Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 13:22:21
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ -11 част
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ -11 част (Прочетена 188142 пъти)
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
Re:РЕСТОРАНТИ -11 част
«
Отговор #15 -:
май 28, 2013, 15:59:07 »
mitaka2010,
При условие че ще имате гости от чужбина, не пропускайте да посетите и Хотел "Каса Бояна" там всичко е на високо ниво - обслужване, кухня и хотелска част, има много хубава градина с директен достъп.
Управителката Г-жа Конова е човек, който във всичко ще ви бъде в услуга и ще спази вашите уговорки до последния детайл!!!
Другото място, което бих Ви препоръчал е Хотел "Метрополитен" който е по в градската част, но там също ще се чувствате във "свои води".
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439
«
Отговор #16 -:
май 28, 2013, 17:32:33 »
Каса Бояна ми се струва малко за 90 души на мен.
Активен
ani_miro
Регистриран
«
Отговор #17 -:
май 28, 2013, 18:22:45 »
Здравейте. Може ли някой да сподели мнение за хотел Феста ? Препоръчаха ни го за сватбата на 12.10
http://www.festasofia.com/page_festa_sofia_hotel_restaurants_and_bars_bg_78.html
Активен
Albbena
Сватбар
«
Отговор #18 -:
май 28, 2013, 19:30:41 »
Чувала съм много добри отзиви, относно обслужването в
Холидей ин
, но на мен лично изобщо не са ми по вкуса конферентни зали, които се използват за сватби! На мен не ми допадна залата по тази причина- обстановката си беше като в конферентна зала, с нисък таван. Ресторантът във
Феста
, честно казано, ми се видя доста поовехтял. Аз съм била на сватба там, преди 5, 6 години, когато беше по-нов, но явно от тогава не е претърпявал ремонт. Също така, в ресторанта има много колони, които ограничават видимостта на гостите, както към младоженците, така и един към друг. Другото, което не ми допадна там, беше не много учтивото отношение на рецепционистката.
Активен
zai4e_kate
Професор
«
Отговор #19 -:
май 28, 2013, 21:40:36 »
Здравейте, тъй като сме с ограничен бюджет нямаме възможност за излишни харчове.Търсим ресторант около 35-38 лв на куверт за 60 човека в София.Иска ми се да не искат пари за внасяне на алкохол или други неща.Държа и да не изглежда вътре като механа,а да си е нормален ресторант.Ще се радвам да ме насочите към някой ,че не знам от къде да започна.
Благодаря
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #20 -:
май 28, 2013, 21:55:55 »
Цитат на: bbride в май 28, 2013, 17:32:33
Каса Бояна ми се струва малко за 90 души на мен.
Капацитета е до 90 души но при тази бройка има достатъчно място за дансинг, така че сте права че само Ви се струва
«
Последна редакция: май 28, 2013, 22:08:48 от DjNick Mc
»
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #21 -:
май 28, 2013, 22:00:51 »
Цитат на: zai4e_kate в май 28, 2013, 21:40:36
Здравейте, тъй като сме с ограничен бюджет нямаме възможност за излишни харчове.Търсим ресторант около 35-38 лв на куверт за 60 човека в София.Иска ми се да не искат пари за внасяне на алкохол или други неща.Държа и да не изглежда вътре като механа,а да си е нормален ресторант.Ще се радвам да ме насочите към някой ,че не знам от къде да започна.
Благодаря
аз мога да ти препоръчам Скайуей, кувертите са им по 35 лева, имат и ресторант и зала, имат такса за внасяне на алкохол 4 лева, но ние ще си вземем алкохола от тях тъй като те са в собственост на фантастико и можеш да поръчаш каквото е на промоция във фантастико. Друг доста добър ресторант е Акорд, цените са им много добри
, Флауърс но те са в Люлин но цените също много са им добри, също така и Бест Уестерн Сити, там са по 41 но могат и поефтини да ви направат, няма такса за внасяне на алкохол и безалкохолни
Успех
Активен
mitaka2010
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #22 -:
май 29, 2013, 04:13:11 »
Благодаря за отговорите
Каса Бояна не беше в списъка ми, но си струва да се провери. Това с колоните за Феста малко ме притесни, та ще изпратя брат ми да го види. Края на Юли не знам дали няма да е късно. Предполагам, че до тогава ще сме резервирали, понеже ще остават 2 месеца и вероятно датите ще свършат...
Холидей Ин остава фаворит. Проблем е може би разстоянието до него. Не съм сигурен как е ситуацията по околовръстното, понеже от няколко години не съм го ползвал. Последно помня една скоростна отсечка между Борово и Драгалевци или Симеоново, не помня точно. Ако са я продължили до Младост мисля, че проблемът с пътя е решен.
Всъщност някой има ли по-актуална информация за кувертите в Холидей Ин и Каса Бояна? В сайтовете на хотелите не намирам конкретна информация...
Активен
Euphoria
Сватбар
«
Отговор #23 -:
май 29, 2013, 08:26:15 »
Ние сме в Каса Бояна и гостите ни ще бъдат близо 90
Истината е, че и аз имам известни притеснения за пространството, но има възможност гостите да не се чувстват като сардини и да остане място за дансинг. Всичко е въпрос на подредба
Лични впечатления ще мога да дам след сватбата, обаче.
ПП: А по отношение на околовръстното - няма никакъв проблем. Живея в Младост, а работя в Бели Брези, стигам в делничен ден за 15 мин...
Активен
zai4e_kate
Професор
«
Отговор #24 -:
май 29, 2013, 08:34:30 »
mariola85 благодаря ти за бързия отговор.. имаме от къде да започнем с търсенето
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #25 -:
май 29, 2013, 09:37:47 »
Цитат на: zai4e_kate в май 29, 2013, 08:34:30
mariola85 благодаря ти за бързия отговор.. имаме от къде да започнем с търсенето
аз сум убедена че ще си харесате един от тези ресторанти! те всичките са си сватбарски ресторанти с доказано име и качество което е много важно като избирате ресторант той да си е сватбарски ресторант а не с малко опит със сватби , повечето от тях предлагат и допълнителни екстри, като безплатна украса, панделки, безплатна нощувка и промоционални цени за гостите. Погледнете първо Акорд, куверта им е най-ефтиния 33.50 лв
http://hotel-akord.com/weddings.html
ходила съм там на сватба и всичко беше безупречно а и много момичета от тук си правиха сватбите там, също така и Бест Уестерн Сити, тъй като включават украса, а в менюто им влиза също и пиене ( ракия май, вода и хляб за 40 лв) а и управителя е много готин и разбран ,аз много се колебах но исках градина за изнесен ритуал но тяхната беше много малка
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #26 -:
май 29, 2013, 12:25:45 »
Митака, пощата е пълна ?!
Активен
ani_miro
Регистриран
«
Отговор #27 -:
май 29, 2013, 15:27:33 »
Привет. Ние се отказахме да ходим до "Феста", прочетохме няколко отрицателни отзиви,а и моята приятелка, която ми го препоръча е правила сватбата си там преди три години.Май-май през почивните дни ще се спрем на ресторант "България", били сме няколко пъти там и останахме доволни. Мислих и за "Акорд",но приятелят ми не го харесва.
Активен
bilyana_l
Сватбар
Стани звезда на своя празник!
«
Отговор #28 -:
май 29, 2013, 16:03:47 »
България е по-просторен и светъл.
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #29 -:
май 29, 2013, 20:28:13 »
ние ще сме в интерпред, преди това ходихме да гледаме аякс, той беше и първия ми избор, но скъпия не го хареса. брод и св. валентин също са добър избор.
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
30
Нагоре
Изпечатай