Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 05:41:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Благовещенска-мартенска седмица 25.03-31.03  (Прочетена 60899 пъти)

ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: март 26, 2013, 21:59:02 »

Супер! Тамън ще си имате шаферче собствено производство smile и един ден няма да пита “аз къде съм бил на тия снимки“
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #46 -: март 26, 2013, 22:14:25 »

Момичета с вас често си говорим за книги, искате ли да си организираме една размяна на книги?
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: март 26, 2013, 22:24:52 »

Добре дошла, мъниче!
Киви, хубава идея за книгите  smile аз обаче съм от нетърпеливите и трудно изчитам една книга или гледам един филм... кво ще правя един ден с това мое нетърпение не знам  blum blum но пък обичам стихове  heart
Днес голямо четене на физика падна, а ме чака още 6 пъти по толкова  angry иначе си и поспах  good и изпих една чаша лимон и вода да боря вирусите ако са тръгнали към мен хихихи
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #48 -: март 26, 2013, 22:28:52 »

Мъниче не съм наясно с историята ти, но ще се радвам от тук нататък да чувам продължението...хепи енда т.е. yahoo

Киви, ти за какви книги по-точно говориш т.е. предпочитания, нещо...

Езра и аз имам един тръшнал се вкъщи (както казах), за пръв път така го хваща грип sad
Активен
mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #49 -: март 26, 2013, 22:36:20 »

ratatui , определено това за шаферчето и неудобния въпрос " къде съм бил и защо не сте ме взели " си е най-големия плюс smile освен това според мен е супер, че съм наясно как се е променил мъжа ми след идването на детето , че супер много истории знам за идеалния мъж, който като му се роди дете и става ужас .... аз се гордея в това отношение с моя мъж хаха и най-хубавото е , че сега като решим да се женим ще имаме страхотни кръстници ... с тези двамцата дето щяха да ни кумуват вече дори не желая да говоря хахаха не знам ако ми бяха кръстници как щяхме да се разправяме smile
_Ezra_ , добре заварила ! И успех с борбата с вирусите !!!
Kiwi чудесна идея ! Макар че нямам много книги бих се включила с удоволствие !
casky , тя нашата история е по-бетер и от турските сериали, но хепи енда е чудесен за сега ! Нямам търпение да се решим и да изберем дата , пък било то след 2 години ! smile Този път ще имам повече време , няма да бързам и ще организирам всичко както съм мечтала smile smile smile ей тогава много ще помагате, макар че имам известен опит от миналия път ! хаха
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: март 26, 2013, 22:40:43 »

И аз бих се включила в размяната на книги, но последните 5 години чета само учебници, така че немога да съм много полезна за съжаление!
Мъниче, всяко зло за добро! Добре че не сте се сродили с онези хора, които сега са ти трън в очите!
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #51 -: март 26, 2013, 22:42:17 »

Мъниче, турските в повечето случаи са с лош край, така че вашия трябва да е мексикански biggrin Това майтап blum Честно да ти кажа не ме интересува какво е било, а какво ще бъде и че сте се оправили. А и е супер яко да си имате шаферче yahoo Ние също имахме yahoo Както той казваше и вие имате двама младоженци и една булка tease tease tease
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #52 -: март 26, 2013, 22:44:32 »

casky , и аз гледам само напред и нямам търпение да си видя двете слънца в костюми да ме чакат пред олтара ( образно казано !! ) хаха
ratatui , определено това зло мисля че беше за добро макар и да е банално smile smile smile Я сега кажете кой какво обича да чете ( моля ви се не бройте учебниците хахах )  smile
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #53 -: март 26, 2013, 22:50:01 »

Понеже моите мъже вече спят, а аз кукувам ще се включа в среднощния "чат" biggrin

Та по въпроса - мога да ти кажа, че единият със сигурност ще те чака, даже няма да те пусне biggrin Дано не си образ като мен с бяла рокля да размятква пръсти biggrin Че мен даже ме хванаха в крачка с фото biggrin

Относно книги аз лично чета всичко, учебници отдавна съм спряла...само от време на време попрелиствам pleasantry
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #54 -: март 26, 2013, 22:54:08 »

хахах о не се и съмнявам , че ще съм точно като теб хаха колкото до снимките , познавам си фотографа и ако не ме дебне точно за това просто ПУ ми кажи !! хаха
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #55 -: март 26, 2013, 22:58:31 »

Гледам Слави, тези хора полудяха girl_impossible

А по детската тема пускам нещо, след малко ще го изтрия...това те чака biggrin

« Последна редакция: март 26, 2013, 23:22:20 от casky » Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: март 26, 2013, 23:03:51 »

Леле голямо шоу е било! Малкия е голям сладур! Трябва да провери всичко детето  smile
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #57 -: март 26, 2013, 23:08:25 »

На мен ми го зарежда бавничко , и се надявам да успея да го изгледам преди да изтриеш хаха
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #58 -: март 26, 2013, 23:25:04 »

Рататуй какво си говориш biggrin В църквата го държаха от двете страни да не дойде при нас, а в ритуалната след всичкото това викане подире му най-накрая фотографката (на ритуалната говоря, която го вижда за пръв път) му вика "Ванко, погледни насам" biggrin

Но беше забавно tease tease tease
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: март 26, 2013, 23:27:21 »

ахахах, сладур! Така един път се женят мама и тате  smile, голяма веселба е било във всеки случай!
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: