Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 21:52:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Благовещенска-мартенска седмица 25.03-31.03  (Прочетена 60787 пъти)

mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #165 -: март 28, 2013, 21:55:47 »

Ми хайде да се уговарямепък намясто ще видим кой какво ще пие smile птносно бирата ... направо не я броя направо ... на бирата съм и мнооого голям фен smile
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: март 28, 2013, 22:39:24 »

Има една тема за срещи в София, може би трябва да я подхванем  write
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: март 29, 2013, 08:44:18 »

Добро утро!
Пожелавам ви един приятен последен работен ден!
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: март 29, 2013, 09:46:00 »

Добро утро, днес съм на гости да показвам снимките от сватбата на закъснелите невидяли ги  blum .

Оставям ви да нищите политиката pleasantry  с 2 снимки. Лек ден ! smile

Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: март 29, 2013, 09:46:58 »

ratatui, благодаря! Цяла седмица чакам да дойде петък  yahoo

По повод срещата в София, аз съм за  good

А за пиенето – аз уж не пия, пък милото каквото и да си сипе в чашата все с мен го дели smile
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: март 29, 2013, 09:48:52 »

Има една тема за срещи в София, може би трябва да я подхванем  write
време е да се включите и по -новичките към нея, айде отивайте да пишете там и аз ще се включа
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: март 29, 2013, 11:38:19 »

Добро утро!

Толкова много сте изписали, че не мога да смогна да ви изчета Bravo
Относно темата с алкохола, да споделя и аз в минало време, по разбираеми причини pqz Голям почитател съм на хубавото вино. Аз съм си и голяма кусла, както казва мъжът ми и може би за това. То хубаво вино без хубава храна не върви. Иначе твърд алкохол, преди време пийвах, но в малки количества и не често.
Езра, да ти кажа не ме се страх особено да шофирам, тъй като се пускам само да дълъг път, по често магистрала и не се натоварвам, така както в града.
За срещата в София, аз също съм ЗА. До сега не бях в България и така и не ми се отдаде възможност да се видя с повечето от форума, но сега мисля, че момента е подходящ good
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #172 -: март 29, 2013, 11:50:16 »

Добър ден дами give_rose

За среща съм за, ама в София не мисля, че ще имам път скоро sad

AliTia аз пък на дълъг път, по не обичам да карам. Първо че се схващам и второ от самото начало съм си градски шофьор и ми е кофти някак си crazy Мога да мина 100км градско без да ги усетя, ама на 80 извън ме хващат лудите. Отделно самата скорост е по-висока и се рискува повече, аз пък хич не мога да трая без да изпреваря и...абе не ми харесва blum
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: март 29, 2013, 11:51:14 »

За срещата писах в съответната темичка, ако има още желаещи моля ви споделяите кога и къде искате да го направим? А тези, които вече имат опит с подобни мероприятия да кажат как е най-добре да процедираме /ще запазваме места или ще отидем на място кодето има много-мол, вечер или по обяд е най-добре и т.н./
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #174 -: март 29, 2013, 12:10:44 »

Здравейте, момичета!

Аз додрапах най-накрая да пиша във форума smile Най-накрая дойде почивка и за мен - нали е Великден тая седмица при нас и ще почиваме 5 дни smile Добре ще ми дойде  blush
Casky, ако караш сред разнородни шофьори, събрани от цял свят, бързо междуградското ще ти стане любимо smile Градското е като компютърна игра - постоянно трябва да се оглеждаш за хора, които: карат без фарове, карат бързо, изпреварват от дясно, спират рязко, не дават мигач и тн. smile 
Аз не съм много по пиенето, т.е рядко пия и по малко, но обичам бяло вино или розе, червено по-рядко, през лятото джин с тоник, от по-алкохолните Бейлис и коктейл Маргарита. Дори Бейлис не знам как обичам, предвид, че не съм по сладките питиета...

Момичета, дайте идея за подарък а кръщене на бебе? Ще кръщават малкия ни племеник и се чудим какво да подарим....
« Последна редакция: март 29, 2013, 12:14:13 от Alleksia » Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #175 -: март 29, 2013, 12:26:41 »

Alleksia склонна съм да не се съглася, защото в БГ няма правила, което прави играта още по-голяма  blum А относно описаното, това не ми пречи, аз съм отдавна шофьор и следя колите на три пред мен и то несъзнателно. Отделно всичко от това може да се наблюдава с поведението на колата, не ти е нужен мигач за да предвидиш какво мисли  blum даже бих казала, че мигача може да подведе, ако разчиташ на него, а той просто е забравен girl_wink Спирането рязко се избягва като се спазва нужната дистанция, също карам бързо, ама почти никога не се залепям за нечий за*ник blum Просто градското си ми е слабост danceg И ми е по-интересно...то другото хващаш прав път и какво му е карането blush А пък и аз все още обичам да карам, въпреки че го правя всеки ден и само дето из нас не се разхождам с колата biggrin Просто без нея съм нищо  blush (Баща ми беше същия и преди му се смеех, че само дето до тоалетната не ходи с нея, ама явно съм прихванала.... blush ) Съжалявам за дългото обяснение, ама наистина ми е слабост Girl_hide

А за детенцето - я кажи колко е голямо, освен че е бебе smile
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #176 -: март 29, 2013, 12:28:17 »

Привет и от мен, днес се заседях в офиса.
Alleksia, попитай майката най- добре. По принцип се подаряват златни неща, ама като е момче, по- труден е изборът. За нашия племенник, по желание на майката, купихме голяма кола /такава, в която той самият влиза, с акумулаторни батерии/.
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #177 -: март 29, 2013, 12:34:06 »

Тези коли наистина са хубави, а за момченцата са просто нещо уникално Girl_hide Но пък трябва да има къде да го кара, че иначе пренасянето й е малко сложно...е, не е невъзможно. Но пък за толкова малко трябва да има родителски контрол колата, според мен smile
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: март 29, 2013, 12:34:49 »

Добро утро  give_rose Гледам, че още няма кафе, а аз без това не мога без него..
Благодаря ви за милите пожелания  give_rose give_rose give_rose

По повод шофирането, мен това ме разтоварва. Вече 5 години пътувам по 50 км за да отида до работа, а лятото до Св Влас си е направо градско.  pardon
Колкото до алкохола и аз като Али Тиа обичам хубавото вино, имам си фаворити и от белите и от червените вина. Често, когато съм сама вкъщи си сипвам чаша червено вино и гледам филмче. Лятото обичам джин с тоник и мноооого лед и лимон.
Алексия, защо не подарите от тези монети, лимитирани серии, които продават в банките. Ние винаги нещо такова подаряваме.

Днес продължава да е доста гадно времето, та се чудя с какво да си уплътня деня. Моят мъж няма да го има 5 дни от утре и съвсем съм се скофтила.  angry Сигурна съм, че ще ми оправите настроението днес  Wink
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: март 29, 2013, 12:55:29 »

Инлов що не си направиш женско парти с приятелки в домашни условия? Може да те разведри малко женски приказки.
За шофирането.... аз обичам да шофирам. За мен няма значение дали е градско или не. Може би защото с мъжа ми сме стрелци и пътуванто ни нещо толкова любимо. И аз като casky не мога без кола, даже сега като ми е толкова голям корема пак предпочитам да шофирам вместо да ползвам градски транспорт. Единственото което ме притеснява е, че по пътя карат такива некадърници, а аз съм без колан и ако някой ме натресе може да стане лошо.
За срещата...чак до София едва ли ще мога да дойда, но ако решите да се разходите в Пловдив  smile
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: