Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 01:44:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Благовещенска-мартенска седмица 25.03-31.03  (Прочетена 60851 пъти)

casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #75 -: март 27, 2013, 12:05:59 »

Добър ден дами give_rose

Свекърва, щом си будувала защо не се включи, щеше да е по-забавно blum Относно Слави - беше отвратително, чак си затворих очите Oh my ... Това филм на ужасите ряпа да яде....

Панда добре дошла give_rose Споко за ресторанта, всичко ще се нареди smile

Иве, ако дойдем това лято до Соколския манастир (защото аз много се надявам пак да дойдем biggrin ) ще те вземем за едно кафе...тогава може да се наложи да те свестяваме от смях biggrin На живо е просто....неописуем biggrin Аз и друг път съм казвала, че и аз съм доста устата, но това чудо е минало отвсякъде оригинала. А тази приятелка, е едно момиче, на което бях управител (т.е. ми знае устата biggrin ). В последствие станахме и приятелки и като го разправяше вика - какво да кажа, има на кой да прилича biggrin

Относно шаферчета собствено производство - доста по-спокойно е без тях, но пък хиляди пъти по-забавно е със girl_wink

П.П. Мъниче малкият мъж е страхотен yahoo
« Последна редакция: март 27, 2013, 12:28:01 от casky » Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: март 27, 2013, 12:30:41 »

Привет, момичета girl_wink
Иес, имахме успех вчера yahoo Чак не мога да повярвам, че нааай-после пуснахме проекта да се прави Yes Но пък за разнообразие довечера сме на обсъждане за кухнята хахаха няма край нямааа angry Емчо, разбрах те, фризове и декорни плочи ще има - така ги наизмислих снощи, че чак на продавачката й се зави свят от идеята ми, пък си представям като връчим проекта на майстора сигурно ще падне хахаха Ама к'во да прайш, идиотка съм! (както казва дядо ми за хората, които имат много идеи, че били идиоти blum) Като цяло много шантав проект ще се получи, дано се получи, защото даже на дизайнера се обадиха да го питат дали ще може да го направи Xixixi Олеее, скай, това наистина е пълна катастрофа! angry Между другото през всички варианти на цветове, през които минахме за плочи накрая избрахме бяло и зелено ... надявам се да не стане като тоя проект, който е постнала скай pardon
Мъниче, добре дошла Flower
Кивчо, сподели по-подробно идеята си Girl_hide
Панда, радвам се и теб да видя тук give_rose Би ли споделила коя е датата за вашата сватба?
Еми, страхотна снимка!!! Прелестен е просто!!! LOVING
Радвам се, че сте доста бъбриви - обичам седмичната тема да е пълна. Мен пак ме чакат задачки, с които не ми се занимава nea Свекърва, спри да предвещаваш как в сряда не се сяда, че хич не ме кефи така Wink
Лек ден, момичета! Дано успея по-късно пак да се включа pullpigtails
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #77 -: март 27, 2013, 12:35:08 »

Мунче аз зелени бани много харесвам girl_wink Тя и нашата е зелена и всъщност харесвам само зелени и лилави biggrin А това постнатото наистина е ужас, но същите тези плочки могат да се направят да изглеждат страхотно...аз докато ги гледах и се чудих на "простотията" веднага си ги представих как може да са biggrin Фантазията действа biggrin

Така, че чакаме снимкиииии yahoo Сигурна съм, че ще е супер girl_wink
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: март 27, 2013, 12:40:41 »

Здравей m0onlight,

Обзавеждането на апартамента, така като си припомням, ми прилича малко на подготовката на сватбата - малко е лудница, ама пък като мина, сега вече просто няма какво да се променя у нас smile

Граждански брак ще сключим на 13.05 в консулството в Париж, а църковен на 16.06 в Лозенски манастир Свети  апостоли Петър и Павел.

А за да ви подразня малко - аз пък цяла сряда само седя на дивана  Bravo
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: март 27, 2013, 12:56:03 »

Офффф, писах, писах и накрая натиснат хикса - забляна работа! Fly
Скай, ние минахме през какви ли не цветове и комбинации и тоя вариант, който избрахме снощи изобщо не ни е бил в ума. Абе важното е, че все пак Варна успя да ни стигне да си изберем плочки girl_haha girl_wink Снимки нямам за сега, но може би трябваше да направим как изглеждаше до сега и как ще изглежда завършена, но свърши - майсторите са я метнали вече. Чакам днес да ми пратят проекта.
Панда, а коя дата ще си смятате като официална? (да знаем кога да ти направим темичка girl_wink)
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #80 -: март 27, 2013, 12:59:03 »

Мунче имах предвид след като я направят, сега за какво ми е да гледам мазилка biggrin Много съм гледала през живота ми  biggrin biggrin biggrin Хайде скоро като е готова ще й се радваме всички тук girl_wink

Всъщност я кажи от къде взехте плочките и как вървят цените, че и ние скоро ще купуваме. Има едни стаи (с отделен вход) за довършване за майка ми и там си имаме в момента една баня на мазилка, която чака топлото biggrin
« Последна редакция: март 27, 2013, 13:01:17 от casky » Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: март 27, 2013, 13:22:44 »

Муунче при нас банята беше много лесен избор. Харесах два вида плочки и просто решихме да вземем тези, които са но по-джоба! А проекта се получи, като комбинирах няколко идеи от интернет. В крайна сметка съм доволна от това, което се получи! Даже, като за нискобюджетна баня, мисля, че се получи много добре!
Трябва да кача някоя друга снимка и на банята и на кухнята  smile
За размяната на книги...да ви призная/срам не срам/ в къщи нямаме нито една книга. Даже и учебниците останаха в нашите. Просто от прахът, който се трупа по тях, кихам страшно много, а трудно се бършат качествено!
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: март 27, 2013, 13:25:32 »

Ехеее, ама верно много сме се разбъбрили днес! casky, с удоволствие ще пия кафенце с вас и наследника! Много се разбирам с децата и вярвам, че ще намерим общ език с вашия син-чудо smile
Аз пък винаги съм си представяла просторна баня с бели плочки, декорирани със зелено-лилави цветя heart Но със сигурност е много трудно да изпълниш проекта от мечтите си на достъпна цена...
Муунче, наслаждавай се сега на ремонта, че както panda е казала - после ще ви сърбят ръцете да променяте и обзавеждате  pardon
Каква е историята със снощното предаване на Слави? Аз по принцип не го гледам, защото самият водещ последните години ми стана доста противен, но сега ме заинтригувахте...
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #83 -: март 27, 2013, 13:27:50 »

Привет дами. Нямате изчитане днес Wink
Муунче благодаря за пожеланията. Аз от сега съм решила да бъде най - глезеното бебе, пък майка му и баща му да го мислят Wink Нареждам се и аз за снимки след ремонта. Не се й съмнявам, че ще си го направите хубав и уютен .
Мъниче добре дошла и много се радвам , че всичко е наред при теб.
casky голям сладур имате явно Wink Представям си какво ще е още малко като поотрасне. Любопитно ми стана какво са давали по " Слави", че така се възмутявате. Аз напоследак хич не го гледам.
Киви добра идея имаш. Скоро си харесах една книга " как да проектираме бъдещето си " и мисля скоро да я прочета.
Ерза вие излекувахте ли се? Как е половинката?
Мулан успех с проекта. Хубаво е, че ти харесва да го правиш smile
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: март 27, 2013, 13:29:11 »

А да! Я кажете какво е станало в шоуто на Слави. Аз също не го гледам, пък и снощи гледахме мача  smile
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: март 27, 2013, 13:37:46 »

m0onlight, правете си снимки преди и след, после е много забавно като сравнявате Wink
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #86 -: март 27, 2013, 13:44:37 »

Пънк за мен цената не винаги е гаранция за нещо girl_wink Виждала съм много хора с безобразно много пари, които не знаят нито как да се облекат, нито как да се обзаведат. А и аз в случаите, когато съм харесвала нещо скъпо е било не защото толкова струва, а защото ми е харесало, цената съм я разбирала в последствие. Факт е обаче, че повечето хора се влияят от цената и си фантазират, че когато нещо струва маса пари е гаранция за нещо. Което за мен лично е заблудено мислене...

За Слави какво да ви кажа, беше си пълен ужас и то не филм Oh my ... Един излезе на някакъв клип правен в дома му, известен е, ама на мен не ми беше biggrin Осъждали го уж несправедливо и се обяснява половин час. До тук ОК, ама по едно време отиде в кухнята и си отряза единия пръст Oh my ... И каза, че ще се парчи докато не го чуят и няма справедливост...дано не го дават пак shok А шоуто понякога го гледам, но мен лично вече много почва да ме дразни...
Ето го ако има желаещи..... Oh my ...
http://www.novini.bg/news/127711-%D0%BE%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%B1%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%B8-%D0%BE%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D1%8A%D1%81%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%BE-(%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-18-).html

Иве аз много обичам вашия район yahoo

П.П. Благодаря ви за синчето give_rose Въпреки, че понякога не съм толкова горда от устата му biggrin Получават се доста сконфузни ситуации blush Иии...сега се сетих за една такава...един път питал баба си "Бабо, защо тази баба има мустаци на висок глас..." blush Е, в такива случаи по-добре да не си с него blush blush blush А повярвайте ми, че за това с безразборното ръсене изключително много му се говори, ама.......
« Последна редакция: март 27, 2013, 13:54:04 от casky » Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: март 27, 2013, 13:53:46 »

Олее, оле, какви са тези ужасии, толкова ли откачи народът вече?!  shok То верно е труден живота, ама тези подпалвания, обесвания и рязане на части от тялото, ами...не ги разбирам sad Много е тъжно, че хората предприемат подобни действия да се отърват от мъките си приживе... cray
Ето нещо от мен по темата с баните
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #88 -: март 27, 2013, 14:02:16 »

Банята е страхотна yahoo Фризовете дават свобода на фантазията yahoo Аз много харесвам и вертикално сложени и цветовете да се разделят вертикално.

Ето една зелена, вертикална от мен Girl_hide

Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: март 27, 2013, 14:05:12 »

casky аз общо взето имам дарбата да харесам най-скъпите неща и то без да гледам цената. Просто това ми харесва, но в повечето случаи не можем да си го позволим и намираме подобен вариант на поносима цена. А пък не всичко, което си харесам е практично.
В тази връзка....Иве банята е чудна, но като я погледна и си мисля "А това как се чисти и подържа?"
Не знам....може би за да направя всичко, което ми харесва, освен пари трябва да имам огромна къща и хора, които да я чистят и подържат вместо мен!  blum т.е. да печеля толкова, че да мога да си го позволя.
А за клипчето....ненормалници всякакви! Защо му е да си реже върха на кутрето?
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: