Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 05:58:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Седмица на шегата - 01.04.-07.04
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
13
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Седмица на шегата - 01.04.-07.04 (Прочетена 52147 пъти)
gucci
Leader
Обичаме се!
Re:Седмица на шегата - 01.04.-07.04
«
Отговор #135 -:
април 04, 2013, 18:32:59 »
Момичета миналата година наистина говорихме да бъде във Варна срещата националната.За съжаление на мен ще ми е невъзможно да направя организация но мога да помагам и да дойда с бебешорите живот и здраве.Тези дни ще ви пусна една тема да видим желаещите.Ние във Варна сме доста голяма форумска група както се видя на предната среща.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #136 -:
април 04, 2013, 20:18:02 »
Супер Гери! Ще бъде страхотно просто да можем да се видим. А за организацията на събитието- има достатъчно хора от Варна, наистина .
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #137 -:
април 05, 2013, 07:44:04 »
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,34796.new.html#new
Ето я темата за обсъждане.
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #138 -:
април 05, 2013, 08:16:54 »
Добро утро. Днес е петък - края на работната седмица
Минавам само на бързо да ви поздравя и да ви пожелая приятен и усмихнат петъчен ден.
«
Последна редакция: април 05, 2013, 08:20:54 от Миши
»
Активен
emmmmmy
«
Отговор #139 -:
април 05, 2013, 08:40:38 »
добър ден, аз се вдъхнових от темата за морето, макар и далеч. от миналата година имам страхотни спомени, дори гадния път на връщане, съм взела да го забравям!
Една картина
И един интересен сайт и статийка, за интересуващите се от популярна психология:
http://www.verto-bg.com/lichna-evoluciya/deklaraciya-za-samouvazhenie/
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #140 -:
април 05, 2013, 09:05:34 »
Привет от отново мрачен Пловдив! Петък е, да се усмихнем
emmmmmy
, хвърлих бръз поглед на сайта. Според мен, трябва да се забрани за всички овни, щото ние по принцип сме най- най, че и по-
в собствените си очи. Ще вземем още повече да се наперим и няма да ни траете.
Много пролетна и хубава е картината....Само да нямаше кокошки. Ще покакат целия двор, пък и мирише
Хич не ставам за селски живот, пък обичам пресни яйца. Преди много години, моя съученичка ми подари в знак на благодарност жива кокошка. Трябваше да я заколим, но я оставихме в двора, даже и направихме курник. Така кокошката Станка стана гражданка и подлуди съседите с куткудякане и миризми, но доживя дълбока старост и почина от естествена смърт.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #141 -:
април 05, 2013, 09:07:58 »
Знам ви овните аз
Аз пък така обичам кокошки, навремето баба ми на вилата гледаше 2-3, галех ги като котки, а те мижаха с очички. Много сладки.
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #142 -:
април 05, 2013, 09:23:08 »
Хаха Еми, и баба ми имаше кокошки, само две си спомням в един период на лозето, а аз умирах от страх от тях, то не беше пищене и реване да не ходим на лозето с наще, защото ме беше страх от кокошките, а сестра ми (по-малка от мен), ми се присмиваше как можело да ме е страх от пиленца, а те не бяха пиленца а грамаднии кокошки пискливи :-))).
Свекърва твоята зодия мн добре съм с нея запозната, бъдещия ми съпруг е горд представител, то толкова рогато същество като него не съм виждала, но пък и тази амбициозност до лудост ви е голям предимство!
И като се събере един водолей с един овен става оле мале, постоянни опити от негова страна да ме приземи от облаците и от моя да го взема с мен в облаците :-)))
«
Последна редакция: април 05, 2013, 09:28:26 от Мрявка
»
Активен
mynicheto
Сватбар
«
Отговор #143 -:
април 05, 2013, 12:32:53 »
Здравейте днес и от мен !
май май днес не сте много словоохотливи , почти не сте писали ! Я да ви поканя на едно пролетно, ароматно, следобедно кафе :
Първо, благодаря на всички за съветите относно напълняването ! Ще продължавам да търся вариант и ще ви държа в течение ако взема че напълнея малко
Второ веднага ще прескоча в темата за обсъждания за сбирка във Варна ! Също бих могла да помогна с каквото мога !
Трето , по темата за обувките - тези които е показала
Kiwi
са направо страхотни ! А обувките на Ботичели и на мен много ми харесват ! Не се сещам да ми се е случвало да вляза в магазина и да не се влюбя в някой чифт сладурски обувки !
ratatui
, честити обувчици ! Дано да си ги носиш с голямо удоволствие !
Я днес да ви питам какво е мнението ви за българските сериали ? Кои гледате ( или сте гледали ) , кои харесвате , ще гледате ли "Фамилията" , абе изобщо какво мислите за българските сериали ?
Аз до скоро гледах само " Столичани в повече " , но съвсем скоро полудях направо по " Седем часа разлика " ... Веднага си изтеглих и трите сезона и сън не спах докато не ги изгледах .. покрай домакинската работа , детето , излизанията и другите задължения , ми отне общо 6 дни да изгледам и трите сезона .. Можете предполагам да си представите колко съм спала изобщо хаха Сега мисля да гледам Фамилията за да си запълня времето докато излезе 4-ти сезон на "седем часа разлика "
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #144 -:
април 05, 2013, 12:56:41 »
Добър ден лейдис
Мъниче
обожавам лалета....и кафе
Без захар е, нали?
Относно сериали - БГ не харесвам, ама виж Бягство от затвора го изгледах за отрицателно време всичките му сезони
Активен
mynicheto
Сватбар
«
Отговор #145 -:
април 05, 2013, 13:05:51 »
Лалетата и аз много ги харесвам ! Колкото до кафето - преди няколко дни обсъдихме на кого му е слабост тази тонизираща напитка !
А иначе моето кафе винаги е без захар , без значение точно какво е кафето !!!
Това бягство от затвора като че ли напук не го гледах и не искам да го гледам ! сигурно ще съжалявам ако хвана да гледам някоя и друга серия и ще искам да го изгледам целия , но някак си не ме грабва този филм .. аз между другото така с години упорствах че не искам да гледам "Властелина на пръстените " , смятах че е голяма тъпня .. после ми се наложи да гледам първата част и толкова ми хареса , че веднага изтеглих и изгледах и другите две !!!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #146 -:
април 05, 2013, 15:05:32 »
Здравейте и от мен, прекрасни
Днес е петък, но мен е два дена преди края на отпуската и чак ми е криво.
Но пък днес "системата каза Да" и успях да си подам да ми издадат свидетелството за семейно положение от София и няма да се ходи до родния ми град в делничен ден за това
Да кажа и аз за БГ сериалите. Стъклен дом си го пусках за фох докато си пишех дипломната и така успях да изгледам три сезона, ама последния поне засега не съм.
Столичани в повече ми е много интересен, но са ми казвали, че ми е интересен защото гледам по 3-4 серии наведнъж, иначе и той бил станал по-скучен.
Под прикритие ми беше много интересен първия сезон, но втория много взеха да прекаляват с насилието според мен и него съм го зарязала. И Седем часа разлика си има насилие според мен .
Сега гледам Революция Z. За сега ми е интересно.
Сестра ми гледа Дървото на живота, ама много е бавно.
Хайде стига толкова
Активен
emmmmmy
«
Отговор #147 -:
април 05, 2013, 15:12:31 »
Аз гледам дървото на живота по тиви7 и съм съм се навила да гледам и Недадените, по канал 1. Хвърлях поглед понякога на Пъклен дом
, Столичани в повече, но не ме увличат да ги следя вярно. Само етажна собственост и дървото на живота ме впечатляват цялостно.
навила съм се че ще си купувам неонови жълти обувки и неонова чанта, полудяла съм от 3 месеца, ама да видим кога ще е. аз ботичели не им харесвам качеството, на вид са си добри. Като качество харесвам Мегияс.
Активен
mynicheto
Сватбар
«
Отговор #148 -:
април 05, 2013, 15:19:32 »
pandapanda
, предните сезони на Столичаните наистина бяха много по-добри .. последния сезон много ми се разми нещо ... почва да ми доскучава наистина ! Вече не го очаквам с нетърпение, но си го гледам де ! Знае ли човек , може да ме изненада после като стане пак интересен ! Етажна собственост не ме грабна .. на няколко пъти си го пускам да гледам , но като цяло нещо не ми допада напълно
Това под прикритие нещо ме дразни много .. Прекалено ми е мафиотско .. В " Седем часа разлика" има загадка, има и романтика, има хиляда неизвестни , които те карат да прехвърляш хиляди варианти за продължение на сюжета в главата си докато дойде следващата серия , но това си е мое мнение !
emmmmmy
, мнооого те подкрепям за неоновите обувки и чанта ! аз също много ги харесвам и бих си взела ! Като дойде лятото ще му мисля !
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #149 -:
април 05, 2013, 15:21:37 »
Етажна собственост и Дървото на живота ги изпуснах, но ще намеря време да ги изгледам. От другите, изброени тук, все още следя Столичани в повече и редовно се хиля като луда. Останалите ги започнах, но след няколко серии, вкл. Къде е Маги? ги зарязах.
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
13