Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 13:17:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ -11 част
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ -11 част (Прочетена 188140 пъти)
fifileta
Регистриран
Публикации: 6
Re:РЕСТОРАНТИ -11 част
«
Отговор #420 -:
януари 14, 2014, 10:22:47 »
ми до 40 лева по възможност. работата е там, че ние ще си поемем разходите и това ни ограничава бюджета. а лошото е че моят човек има много голяма рода, от която не можем да пропуснем никой
Активен
maggie_r
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #421 -:
януари 14, 2014, 16:20:58 »
Здравейте
Ние ще се женим през Май и вече трябва да запазваме ресторанти, ритуални зали... Изчетох по-голямата част от темата, но това което търся не е традиционния сватбарски ресторант. Иска ми се да сме в градина (тераса) и да няма обичайния сватбарски вид. Тази снимка
http://dox.bg/files/dw?a=74af0a5f21
ми допада и търся и други идеи с подобна визия (за София). Става въпрос за скромно тържество за ~50 човека. Ще искаме и DJ но без програма (само музика и разбира се поздрави). Куверта да е около 40лв. Гледам че този:
http://restaurantnavarha.com/
сигурно може да ми хареса, но не намирам мнения за него...
Моля за предложения и идеи и благодаря предварително
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #422 -:
януари 14, 2014, 18:26:31 »
Ресторант Шато, Драгалевци:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151515174401434&set=a.10151291596476434.1073741825.278773366433&type=3&theater
За съжаление не се вижда цялата външна част от снимката. Но имай впредвид, че м.Май валят много хубави дъждове, почти като в тропиците
Активен
vileto_971
Ентусиаст
Публикации: 65
«
Отговор #423 -:
януари 16, 2014, 13:47:35 »
Цитат на: chiara23 в януари 13, 2014, 09:21:41
Здравей, fifileta
Ние резервирахме Монтесито за тази пролет
силно се надявам да не останем разочаровани, защото по форумите нищо не пишат за там, но на нас много ни хареса като обстановка. и персонала се държа много добре, управителката също е мила. Дори ходихме да го видим една събота, когато го подготвяха за сватба и беше украсен с белите калъфи и панделки. Много добре изглеждаше
Цените на кувертите започват от 50 лв.
Здравейте и от мен
И ние вече резервирахме Монтесито за октомври
. Ще следя темата с удоволствие. Видях че ще има и други булки преди мен Ще чакам да споделите отзиви. Аз най-вече съм доволна от отношението на управителката Яна - това ме накара да резервирам там. Много разбрана и много гъвкава в решенията - такива трябва да са търговците
Освен това ще имаме отстъпка и при настаняване на гостите в хотела *YAHOO*СУПЕР!!! Дано всичко мине ОК.
Успех на всички които са се заели с тази нелека задача.!
Активен
Cappuccino
Ентусиаст
Публикации: 63
«
Отговор #424 -:
януари 16, 2014, 19:48:20 »
Цитат на: fifileta в януари 13, 2014, 17:43:05
можете ли да ми дадете малко информация за ресторанти My Choice, Zest и Свети Валентин. как вървят цените на кувертите там и какви са впечатленията ви от тези ресторанти? прегледах форума но явно съм пропуснала нещо. благодаря ви много
п.с. ще съм много благодарна ако ми препоръчате някой ресторант, в който кувертите не са много високи тъй като ми се налага да организирам сватбата с доста ограничен бюджет
fifileta
, можеш да прочетеш малко по-назад в темата съм писала за впечатленията ми от My Choice и Zest. Препоръката ми е да се поразровиш и в по-предните части на темата за ресторантите, доста момичета са споделяли мнения за различни ресторанти. От 3-те изброени от теб най-бюджетен е "Свети Валентин". Това, което накратко мога да ти разкажа като мои впечатления от него: няма ограничение до колко късно може да останете, нисък оувъртайм, няма проблем с музиката, бърз достъп на пушачите навън, достъпни нощувки в хотела. Могат да ти съдействат с бюджетна оферта за видео, фото и украса на ресторанта, но мисля, че хубаво трябва да се прецени това, тъй като на фона на останлите оферти за фото, видео и украса, които бяхме разгледали, тази беше малко ниска. Но ако се срещнете с въпросните фирми и обсъдите подробности, предполагам сами ще усетите какво може да очаквате от тях да предложат като услуга. Алкохол и безалкохолно може да внесете без такса. В кувертите мисля, че имаше включен задължително някакъв минимален алкохол, самите куверти са доста бюджетни около 30 лв. Имаше няколко варианта на менюта, като за цената на куверта са ок макар и не много разнообразни. Изненада за нас беше, че можехме да разгледаме менютата само на място, при въпрос дали могат да ни ги изпратят по имейл, ни беше отговорено, че ги нямат в друг вариант освен на ламинираните копия, които са за представяне на офертите в ресторанта и всъщност можем да си ги разгледаме и в момента?!, което е ок, но малко странно
Има няколко колони, но в зависимост от разположението на гостите може и да не са пречка. Има хубава зеленина и растения, не мога да преценя доколко биха били пречка за видимостта. Дансингът не е много голям, но пък климатизацията е добра. Welcome drink се доплаща на достъпни цени, но реално фоайето пред ресторанта според мен е тясно за осъществяването на тази идея. Паркира се на улицата пред ресторанта или в пресечката до него – когато отидохме трябваше да паркираме буквално на „Симеоновско шосе”. На въпрос дали могат да се запазят места в пресечката поне за гостите, които ще нощуват в хотела, отговорът беше, че няма такава възможност, за което са си прави, тъй като пресечката не е тяхна собственост все пак
Активен
fifileta
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #425 -:
януари 18, 2014, 13:23:43 »
Благодаря ти за информацията Cappuccino. Вие избрахте ли ресторант?
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #426 -:
януари 18, 2014, 17:04:28 »
Цитат на: Cappuccino в януари 16, 2014, 19:48:20
fifileta
, можеш да прочетеш малко по-назад в темата съм писала за впечатленията ми от My Choice и Zest. Препоръката ми е да се поразровиш и в по-предните части на темата за ресторантите, доста момичета са споделяли мнения за различни ресторанти. От 3-те изброени от теб най-бюджетен е "Свети Валентин". Това, което накратко мога да ти разкажа като мои впечатления от него: няма ограничение до колко късно може да останете, нисък оувъртайм, няма проблем с музиката, бърз достъп на пушачите навън, достъпни нощувки в хотела. Могат да ти съдействат с бюджетна оферта за видео, фото и украса на ресторанта, но мисля, че хубаво трябва да се прецени това, тъй като на фона на останлите оферти за фото, видео и украса, които бяхме разгледали, тази беше малко ниска. Но ако се срещнете с въпросните фирми и обсъдите подробности, предполагам сами ще усетите какво може да очаквате от тях да предложат като услуга. Алкохол и безалкохолно може да внесете без такса. В кувертите мисля, че имаше включен задължително някакъв минимален алкохол, самите куверти са доста бюджетни около 30 лв. Имаше няколко варианта на менюта, като за цената на куверта са ок макар и не много разнообразни. Изненада за нас беше, че можехме да разгледаме менютата само на място, при въпрос дали могат да ни ги изпратят по имейл, ни беше отговорено, че ги нямат в друг вариант освен на ламинираните копия, които са за представяне на офертите в ресторанта и всъщност можем да си ги разгледаме и в момента?!, което е ок, но малко странно
Има няколко колони, но в зависимост от разположението на гостите може и да не са пречка. Има хубава зеленина и растения, не мога да преценя доколко биха били пречка за видимостта. Дансингът не е много голям, но пък климатизацията е добра. Welcome drink се доплаща на достъпни цени, но реално фоайето пред ресторанта според мен е тясно за осъществяването на тази идея. Паркира се на улицата пред ресторанта или в пресечката до него – когато отидохме трябваше да паркираме буквално на „Симеоновско шосе”. На въпрос дали могат да се запазят места в пресечката поне за гостите, които ще нощуват в хотела, отговорът беше, че няма такава възможност, за което са си прави, тъй като пресечката не е тяхна собственост все пак
Правилно сте усетили нещата в Св. Валентин. Мога само да допълня, че по време на сватба автомобилите са паркирани диагонално върху тротоара и по този начин се побират около десет автомобила само пред ресторанта. Отзад в пресечката също може да намерите места. Там сватби над 120 човека не се правят и тези места обикновено са достатъчни. По отношение на дансинга също няма проблеми. Кашпите с растителност, които са навсякъде из ресторанта са на колела и по време на сватба са преподредени във вид, в който не пречат и има достатъчно място за гостите и за танци. Ако някой желае мога да му изпратя снимки.
Активен
neve
Новак
Публикации: 12
Ресторант Буба Мара Пловдив
«
Отговор #427 -:
януари 20, 2014, 16:03:16 »
Здравейте,предстои ми сватба и в момента разглеждаме ресторантите.В ресторант Буба Мара ни предложиха много хубави условия,но малко се усамнихме в тия неща и в самата управителка и бих искала да споделите мнения ако на някоя от вас сватбата е била там.Благодаря предварително.
Активен
gerganasl
Любопитен
«
Отговор #428 -:
януари 20, 2014, 20:00:43 »
Нашият ресторант е зала "Слънчева дъга" в Джия Бийч-влюбих се! Страхотен е и условията са мн добри!
Активен
gerganasl
Любопитен
«
Отговор #429 -:
януари 21, 2014, 09:37:56 »
На моя позната сватбата и е била в Буба Мара-аз не съм присъствала, но тя ми сподели, че са останали много доволни! И не е имало гафове!
Активен
Sunshine87
Сватбар
Публикации: 270
«
Отговор #430 -:
януари 24, 2014, 14:53:02 »
Цитат на: gerganasl в януари 21, 2014, 09:37:56
На моя позната сватбата и е била в Буба Мара-аз не съм присъствала, но тя ми сподели, че са останали много доволни! И не е имало гафове!
Здравей и аз съм в Джия, но в основния ресторант. Не ми допаднаха условията на зала Слънчева Дъга, която между другото и на мен ми хареса доста.Като например ранен час за ритуал, не може да ползваш градината, освен за ритуал и след това горе....
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #431 -:
януари 28, 2014, 10:41:46 »
Здравейте мили хора,
за момента сме се спряли на няколко варианта в София - ресторант "България"(който ни е фаворит),
, Централ Форум, Парк х-л Берлин и Метрополитан.
Горе долу проучих цените, обаче ми се иска да добия малко вътрешна информация.Сватбата няма да е голяма - най-много 80 души вкл. организатори (фотограф, ДЖ и тн)
Как Ви се струват тези ресторанти? Най-вече "България" и "Централ Форум"?
Само да си кажа, имам доста време до сватбата, но понеже с годеника ми сме решили че искаме класна сватба със среден бюджет, за това започваме от сега да се ориентираме и съответно финансово ще излезе малко по - добре, като навсякъде се резервира много от рано. По- принцип аз съм малко взискателна
добре де много! (тип Моника от сериала "Приятели")
и държа всичко да е изпипано. В смисал, бива ме в организацията (даже това и работех преди) и затова държа всичко да е качествено. Та на въпроса за ресторантите... какво Ви е мнението за тези?
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #432 -:
януари 28, 2014, 11:52:23 »
Цитат на: milenkata в януари 28, 2014, 10:41:46
какво Ви е мнението за тези?
Това, което е най-близо до вашето търсене - Парк х-л Берлин !!!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #433 -:
януари 28, 2014, 11:59:13 »
Благодаря за бързия отговор, за съжаление обаче не намирам дали имат наем на зала след 5тия час.. Хареса ми защото има и градина.
А мога ли да помоля за по - подробен отговор защо смяташ че другите няма да станат? Ще ми се просто да събера малко факти, ако имаш някакви преживявания там (горе изборените ресторанти), ще се радвам и ще ми е от полза да ги чуя
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #434 -:
януари 28, 2014, 16:38:05 »
В р-т България ще имате известни проблеми с отношението на персонала и обслужването и в този смисъл няма да отговори на вашия перфекционизъм
И не питай повече колегите "защо не препоръчвате еди какво си". Директните отговори могат да ни донесат сериозни негативи впоследствие
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
Нагоре
Изпечатай