Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 23:41:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ -11 част
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ -11 част (Прочетена 188290 пъти)
monikka
Регистриран
Публикации: 3
Re:РЕСТОРАНТИ -11 част
«
Отговор #360 -:
декември 14, 2013, 09:02:00 »
Благодря за насоката Deliysky, в интерес на истината зимната градина в хотел Москва дори не я бях погледнала, само ресторант "Москва", а в х-л Принцес не сме ходили още. От Хилтън ни изпратиха оферта за зала "Мусала", за там може би няма никакви минуси, стига да може да си го позволи човек, а Глороя Палас го препоръчвам на всички, които имат под 100 души гости- градината е страхотна, управителката беше много отзивчива, но за нас ще е малък вътрешния им ресторант, защото след 22.00 местят сватбеното тържество там.
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #361 -:
декември 14, 2013, 16:13:00 »
Няма да изпадам в подробности и цитати както в предишният ми пост. Само да кажа че на бива да бъркате дж, фото, видео и сватбени агенции с персонала на ресторанта. Всички гореизброени без последните са дали оферта за определено време. И така е редно. За услугите на ресторанта обаче има определено работно време и то важи за всички клиенти, в това число и сватбарите. За техните услуги един път вече е платено със стойността на кувертите. Ако сватбеното тържество не надвишава работното време на ресторанта, нямат никакво, нито морално, нито законово основание да ви таксуват допълнително. Но в крайна сметка вече сме в пазарна икономика. "Не е луд този който яде баницата а онзи който му я дава." Във връзка с предпоследното изречение ще кажа, че никой не се интересува, кой кога тръгва за работа и колко време се подготвя. Готвачите ако искат могат да дойдат и в 5 сутринта, трябва ли да им плащам овертайм ако съм си тръгнал преди края на работното време.
Не знам защо някой колеги се правят, че не разбират какво искам да кажа!!! Също така съм убеден че в моя подкрепа са всички клиенти и младоженци на въпросните ресторанти.
Извода е, че който премахне таксата овертайм в рамките на работното време ще има голямо предимство пред останалите "играчи". Между другото някои ресторанти тази година платиха доста висока цена заради тези хитрини. Сватбите им намаляха драстично в сравнение на предходните две три години. Ето това и харесвам на пазарната икономика - правилните, бизнес решения се възнаграждават а грешните се заплащат, по един или друг начин.
Активен
Restaurant
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #362 -:
декември 14, 2013, 20:22:26 »
Колеги, съгласете се , че това е форум за споделяне на опит и идеи в помощ на бъдещите младоженци!
Спора за чуждата паничка е безкрайно не на място. Има доста ресторанти между, които може да се избира и естествено тези с нереалните такси биват отсявани и подминавани.
За тези, които се чудят ще кажа, за да се подготви сватба за 120 човека са необходими 3-5 часа. В повечето случаи тържеството продължава 6-8 часа. Отсервирането и подреждането на залата отново 3-5 часа. Въпреки, че тук "Сервитьор" е като синоним на алчен, мързелив човек, който иска да ви изпие безалкохоните и да ви вземе алкохола, моля да имате предвид, че има доста съвестни хора сред тях. Не слагайте всички под един знаменател, не е редно.
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #363 -:
декември 14, 2013, 23:37:47 »
Цитат на: noname в декември 14, 2013, 21:14:22
Много просто, даваш на баба ти един фотоапарат да снима на воля и проблемите ти се решават
Защо не, едно добре решение за баба ви да започне да печели добре, както кожодерите фотографи...необходимата минимална инвестиция за техника и образование е в широки граници, но за да се отличава от масата щракачи по сватби ще и трябва сериозна техника, като за начало това е необходимия минимум
http://magazin.photosynthesis.bg/offer/779822200020.html
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #364 -:
декември 15, 2013, 11:14:35 »
Цитат на: djdimi в декември 14, 2013, 23:37:47
Защо не, едно добре решение за баба ви да започне да печели добре, както кожодерите фотографи...необходимата минимална инвестиция за техника и образование е в широки граници, но за да се отличава от масата щракачи по сватби ще и трябва сериозна техника, като за начало това е необходимия минимум
http://magazin.photosynthesis.bg/offer/779822200020.html
и вие сте много забавен.....
Нормално е всеки,човек ,който не изкарва такива пари като фотографи,дж-ей и други, да си каже,че те взимат адски много пари за услугите си. Особено една баба няма как да го разбере.
Моето мнение по този въпрос в горния ми пост го няма. Така че,забавлявайте се без мен.
Активен
futuremissis
Любопитен
Публикации: 23
«
Отговор #365 -:
декември 15, 2013, 13:50:57 »
Здравейте, Благодаря Ви за споделените мнения за Парк хотел Москва, ресторант Москва. Някой да има някакви отзиви за управителката на ресторант " Москва", тъй като аз се срещнах само с управителят, който както казвате Вие е управител на ресторант " Панорама", а ние искаме да сме в ресторант " Москва" и мислим тази седмица да оставим капаро за да си запазим ресторанта. Също така някой чувал ли е/ знае ли дали в ресторанта съществува опцията за welcome drinkр тъй като аз искам на нашата задължително да има за да не се чудят гостите какво да правят до влизането на младоженците
Активен
monikka
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #366 -:
декември 15, 2013, 18:19:06 »
Аз се срещнах с управителката на "Москва", има възможност за welcome drink, най-добре отидете на място да говорите с нея, останах с добри впечатления като първа среща
Активен
futuremissis
Любопитен
Публикации: 23
«
Отговор #367 -:
декември 17, 2013, 13:34:24 »
Здравейте, запазихме си ресторант Москва
Активен
zai4e_kate
Професор
«
Отговор #368 -:
декември 17, 2013, 15:54:27 »
За сега на пръв поглед сме се спрели на ресторант Акорд .Още не сме почнали истинска обиколка ,а само събираме информация от интернет.Искам да помоля някой ако си е правил сватбата там или е присъствал на такава ,ако може да ми прати няколко снимки защото снимките са 1-2 в мрежата.Иска ми се да видя дали изобщо си заслужава да ходя до там.Благодаря предварително.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #369 -:
декември 17, 2013, 16:20:45 »
аз съм ходила в този ресторант на сватба и си беше идеално, цените са добри, предлагат доста екстри така че си заслужава да го видите. Мен единствено цвета не ме устройваше, ресторанта е прасков а аз си мечтаех за лилава сватба
ПС. спомням си че там от ресторанта ни настаняваха по масите
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
«
Отговор #370 -:
декември 17, 2013, 16:29:29 »
Зайче, сигурно си видяла
това,цък
. Условията там са доста добри, управителят е голям образ. При нас остана на второ място поради няколко причини: местоположението (Хаджи Димитър) - твърде далеч от другите две места (зала Красно село и Семинарията), соц излъчването и циганите (там са много), каквито имаше включително и вътре във фоайето (не бяха посетители на хотела) и това ме притесни, че може и да влизат в залата
Наречете ме расист, ако искате, но това ме притесни.
Иначе, видях, че гостите ви са 70, залата е по-малка отколкото изглежда по снимките, но за 70 е идеална.
Хората се отнасят много професионално към организирането на сватбени тържества и си имат папки, които раздават с FAQ, менюта и всякакви възможности.
Активен
zai4e_kate
Професор
«
Отговор #371 -:
декември 17, 2013, 16:42:13 »
blackisback честно казано аз живея в близост до тоя квартал и знам как е с ...ромите
Искрено се надявам да ги няма тогава. :yes:Благодаря за изчерпателния ти отговор.Наистина предлагат много екстри и за това ме грабна.Значи ще го посетим.
mariola85 видях ,че предлагат и различна опция за цвета,аз си мечтая за червена сватба ,но не ми е чак толкова важно.
Активен
RestaurantAKORD
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #372 -:
декември 18, 2013, 15:27:17 »
Здравейте,
тъй-като засегнахте темата за ресторант Акорд се включвам:
Присъствието на роми в конкретна седмица е поради провеждането на семинар на тема Интеграция. Хотелът не отказва провеждането на семинари по етническа или религиозна причина. Семинари се провеждат само в дни в които няма сватбени мероприятия.
Залата е с капацитет 140 човека след разширяването и.
Изпробвано и доказано със снимков и видео материал.
Снимки от сватби можете да разгледате на нашата фейсбук страница:
https://www.facebook.com/hotelaccordsofia
Поздрави:
Екипът на ресторант Акорд
«
Последна редакция: декември 18, 2013, 15:36:07 от RestaurantAKORD
»
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #373 -:
декември 18, 2013, 16:33:59 »
Сватбата на една от моите братовчедки беше в Акорд. Като цяло беше горе-долу добре.
Аз лично бях доволна от храната. Кофтито според мен е само самата форма на ресторанта и особено един ъгъл,в който беше моята маса.Не се виждаше нищо от там. Явно там бяха разпределени по-младите и май не толкова "важни" гости. След някакво време отидох при баба ми,която маса беше точно в посредствена близост до младоженците. Не съм била много активен гост на сватбата на братовчедката ми,но онази маса,на която бях като отлъчена и отдалечена от всичките събития,които се случваха в ресторанта ме накара още повече да не обръщам внимание на това какво се случва. Хапвах и пийвах и си говорих с други мой братовчеди,сестра ми и непознати хора,явно приятели на младоженците. Въобще не си представях така нещата да преминат.Искаше ми се да си седя с цялата моя рода,а не да сме разпределени на възрастови групи и да сме с непознати хора дето няма какво да си кажем и си говорим общи с неща,с хората,които си се знаем около нас и все едно не сме на сватба, а на кафе..
Според мен и хора и на други сватби са се чувствали така като мен. Поне тогава аз не бях единствената,която се чувстваше тъпо.
Дж-я беше готин поне имаше хубава музика и храна. Не знам дали той се предлага от Акорд,но беше добро попадение.Друг плюс- нисък куверт за хората със скромен бюджет,която е много добре.
Но като цяло за мен мястото не е супер удобно,но поне доколкото си спомням има къде да се паркира,докато в центъра по мое скормно мнение е проблем точно това.
«
Последна редакция: декември 18, 2013, 16:35:55 от crazynelly
»
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #374 -:
декември 18, 2013, 20:25:12 »
crazynelly
не мисля че това къде те е сложила да седиш братовчедка ти има нещо общо с ресторанта. Ние сме ходили там и според мен си доста приличен ресторанта, хората си имат опит със сватби.Живяла съм в Левски Г, и не е толкова зле както го изкарвате квартала.
Зайче
иначе ако искаш сватба в червено мисля че Аякс ще е по подходящ за вас, но не си спомням ценичките как им бяха
http://hotel-ajax.com/page.php?page=restorant&lang=bg
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27