Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 20:46:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Халките - 12-част  (Прочетена 151549 пъти)

Viki90
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #270 -: май 31, 2013, 10:27:36 »

Здравейте на всички. Обиколихме всички магазини и гледахме чудни модели, но май се спираме на класически розови халки. Много красиво ми изглейдат. На дамската ми предложиха с малък диамант за 35 лв. Това е от мен за сега.
И мисля да спра с търсенето.  danceg
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #271 -: май 31, 2013, 10:55:01 »

Малък диамант за 35 лв. - внимавай, това едва ли ще е диамант...
Активен
zai4e_kate
Професор
Публикации: 306

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: май 31, 2013, 14:45:07 »

ние решихме халките ни да бъдат класически и вътре да си гравираме "завинаги заедно" ,имаме злато което искаме да дадем за халки.За смяна примерно.
Идеята ми е колко ще струва горе-долу това удоволствие?
Питахме в един магазин на лъвов мост и там ни казаха по 35 лв на грам  Oh my ... ,няма ли по-евтини магазини?
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: май 31, 2013, 14:56:17 »

ние решихме халките ни да бъдат класически и вътре да си гравираме "завинаги заедно" ,имаме злато което искаме да дадем за халки.За смяна примерно.
Идеята ми е колко ще струва горе-долу това удоволствие?
Питахме в един магазин на лъвов мост и там ни казаха по 35 лв на грам  Oh my ... ,няма ли по-евтини магазини?

Ние си направихме по същия начин нашите халки. Бяхме питали на Екзарх Йосиф, то е като базарче точно на трамвайната линия и цената бе към 20 и няколко лева.. може би 24-25. Също така питахме и в едно златарско магазинче в Красна поляна, където си и направихме нашите и ни взеха по 27 лв на грам, защото не ни се разкарваше, а и то като се дадат пари за пътя все тая.. Затова там си ги направихме. Халката на мъжа ми беше само стеснена, защото той получи като подарък халката на баща си и държеше да не се претопява, та така само моята халка бе направена и е доста масивна и ни излезе сравнително евтино на фона на останалите цени от 700, 800 лв. smile
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: юни 01, 2013, 17:57:47 »

взехме си халките  yahoo много са красиви. моята ми пасна чудно, а мм в момента седи с неговата, за да свиква. при първа възможност ще ги снимам. двете общо като грамж са малко над 8 грама и излязоха 620лв.
Активен
Danito
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #275 -: юни 01, 2013, 18:05:24 »

Браво shantall, добра цена smile Ще чакаме снимките  girl_wink
По-назад коментирахме носенето. Аз в момента съм сложила годежния на дясната ръка  crazy Но дали трябва да е на нея  girl_haha
След това с халката ще ги нося на един пръст, като след вашите коментари май ще предпочета халката да е отпред (към нокъта)  good
На половинката халката ще се купува в последния момент, което означава, че ще се търси нещо готово да му стане и хареса  smile
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: юни 01, 2013, 18:14:59 »

аз сложих двата на един пръст и нещо не ми хареса особено sad
Активен
LeeAnn
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #277 -: юни 01, 2013, 18:18:31 »

Ееее, браво!!!  danceg Честити халки, shantall  Bravo
Очакване с нетърпение снимки   smile
Снимай се и с двата заедно да видим как стоят? Ако искаш, де...  Wink
Аз чакам нашите с огромно нетърпение и  доза страх  blush
« Последна редакция: юни 01, 2013, 18:20:05 от LeeAnn » Активен
tsve4e
Професор
Публикации: 332

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: юни 02, 2013, 11:56:53 »

Момичета, вчера и ние си поръчахме халките. Казаха ни, че до 10 дни ще са готови. Толкова се вълнувам, нямам търпение да си ги вземем вече. Оказа се по-лесно отколкото си мислехме. Досега бяхме разглеждали снимки и сайтове и никога не харесвахме едно и също нещо. Вчера обаче, отидохме до Отец Паисий в Пловдив и в третия магазин в който влязохме (между другото беше ни препоръчан преди това от мой колега) в момента в който изкараха мострите на халките и двамата с милото в един глас казахме "тази"  danceg .
Двете ще излязат 11 грама, и като сума ще са наполовина на бюджета който бяхме предвидили. Свекървата ни изненада (дойде с нас) и както ви бях казвала преди беше решила да даде едно колие. Оказа се 30 грама колие със скъпоценни камъни и покри стойността на халките, синджирче за милото и остана да и върнат пари от магазина  Bravo Беше много мил жест от нейна страна и сме и много благодарни. Нямам търпение да си ги вземем. Като са готови ще ги снимам, да се похваля  girl_wink
Активен
Axenia
Професор
Публикации: 307

31.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: юни 02, 2013, 12:56:02 »

Толкова се радвам за вас, че си имате халки вече smile Дано да станат и нашите докато дойде сватбата, че да не се женим с пластмасови  cray cray
Активен
tsve4e
Професор
Публикации: 332

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: юни 02, 2013, 13:02:34 »

Axenia, не се притеснявай излишно ще станат. То на нас ни казаха 10 дни, но не се знае колко ще отнеме и дали няма да се забавят. Засега имате време. А казват ли ти защо се бавят толкова? Трябва да имат някаква причина?
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: юни 02, 2013, 13:06:02 »

Axenia , къде сте ги поръчали, че се бавят. нашите станаха за по-малко от 10 дни. Снощи забелязах, че печата на моята е ударен малко по-силно и се вижда от лицевата страна, та я занесох да я полират smile  четвъртък ще си я взема smile а скъпия е много сладък - седи си с неговата smile
Активен
Axenia
Професор
Публикации: 307

31.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: юни 02, 2013, 13:12:47 »

Бъдещата свекърва ни натресе един неин познат златар, на който извинението беше за май - има балове, за юни имало много сватби така... Ми то и юли ще има сватби, и август и т.н. беше революция в нас и вдигнах луд скандал , че накрая ни каза, че някъде юли ще са готови А ДАНО поръчахме ги април...
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: юни 02, 2013, 13:18:43 »

ужас, или той работи много бавно, или не знам.... стискам палци скоро да са готови, за да си отдъхнеш. поне при нас свекървата каза, че плаща, ние харесваме, естествено се опита да ме накара да отидеме при вече пробван златар, но аз си бях харесала модела вече smile
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: юни 02, 2013, 18:15:56 »

аз за това казах на милото,че сами ще финансираме,за да няма като при аксения,някой да ми тропа с крак и да ми налага...ако това се случи за моята сватба или живот,ще изям човека с дрехите е меко казано
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: