Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 23:02:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Благовещенска-мартенска седмица 25.03-31.03  (Прочетена 61081 пъти)

m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: март 26, 2013, 11:36:17 »

Здравейте smile
Днес съм доста демотивирана, цял ден се прозявам и подпирам, а имам задачки за вършене pardon Напоследък все по-често имам желание да помързелувам, така че Киви, май ме е налегнала пролетната умора sleeping
Иначе аз никак не обичам да ми се натрупват задачки и обикновено гледам да ги върша веднага, не оставям нищо за последния момент, защото почвам да се паникьосвам, че няма да успея да ги свърша на време.
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #31 -: март 26, 2013, 13:56:37 »

Добър ден дами give_rose

Mulan ти си от моята партия...мъжките момичета от ТУ girl_wink Какъв проект правиш smile
Относно нещата за последния момент - винаги съм така и като се замисля май и така ми харесва. Такава ми е природата, сякаш обичам да си играя и да вървя на ръба и винаги да успявам. Ясно ми е, че все някога ще падна, ама пък и веднъж може biggrin Адреналин да има, не обичам спокойствието pleasantry Говоря за нещата, които засягам само мен! Иначе като се отнася за друг мога да кажа, че съм доста отговорен човек, за мен думата ми е закон и никога не бягам от нея.

Да се оплача. Моя синковец пак болен sad Като на Езра мъжа грипозен sad Днес го водих на лекар, пак една торба хапове ще лапа...добре, че винаги почваме с хомеопатия главно...
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: март 26, 2013, 14:27:44 »

Днес реших да пия следобедно кафе

и после или учене или малко почивка, че нещо не ми е натамън (месечни проблеми). Вълнувам се, че вече започна избирането на кого да се прати подарък за празниците  yahoo
Иначе мъжО поне ме слуша за сега с пиенето на лекарствата, дано му мине бързо, купих и голямо количество лимони.
еми, мн ми харесва снимката с въртележката и мисълта към нея!
али, аз пък се радвам че след сватбата вече се записват едно след друго бъдещите бебчета  heart
цвети, почивай си и дано всичко е наред с бебка и теб, иначе няма как да не се ядосвам - такава съм, не търпя, викам вчера на мама, не знам каква си ме родила,няма такава като мен - искам да променя целият свят  blush

Взехме си ваучери за 5Д и за пица и мислим тия дни да използваме някой от тях.
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #33 -: март 26, 2013, 14:48:46 »

О, да! И аз много се вълнувам с подаръците yahoo Това ми е за пръв път и е сууууууупер яко yahoo yahoo yahoo

Езра ваучери за пица и ние много често ползваме, даже като каза ще погледна какво има girl_wink

П.П. Изтървала съм ги...
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: март 26, 2013, 15:17:16 »

то мисля че сега няма, моите са от преди месец
иначе забравих да напиша-мн се радвам за Ивето и баща й, дано само хубави новини има покрай вас  smile
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #35 -: март 26, 2013, 16:05:08 »

http://www.helikon.bg/books/76/%D0%94%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%87%D0%B0%D1%88-%D0%A4%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BA_642014.html
Ето анотация към книгата, която чета и за която пита Муун. До 52-ра стр. съм, но нещо не се впечатлявам нито от език и стил, нито от съдържание. Ще продължа, дано си заслужава прехвалените думи.
Размяната на подаръци е много интересна, има за какво да се вълнувате. Човекът, когото познавате само като ник, става действителен, от плът и кръв, с адрес и истинско име. Пък и цялата суматоха, кой какво избрал и получил, действа зареждащо.
Активен
Mulan
Професор
Публикации: 342

« Отговор #36 -: март 26, 2013, 16:17:27 »

Аз за съжаление не мога да участвам тази година sad ,защото все още не се знае дали ще сме си във Варна или ще бъдем в Хасково ,всичко зависи от милото pardon ,но следващия път съм на линия blum Наистина изглежда много вълнуващо,така че и аз ще се радвам покрай вашите емоции  smile
Casky ,олекна ми ,че не съм единствената възпитаничка на ТУ тук smile  Имам да правя проект за промишленото осветление на предприятие и сега се забавлявам с него blum Не очаквах да ми е толкова интересен и съм приятно изненадана smile
Около мен също има доста болни и явно има някаква епидемия nea Аз по принцип съм като радар за вируси,но този път нещо ме пропуснаха.Пожелавам на всички болни бързо оздравяване give_rose
Еми ,много ми хареса снимката с въртележката.Напомни ми за детските години и как с нетърпение очаквах годишния панаир,за да обикалям по всички атракции.Беше много забавно funnytooth
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #37 -: март 26, 2013, 16:23:59 »

О, аз също съм инженер от най- тежките "Технология на машиностроенето и металорежещите машини" с 10 години стаж като конструктор на пресформи за леене под налягане. При голямата Промяна закриха завода и се наложи да се преквалифицирам, но още си обичам машинките. heart
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #38 -: март 26, 2013, 16:30:55 »

Mulan аз съм завършил инженер вече от 7 години, магистър от 5 smile Демек съм дърта biggrin Такива осветлителни работи не съм учила в детайли, само Теория на електротехниката.

Свекърва това с машиностроенето верно си е зор pleasantry Аз съм Комуникационна техника и технологии, магистър Телекомуникации pleasantry

П.П. На мен проектите също ми бяха много интересни, също и тези по ТЕ, и всичко що е математика yahoo

Ох, не се сдържах...искам такава  biggrin

« Последна редакция: март 26, 2013, 17:08:59 от casky » Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: март 26, 2013, 17:22:05 »

Свекърва, благодаря за инфото за книгата - очевидно не е мой тип, но дано на теб ти хареса поне по-нататък good
Уф, ние след малко отиваме ПАК за плочки - харесахме едни, които са само в един цвят и търсим с какво да ги комбинираме GROAN Иначе са доста интересни и могат да ти развихрят въображението как да се редят, стига да им намерим цвят ... Аз, естествено се запънах на тях по овенски и няма да си тръгнем от магазина, докато не измислим вариант diablo Дано да е по-лесно, отколкото очаквам pardon
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: март 26, 2013, 17:27:08 »

айде муун, успех днес. вие ще комбинирате ли големи плочки с малки за декорация, от онези продълговатите. обясних го като маймуна, как да е, дано си ме схванала.
аз чета "черно мляко" на Елиф Шафак. Но "Любов" ми харесва повече от тази й книга.
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #41 -: март 26, 2013, 17:32:02 »

Фриз girl_wink

Хайде да се похвалите днес danceg

Сега се загледах в тези фризове и декоративни плочки. Понякога може да стане много налепана работа ако не се сложат като хората, например... nea

http://www.granitogresi.com/plochki-za-bania-rio-zelena.html
« Последна редакция: март 26, 2013, 17:42:29 от casky » Активен
mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #42 -: март 26, 2013, 21:47:45 »

Здравейте на всички!!!  На дали някой ме помни,  но се завръщам след почти две години пауза smile  с две думи да кажа,  че бяъ на крачка да се омъжа и 20 дни преди сватбата всичко се развалии и понеже ми беше много тежко и трудно не съм писала от тогава .. Стига за мен!!!  Надявам се да си прекарваме готинп тук след толкова дълго прекъсване smile
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: март 26, 2013, 21:51:56 »

Welcome back! Много кофти за, това което ти се е случило, но горе главата!
Активен
mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #44 -: март 26, 2013, 21:56:58 »

Благодаря ти!!!  Всъщност след няколко месеца ( малко преди да родя)  с таткото на малкия решихме да се съберем отново smile сватба ще има но все още не сме решили кога ще  бъде голямото събитие smile
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: