Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 01:34:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Седмица на шегата - 01.04.-07.04  (Прочетена 52043 пъти)

AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: април 04, 2013, 10:40:47 »

Здравейте мили дами!

Иве, това с националната среща на форума, отдавна ми е в списъка от нещата, които ми се иска да направя тази година, че все ви пропускам. За морето и аз съм навита, защото лятото ще прекарвам повечко време в родния Ямбол, така че определено ми се пада по близо от колкото от София, а и имам много приятели там и ще мога да съчетая нещата.
Свекърва, наистина неприятни новини, но се надявам, че ще има хубав завършек лошата диагноза на колегата ти good
Мъниче, аз съвет за напълняване трудно мога да ти дам, защото цял живот се опитвам да свалям, но мога да кажа от какво съм качила най- много килограми, но това си е до организъм все пак. Не знам дали си пушач, предполагам не щом си спортувала, но ние с милото като отказахме цигарите преди 2 години, качихме съответно 15 и 8, в полза на мъжо. От тогава не мога и не мога да сваля повече от 2-3 килограма, а съпруга ми изобщо не е мръднал след качването.
Езра, аз също обичам когато вали. И аз не мога да си го обясня, но ме успокоява такова време.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: април 04, 2013, 10:47:56 »

Добро утрооо  smile Усмихнахте ми деня с темата за форумска среща  smile Евентуално мога да предложа и Св.Влас за място на сбирката  blum Пък Емиииии, нали си знаеш, че ще те чакам  blum blum blum
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #122 -: април 04, 2013, 10:48:37 »

Мъниче същия проблем имах и аз. Но тази зима свърших с лекциите и честото излизане. Предимно съм в къщи пред компютъра и тв и едва успях да кача 1,5кг. но реших че са ми излишни и сега ги свалям само със спорт без диети. С малкия и тичането около него трудно ще качиш, защото изразходваш много енергия, а и метаболизма след като ти е бърз... Всичко е до организъм. Но дано успееш да качиш желаните кг и да се почувстваш по - добре.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: април 04, 2013, 11:01:15 »

муунче, вчера забравих да спомена - за пипането на коремчето, не знам защо но ме е страх, но пипнах, по нататък сигурно още повече ще ме е страх, като мърда  blum просто за мен са нови емоции и вълнения, а аз съм мн. емоционална, иначе дано да ме " споходи " и мен такова щастие след няколко месеца.
свекърва, мн съжалявам, дано все по-малко такива случаи има, не знам какво да кажа, трудно ми е да коментирам...  cray
иве, мн ще се радвам на такава среща; и аз мн обичам сладолед  heart
мъниче, аз ти предлагам нещо като пчелно млечице, жен шен, бирена мая ... не мисля че трябва се храниш нездравословно с тестяно и пържено, за да качиш; спорта също е важен за мускулна маса, а пък това което еми каза е доста логично - тези неща които споделяш ме навеждат и мен на мисълта за щит. жлеза  good но дано да е всичко наред; не се ядосвай на малкия, радвай му се  give_rose
еми, мн полезна информация за упражненията за кръст, мерси! а ти каква йога правиш?
али, може би и мен ме успокоява дъжда, дава ми глътка въздух и надежда да се изчисти "лошото"... пак съм лирична  blush blush
забравих да напиша че и аз мн обичам шалове  heart наистина някои са толкова красиви!!!напр. http://www.notonthehighstreet.com/lovethelinks/product/butterfly-scarf

Един поздрав- http://www.facebook.com/photo.php?v=10200532208207146

и една красива емоция
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=446461362090667&set=a.446461005424036.1073742141.100828189987321&type=1&theater

и отивам да чета  tennis
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: април 04, 2013, 11:07:08 »

правя упражненията от тези книги, някои от тях, определени по симптоматика ( така са и разделени в едната от книгите) :
http://www.amazon.com/Yoga-Cures-Routines-Ailments-Pain-Free/dp/0307954854
http://www.amazon.com/Slim-Calm-Sexy-Yoga-Proven/dp/1605295566/ref=pd_sim_b_1/187-0312971-2075964
препоръчвам ги, аз и миналия път ви казах- изглеждат лесни, но те разтягат и енергизират по супер прост начин, но осезаем. И не са "сектантски", трябва да подчертая че така са и избирани, аз не бих ходила на йога, нито харесвам всички техни вярвания и практики,затова внимавах  как подбирам. Мацката която съставя книжките подхожда базисно и ги ползва като гимнастика, както се казва.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #125 -: април 04, 2013, 11:16:51 »

Езра, уникален поздрав!!  funnytooth И той ме подсеща, че в училище от 22 март слушаме постоянно една песничка за пролетта - http://detskipesni.net/%D0%B4%D0%BE%D1%88%D0%BB%D0%B0-%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D1%82%D0%B0/
И по цял ден си я пеех постоянно "ку-куу...ку-куу", бях им писнала на хората, ама като ти влезе нещо в главата и не пита дали искаш да го изкараш от там, а си знае своето. smile

свекърва, неприятна работа. Дано открие лекар по чужбина, който да се наеме да направи операция. А дори да не открие, ако химиотерапията спре развитието на тумора, и така може да живее пълноценно. Стискам палци да се оправят нещата, че съвсем лично съм се докосвала до такива проблеми и борбата е от най-жестоките и безмислостни.
Активен
mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #126 -: април 04, 2013, 11:35:19 »

emmmmmy , ще потърся тази книжка с упражнения и дано помогнат .. аз като изключим , че приличам на ходещ скелет смея да твърдя , че съм жилаво копче  pleasantry Тялото ми е стегнато и мускулатурата ми е развита добре , но кръста ми е слабото място още от малка ... най-лошото е , че аз колкото нямам никакъв бюст почна ли да свалям първо те изчесват .. станала съм като тинейджърка , на която сега и растат - от където и да ме погледнеш все равно хахах  lol И дупе нямам и бюст нямам ... започвам да си спомням как беше в училище , когато спортувах и танцувах художествена гимнастика ... Клечка ! 6-ти клас - 29 килограма .. трагична картинка .. Цял живот съм така кльощава , ама вече направо не искам да се гледам гола в огледалото ...
AliTia , за жалост съм пушач .. но спирането на цигарите не ми се отразява така ... бях ги спряла и пак не мръднах нагоре .. единственото , което ми помогна беше , когато забременях хаха тогава качвах ! Освен цял живот да раждам бебета , друго вече не ми остана като вариант !
Миши , то тази зима и аз така я прекарах понеже с малкия не можехме да излизаме в студа ... ама резултата беше след 8 дни в болница с детето -2 килограма и след това не мога и тях да кача дори .. sad
_Ezra_ , бирената мая не помага .. като бях малка ме тъпкаха с нея уж да напълнея , ама изобщо не ми помогна ! Виж това за пчелното млечице и жен шена може да се пробва ! Можеш ли да ми кажеш нещо повече ?
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #127 -: април 04, 2013, 11:41:56 »

За съжаление моите наблюдения са, че цел да напълнееш е доста по-трудно от цел да отслабнеш, едното е въпрос на воля, а другото и с воля става трудно, понякога даже невъзможно, аз имам една прка, която откак се помня се мъчи да напълнее, но никога не и се получаваше, единственото, което и помогна, за да изглежда поне малко по-закръглено (тя е наистина много слабичка) е спорта, и по-точно целевия фитнес върху определени мускулни групи, като дупе ръце и тн., но ти щом си спортист ти е познат този ефект.

Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: април 04, 2013, 11:44:31 »

Здравейте и от мен smile
Днес изглежда слънчево, но мен нещо ми е отпаднало.
Мрявка,  страхотни подаръци измисляте на майка ви. Браво! Аз моята напоследък и купувам дрехи. Това ми е най-лесно - тя е горе-голу моят размер, просто гледам да не ми е много тясно. Преди сме и подарявали цветя, свещи, тя обича малки подаръци, но от сърце smile

Да се включа и за йогата. Аз практикувам йога от септември два пъти седмично, но последния месец нещо съм не сериозна и го пропуснах. Харесвам упраженията, не философия. Но реших, че все пак ще ходя на курс, тъй като има много разтягания и ми се вижда опасно да си ги правя вкъщи. Но определено има много неща, които ми се налага да си пропускам по край ушите на курса. Какво да се прави, някои хора много си варвят  pardon В началото казването на "ом" и мантрите ми бяха много странни, но тяхната основна цел е да създават вибрации и за концентрация, така че вече съм ок с тях. Нещо ми дойде настроенито, може да извадя постелката за няколко "слънчеви поздрава" smile

mynicheto, аз имам няколко познати с твоя проблем - прекалено слаби са и не се харесват, но са ми казвали, че като успеят на качат малко, започва да им тежи  pardon
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: април 04, 2013, 12:00:21 »

мантрите са супер, поне за мен. Когато съм нервна си пускам в ютюб, добре ми се отразяват. разчитам изцяло на интуицията си, когато използвам подобни методи, дори и малко да не ми харесва нещо, го спирам и продължавам да търся. Точно като теб, Панда. Избирателно и внимателно. blum look
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: април 04, 2013, 12:03:47 »

Мъниче, аз като Еми, също бих те посъветвала да си направиш хормонални изследвания. На мен самата ми предстоят такива другата седмица, защото аз пък страдам от обратния ефект - от началото на годината имам много нерви и грижи в семейството и съм качила 5-6 килограма. Ходя редовно на зумба - 3 пъти седмица, от която се потя здраво, но пак не свалям. Гледам да се храня здравословно - без хляб, мазно и пържено, наблягам на плодове и зеленчуци, но понякога и сладко си похапвам. Усещам как нервите и грижите ми разсипаха здравето, ама няма как...Даже "колежките от зумбата ми се чудят как не съм свалила и грам, при положение, че съм толкова стриктна и редовна...
Свекърва, много съжалявам за колегата... Животът е много жесток понякога cray Дано има късмет и сили да се пребори!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #131 -: април 04, 2013, 13:38:10 »

По заявка от вчера споделям обувки, не са на жълти зебри, но са прекрасни.... чак и аз въздишам по тях....

Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #132 -: април 04, 2013, 14:50:19 »

Добър ден give_rose
Ние днес нямахме ток - профилактика angry Като няма ток или нет все едно са ми вързани ръцете angry Цял ден се мотам из нас, явно днес нищо няма да свърша....

Това с националната форумска среща е мноооого яко danceg danceg danceg danceg Ако е във Варна също ще помагам Girl_hide А и както вече казах време не ми липсва biggrin

Но и на Св.Влас е супер girl_wink А как се прави - резервира се хотел ли, или всеки се оправя с нощувките и за кога долу горе става въпрос danceg

Оставям ви момичета, ще видя дали ще правя нещо днес pleasantry
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: април 04, 2013, 16:46:27 »

Привет и от мен в края на работния ден smile
Днес нещо се замотах в работа и не усетих как мина времето /за разлика от друг път pardon/ Много сте изписали през това време, докато изчета всичко и съвсем дойде края на работния ден blum
Панда, аз за щастие успях да приключа бързичко и безпроблемно с институциите за мое учудване, бях запретнала ръкавите за бой aggressive Wink
Езра, правилно си ми разбрала за "прихващането" - не посмях да го напиша Wink
Свекърва, не се натъжавай - това е кръговрата на живота! Колелото се върти, независимо дали на нас ни харесва или не. Надеждата умира последна, така че винаги има светлина в тунела! Кураж на колегата ти Good luck
Кивчо, доста ме раздразни с тия обуща да знаеш 1tongue
Поздрави и на всички неспоменати LOVING
Говорите си за тазгодишната форумска среща - много ще се радвам да е по морето, много искам тая година да се включа! А ако е във Варна, ще помагам и с организацията good
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: април 04, 2013, 17:46:01 »

Много готини обувки!
Днеска и аз се обзаведох с 3 чифта обувчици- едни пантофси, но с повдигната пета, едни нещо като кецове и едни жълти токчета, в което се влюбих http://paolobotticelli.com/дамски-обувки/5675/123/elegantni-obuvki-123/3l-13286-yellow-detail.html
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: