Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 23:37:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Благовещенска-мартенска седмица 25.03-31.03  (Прочетена 60810 пъти)

punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: март 28, 2013, 16:23:43 »

Като заговорихте за ром и на мен ми се допи. Моят мъж така ме зарибяваше на времето...щял да ми прави специално чайче като му ида на гости  Wink Само че вместо с ром, моят мъж слага Малибу, че е по-ароматно. Но си признавам, че с горещ шоколад не съм пробвала.
А за кафето...пийвам си, но много рядко т.е. не всеки ден. Наистина предпочитам едно чайче! Но от време на време ми се припива, защото обожавам аромата и ме изкушава. Но не ми влияе, мога да изпия 3 кафета и да заспя като заклана след 1 час.
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #151 -: март 28, 2013, 16:32:34 »

Пънк пробвай, няма да съжаляваш blum Има малко вкус на бейлис, ама топло...е, не напълно същото ама заблуждава biggrin Иначе и аз слагам малко ром.

Като цяло след бременността и дъъългия пост не съм голям пияч също. Но бира много обичам, даже май най-много. Уйиски пия, но с ред бул - смесено. Не съм привърженик на виното, никакво и много рядко може да ми се допие по някакво голямо изключение. Водка бях спряла да пия, но мъжът ме научи да я пия пак с ред бул смесено. Общо взето всичко пия смесено и отделно трябва да имам и вода biggrin
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: март 28, 2013, 16:36:34 »

Ооо я да се цопна и аз в тази тема  blum
Изтрещях  вече от скука. В работата вече втора седмица е толкова спокойно, че до обед каквото работиш-работиш, после се чудиш какво да правиш.
Не, че не ме чака дипломната работа за довършване, а как не ми се занимава.... blush
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: март 28, 2013, 17:09:32 »

Приятна тема сте подхванали тук  drinkz

И аз не съм голям пияч, ама много обичам водка с тоник и лимон smile Все хубави спомени ми навява smile

А червено вино толкова много не обичам, че почти не мога да го преглътна, направо не знам как ще се справя в църквата  bad
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: март 28, 2013, 17:13:18 »

О, за алкохола аз най-много обичам бира и вино. Лятото джин с тоник, лимон и лед  CHEERS
А понякога и мохито или блъди мери, но като цяло не съм по твърдия алкохол.
Леле как ми се допи сега джин с тоник....
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: март 28, 2013, 17:40:29 »

мерси момичета за топлото посрещане smile

Езра, ритка бебчо...какво да прави  yahoo
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: март 28, 2013, 17:46:45 »

Приятна тема сте подхванали тук  drinkz

И аз не съм голям пияч, ама много обичам водка с тоник и лимон smile Все хубави спомени ми навява smile

А червено вино толкова много не обичам, че почти не мога да го преглътна, направо не знам как ще се справя в църквата  bad
панда, толкоз ще ти е все през тая за виното тогава, че няма и да разбереш че го пиеш danceg blum tease
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: март 28, 2013, 17:57:59 »

хихихи
много хубаво го каза, emmmmmy. знам, че си права, нали си гърмян заек smile
Активен
mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #158 -: март 28, 2013, 18:17:43 »

Ох абе то и аз преди да заременея пиех много повече ... сега още повече че мъжа ми се изтарикати и все мен набутва да карам .. напоследък дори вкъщи не пия всяка вечер ... пия си де , ама не е като преди ! smile Цяла зима карахме на червено винце . Тая година за пръв път направихме и то взе че стана повече от чудесно .. баща ми дето е майстор на виното , каза че тая година нашето е по-хубаво от неговото , което си е признание ! Та и като си е наше производство с кеф си го пием smile Напоследък съм метнала един прекрасен 12 годишен оригинален Джак Даниелс .. Брата на моя пътува и решил ей така да ни почерпи и ни донесе една бутилка .. така го обичам тоя Джак , ама не смея да пия много , чееее знам ли ! Загубила съм тренинг и ако взема да се омотам ще стане весело хаха
Иначе лесно се изкушавам на всякакви ликьори , дори си купувам от тези имитациите на скъпите ликьори . Е с тях бая бързо се справям хаха последния път като имахме гости сама оправих около 650 мл .. от пълна бутилка докато се усетя и мъжа ми ми каза че ми е останало едно голямо в бутилката хаха учудих се от себе си !
Същото важи и за ром и сухо МАРТИНИ ..... ммммммм много ми се допи... да взема да си купя една бутилка мартини и едни хубави маслинки за тая вечер !
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #159 -: март 28, 2013, 18:58:03 »

Разбрахме сега кой какво пие, само не се знае кога ще пием по едно biggrin
Рататуй и аз пие джин с тоник и много лимон или джин, сок портокал и много лимон girl_wink

Някой се скатават, ама хайде...после ще кажат blum
« Последна редакция: март 28, 2013, 18:59:44 от casky » Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: март 28, 2013, 19:03:22 »

Страхотна идея! Хубаво би било да си направим среща! Ако не, сипвайте си кой каквото пие и елате да си лафим. Аз съм сама, че патето отиде да рита, така че ако имаше биричка....
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #161 -: март 28, 2013, 20:08:47 »

Аз съм лош пияч /все ми е тая какво пия от алкохолните, а и не е повече от две - три глътки/, но на  кафе, шоколад, сладолед и хубав мъж не мога да кажа не! Wink
Активен
mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #162 -: март 28, 2013, 20:18:23 »

Хехе , свеки, то на тея неща коя жена би устояла ?? хахах А за среща - няма да е зле ! smile
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #163 -: март 28, 2013, 20:22:51 »

Свекърва, много ще разбереш ти, че съм ти капнала малко ром в шоколада biggrin После да не питаш за още  biggrin Майтапче blum Аз като казах, че не съм голям пияч значи не е било правилно, защото има и напълно безалкохолни blum Аз пия по-сладки смесени истории и БИРААА biggrin
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #164 -: март 28, 2013, 21:01:20 »

Аз съм лош пияч /все ми е тая какво пия от алкохолните, а и не е повече от две - три глътки/, но на  кафе, шоколад, сладолед и хубав мъж не мога да кажа не! Wink

няма как да не се съглася със Свекърва. И аз не пия / или по - точно пия, но когато съм си вкъщи и то изключително рядко, пред компания немога / , но на шоколад и хубав мъж... еми колкото и да съм на диета веднага ще я прекратя Wink
casky давайте да ударим една срещичка и да се почерпим кой бира, кой шоколад с ром / това трябва да го пробвам Wink /
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: