми и обсъдите подробности, предполагам сами ще усетите какво може да очаквате от тях  да предложат като услуга. Алкохол и безалкохолно може да внесете без такса. В кувертите мисля, че имаше включен задължително някакъв минимален алкохол, самите куверти са доста бюджетни около 30 лв. Имаше няколко варианта на менюта, като за цената на куверта са ок макар и не много разнообразни. Изненада за нас беше, че можехме да разгледаме менютата само на място, при въпрос дали могат да ни ги изпратят по имейл, ни беше отговорено, че ги нямат в друг вариант освен на ламинираните копия, които са за представяне на офертите в ресторанта и всъщност можем да си ги разгледаме и в момента?!, което е ок, но малко странно biggrin Има няколко колони, но в зависимост от разположението на гостите може и да не са пречка. Има хубава зеленина и растения, не мога да преценя доколко биха били пречка за видимостта. Дансингът не е много голям, но пък климатизацията е добра. Welcome drink се доплаща на достъпни цени, но реално фоайето пред ресторанта според мен е тясно за осъществяването на тази идея. Паркира се на улицата пред ресторанта или в пресечката до него – когато отидохме трябваше да паркираме буквално на „Симеоновско шосе”. На въпрос дали могат да се запазят места в пресечката поне за гостите, които ще нощуват в хотела, отговорът беше, че няма такава възможност, за което са си прави, тъй като пресечката не е тяхна собственост все пак smile
Активен
fifileta
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #425 -: януари 18, 2014, 13:23:43 »

Благодаря ти за информацията Cappuccino. Вие избрахте ли ресторант?
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #426 -: януари 18, 2014, 17:04:28 »

fifileta, можеш да прочетеш малко по-назад в темата съм писала за впечатленията ми от My Choice и Zest. Препоръката ми е да се поразровиш и в по-предните части на темата за ресторантите, доста момичета са споделяли мнения за различни ресторанти. От 3-те изброени от теб най-бюджетен е "Свети Валентин". Това, което накратко мога да ти разкажа като мои впечатления от него: няма ограничение до колко късно може да останете, нисък оувъртайм, няма проблем с музиката, бърз достъп на пушачите навън, достъпни нощувки в хотела. Могат да ти съдействат с бюджетна оферта за видео, фото и украса на ресторанта, но мисля, че хубаво трябва да се прецени това, тъй като на фона на останлите оферти за фото, видео и украса, които бяхме разгледали, тази беше малко ниска. Но ако се срещнете с въпросните фирми и обсъдите подробности, предполагам сами ще усетите какво може да очаквате от тях  да предложат като услуга. Алкохол и безалкохолно може да внесете без такса. В кувертите мисля, че имаше включен задължително някакъв минимален алкохол, самите куверти са доста бюджетни около 30 лв. Имаше няколко варианта на менюта, като за цената на куверта са ок макар и не много разнообразни. Изненада за нас беше, че можехме да разгледаме менютата само на място, при въпрос дали могат да ни ги изпратят по имейл, ни беше отговорено, че ги нямат в друг вариант освен на ламинираните копия, които са за представяне на офертите в ресторанта и всъщност можем да си ги разгледаме и в момента?!, което е ок, но малко странно biggrin Има няколко колони, но в зависимост от разположението на гостите може и да не са пречка. Има хубава зеленина и растения, не мога да преценя доколко биха били пречка за видимостта. Дансингът не е много голям, но пък климатизацията е добра. Welcome drink се доплаща на достъпни цени, но реално фоайето пред ресторанта според мен е тясно за осъществяването на тази идея. Паркира се на улицата пред ресторанта или в пресечката до него – когато отидохме трябваше да паркираме буквално на „Симеоновско шосе”. На въпрос дали могат да се запазят места в пресечката поне за гостите, които ще нощуват в хотела, отговорът беше, че няма такава възможност, за което са си прави, тъй като пресечката не е тяхна собственост все пак smile
Правилно сте усетили нещата в Св. Валентин. Мога само да допълня, че по време на сватба автомобилите са паркирани диагонално върху тротоара и по този начин се побират около десет автомобила само пред ресторанта. Отзад в пресечката също може да намерите места. Там сватби над 120 човека не се правят и тези места обикновено са достатъчни. По отношение на дансинга също няма проблеми. Кашпите с растителност, които са навсякъде из ресторанта са на колела и по време на сватба са преподредени във вид, в който не пречат и има достатъчно място за гостите и за танци. Ако някой желае мога да му изпратя снимки. smile
Активен
neve
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #427 -: януари 20, 2014, 16:03:16 »

Здравейте,предстои ми сватба и в момента разглеждаме ресторантите.В ресторант Буба Мара ни предложиха много хубави условия,но малко се усамнихме в тия неща и в самата управителка и бих искала да споделите мнения ако на някоя от вас сватбата е била там.Благодаря предварително.
Активен
gerganasl
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #428 -: януари 20, 2014, 20:00:43 »

Нашият ресторант е зала "Слънчева дъга" в Джия Бийч-влюбих се! Страхотен е и условията са мн добри!
Активен
gerganasl
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #429 -: януари 21, 2014, 09:37:56 »

На моя позната сватбата и е била в Буба Мара-аз не съм присъствала, но тя ми сподели, че са останали много доволни! И не е имало гафове!
Активен
Sunshine87
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: януари 24, 2014, 14:53:02 »

На моя позната сватбата и е била в Буба Мара-аз не съм присъствала, но тя ми сподели, че са останали много доволни! И не е имало гафове!

Здравей и аз съм в Джия, но в основния ресторант. Не ми допаднаха условията на зала Слънчева Дъга, която между другото и на мен ми хареса доста.Като например ранен час за ритуал, не може да ползваш градината, освен за ритуал и след това горе....
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #431 -: януари 28, 2014, 10:41:46 »

Здравейте мили хора,

за момента сме се спряли на няколко варианта в София - ресторант "България"(който ни е фаворит),
, Централ Форум, Парк х-л Берлин и Метрополитан.

Горе долу проучих цените, обаче ми се иска да добия малко вътрешна информация.Сватбата няма да е голяма - най-много 80 души вкл. организатори (фотограф, ДЖ и тн)

Как Ви се струват тези ресторанти? Най-вече "България" и  "Централ Форум"?

Само да си кажа, имам доста време до сватбата, но понеже с годеника ми сме решили че искаме класна сватба със среден бюджет, за това започваме от сега да се ориентираме и съответно финансово ще излезе малко по - добре, като навсякъде се резервира много от рано. По- принцип аз съм малко взискателна blush добре де много! (тип Моника от сериала "Приятели") blush blush и държа всичко да е изпипано. В смисал, бива ме в организацията (даже това и работех преди) и затова държа всичко да е качествено. Та на въпроса за ресторантите... какво Ви е мнението за тези?
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #432 -: януари 28, 2014, 11:52:23 »

какво Ви е мнението за тези?

Това, което е най-близо до вашето търсене - Парк х-л Берлин !!!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #433 -: януари 28, 2014, 11:59:13 »

Благодаря за бързия отговор, за съжаление обаче не намирам дали имат наем на зала след 5тия час.. Хареса ми защото има и градина.

А мога ли да помоля за по - подробен отговор защо смяташ че другите няма да станат? Ще ми се просто да събера малко факти, ако имаш някакви преживявания там (горе изборените ресторанти), ще се радвам и ще ми е от полза да ги чуя smile
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #434 -: януари 28, 2014, 16:38:05 »

В р-т България ще имате известни проблеми с отношението на персонала и обслужването и в този смисъл няма да отговори на вашия перфекционизъм smile И не питай повече колегите "защо не препоръчвате еди какво си". Директните отговори могат да ни донесат сериозни негативи впоследствие smile
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: