Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 23:32:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Благовещенска-мартенска седмица 25.03-31.03  (Прочетена 60800 пъти)

mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #135 -: март 28, 2013, 13:01:38 »

Здравейте и от мен ! Желая ви много лек и усмихнат ден !
Пак сте успели да попишете преди обяд , та докато ви изчета и гледай колко стана часа smile
svekarva , много са пипкави наистина тея фунийки , а колкото до дебелеенето скоро и аз няма да мога да ги направя , че мъжа ми е на диета smile само дето и аз не съм сигурна каква е диетата хахах всеки ден се променя ! smile
punk_girl123 , кухнята ти направо е върха ! Останаха ми очите ! Айде като я завършите да те видим снимана там с тиганче в ръка smile Дневната ми е интересно как ще се получи , ама съм сигурна , че ще ни се похвалиш с нея в готов вид smile Колкото до банята - плочките са супер ! аз си падам по малко по-ярки цветове , но определено ми хареса така направена баня ! С удоволствие ще дойда у вас да си ударя едно бързо душче smile хихихи  Bravo Браво наистина става супер !
 InLove_Girl , да ти е жив и здрав мъжа, много да го обичаш и да го глезиш ! Пък той дано да те ядосва възможно най-малко  Wink Успокоявайте нервите , пийте по едно кафе и се радвайте , че сте заедно в такива дни !!! Благодаря ти и за формичките ! Цената наистина е много добра ! smile И между другото - има от какво да си горда ! Снощи като видях снимката на фунийките направо ми останаха очите .. така ми се доядоха не е истина !!
ivelka , дано не е нещо сериозно  ! И аз ще се моля с вас , че направо като чуя вече за болести и ми настръхва косата ! sad БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ !
Mulan , успех с абсолвентската ! Отлично как какво е да организираш подобно мероприятие за голям брой хора и да се опитваш да оправдаеш очакванията на всички !
emmmmmy , много хубаво ми звучи баня с синьо и жълто !  Някой път трябва да я покажеш пък току виж съм ти откраднала дизайна  Wink
ratatui , кофти тръпка с тая дипломна работа  !! Стискай зъби и скоро си се отървала !!!  good
AliTia , честита шофьорска книжка ! Леко и безаварийно шофиране ти желая!!!
pandapanda , още една кандидатка да си покаже синьо-жълтата баня , че да имам по-голям избор хаха наистина ми допадна идеята за синьо и жълто - аз не бях се сетила до сега !! Успех и на теб с дисертацията ! Ама много умни сте тука всичките направо ви завиждам ! Аз от известно време съм си все  така 2-ри курс хаха така става като забременееш и родиш рано рано smile сега съм в майчински и мисля дали тази или другата година да се завърна ! smile

Аз днес съм направо труп .. снощи пак будувах до 3 а малкия ме събуди в 7:30 ... направо исках да го удуша това малкото ранобудно петле !   angry хаха .. нищо де ! За сметка на това вече съм изпила 3 кафета , пък като знаете какви конски дози кафе си правя и колко ми е малка pleasantry чашата за кафе ... не е истина ! Направо си се друсам аз с това кафе , ама айде !
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: март 28, 2013, 13:04:16 »

Инлов, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав!  give_rose
Джозефин, как е бебчо?
Иве, стискаме мн мн палци на татко ти  Good luck Good luck Good luck
Пънк, мн хубави снимки, аз мн не се интересувам от обзавеждане (признавам си), но пък веднага видях коремчето, голямо, закръглено и хубаво пупупу  heart
али, не те ли е страх да пътуваш или караш в 8ма седмица?
Благодаря ви за идеите за филм, тия сме ги гледали (по-скоро милото, аз нещо не ги харесах), последните пъти гледаме научно-популярни
http://2.bp.blogspot.com/-Qzn1Q0_MHnA/TbsMUkKdrKI/AAAAAAAAABo/7iMGX4o37yA/s1600/disney-nature-felinos-africa_1_671648.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_FGrxKMwdUu8/TK-1o_5bJ-I/AAAAAAAAHDY/4RT-5BivmWQ/s1600/Disney+Nature+Crimson+Wing.jpeg

сега гледаме за 2ри път http://www.cinefish.bg/data/movies_images/101/p_101634.jpg
(голям дечко съм)

успех на пишещите дипломни  smile мен ме чака мн. работа. Дано е лека!
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #137 -: март 28, 2013, 13:08:12 »

Мъниче, като прочетох за кафето все едно аз съм го написала biggrin Само, че аз пия по две, че иначе ще ме събират blum

Езра научнопопулярните изглеждат добре, може да ги дръпнем good
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #138 -: март 28, 2013, 13:23:10 »

casky , охх какво да ти кажа .. На мен нормалното ми кръвно е 60/90 ама много рядко стигам до него откакто забременях .. Всеки път като ми премерят кръвното и видят че е 45/70 и почват да ме питат дали съм добре. лошо ли ми е и т.н. Ми аз съм така от мнооого малка ! Още в детската градина бях като припадах от кръвно .. Та на мен ми е жизнено важно да пия кафе .. Обикновено ако съм вкъщи пия по 5 кафенца на ден ... ако излизам обаче като пия тея бозички по заведенията бройката или е по-голяма или просто допълвам  с енергийни напитки smile
а колкото до филмите ... аз до скоро не гледах " 7 часа разлика " ... обаче бях у една приятелка два пъти подред когато даваха последните серии и гледах с нея и така се разибих , че сега съм си изтеглила всички серии от началото до тук да ги гледам и сега направоооо денонощно гледам тоя сериал стига да се добера до компа , така че съм дала СВОБОДНО малко на всякакви други филми , макар че тези научнопопулярните и на мен ми допадат ! Ама после ! Като свърша сериала хаха  blush
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #139 -: март 28, 2013, 13:28:04 »

Мъниче, аз също съм с ниско кръвно и от кафета веднъж ходих по спешност в неделя в Студентска поликлиника biggrin Та тогава разбрах, че след няколко кафета кръвното почва да пада вместо да се вдига, а аз така яко се бях оправила плюс коли...беше ужас biggrin
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #140 -: март 28, 2013, 13:37:49 »

ааа на мен не ми действа така  smile от години всички ми повтарят , че ще се довърша с това кафе някой ден ама аз се чувствам по-добре така , отколкото да ми причернява постоянно ... даже като забременях веднага спрях кафето от раз .. пиех само безкофеиново и 1 месец не можех буквално да стана от леглото .. като отидох на лекар и като и казах , тя ми се скара и ми каза задължително да пия по едно кафе на ден иначе няма да стана от леглото 9 месеца хаха така че моят случай е НЕСПАСЯЕМ ! с диагноза " тежко пристрастяване към кафето" съм хахаха
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: март 28, 2013, 14:10:41 »

Здравейте smile
Най-после и аз да успея да се добера до седмичната тема pardon
Пънки, интересно ви се е получило give_rose Тия плочки ги знам мнооого добре Wink Обаче най-много ми харесва как на някои снимки се вижда едно хубаво коремче blum
Инлов, честита Христова възраст на твоя мъж! Да ти е жив и здрав, да сте си упора и подкрепа и да сте много щастливи заедно Flower Настроението ще се оправи, не се притеснявай good Ние бяхме като вас до скоро - и на мен ми влияе тази смяна на времето, а мъжът ми беше с изпилени нерви докато премине прехода от старата към новата работа. Вече сме доста по-спокойни и се радвам, че отмина този период smile
Иве, стискаме палци с теб и се молим тати бързо да се оправи и да няма метастази Good luck
Еми, първата снимка ми е много позната Wink Поговорката е много хубава - дано повече хора се опитваме да го правим
Мъниче, и аз бих те посъветвала да не прекаляваш толкова много с кафетата - аз също съм говорила с няколко лекари, които потвърдиха, че първоначално покачва кръвното, но след това още по-рязко го смъква nea Има и други начини да си вдигнеш кръвното (аз също съм с ниско кръвно) - на мен най-бързо ми действа айран good
Никак не ми се работи повече, така ми се доспа, че ми иде да дремна на бюрото Sleep и без това днес свърших работа като и за утре даже blum
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: март 28, 2013, 14:11:01 »

Оф, малко почивка! Вижда му се вече края! остава още малко да я попреработя и да я оформя!
Да се похваля, преди малко с патето ми ходихме до пазарчето и там има хубав магазин за чинийки, чашки и подобни джунджурий за дома, та както и да е купих се супер яко електрическа мелничка за черен пипер  yahoo . Беше намалена от 12-13лв. на 6. Много съм доволна!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: март 28, 2013, 14:17:33 »

И аз вдигам малко глава от моите писания smile Да се включа в темата за кафето, че ми е слабост  Coffe
На мен ми действа точно, както каза casky - 1-2 е ок, ама след третото съм на земята. Веднъж си спомням как първите години в университета се бях опувлякла с кафетата и седях около час на един тротоар и не можех да се изправя.

Ох, като говорим за кафе пак ми се допи  Coffe
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: март 28, 2013, 14:22:13 »

С кафени и изобщо кофеинови напитки никога не можеш да ме изкушиш. Никога не съм пила такива нещо и не ми допадат /само ред була ми харесва вкуса, но пак го пия много рядко/. Къде къде си е едно чайче от лайка с мед ммммммммммм
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #145 -: март 28, 2013, 15:42:39 »

ratatui , чайче, чайче ама с ром ! хихии така вече ще ме изкушиш ... иначе що се отнася до кафето , не споря с вас , но както казах на мен явно не ми действа така .. може би организма ми е привикнал вече на такава доза и не го приема като ударна понеже аз в продължение на 5 или повече години пия по толкова ииии вече не го отразявам .. има случаи в които последното си кафе го пия в 6-7 часа и после в 11 съм заспала като тъпан ... същата работа и с редбули, монстъри и всякакви от сорта ... вечер пия и после директно си лягам .. верно имаше един момент , когато работих сервитьорка в едно супер вървежно заведение за хранене и наистина си скъсвахме красивите дупета от работа smile Да не говорим че свършвахме работа към 2-3 през нощта , после с колегите по 1-2 питиета и редовно се прибирах към 5 сутринта .. ей тогава денем направо прекалявах от всякъде ... 4-5 кафета , два три редбула и цяла вечер съм фурия из масите .. и това при условие , че съм се събудила към 1 на обяд и от там нататък почвах с кофеина .. Тогава сама си натяквах да понамаля енергините напитки и кафето , амааа като нямаш сили се чудиш какво да правиш smile
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #146 -: март 28, 2013, 15:47:55 »

И аз много харесвам ред була и с него съм прекалявала, но не стигнах болница biggrin като бях в щатите ходихме на една дискотека в Мексико (понеже нямахме 21 blum ), върнахме се в 7 и в 9 трябваше да ставаме за робота -12 часа. Не знам кой е дал идеята и къде ни е бил акъла, но както казах бяхме на 20 biggrin , та всеки си взе по едно стекче ред бул т.е. 4 и си ги оправихме до края на деня...е, няма такова нещо girl_impossible После 5-6 години не ми действаше и ако случайно пиех си беше като сокче, т.е. Енерджи липсва blum Ама вече ми мина, от 2-3 години pleasantry

Рататуй, я кажи на каква теми ти е дипломната (и какво учиш всъщност), че ми стана интересно  blum

Явно отворихме алкохолна тема biggrin Мъниче ром, ром ама с горещ шоколад blum Страшно е, ако не сте пили пробвайте danceg
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #147 -: март 28, 2013, 15:54:23 »

Оооооо пили сме пили сме хахахах зимата като ходя в един детски кът с малкия и сервитьора си знае прави си горещия шоколад с ром и не пита даже хахаха
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: март 28, 2013, 16:02:34 »

Уча на 2 места. Дипломна работа пиша в Нов Български, а специалността ми е Гражданска и корпоративна сигурност- голяма тъпотия. А това, което от малка ме влече е правото и него го уча в Бургас- там съм на държавни изпити. Първия мина, но неуспешно, сега се готвим да се явим с патето май месец на още един.
А за чая с ром съм навита, само да не е много рома, че тази година на ски в Добринище щях да се задавя като отпих- 30мл. чай и 50мл. ром  drinkz
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: март 28, 2013, 16:15:43 »

аз пия само безкофеиново, иначе получавам сърцетуп. Иначе обожавам чай с мед и лимон. От алкохолите пия женските сладникавите, плюс бирата, бялото вино и чисто уиски без примеси, само с лед. Но напоследък все фрешове ми се пият, алкохолът остава за 1-2 пъти в годината. blum
Ниското кръвно го боря с айрян със сол.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: