Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:25:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Седмица на шегата - 01.04.-07.04  (Прочетена 52025 пъти)

ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: април 02, 2013, 09:18:30 »

Пънк, аз се разтреперих само от разказа ти, а си представям какво е било на живо girl_impossible Дано на никого никога не се случва това, най-малко на бременна жена resent
Извинявай за въпроса, но съм любопитна - пипна ли се някъде по време на уплахата? Нали има такова поверие, че остава белег на детето на мястото, където майката се е пипнала blush Дано не е неудачен въпроса ми... blush
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: април 02, 2013, 09:28:17 »

Здравейте smile
Днес изглежда много слънчево  Sunshine
Мен ме чакат разни задачки днес, но още не съм се захванала с тях.
Исках да ви питам дали сте като мен - дали и по колко пъти snooze-вате алармата сутрин?

punk_girl123, радвам се, че сте добре smile
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: април 02, 2013, 09:34:53 »

punk_girl123 добре, че с бебчо всичко е наред!

Аз и тая сутрин едвам се събудих и отново ми минава много тегаво деня. Нещо ми е много мързеливо напоследък  nea
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: април 02, 2013, 10:02:45 »

Пънк, аз се разтреперих само от разказа ти, а си представям какво е било на живо girl_impossible Дано на никого никога не се случва това, най-малко на бременна жена resent
Извинявай за въпроса, но съм любопитна - пипна ли се някъде по време на уплахата? Нали има такова поверие, че остава белег на детето на мястото, където майката се е пипнала blush Дано не е неудачен въпроса ми... blush
Иве да ти призная не го знам това поверие, но и не помня дали съм се пипнала. Аз в този момент си мислех, само да не съм си ударила корема. Ще видим като се роди  smile
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #49 -: април 02, 2013, 10:22:28 »

Пънк радвам се че си добре , след прочетеното. Добре, че сте се разминали само с малка уплаха с бебо и няма поражения. Иви е права за белега smile То не е точно поверие... когато бременна се опита да " открадне" нещо и някой я види и я стресне и ако се пипне по тялото, то тогава на същото място но на детето излиза родилен белег във формата на това , което се е опитвала да открадне майка му . Малко смотано го обясних дано да схванете. Аз имам родилен белег на левия крак и много му се кефя   pardon
Днес времето отново е прелестно и смятам да си потренирам, че направо съм извън всякаква форма. Напоследък съм се вманиачила в стягане на корема / разбирайте оформяне на коремните мускули Wink / . Имам някакъв проблем ужасно слаба съм, но в същото време коремчо е супер подут ;( Та да видим дали след упражненията нещата ще се нормализират.
Успешен и слънчев ден на всички ви Wink
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #50 -: април 02, 2013, 10:26:15 »

За пипането е ако си откраднала нещо Wink. Няма страшно! Щом си спокойна и си спала без да сънуваш кошмари, щом не ти е напрегнато, значи всичко е наред. Но ако почувстваш нещо по- различно, тогава действай. Става въпрос за теб, не за бебето, тя си е добре на топличко. Каква шифиорка ще стане само....... Wink
Миши ме изпревари, няма да трия за белега.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: април 02, 2013, 10:36:09 »

Това за краденето...аз за него го знам. А за шифирлъка.... много се притеснявам, че детето ще пропсува преди да проговори. Като шофирам, такива цветни ги суча, че после сама се чудя от къде е дошло  girl_impossible
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: април 02, 2013, 10:45:37 »

Пънк, радвам се, че си добре и всичко е наред с теб и бебето. Това за родилните белези съм го чувала от баба си. Аз имам също като Миши имам на левия крак, петно в леко по светъл отенък от кожата ми и баба ми все казваше на мама: " Я кажи сега, кой те хвана да крадеш палачинки"  tease
Не съм особено суеверна, но с времето и набиването в главата ми, все си мисля че белега ми прилича на палачинка. Но от уплахата, тъй като и нас преди време ни блъснаха така отзад с колата, свекито ме лекува с водичка, плиска ме в лицето и ме кара да отивам по малка нужда, колкото и да не ми се ходи blush. Доста й се посмях като ме накара, но изпълнявам, какво да я правя. То повече заради нея, да се успокои, отколкото, за да отмине стреса ми.
Активен
mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #53 -: април 02, 2013, 12:37:20 »

Здравейте и от мен smile ба нас хубавото временце ни действа страхотно smile ние тъкмо излизаме на разходка с малкия звяр да поспи навън после малко игра ииии обратно към домакинските задължения smile днес било официалния ден на детската книга и съм решила да си купим някоя нова детска книжка с приказки smile и без това взе да ми се изчерпва лимита на приказки за лека нощ и взех да ги повтарям smile пък и съм позабравила доста от приказките smile за сега това е от нас  smile по-късно пак ще севключа да ви видя как сте smile
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: април 02, 2013, 12:45:39 »

Поверието за белега го знам, че важи при всяко стряскане  pardon Може и да бъркам smile
Мъниче, виж на какво попаднах във Фейсбук по повод днешния ден smile

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=572505779449273&set=a.208627249170463.58221.180572321975956&type=1&ref=nf
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: април 02, 2013, 12:56:34 »

не съм ви чела, но искам да ви споделя най-сетне новинката
сещате ли се преди време като ми стискахте палци и аз не казах за какво  good живот и здраве, на есен ще ставам леля  danceg мн мн съм щастлива, летя в небесата, вече мъничкото човече е 5 см  heart
моля само да не ми честити много видно, защ. още не смея да се зарадвам изцяло и ме е страх да го съобщя   smile Дай Боже всичко да е наред  Good luck
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #56 -: април 02, 2013, 13:07:23 »

Това на сестрата, дето ще се жени ли? Чудесна новина, всичко ще е наред!
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #57 -: април 02, 2013, 13:14:00 »

Добър ден дами give_rose
Това за краденето...аз за него го знам. А за шифирлъка.... много се притеснявам, че детето ще пропсува преди да проговори. Като шофирам, такива цветни ги суча, че после сама се чудя от къде е дошло  girl_impossible

funnytooth Ако стане, ще е детето чудо biggrin Споко Пънк, какво толкова че караш бременна, по ли е добре в градски транспорт angry Аз пък имах случка точно там, така че нищо не е гарантирано. Иначе както Свекърва казва, също бих те посъветвала да ти леят куршум, даже ако ми беше наблизо вече да съм те закарала biggrin Аз много се хващам на такива неща blush Иначе като цяло е неприятно. Подобна катастрофа съм наблюдавала, единия реши да не минава, а другия отзад беше решил, че ще хване жълтото и стана една... huhhuh.gif Важното е, че сте добре smile

Езра, честито невидимо blum Всичко ще е наред give_rose

На останалите пожелавам хубав ден, нямам време да чета всичко, за което ще ме извините give_rose

И Мунче, според мен си има видна причина настроението biggrin
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: април 02, 2013, 13:16:07 »

не, на кака ми (нали сме трички), тя си е омъжена  good и е чакано с толкова любов heart
за блузката - днес я сложих, супер стои, добре че не бях барнала и един червен лак че съвсем като за ресторант хахаха  Bravo
навън времето е супер, но аз имам да уча ...
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #59 -: април 02, 2013, 13:22:50 »

Ще ме умориш biggrin Само ни затрудняваш biggrin Времето е страшно иначе, смятаме да ходим до зоологическата danceg Добре, че си работя в нас (не че съм го споменавала), че мога да си пускам почивка като ми избият бушоните biggrin Или като напече Sunshine blum
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: