Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 01:25:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Седмица на шегата - 01.04.-07.04  (Прочетена 52031 пъти)

m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: април 03, 2013, 14:02:17 »

Наде, тая снимка лично производство ли е? Wink
Тони, страхотна поговорка, много ми хареса! Bravo
Мише, избери дестинация само с лична карта Wink
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #91 -: април 03, 2013, 14:25:04 »

Добър ден дами give_rose

Да се резпиша за днес, че да няма някой на който да му е мъчно biggrin

Мъниче супер е, че сте излезли двамата heart А мъника е голям сладкиш danceg
Киви шаловете наистина са много красиви good Аз също много нося smile Даже и в това време, по-тънки...
Mulan страхотна закуска си постнала, аз ще я ползвам за следобедна biggrin
Мунче ти си от най-положителните фигури, така че трябва да има настроение, без значение с причина или без причина blum
Панда не знам за какви администрации говориш, но тук палците почти постоянно се стискат blum
Иве я кажи как е татко ти smile
Наде и аз искам на почивка danceg Не вярвам някой да не иска... biggrin
Свекърва и ние си правим празничен обяд по трядиция danceg Само дето не обличам заек... blum Да ни снимаш твоя Girl_hide
Пънк другата година ще правиш козунаци girl_wink
Миши не се приемам като "шеф" biggrin Но пък съм доволна, че мога да лавирам с почивките. Всъщност като се замисля винаги даже и като съм била на работа е била такава, че да мога да си правя "дупки" crazy

Много сте писали едва ви изчетох, дано не съм пропуснала някой.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #92 -: април 03, 2013, 14:34:39 »

Вече и плана за почивката е факт. Обадих се и запазих стая в хижата. На мен ми се искаше на бунгало да сме, ама човека ми каза, че още не ги е пуснал, защото е студено времето. Ако ни хареса, лятото може и на бунгало да отидем, само парички да имаме. И една женска глезотийка свърших - бях на маникюр!  girl_wink
Желая на всички да имате възможността да отидете някъде на почивка - да се откъснете от света и да отделите време само за себе си!

m0onlight, снимката на палачинките не е моя, от нета е. Ама и моите са хубави.  blush
« Последна редакция: април 03, 2013, 14:37:39 от nadelina88 » Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #93 -: април 03, 2013, 15:17:04 »

Охооо, голямо писане е паднало!
Тонина, таз поговорка не я знам, но ми наведе мръсното подсъзнание на един старовремски виц Wink.
Свекър гледа надвисналите облаци и се обръща към съвсем прясната си млада снаха: "Ща вали, снахо, ша вали....." Пък тя отвръща засрамено:"Шавах, тате, шавах снощи, ама все не става..."
Към традиционната кошница за кумове се носи и агнешка плешка и дроб сърма, украсени със здравец /това едно време де/.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: април 03, 2013, 15:40:46 »

мрявка, то затова я поствам, да поклюкарстваме, всеки да си каже бисерите  blum.
Свекърва, практично погледнато събират прах, ама на картинка става. Wink
покрай тез шалове на Кив, си поръчах и аз един днес, ярко жълт на зебрички. danceg
утре да не земе да постне обувки, та да ме присетии за тях Girl_hide
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #95 -: април 03, 2013, 15:47:03 »

покрай тез шалове на Кив, си поръчах и аз един днес, ярко жълт на зебрички. danceg
утре да не земе да постне обувки, та да ме присетии за тях Girl_hide

Ей така се прави като тайно се надяваш нещо да не ти се случи. Специално почвам от днес да издирвам обувки на зебрички, някой друг ще се похвали ли с покупки smile
Активен
svekarva

« Отговор #96 -: април 03, 2013, 15:58:44 »

Ето едни зебрички, ама не са жълти sad

* clarks-originals-zebra-print-desert-boot-1.jpg (52.08 KB, 620x413 - видяно 153 пъти.)
Активен
svekarva

« Отговор #97 -: април 03, 2013, 15:59:32 »

Ето и едни по- лятни!

* 07-28jo1.jpg (11.66 KB, 320x480 - видяно 157 пъти.)
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: април 03, 2013, 16:05:30 »

шалът наистина е на зебри, на самите животни нарисувани, не е на зебрен десен smile. то никога няма да намеря и обувки за зебри, киви да не се кани!

Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: април 03, 2013, 16:25:20 »

Здравейте дами  smile
Аз ви чета, но тези дни ги проспах - прекарах нощите в гледане на филми, а дните в спане  pardon Моят мъж днес се връща от дългата командировка и вече съм в настроениеее  yahoo Тази седмица трябваше да започна работа, но не ми е пристигнало офис обзавеждането и компютъра  nea
Гледам сте подхванали темата с шаловете - много ги обичам - нося ги не само около шията, но и в косата, около китката, на чантите...Мания съм голяма...А темата с обувките не я започвайте, че тъкмо са излезли новите пролетни модели  girl_impossible Фен съм и на брошките, май май и на всички аксесоари  blum
Завиждам на всички, които могат да се откъснат от ежедневието за почивка, на нас с милото не ни се получава...той почива основно лятото, когато на мен ми е най-натоварено и единствените ни моменти са пролетта и есента /пролетното си го взехме в Одрин  blush /.

Пожелавам един прекрасен ден на всички, напук на дъжда - нека ви е слънчево на душите  butterfly
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #100 -: април 03, 2013, 16:37:30 »

шалът наистина е на зебри, на самите животни нарисувани, не е на зебрен десен smile. то никога няма да намеря и обувки за зебри, киви да не се кани!

Във Фотошоп има точно същите smile
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: април 03, 2013, 16:40:06 »

много ми харесва спалното бельо :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=194926933964291&set=a.180499042073747.6137.179531482170503&type=1&permPage=1
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #102 -: април 03, 2013, 18:47:54 »

О уау страхотно е това спално бельо! Само дето веднъж исках да купя подобно, имаше го в ларедут, и като го показах на мъжа ми той само каза: Ааа НЕ, аз не съм гей да спя в чаршафи с рози, така се прключи въпроса с романтичните чаршафи  tease
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #103 -: април 03, 2013, 20:51:16 »

Хахаха... Мрявка, страхотни реплики имат мъжете понякога. Аз за това представям готовите решения - това са чаршафите, това са пердетата... рози, птички или розови слонове, каквото съм купила това е smile

А тези са просто класика за спалня.... прекрасни десени!
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: април 03, 2013, 21:02:05 »

ооо у нас господинът има вкус определен и той избра пердетата и спалното бельо. аз се забавлявах определено в икеа тогава, посмях се, но определено поне с абажура в спалнята си купих точно като на картинката бельото- на рози :Д . Хареса ми че иска нещо и го търси и го съчетава, не съм очаквала. smile
Даже при нас случая е обратното -аз като цяло не съм фен на светлорозовото, а той - за декорация го харесва.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: