Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 22, 2025, 10:44:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Слънчева априлска седмица 15.04 - 21.04
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Слънчева априлска седмица 15.04 - 21.04 (Прочетена 53543 пъти)
mynicheto
Сватбар
Re:Слънчева априлска седмица 15.04 - 21.04
«
Отговор #75 -:
април 16, 2013, 13:11:43 »
хаха няма повярвай ми ! Единствения такъв магазин който е в града - майка и е управител в него ! хахаха Не върви .. то е наистина много малко градче
Направо си е като селце мен ако питаш , но се води град хаха
Ще чакам да ми пратиш сайта иначе
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #76 -:
април 16, 2013, 13:13:48 »
аз така за доведената сестра на роднини, директно й казах какво искам да й подаря и посочих цветове.тя си избра, аз поръчах и готово.така че като ти го пратя и й покажеш, всички ще са доволни
Активен
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
«
Отговор #77 -:
април 16, 2013, 13:24:14 »
Привет и от мен!
Скай
, засега правя превод и легализация на дипломите за средно образование-и на трима ни, актовете ни за раждане и дипломата за висше образование на мъжо. Иначе моята за висшето няма смисъл да я превеждам, тя е с приложение на английски, освен това е с апостил и мисля, че няма да се наложи легализация. Пък и не е от БГ университет, така че с нея няма да се занимавам. Имам CCNA сертификат, също няма да го превеждам и легализирам, защото е международен и все още е валиден. Това е за момента. Има и други документи, които ако трябва да превеждам по-нататък.
А и нали участваме в лотарията за ЗК, ако ни дотрябват, тъкмо ще са готови и ще ми отпадне като ангажимент.
Мъниче
, много трудна работа е това с подаръка за девойката.
Но помня че, когато приятелката на Ицо дойде за първи път у нас, исках да ѝ подаря нещо за добре дошла и купих едно тъничко сребърно колие с две стъпчици, все едно са неговата и нейната. И до ден днешен си го носи, а тогава тя беше само на 14г. Та си мисля, че сребърно бижу не е никак лош избор, но все пак зависи от бюджета ти.
Видях че за американски бисквитки си говорите. Та по темата да кажа, че в Лидъл има едни кукис в кутийка.Изглеждат точно като показаните на картинката. Не им помня заглавието, нито мога да твърдя че са оригинални, но са наистина с уникален вкус, поне ние вкъщи ги харесваме.
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #78 -:
април 16, 2013, 15:17:29 »
Роси
вие значи ще ходите комплект
Аз първоначално разбрах, че само ти ще тръгне в началото.
Свекърва
изчакай магистратурата и нападай
Един тематичен с форума поздрав от мен, че много му се смях
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #79 -:
април 16, 2013, 15:33:08 »
casky
, много е хубава снимката! Тя си е за темата "А как се разбирате със свекървата?", че там младите булки нещо много се вихрят да взимат страха на свекървите си
. Те не знаят, че чувствата винаги са взаимни
и че хич не сме "прости" и "лесни"
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #80 -:
април 16, 2013, 15:43:17 »
Мислих си аз там да я изтипосам, ама реших че ще ми иpтрият поста. А понеже и на мен много ми хареса и нямаше как да не я покажа я сложих тук
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #81 -:
април 16, 2013, 16:16:28 »
мъниче,
ето сайтът:
http://silversense.bg/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=63
Активен
mynicheto
Сватбар
«
Отговор #82 -:
април 16, 2013, 17:01:44 »
Еми
, много добър сайт ! Определено ще се възползвам за себе си ! Дори вече си набелязах две красоти !!!
casky
, снимката е много добра ! хахахах Хареса ми определено !
Между другото да ви се похваля , че харесах едно мнооооого нежно колие днес съвсем случайно между другото ! Не бях излязла за това , ама - късмет ! Висулката е много красива и нежна с едно бяло камъче и стои страхотно ! Синджирчето е някаква италианска плетка . Абе няма как да не и хареса ! Просто съм сигурна че ще и допадне понеже е изчистено и нежно , а камъчето е като акцент . Ще и купя и някоя шантава гривна каквито аз обичам , че току виж почне да носи и по-интересни бижута и следващият път като ходя да мога спокойно да избера подарък ! хаха
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #83 -:
април 16, 2013, 18:18:40 »
Ехооо, нахлувам и аз в края на деня да видя как сте.
Роси
много гадно с кучето. Дано скоро се възстанови. Мен ме е хапало куче и като че ли имам и аз страх. Не ме е страх като минават покрай мен, но пък ако дойде голямо куче уж да ми се радва адреналина скача. Не се дърпам, за да не стане по зле , но има известна доза страх.
casky
тази снимка преди малко я видях и много й се изкефих
Не разбирам каква е тази умраза между двете жени. Все пак всяка има различна обич към " притежателя на сърцето им",. Аз винаги съм се старала да се разбирам със " кандидат свекървите", но не винаги получавам същото от другата страна. Виждат ме като заплаха и това е
Мъниче
аз също бих ти предложила козметика. Моята също се купуваше от чужбина и имах за месеци напред, но когато й да са ми подарявали винаги съм се радвала. Важното е, че си харесала подаръче. И да си изкарате много хубаво.
Муунче
силно стиснати палчета от мен. Очаквах да прочета хубави новини.
Активен
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
«
Отговор #84 -:
април 16, 2013, 18:35:02 »
Скай, първоначално съвсем правилно си разбрала. Но превеждам наред с моите и техните документи, да са готови. Финансите ни са крайно недостатъчни, за да тръгнем и тримата. Така че първо аз ще отида сама, дори и да е само за едното гости. Ще трябва време за търсене на работа, колеж за младежа и жилище на първо време. Разбира се, приятелката ми няма да ни остави на улицата, но все пак не искам да съм ѝ в тежест, нито да я ангажирам излишно. Освен това едно е да отида сама, съвсем друго е да ѝ се тупнем тримата. А и половинката трябва задължително да мине курс по англ. език, поне минимално да го поназнайва, че грам не разбира английски. Учил е много години френски и малко испански, но с английския е скаран. Ако трябва на всяка крачка да съм с него и да превеждам постоянно, ще ми е голямо затруднение. Виж ако тръгнем за щатите, испанския му може и да ни е от полза, хихи.
Хахахаха, снимката е трепач! Надявам се никога да не посрещам снаха с автомат, нито тя мен с пистолет.
Активен
mynicheto
Сватбар
«
Отговор #85 -:
април 16, 2013, 19:21:27 »
хахах дамммм като снахи сме лоши ... сега да видим като свекърви какви ще сме !! хахахаа
Активен
mynicheto
Сватбар
«
Отговор #86 -:
април 17, 2013, 08:12:57 »
Ехооооо
Хич ви няма днес !!! Хайде едно кафенце , че да ви събудя !!!
И след като ви споделих любимата си чашка за кафе да ви кажа , че днес е най-вълнуващия ден преди пътуването - Днес ще приготвям багажа
Много хубаво пече навън , временцето е топло така че след малко с малкия изчезваме да поиграем пред блока ииии следобеда почвам да приготвям багаж !!! Много обичам тази част от пътуването !
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #87 -:
април 17, 2013, 08:57:19 »
Добро утро, мили дами!
Днес аз искам да се възползвам от вашите палчета, че съм на консултация при доки и много се вълнувам дали всичко с бебко е наред. Днес и таткото ще дойде с нас, че е голям мераклия да види колко сме пораснали. Той миналия път и не разбра особено какво става
Хайде аз отивам да се приготвям. Лек ден на всички.
Мъниче
, да си искарате една незабравима почивчица, хванахте разкошно време!
Активен
mynicheto
Сватбар
«
Отговор #88 -:
април 17, 2013, 09:04:27 »
AliTia
,
и после задължително да пишеш как е бебко , колко е голям !! Нашият татко много се дърпаше не искаше да идва с нас на доктор попринцип , но като дойде и го видя за пръв път как мърда и няма никога да му забравя тъпо ухилената физиономия !
А колкото до почивката - ние попринцип гледахме нон стоп прогнозата за времето за Плевен , но тя се менеше с часове буквално хахах вече се отказахме и каквото дойде - такова !
Важното е , че отиваме там ! Мноооого обичам да ходя там
просто се вълнувам като малко дете на Коледа !
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #89 -:
април 17, 2013, 09:07:46 »
Здравейте
Стискам палчета на
AliTia
и ви оставям, че много задачки ме чаката днес, както цялата седмица
Активен