Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 10:37:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 20   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на ani_ogbg - 11.05.2013г.  (Прочетена 82106 пъти)

pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: май 07, 2013, 07:38:34 »

Ани, колко малко време остава!!!!!
Тъй като не знам дали ще мога да пиша от Париж от сега ти пожелавам да си най-прекрасната булка в най-щастливия ден от живота ти да сега! Сигурна съм, че всичко ще е перфектно, защото ти го организира с голямо старание и любов!
Да си изкараме яко последните дни като госпожици, че като се върна и двете ще сме госпожи!

give_rose give_rose give_rose
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: май 07, 2013, 07:49:38 »

Ани, колко малко време остава!!!!!
Тъй като не знам дали ще мога да пиша от Париж от сега ти пожелавам да си най-прекрасната булка в най-щастливия ден от живота ти да сега! Сигурна съм, че всичко ще е перфектно, защото ти го организира с голямо старание и любов!
Да си изкараме яко последните дни като госпожици, че като се върна и двете ще сме госпожи!

give_rose give_rose give_rose

Ах, миличка, колко нежни думи smile Благодаря ти и стократно да ти се връщат! Всичко ще бъде прекрасно и при двете ни, защото най-важното е да сме щастливи, а всичко останало просто е допълнение към щастието ни!
Изживей едни от най-прекрасните си и незабравими моменти в Париж! Убедена съм, че всичко ще бъде приказка!  give_rose
Активен
ra4e1
Сватбар
Публикации: 177

« Отговор #182 -: май 08, 2013, 00:00:16 »

Ани, видях че в темичката на ЕLCHOOO пишеш за много недовършени неща.какво стана с фризьора? Намери ли някой? Да ти дам ли инфото за моята, жената има салон в кв Изток на гр.Перник, това не е далече и ходи на адреси, стига да е свободна този ден разбира се. Седни, помисли как ще си разпределиш задачите по дни и ще се справиш!!!!! Не се шашкай, не остана smile
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: май 08, 2013, 08:52:34 »

Мила, не остана вече време и най-хубавият ден от живота ви ще дойде! Дано да си Свършила вече повечето задачки, зада се насладиш на последните си дни като госпожица.
Пожелавам ти отново много положителни емоции, една прекрасна сватба и не се притеснявай със или без грим и прическа ти си най-красивата жена за твоя мъж и ще станеш негова съпруга така или иначе, а това е най-важното! Сигурна съм че ще си рекрасна!
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

« Отговор #184 -: май 09, 2013, 10:04:05 »

Аничка, Аничка, Аничка! За малко да те изпусна. Как се чувстваш? Остават по-малко от 2 дни до големия ден! Опитай се да намериш мъничко време да се отпуснеш, за да не си напрегната в събота! Желая ти да се насладиш максимално на изживяването и да няма никакви нерви или притеснения!
Активен
ra4e1
Сватбар
Публикации: 177

« Отговор #185 -: май 10, 2013, 06:07:28 »

Ани, сигурно няма да имаш време за емайли или тук, но ти желая от сърце да се забавляваш на Твоя/Вашия ден!
Натанцувай се хубаво и си дръж усмивката  цял ден! Не позволявай малки неща да ти развалят настроението, забавлявай се защото ще отмине като миг !
А на на теб и твоята половинка желая много любов със съвместния живот!

Да е горчиво виното и сладък живота ви give_rose
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: май 10, 2013, 09:02:37 »

Ании, последен ден  tease tease tease
Дано да успееш да си починеш малко преди ГОЛЕМИЯТ ДЕН утре!
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: май 10, 2013, 09:19:04 »

Ани, още няколко часа и  Сватбаааа weddingday Сватбаааа weddingday Сватбаааа weddingday
Ще си прекрасна булка! Готово ли е вече всичко за големия ден?
Дано успееш днес да се наспиш, за да си свежа и отпочинала утре и да се насладиш пълноценно на всеки прекрасен миг от вашия ден! Радвай му се колкото можеш повечи и по-дълго, защото всичко това е плод на толкова усилия и любов месеци наред!
Утре всички мислено ще сме с теб!
Активен
baba_tina
Ентусиаст
**
Публикации: 140

« Отговор #188 -: май 10, 2013, 09:25:02 »

Хайде, Ани, дойде и твоят ред  Girl_hide Стискам палци утре всичко да мине както си го мечтала!!! Забавлявайте се много и ще чакаме разкази после  good
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: май 10, 2013, 11:37:42 »

Ани, последни часове  Сватбаааа weddingday CHEERS
Готова ли си, оставили неща за последния момент  Girl_hide
Активен
Allicia
Сватбар
Публикации: 211

« Отговор #190 -: май 10, 2013, 11:54:02 »

Ани, пожелавам ти спокойни последни часове като госпожица! А утре... нека сутринта ти започне със слънчева усмивка и целият ден да е наситен с много емоции и прекрасни мигове!...
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #191 -: май 10, 2013, 12:55:38 »

Ауу, обратното броене започна! Забавлявайте се на макс, това ще е само вашия ден - нека бъде перфектен!  give_rose
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Публикации: 368

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: май 10, 2013, 14:46:29 »

Ани много мина- малко остана :-) Пожелавам ти сватбата ти да е твоята сбъдната приказка - всеки път когато някоя от вас се жени така се вълнувам сякаш съм аз - стискам палци всичко да е по план. give_rose give_rose give_rose
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: май 10, 2013, 19:38:44 »

Пожелавам ти прекрасен и незабравим сватбен ден yahoo danceg Bravo
Активен
baba_tina
Ентусиаст
**
Публикации: 140

« Отговор #194 -: май 11, 2013, 07:33:39 »

Ани се жени днес!!!!!! Да й пожелаем един незабравим ден и дано да надникне тука по някое време да сподели какво стана с фризиора и гримиора, за които се тревожеше до последно  Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 20   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: