Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 22:52:12
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Халките - 12-част
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Халките - 12-част (Прочетена 151803 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Re:Халките - 12-част
«
Отговор #345 -:
юни 10, 2013, 10:06:45 »
Аксения, като ти прочетох поста и чак аз се ядосах много
. Какви са тия простотии? Кое не е на хубаво? Я му кажете на тоя да ....., отидете ако можете и щом малко оставало да ви ги прави веднага и да си ги взимате. Отидете и ако трябва му стойте на главата, докато не ви ги даде готови! А на тм майка му да се вземе в ръце, не се жени тя, че да спазва бабини деветини!
Извинявай за грубия език, ама много се ядосах с твоя пост просто
Активен
Axenia
Професор
Публикации: 307
31.08.2013
«
Отговор #346 -:
юни 10, 2013, 10:11:24 »
Ratatui, нямаш представа какво беше тук снощи, луд скандал вдигна мм, той крещи, тя вика слушай по-възрастните, тя се сърди и затваря телефона - като малко дете, той звъни пак се карат УЖАС. Ама тя е такъв
някрая се изцепи, без да знае щото беше на високо говорител, вика от както сте заедно много често се караме или нещо подобно
Не се излиза на глава с тях, не мога, нямам сили да се разправям... ще почакам, като не станат, ще им пусна мама
тя ще ги сложи на място...
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #347 -:
юни 10, 2013, 10:25:44 »
оооо, мила, я им тегли една ... кажете на златаря, че след като не иска да изпълни поръчката в срок ще си ги поръчате на друго място ... какво означава не било на хубаво? в деня на сватбата ли ще са готови? що за простотия... ние вкъщи си ходиме с нашите от врем на време, хем проверяваме дали няма проблем с размера, хем мм свиква
Активен
tsve4e
Професор
Публикации: 332
«
Отговор #348 -:
юни 10, 2013, 10:31:43 »
Axenia
, чак аз побеснях като го прочетох. Какви са тези глупости, аз ако съм на теб отива при златаря и такива благословии ще отнесе че ще се чуди откъде му е дошло. Това вече е подигравка с вас. А на свекърва ти........ по-добре да не ти казвам какво си мисля в момента. Да се вземе в ръце тази жена, какво си позволява. Хайде да не съм
, но направо ми идва да се саморазправя
«
Последна редакция: юни 10, 2013, 10:33:55 от tsve4e
»
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #349 -:
юни 10, 2013, 10:38:42 »
Axenia
, не знам от какво значение са халките за теб, защото хората са различни, но аз на твое място и с пластмасава бих била много щастлива. Така или иначе пък моята е сребърна.
А за свекървата - много ти съчувствам. Моята толкова и е отрязано инфото от сватбата, че питала майка ми дали знае нещо повече, но и тя не е много информирана. Ние сме им казали, че това е няше събитие, на което те са гости. Но при теб е друга ситуацията - кураж, мила, кураж!
Активен
Axenia
Професор
Публикации: 307
31.08.2013
«
Отговор #350 -:
юни 10, 2013, 10:57:54 »
панда, няма кой знае какво, но въпроса тук е принципен. Благодаря ви много за подкрепата. Както сестрата на мм казва, тя е дявол, който е в ангелски облик (говори за майка си) няма такова чудо... Тя не прави нищо директно , кара мм да се чувства зле, така и аз... За халките имахме 1 месец спор, къде и кога да ги поръчаме, е стана на тяхното... и сега се чудят как да извъртят нещата - та видиш ли не било на хубаво... Както и да е, спирам да се ядосвам, когато станат тогава, но след време ще им излезе през носа тия нерви, които ми създадоха
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #351 -:
юни 10, 2013, 11:09:55 »
Цитат на: Axenia в юни 10, 2013, 09:56:52
Няма да повярвате
Снощи, звънна на мм майка му, да каже, че халките ни са почти готови, нооооо няма да ги довършат до края на ЮЛИ
защото не било на хубаво, да ги имаме по-рано, на лош късмет било
Скараха се с мм и тя се разсърди, ама много...
Като я питахме що било на лошо, тя каза, че не знаела, ама така казал златаря
Пълни глупости, нито сме суеверни нито нищо, и си искахме халките, но нямало как да стане да ни ги дадат по рано,да сме слуша ли по-възрастните...
Както казах по-напред в темата, ще се женя с пластмасовииии
аз съм много суеверен човек и въпреки това такова суеверие не съм чувала!! ПЪлни глупости.
Зимайте си халките и повече не им дигайте телефона на тия кокошки.
май сме за темата с роднините, тук сме
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389
«
Отговор #352 -:
юни 10, 2013, 14:18:29 »
Axenia, я стига - взимайте си халките и не слушай никой. Не стига, че преди сватба цялата обстановка си е колкото приятна, толкова и изнервена, не си създавайте повече негативни емоции. Суеверия - да, хубаво да се спазват някои, но вече е прекалено. Живеем в 21 век!
Вземи си халките, порадвайте им се и ги отмятай като задачка!
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #353 -:
юни 10, 2013, 15:55:13 »
ооо пълни глупости! при нас в македония халките се слагат още на годежа! на самия годеж малдоженците си разменят халките! явно този златаря и е теглил една и тя от страм сега не знае какво да ви каже, или пък тоя я лъже и тя се връзва лесно. но не се ядосвайте, халките и без това не ви трябват сега ще ги изчакате, ако до юли не станат ( дано не сте ги плащали) отивате и си ги поръчвате на друго място, навсякаде стават готови за 2 седмици
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525
«
Отговор #354 -:
юни 10, 2013, 16:24:54 »
Аксения, не помня дали халките ще ги плаща свекърва ти, обаче ако е така и с тези нейни претенции, аз ако съм й тегля една и да си ги ползва със здраве
Как може така да ви изнервя и до последно да тръпнете ще имате ли или не...
Отивайте в някое ателие и до две седмици ще си имате чудни халки - пък може и след това да й се пофръцкате с тях, да и натриете носа
Активен
pocketgirl
Сватбар
Публикации: 203
«
Отговор #355 -:
юни 10, 2013, 18:02:24 »
Axenia, напълно ти съчувствам. Не стига, че булките толкова сме лабилни покрай сватбата и всичко може да ни изкара извън равновесие, ами трябва да се занимаваме и с приумиците на родителите си. Те вместо да ни подкрепят, разбират и помагат... се чудят как да ни развалят празника
Сори, че съм толкова директна, ама и аз в момента съм в подобна ситуация и се чудя тези родители ума ли си загубиха?! Аз, ако съм на твое място щях да ходя да говоря с тоя златар.... честно казано ти се възхищавам на търпението и самообладанието
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439
«
Отговор #356 -:
юни 10, 2013, 18:04:13 »
Аксениа, разбирам те напълно. Аз много мразя такива роднински изцепки и се радвам, че никой не ми се бърка за нищо, не че ще им позволя де
Но в случая според мен нямаш място за притеснение. Имаш много време до сватбата, така че дори да стане издънка, ще ги направите на друго място.
Активен
artemida777
Професор
«
Отговор #357 -:
юни 10, 2013, 22:34:11 »
Много ти съчувствам
Какви са тия суеверия, какви са тия щуротии!? Тоя златар не е никакъв професионалист, а свекърва ти... И моята свекърва е ужасна, ама ако знаеш какви благословии отнася
Вземете си халките да сте спокойни и да им се порадвате. Ако златаря се опъва, кажете му, че ще си ги поръчате другаде и толкова. Не се оставяйте да ви разиграват.
Успех
И да ни държиш в течение.
Активен
dideto5
Ентусиаст
Публикации: 50
«
Отговор #358 -:
юни 11, 2013, 06:56:59 »
От опит ти казвам-нашите халки като ги поръчахме си мислехме,че всичко ще е ок,обаче моята ми се оказа малка и трябваше да я поправаме!!! Задължително трябва да са отрано в теб,за да няма нерви и притеснения до края...
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389
«
Отговор #359 -:
юни 11, 2013, 07:20:38 »
Момичета, а ние снощи ходихме за халки в Бургас. В един от магазините продават модели на Сара трейд на 70 лв. грама. Казаха, че за около 15 работни дни ще дойдат, ама ме притеснява това. Сватбата наближава и ако не се вместим... Не знам. А и тази цена в сравнение с магазина в Раковски ми се струва малко завишена.
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...